Cascade lõngad
+13
Katriina
Retsete
LillyS
Mammutis
Helen
meka
Angela
kristyna10
Bananasilk
pirre46
carissime
Marchia
Krentu
17 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Cascade lõngad
Teen teema Cascadele, siis on neid hiljem kergem siis üles leida.
Mina tellisin Ultra Pimat, toon 3759 (tegelikkuses on toon natuke pruunikam, fotol roosakam-lillakam)
Proovilapp sellest 3 mm varrastega (proovilapp pestud):
Cascade 220 Heathersit toonis 9324:
Ja proovilapp sellest, pestud:
Ja Heathers 8011(tegelikkuses on ta nagu hele lambahall, ehk hallim ja soojem toon):
Ja Cascade Ecological Wool 8049:
Ma olen oma lõngadega väga rahul, Ecot pole veel kudunud, Heathers on väga mõnus! Pima on pehme, võiks küll natuke vähem läikivam olla minu maitse jaoks, aga ikkagi ilus lõng.
Mina tellisin Ultra Pimat, toon 3759 (tegelikkuses on toon natuke pruunikam, fotol roosakam-lillakam)
Proovilapp sellest 3 mm varrastega (proovilapp pestud):
Cascade 220 Heathersit toonis 9324:
Ja proovilapp sellest, pestud:
Ja Heathers 8011(tegelikkuses on ta nagu hele lambahall, ehk hallim ja soojem toon):
Ja Cascade Ecological Wool 8049:
Ma olen oma lõngadega väga rahul, Ecot pole veel kudunud, Heathers on väga mõnus! Pima on pehme, võiks küll natuke vähem läikivam olla minu maitse jaoks, aga ikkagi ilus lõng.
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Re: Cascade lõngad
Kas Ultra Pima on merseriseeritud või mitte? osad ütlevad et on, teised, et ei ole
Minu arusaamist järgi on küll, sest läigib ju tugevalt.
Ilusad pildid Krentu! Heatherseid uurisin ka väga, ilusad on, järgmiseks talveks tuleb nendest kindlasti midagi teha.
Jaa hästi õrnalt säbrulised
Tegin proovilapi Cascade 220 Fingering'ist vardaga nr 3,5mm.
Kas proovilapi kudumine läheb arvesse ? Selle põhjal ütlen, et ei olnud lõngas ühtegi pusa ega tupsu ega segast kohta, jooksis väga kenasti. Kududa oli ka mõnus ja 3,5 mm vardaga tuli ühtlaselt tihe koepind, kartsin palju hõredamat . Praegu uue töö kallale ei asu, lubasin endale, et lõpetan enne ühe salli ära.
Lola69 kirjutas:Kui sa Cascade 220 Fingering-i kudumiseni jõuad, siis anna teada, kuis on. Kuskilt keegi kurtis (netist leidsin), et tegi suure töö ära ja küll topid ja mis-iganes rikkus lõppeks töörõõmu ning rõõmu asjast. Samas metraaž ja värvid oleks mulle väga meelejärele.
Kas proovilapi kudumine läheb arvesse ? Selle põhjal ütlen, et ei olnud lõngas ühtegi pusa ega tupsu ega segast kohta, jooksis väga kenasti. Kududa oli ka mõnus ja 3,5 mm vardaga tuli ühtlaselt tihe koepind, kartsin palju hõredamat . Praegu uue töö kallale ei asu, lubasin endale, et lõpetan enne ühe salli ära.
Minul selline küsimus, neile, kes lõnga tellisid. Kuidas rahule jäite, kas ootused vastasid tegelikkusele, kas värvikaart ühtis tegelikkusega?
Lõpliku vastuse vist saab küll alles siis, kui töö valmis, kantud ja ka pestud. Äkki keegi jõuab nädala lõpuks valmis
Lõpliku vastuse vist saab küll alles siis, kui töö valmis, kantud ja ka pestud. Äkki keegi jõuab nädala lõpuks valmis
Mina küll jäin rahule aga nagu Krentu ütles eespool siis jah Pima on läikiv natuke aga tundub mõnus ja pehme . See toon 3719 on ehk nõks tumedam, ta seal pildil läigib vist vastu Alpaca lace tundub ka mõnus ja pehme. Ühesõnaga mina olen oma ostuga rahul
Natuke sellest, mis on pima cotton. See on puuvillasort, mida kasvatatakse põhiliselt Peruus, USA lõunaosas ja Austraalias. Pima puuvilla peetakse üheks parimaks puuvillasordiks, kuna see on ülimalt vastupidav. Sarnaselt egiptuse puuvillale imendab Pima puuvill hästi niiskust, ning see on eriliselt pehme.
Pima nimetus tuleneb aegadest, kui indiaanlased seda sorti kasvatasid, taime ladinakeelne nimetus on Gossypium barbadense.
Kokkuvõtteks, pima puuvill on kordi vastupidavam ja kulub aeglasemalt ning on palju pehmem, kui meile tavapärane puuvill, eks sellest siis ka kõrgem hind.
Pima nimetus tuleneb aegadest, kui indiaanlased seda sorti kasvatasid, taime ladinakeelne nimetus on Gossypium barbadense.
Kokkuvõtteks, pima puuvill on kordi vastupidavam ja kulub aeglasemalt ning on palju pehmem, kui meile tavapärane puuvill, eks sellest siis ka kõrgem hind.
Krentu kas oled vahepeal äkki mahti saanud seda halli Heathers-it proovida kududa (kasvõi proovilappi)? Kange tahtmine on tellida midagi mahedat ja rahulikku vahelduseks oma intensiivsete värvide perioodile, see toon 8011 tundub just selline sobiv unisex ning ka soliidne "eatu" värv. Siin eelpool foorumis väljapakutud Cascade lehel ma seda tooni ei leidnudki, Ravelrys leidub küll. Kas sinna "viskab" veidi heledamat tooni sekka sellele lambahallile või mulle ainult tundub nii ja tegelikult on ikka üsna ühtlane tavaline hall. Vbla sai nüüd nii segane jutt...
Ma polegi seda tooni veel kudunud.... Cascade lehel on ta hoopis sellel lehel. Ta umbes midagi sinna kanti on, natuke vist heledam. Kui ma võrdlen nt Dropsi alpaca 0501-ga, siis Alpaca on ikkagi selline hõbedast tooni külm hall ja võrreldes selle Cacadega tükk maad tumedam. Cascade on soojem toon ja ikka üsna hele hall. Aga olemuselt on ta ikka selline õrnalt säbruline, ehk on kedratud erinevat toon villa kokku. Ei ole selline, värvipotist tulnud ühtlane toon.
Segan nats vahele, aga te kõik ikka olete seal lõngade lehel neid Mustrite nuppe ka klikkinud?
Aitäh :naks: - pilt kohe selgem ja julgem, eks see ekraan ikka petab veidi. Küll on ikka hea, kui on võimalus eelnevalt küsida!
LillyS kirjutas:Segan nats vahele, aga te kõik ikka olete seal lõngade lehel neid Mustrite nuppe ka klikkinud?
No see oli nüüd küll saadanast
Kas siin veel huvilisi oleks
Andke märku
Kas siin veel huvilisi oleks
Andke märku
Kui hind üle mõistuse kallis ei ole, tahaks küll tellida.
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Raasiku lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Raasiku lõngad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2