Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Re: Noro lõngad
Ega mul konkreetselt midagi näidata ei ole. Võtsin ühe palmiku mustri suurest mustriraamatust ja teen seda, üks paneel vaid Lõng ise nii kirju, et palju pole vajagi. Loodan nädala pärast hiljemalt valmis saada, siis näitan pilti (kui lapsed kududa lasevad). 2,5 varras võtab veidi aega ka
Meie poekeses järgmisel nädalal Noro Silk Mountain - 15%. 25% siidi, 10% kid mohääri, 65% villa. Mõnus, siidine bukleelõng. Tuntud kui Noro Mountain käsitöölõngana.
Kas keegi kaassõltlastest oskab öelda, milline on Noro Flower Bedi grammide - meetrite suhe, ehk siis mitu meetrit 50 grammi mahub?
Ravelry väitel on 100g/359 m (ma ei viitsi arvutada, mitu meetrit 50 g sisse mahub )
See oli üks lõngadest, mis mulle kohe algusest on meeldinud kui poodi müügile tuli. Siis veel ei teadnud mida sellest teha. Väike mõte hakkas idanema ja alles lõngagurmeelt koju kaasa toodud tagasihoidlik kogus Kabuto Fine sai nüüd selga pandavaks.
Millalgi kui saan pildid ka seljas tehtud, tuleb rohkem juttu blogisse. Võrratu lõng lihtsalt :roll:
Millalgi kui saan pildid ka seljas tehtud, tuleb rohkem juttu blogisse. Võrratu lõng lihtsalt :roll:
Viimati muutis seda carissime (Teis 27 Märts 2012, 16:36). Kokku muudetud 2 korda
nii huvitav ja kaunis, ootan rohkem pilte
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
Sellistest träpsulistest lõngadest ei saa ennem aru, kui midagi ilusat neist tehtud on. Jään rohkem pilte ootama, tundub midagi väga ilusat tulemas
Sain oma Noro seeliku ka valmis
Viimati muutis seda LillyS (Reede 30 Märts 2012, 13:20). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Parandasin linki)
Ma ootasin seda postitust. Hästi kena seelik! Muide see 1272 oli mu lemmik Flower Bed ja praegu ka mul endal ootel. Ma ei suuda ainult väärilist mustrit ja lõiget leida
Ma vaatasin jh, et sul oli ka see värv ostetud. Poes hakkas see värv kohe silma, tundusid minu värvid olevat ja ei pannud mööda
Oskab keegi tark öelda, kas 50 grammist Noro Shikist tuleks välja paar pitsilisi sokke?
Pole küll tark aga proovida julgeks küll kuna seda lõnga on 50g 150m Eks vaataks mustrit ja suurust ning pikkust ka aga usun, et peaks ikka välja tulema. Võimalus on ka kerida kaks 25g tokki ja soki kudumist alustada pöiast ja vastavalt nii pikad kui lõngast välja annab. Üks tokk üheks ja teine tokk teisks.
Teadjamad, rääkige algajale, kuidas Flower bed pärast pesu käitub? Ja millega/kuidas pesete? mitte et mu seelik oleks valmissaamise ja pesemise lähedalegi jõudnud
Ma koon teda vardaga 3, no on jah õige pisut hõredapoolne, harutada ka enam ei raatsi ju...
Ma koon teda vardaga 3, no on jah õige pisut hõredapoolne, harutada ka enam ei raatsi ju...
Meie peseme Flower Bedi Orto villasampooniga. Leotame ca 20 minutit ja siis peseme.Kudum läheb pehmeks, mahulisemaks nii et usun, et peale pesu pole arugi saada, et algul veidi hõredamjutapille kirjutas:Teadjamad, rääkige algajale, kuidas Flower bed pärast pesu käitub? Ja millega/kuidas pesete? mitte et mu seelik oleks valmissaamise ja pesemise lähedalegi jõudnud
Ma teen Flower Bedi 3,5mm vardaga ja olen rahul. Käsitöö ajakirja õpetuses oli soovitatud 3,25-3,5mm varras. S suuruses kleidi jaoks oli õpetuses loodud umbes 101 silma ühe tüki jaoks. Ma tegin M suuruses ühe tüki jaoks 125 silma. Seega minu loogika ütleb, et õpetuse järgi oleks võinud veelgi suurema varda võtta. Puusaümbermõõt oli S suurusel 100cm, mul 104cm ja tervel ringil tuleb 50-silmaline erinevus, mis on tegelikult väga suur!!!
Pealegi on ju lõngas jämedamaid kohti ka, mille jaoks ei kujuta nt 2,5mm varrast üldse ettegi.
Pealegi on ju lõngas jämedamaid kohti ka, mille jaoks ei kujuta nt 2,5mm varrast üldse ettegi.
Kudusin Flower Bedist salli 3,5 mm varrastega ja tundub ka okei. Pealegi läks sellest lõngast proovilapp peale pesu kohevamaks ja seega ka tihedamaks. Aga ma vist olen pigem tugeva kui lõdva käega kuduja.
Eks ilmselt individuaalne kudumistihedus mängib ka rolli. Ma lihtsalt ei jäänud ikkagi päriselt rahule, ja leidsin, et pole mõtet nii ilusat ja kallist lõnga kududa asjaks, mis ikka lõpuks täiesti ei meeldi, õigem harutada ja uuesti teha. Praegu pole üldse kahju ka. Lihtsalt seeliku valmimine lükkub määramata ajale edasi, aga valmis saab ta kohe kindlasti
Mina ei julge küll oma kalleid siidi-villa riideid Orto ega muu firma keemiaga pesta. Ainult ökovahenditega ja siis ka soovitavalt geeliga, kuna pulber kipub sisse jääma. Mulle meeldib Sonett, aga sobivad ka teised.
Mina julgen küll kõiki oma villaseid-siidiseid asju nii Orto Villašampooniga kui Perwolliga või mis iganes muu, selleks otstarbeks ette nähtud, geeliga pesta . Ökovahendeid sunniks mind kasutama ainult meeletu allergia, aga õnneks seda meie suguvõsal ei esine.