MAAILMA lõngad
+92
Sunray
Ingas
lumetihane
Kikkike
taimi
Preili
viriseja
Knitted Dreams
KaruMarta
Kata
Woolish
kirstip
echo20
Della
noknok
Alleraa
buldog
Puhh
provvaD
Arachne982
pisiingel
Mammutis
kristyna10
laanelill
Lola69
kaiekk
Cassie
helin12
Tano
sirjenrg
Hilde
Miuks
Berta
kiiska
maapiiga7
triin112
Helen
anxy
pisisuslik
Alevig
linken
Kadi
Anna
lulla
tarakan
Merkuur
foksi
meka
Prooton
Bananasilk
cassiusko
kaltsunukk
Emmaliine
Erru
carissime
leonoora
Katriina
annikavu
Anneliis
Ketuemme
marfa
r66muz
Angela
katriina7
maris
kair
Pisi-Pisi
aet10a
härm
anniqa
rion
annero
Mumm
anca17
anka
Helikene
Drex
Retsete
anneli69
peri
maarit
sirliiz
mapikas
tegelinski
Kaisukas
pisipahalane
Marchia
anjusa
Krentu
kammeljas
siil
kiisumari
96 posters
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 37
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Re: MAAILMA lõngad
Aran tahendab jämedat lõnga. Nagu drops nepal.
Siin on lõngagrupid antud: http://www.garnstudio.com/yarn-groups.php?cid=29
Siin on lõngagrupid antud: http://www.garnstudio.com/yarn-groups.php?cid=29
Viimati muutis seda LillyS (Reede 13 Mai 2016, 12:56). Kokku muudetud 1 kord
Mumm kirjutas:Kas keegi oskab kommenteerida Shetlandi lõnga?
Vaatan, et lõngade andmed on antud näiteks 2/8,4nm ja 2.8nm ? Meetrid mõlemal samad, kas mõlemat võiks siis võtta kui meie 8/2?
Kuna mul tuleb üks kampsunitäis tellida otse Shetlandilt (sest Hollandi ainsam veebipood müüb kahekordse hinnaga) siis väga mööda ei tahaks panna...
Ja kas lõngal nime all 'Aran' on mingi eriomapära või tähendus?
www.shetlandwoolbrokers.co.uk
Viskasin kiirpilgu su antud lehele. Lõngadel on juures toki kaal ja meetrid, nii saab ju 100g meetrid välja arvutada ning siis peaks pilt selge olema, kui jämeda lõngaga on tegu. Missuguse nimetusega lõngu sa täpsemalt mõtlesid?
Los Angeleses käidud ja ma ei toonud sealt ühtegi lõnga koju kaasa. Selline tavaline igapäevane ostuvõimalus nagu meil näiteks Prisma lõngariiul mulle kusagilt silma ei hakanud. Tütar vedas mu ühte hiigelsuurde käsitöö poodi, kus oli seinast seina igasuguseid imevidinaid käsitöö tegemiseks. Kadedaks tegi paberitööde riiul. Ma ise paberitööd ei tee, aga olen silma peal hoidnud teiste tegemistel. Ma kujutan ette, et paberitöö tegijatel oleks seal silmade eest kirjuks võtnud. Helmeste ja ehtetarvikute valik jäi meie Karnaluksile alla. Lõngavaliku võib lugeda olematuks. Oli üks riiulivahe lõngasid, mis olid valdavalt akrüülid või akrüül imepisikese (10%) lisandiga. Hind minu meelest akrüüli kohta väga kallis. Odavama otsa lõngad olid alates 4,5 $, aga võisid endale ka 10 $ akrüülitoki osta. Spetsiaalsed lõngapoed otsisin kaardi järgi välja, et läheks viskaks pilgu peale. Aga kui seal on odavama otsa lõngatokk alates 26 $-st, siis otsustasin ennast lõngadega mitte õrritama minna.
Viimati muutis seda Ingas (Reede 13 Mai 2016, 14:03). Kokku muudetud 1 kord
Tänan ülevaate eest!
Ma usun et L.A. on lihtsalt kallis.
