MAAILMA lõngad
+92
Sunray
Ingas
lumetihane
Kikkike
taimi
Preili
viriseja
Knitted Dreams
KaruMarta
Kata
Woolish
kirstip
echo20
Della
noknok
Alleraa
buldog
Puhh
provvaD
Arachne982
pisiingel
Mammutis
kristyna10
laanelill
Lola69
kaiekk
Cassie
helin12
Tano
sirjenrg
Hilde
Miuks
Berta
kiiska
maapiiga7
triin112
Helen
anxy
pisisuslik
Alevig
linken
Kadi
Anna
lulla
tarakan
Merkuur
foksi
meka
Prooton
Bananasilk
cassiusko
kaltsunukk
Emmaliine
Erru
carissime
leonoora
Katriina
annikavu
Anneliis
Ketuemme
marfa
r66muz
Angela
katriina7
maris
kair
Pisi-Pisi
aet10a
härm
anniqa
rion
annero
Mumm
anca17
anka
Helikene
Drex
Retsete
anneli69
peri
maarit
sirliiz
mapikas
tegelinski
Kaisukas
pisipahalane
Marchia
anjusa
Krentu
kammeljas
siil
kiisumari
96 posters
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 37
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: MAAILMA lõngad
Tänud! W&W-sse oli plaan ühe teise lõnga jahile ka minna. No ja see 300m 100g kohta on juba palju parem kui leedukate 600m
Ja ju siis Jollerisse ka vaja sammud seada. Vanasti sattus Müürivahe tänavale väga tihti... nüüd peab ekstra plaani võtma
Ja ju siis Jollerisse ka vaja sammud seada. Vanasti sattus Müürivahe tänavale väga tihti... nüüd peab ekstra plaani võtma
Puhh- Stardib
- Heegeldusoskus : ok
Kudumisoskus : ok
Postituste arv : 4
Leidsin selle lingi http://faroeknitting.com/?wpsc-product=sirri-undyed-natural-colours
Unustasin end sinna kauaks ja sain ka paar ilusat mustrit :roll:
Unustasin end sinna kauaks ja sain ka paar ilusat mustrit :roll:
Jälle saab lõnga tellida saatekuluta BlackSheepWools netipoest. Kehtib kuni 02. aprill 2013 kella 9-ni hommikul (GMT), Eesti aja järgi siis kella 11-ni.
Alleraa kirjutas:Jälle saab lõnga tellida saatekuluta BlackSheepWools netipoest. Kehtib kuni 02. aprill 2013 kella 9-ni hommikul (GMT), Eesti aja järgi siis kella 11-ni.
Lugesin jah.... Eelmine kord ei pidanud vastu ja tellisin proovilõnga, peaks need vist üle vaatama
BlackSheepWools lõngapoest saab jälle tellida saatekuluta kuni 08/07/13 südaööni (GMT aja järgi).
Kas oleks huvilisi tellima lõnga Hiinast ja Indiast?
Olen viimasel ajal leidnud häid pakkumisi hea hinnaga luksuslõngadele. Kohale jõuavad lõngad umbes kuu ajaga. Kui on huvilisi, võin kirjutada täpsema valiku kohta koos hindadega.
Olen viimasel ajal leidnud häid pakkumisi hea hinnaga luksuslõngadele. Kohale jõuavad lõngad umbes kuu ajaga. Kui on huvilisi, võin kirjutada täpsema valiku kohta koos hindadega.
Kas Midara Roma villasel lõngal on ka rohelised toonid olemas?
Ma ei tea miks, aga ei saa netis selle lõnga müügile pihta
Ma ei tea miks, aga ei saa netis selle lõnga müügile pihta
Mina sain täna kätte kaugelt saadetud lõnga - The Plucky Knitter Primo Sport (värv After Dark - kunstvalgustusega tehtud pilt petab, tegelikult on värv sügav lillakas-sinine).
Ja tänases päevavalguses tehtud pilt, näete kuidas värvus eile pettis
Käe all tundub väga mõnus, jämeduselt OK 3,5-4mm vardale, koostis on ka igati sobilik (75% merino, 20% cashmere, 5% nylon). Nüüd tuleb meelde tuletada, mis kampsunit ma lapsele sellest teha plaanisin
Ja tänases päevavalguses tehtud pilt, näete kuidas värvus eile pettis
Käe all tundub väga mõnus, jämeduselt OK 3,5-4mm vardale, koostis on ka igati sobilik (75% merino, 20% cashmere, 5% nylon). Nüüd tuleb meelde tuletada, mis kampsunit ma lapsele sellest teha plaanisin
Viimati muutis seda meka (Laup 21 Dets 2013, 14:00). Kokku muudetud 1 kord
Isegi kui värv pole õige, tundub ikka mõnus lõng olevat!
Merkuur- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : tundub, et siiski algaja
Postituste arv : 752
Päevavalguses kohe eriti kena sinine ja milline koostis .
