Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Re: Noro lõngad
See on väga asjalik märkus ja saadan järelepärimise Norole. Olen mõelnud erinevate variantide üle ja võibolla oleks üheks lahenduseks, väiksemate koguste puhul poes lõnga poolides kohe sõlmekohad fikseerida ja vahepealne värvide "äpardus" koht eemaldada, poolide osas suurel poolimismasinal ümber poolida. Sõlmekohas masin ise annab märku! Kuidas selline lahendus tundub?Helen kirjutas:Aga mis tootja selle kohta ütleb? Maaletoojad võiks järgi küsida.
Mismoodi on võimalik teha värviüleminekutega kleiti, kui vead on sees. Kinnaste puhul pole sel jah võibolla vahet. Oleks veel tegu odava lõngaga, aga ei ole ju.
Kui ma kellelegi tellimustööna koon ja asi ei tule ilus, kas siis pood maksab kinni nii lõnga kui ka aja?
Lihtsalt võtsin eile hommikul oma postkastist 400 gr. Noro Kochorani nr.76. Ülipehme ja minule üllatuseks karvane . Tellimus tehtud siit 5 aprillil.
Wool&Woolen kirjutas: Olen mõelnud erinevate variantide üle ja võibolla oleks üheks lahenduseks, väiksemate koguste puhul poes lõnga poolides kohe sõlmekohad fikseerida ja vahepealne värvide "äpardus" koht eemaldada, poolide osas suurel poolimismasinal ümber poolida. Sõlmekohas masin ise annab märku! Kuidas selline lahendus tundub?
Lõngaostjale oleks see kindlasti ilus, kui lõng oleks ühtlane ja ei ole sõlmi. Kui masin seda teeb, siis pole ka inimlisatööd palju juures. Ei tahaks küll, et niigi kallis lõng veel kallim oleks. Ja siis jäävad veel vahepealsed jupid, mis võivad olla mitukümmend meetrit pikad.
Just parajad jupid kätiste tegemiseks.
Kuna kliendile müük toimub kaalu alusel, siis kliendile hind ei tõuse. Eks kõik lõngatootjad soovivad lõngapoole teha ilma sõlmedeta, aga kahjuks sellist ideaalset tootmist ei ole. Aga palun veel kommentaare, ettepanekuid, kuidas selline lahendus sobiks, sest meile kui lõnga müüjatele on kõige tähtsam ikkagi rahulolev ja rõõmus klient.Helen kirjutas:Wool&Woolen kirjutas: Olen mõelnud erinevate variantide üle ja võibolla oleks üheks lahenduseks, väiksemate koguste puhul poes lõnga poolides kohe sõlmekohad fikseerida ja vahepealne värvide "äpardus" koht eemaldada, poolide osas suurel poolimismasinal ümber poolida. Sõlmekohas masin ise annab märku! Kuidas selline lahendus tundub?
Lõngaostjale oleks see kindlasti ilus, kui lõng oleks ühtlane ja ei ole sõlmi. Kui masin seda teeb, siis pole ka inimlisatööd palju juures. Ei tahaks küll, et niigi kallis lõng veel kallim oleks. Ja siis jäävad veel vahepealsed jupid, mis võivad olla mitukümmend meetrit pikad.
Vaatasin täna pulloveri e-poes erinevaid noro lõngasid ja kaldun arvama, et nad on pisut üle hinnatud. Vastuseks pollile siis
Siin on praegu kõik Noro lõngad -20% Äkki keegi on huvitatud
kaidi- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : põhitõed on selged
Kudumisoskus : vaikselt pusin ja arenen
Postituste arv : 120
kaidi kirjutas:Siin on praegu kõik Noro lõngad -20% Äkki keegi on huvitatud
Ausalt -
See siin peaks ju pihinurk olema, mitte ahvatluste nurk
Tegelikult ma sattusin sinna lehele eile puhtjuhuslikult hoopis ühte Rowani tootmises maas lõnga otsides Huvipärast lihtsalt vaatasin, et millist Noro valikut nad pakuvad... no ja teadagi, mis lõngasõltlastega juhtub, kui soodushindadega ja ilusas toonivalikus midagi pakutakse Valik on minu arvates päris arvestatv seal! Ja kuidas ma ikka seda teadmist siis ainult endale hoian
kaidi- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : põhitõed on selged
Kudumisoskus : vaikselt pusin ja arenen
Postituste arv : 120
kaidi kirjutas:Siin on praegu kõik Noro lõngad -20% Äkki keegi on huvitatud
Valik on seal suur! Aga allahindlus väike.
Siin: http://www.blacksheepwools.com/acatalog/copy_of_Noro_Offers.html
on Kochoran 14£ asemel nt. 7£ Ülalmainitud poes 11.
Tahtsin ka just öelda, et selliste hindade juures saab siit Norot umbes sama raha eest. Kochorani vaatasin just eile Kosmose vastas lõngapoes ning hind on sama kui viidatud lehel - 20% alega. Lisaks tuleb tellimisel ju maksta ka postikulu.Helen kirjutas:kaidi kirjutas:Siin on praegu kõik Noro lõngad -20% Äkki keegi on huvitatud
Valik on seal suur! Aga allahindlus väike.
Siin: http://www.blacksheepwools.com/acatalog/copy_of_Noro_Offers.html
on Kochoran 14£ asemel nt. 7£ Ülalmainitud poes 11.
Ma lugesin netist kellegi kommentaari (oli inglise k), et "Ma pean olema loll, et maksta kallist raha lõnga eest, mis pärast seljas hullult torgib, nagu tavavillane ikka."
Kuna mul torgib, siis olen ka sunnitud jääma imetlejaks, muidu ostaks kindlasti. Ilusad värvid ju!
Piisab, kui käin poes silitamas ja saan rõõmsalt koju tulla.
Kuna mul torgib, siis olen ka sunnitud jääma imetlejaks, muidu ostaks kindlasti. Ilusad värvid ju!
Piisab, kui käin poes silitamas ja saan rõõmsalt koju tulla.
jah, hullultMarchia kirjutas:mis asi torgib? See Noro lõng?toomkuningas kirjutas:Ilus, kuid torgib täiega
Pestes läheb kindlasti pehmemaks ka.
Mul on pooleli seelik Noro Flower bedist, ja minu meelest ka torgib, mis kole, kohe kududes ja pihu sees tunned, et on kare. Ootan igatahes huviga tulemust pärast pesu, sest värvid on imeilusad, seelik saab vahvalt triibuline, aga see karedus...
Tegin oma Noro Flower Bedist kleidiga täpselt nii, nagu siin varem õpetati - Orto villapesušampooniga 20 minutit leotamist ja siis loputasin korralikult, enam ei torgi, kannatab ka paljaste käsivarte peale kleiti tõmmata.
Muidugi torgib, kui sees on siidikiud. Ja norol on need üsna jämedad ja konkreetsed. Aitab tõesti pesemine, kuna toorsiidi kiud on ka väga tugev (kui on kvaliteetne ja ei koosne juppidest), siis kannatab ka lotsutamist ja "pesemist", mis teeb kiiresti pehmeks.
Eks see oleneb sordist ka, tegin silk gardenist mütsi ja kui muidu mu otsmik sügeleb igasuguse villa peale, siis noroga on täitsa ok. Ma pole teda isegi pesnud veel.
Eks see oleneb sordist ka, tegin silk gardenist mütsi ja kui muidu mu otsmik sügeleb igasuguse villa peale, siis noroga on täitsa ok. Ma pole teda isegi pesnud veel.
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 21