Ma usun et L.A. on lihtsalt kallis.
Tütar kommenteeris, et seda isetegemise kommet väga ei ole linnapildis näha. Riided saab poest nii odavalt kätte ja valik on nii eripalgeline ja rikkalik, et isetegemine on ainult üksikute friikide pärusmaa. Seetõttu ostetakse lõnga suhteliselt vähe ja pole mõtet iga poe riiuleid sellega täita. Ja eksklusiivse friikide kauba eest võib ka kõrget hinda kasseerida.
Aran peaks olema märge värvimata lõnga kohta. Naturaalne värv, nagu loodus loomale andnud on. Ma ei tea, aga ajaloolisest vaatevinklist vaadates oli aran ka pesemata lõng, mille rasvasus aitas kaasa kampsuni vetthülgavusele.Mumm kirjutas:Kas keegi oskab kommenteerida Shetlandi lõnga?
Vaatan, et lõngade andmed on antud näiteks 2/8,4nm ja 2.8nm ? Meetrid mõlemal samad, kas mõlemat võiks siis võtta kui meie 8/2?
Kuna mul tuleb üks kampsunitäis tellida otse Shetlandilt (sest Hollandi ainsam veebipood müüb kahekordse hinnaga) siis väga mööda ei tahaks panna...
Sunray kirjutas:Aran peaks olema märge värvimata lõnga kohta. Naturaalne värv, nagu loodus loomale andnud on. Ma ei tea, aga ajaloolisest vaatevinklist vaadates oli aran ka pesemata lõng, mille rasvasus aitas kaasa kampsuni vetthülgavusele.Mumm kirjutas:Kas keegi oskab kommenteerida Shetlandi lõnga?
Praeguses mõistes annab Aran lihtsalt ligikaudse vihje lõnga jämedusele.
Hea tabel lõnga klassifitseerimise kohta asub näiteks siin
minu arusaamist mööda annab see 2/8,4 nm lõng peenema lõnga kui meie 8/2 lõng. 100-g lõng annab justkui pikkuseks 460 m, kui ma sealt lehe pealt õigesti aru sain.
Kudumisega tegelevad Usas mu kogemusel vanemad, pensionil olevad inimesedIngas kirjutas:Tütar kommenteeris, et seda isetegemise kommet väga ei ole linnapildis näha. Riided saab poest nii odavalt kätte ja valik on nii eripalgeline ja rikkalik, et isetegemine on ainult üksikute friikide pärusmaa. Seetõttu ostetakse lõnga suhteliselt vähe ja pole mõtet iga poe riiuleid sellega täita. Ja eksklusiivse friikide kauba eest võib ka kõrget hinda kasseerida.
Midagi sellist:
Edit: nüüd leidsin õige otsingusõna ka - "crochet pooling".
Midagi sellist:
Edit: nüüd leidsin õige otsingusõna ka - "crochet pooling".
Seda saaks mitmete sokilõngadega teha, vaja ainult õige silmuste arv leida, nii heegeldades kui kududes. Googelda planned pooling, kuidas teha.
Mulle kohe väga meeldib (ja rahakotile ei meeldi üldse) uusi lõngu hankida. Viimane "vallutus" on Julie Asselin'i Leizu DK. Käe all katsudes on väga mõnus, eks see 10% siidi annab seda tunda . Varsti hakkan kuduma, siis on võimalus uuesti kommenteerida.
Kuna lõngapoodnik pani ahvatluseks sama tegija teisi lõnganäidiseid kaasa, siis ootan natuke rahakoti kosumist, et järgmist ostu sooritada.
Kuna lõngapoodnik pani ahvatluseks sama tegija teisi lõnganäidiseid kaasa, siis ootan natuke rahakoti kosumist, et järgmist ostu sooritada.
Kas Eestis kusagil pimedas helendavat lõnga ka müüakse? Facebookus nägin ühte ägedat tööd, nüüd kipuvad mõtted liikuma.
Lõngana (100% polüakrüül) helendab see ainult UV lambi kiirgusel (ööklubis ehk).