Mina küll ootan väga, et siia teema alla põnevat ikka tihedamini ilmuks. Hiljuti avastasin enda jaoks Koigu http://www.koigu.com/ , aga näinud olen ainult piltidelt. Üllatusena selgus, et Koigul on kohe täitsa Eesti juured. Kas Koigu lõnga mustrimaailma omadest on ka keegi tellinud?
Mina küll ootan väga, et siia teema alla põnevat ikka tihedamini ilmuks. Hiljuti avastasin enda jaoks Koigu http://www.koigu.com/ , aga näinud olen ainult piltidelt. Üllatusena selgus, et Koigul on kohe täitsa Eesti juured. Kas Koigu lõnga mustrimaailma omadest on ka keegi tellinud?
Oot, kas Koigu ei ole sama, mis Aade?
Merkuur- Usin lobiseja
Ei ole samaMerkuur kirjutas:Oot, kas Koigu ei ole sama, mis Aade?
Aga Bananasilk endine foorumlane on seda kudunud
Aga Bananasilk endine foorumlane on seda kudunud
Kauni oli Eesti lõng?
http://www.yarn.com/webs-knitting-crochet-yarns-kauni/
http://www.kauni.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=58
Kauniga on keeruline lugu . Firma ise asub Pärnus. Ostab sisse Raasiku lõnga, viib Leetu pesema ja kerima. Paneb oma sildid. Leedust ostab ka Teksrena vabriku lõnga (on Raasiku omaga sarnane ja üleminekulõngu on ka, pisut teistes toonides). Ka sinna paneb oma sildid. Kõik see värk kokku on Kauni . Seda sain teada kevadel, kui üks inglise firma tellis minult Kauni lõngast disaini, suhtlesin nii Pärnu seltskonnaga kui Raasiku vabrikuga.
Kas Sa oled Kaunit kudunud ja kandnud?Anna kirjutas:Kauniga on keeruline lugu . Firma ise asub Pärnus. Ostab sisse Raasiku lõnga, viib Leetu pesema ja kerima. Paneb oma sildid. Leedust ostab ka Teksrena vabriku lõnga (on Raasiku omaga sarnane ja üleminekulõngu on ka, pisut teistes toonides). Ka sinna paneb oma sildid. Kõik see värk kokku on Kauni . Seda sain teada kevadel, kui üks inglise firma tellis minult Kauni lõngast disaini, suhtlesin nii Pärnu seltskonnaga kui Raasiku vabrikuga.
Ma ei kujutaks ette, et Raasikust omale ihupesu kooskin, kraatsiksin naha ilmselt verele. Kas Kauni on suudetud kuidagi pehmemaks ja vähemtorkivaks lõngaks vormistada?
Mul jällegi pole Raasikuga mingeid probleeme, kannan hea meelega kampsuneid ja sviitreid, ka tütrel on sellest lõngast 2 kampsunit ja suur sall, pole kurtnud. Seetõttu ei oska ma kareduse asjus midagi öelda. Sama lugu on mul leedu Teksrenaga, kuigi see on vist pisut pehmem. See on väga individuaalne.Helen kirjutas:Kas Sa oled Kaunit kudunud ja kandnud?Anna kirjutas:Kauniga on keeruline lugu . Firma ise asub Pärnus. Ostab sisse Raasiku lõnga, viib Leetu pesema ja kerima. Paneb oma sildid. Leedust ostab ka Teksrena vabriku lõnga (on Raasiku omaga sarnane ja üleminekulõngu on ka, pisut teistes toonides). Ka sinna paneb oma sildid. Kõik see värk kokku on Kauni . Seda sain teada kevadel, kui üks inglise firma tellis minult Kauni lõngast disaini, suhtlesin nii Pärnu seltskonnaga kui Raasiku vabrikuga.
Ma ei kujutaks ette, et Raasikust omale ihupesu kooskin, kraatsiksin naha ilmselt verele. Kas Kauni on suudetud kuidagi pehmemaks ja vähemtorkivaks lõngaks vormistada?
Neid Koigu lõngu olen netis imetlenud küll. Eestis neid aga kahjuks ei müüda, mulle tundub ...
Della- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : konks seisab käes päris kindlalt
Kudumisoskus : ilma nuppudeta saab ju ka
Postituste arv : 398
Kauni lõng on pestud, seetõttu on seda ehk mõnusam kududa kui Raasiku oma. Muidugi, kui Raasiku lõng enne kudumist ära pesta, siis on ilmselt üsna sarnane. Mulle muidugi meeldis ka see, et Kauni lõng on juba keraks keritud.
Appikene panin ruttu kinni selle koduka,millised toonid
echo20- DROPSi lõngade fänn
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 972
Päris laastav pilt jah, ma panin ka ruttu kinni igaks juhuks.
Merkuur- Usin lobiseja
Sain ka nüüd teada, et selline tore grupp on FB-s olemas Saatsin taotluse, äkki võetakse ka liikmeks...
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 37