Lõngana (100% polüakrüül) helendab see ainult UV lambi kiirgusel (ööklubis ehk).
Olen viimased päevad kulutanud lõnga otsimisele DROPSi kleidi kudumise jaoks. Tahaks mõneti värvilisemat, kui originaal ja DROPSi lõngade hulgast kahjuks sellist ei leidnud. Interneti avarustes kolades jäi silma ookeanitagune Urth Uneek Fingering 3003
Aga sellel on 2 "viga". Esiteks ei ole seda kusagil virnades (pikema kleidi peale kuluks u 8...900grammi) ja teiseks ei taha mitte keegi seda siia "karulaante" vahele saata
Alternatiivina võiks jutuks tulla Noro Kureyon #40 (mida ka jälle kuigi lihtne kätte pole saada) või siis hoopis lasta värvida mõnel kohalikul võluril...
Oeh. Oleks kellelgi veel mõtteid, kuhu vaadata?
Aga sellel on 2 "viga". Esiteks ei ole seda kusagil virnades (pikema kleidi peale kuluks u 8...900grammi) ja teiseks ei taha mitte keegi seda siia "karulaante" vahele saata
Alternatiivina võiks jutuks tulla Noro Kureyon #40 (mida ka jälle kuigi lihtne kätte pole saada) või siis hoopis lasta värvida mõnel kohalikul võluril...
Oeh. Oleks kellelgi veel mõtteid, kuhu vaadata?
kas siit ei sobi ükski lõng?
http://www.woolandwoollen.eu/index.php?mid=5&kat=1&lang=est&sisu=tootekataloog,
Kästööjaamast võib ka vaadata
http://www.woolandwoollen.eu/index.php?mid=5&kat=1&lang=est&sisu=tootekataloog,
Kästööjaamast võib ka vaadata
Käsitööjaamas kosserdasin eelmisel nädalal ja tulin hunniku hoopis millegi muuga koju
Käsitööjaamas kosserdasin eelmisel nädalal ja tulin hunniku hoopis millegi muuga koju
Asssssaaaa.... Võrratu värv tõesti!
Wool&Woollenis võib täitsa midagi olla, või lausa telli Evelt.
Või kui väga vaja, siis meil leidub vahel siin ka "vahemaades" elavaid vahendajaid.
Ma oleks väga happy sellist pakki saama ja edasi saatma. Loomulikult võimalusega seda lõnga katsuda, (hullult fotografeerida), ja edasi saatma. Ainult et siit Eestisse saatmine on juba kallis (alates 13 eurist).
Wool&Woollenis võib täitsa midagi olla, või lausa telli Evelt.
Või kui väga vaja, siis meil leidub vahel siin ka "vahemaades" elavaid vahendajaid.
Ma oleks väga happy sellist pakki saama ja edasi saatma. Loomulikult võimalusega seda lõnga katsuda, (hullult fotografeerida), ja edasi saatma. Ainult et siit Eestisse saatmine on juba kallis (alates 13 eurist).
Panen kõrva taha.
Kõigepealt lähen käin Tartu maanteel ära, siis tülitan Tuuletallajat ja kui ikka jännis olen, koputan so ukse peale
Kõigepealt lähen käin Tartu maanteel ära, siis tülitan Tuuletallajat ja kui ikka jännis olen, koputan so ukse peale
https://knittingforolive.com
Siin targad naised koos- kas kellegil on reaalseid kokkupuuteid selle firma lõngadega.
Värvikaardid on No siidi prooviks, ja meriinot kašmiiriga jne.
Siin targad naised koos- kas kellegil on reaalseid kokkupuuteid selle firma lõngadega.
Värvikaardid on No siidi prooviks, ja meriinot kašmiiriga jne.
tarakan- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : on
Kudumisoskus : on
Postituste arv : 837
No oli mul seda vaja vaadata... Tarakan, nii ei või...
Need on ju nii isuäratavad:
https://knittingforolive.com/pages/instagram-shop
Need on ju nii isuäratavad:
https://knittingforolive.com/pages/instagram-shop
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad