Drops Nepal
+38
anka
kylcella
toomkuningas
Kikkike
annero
abdulabulamir
rasvake
kirstip
Bellemoore
Erru
sirliiz
ilona
Retsete
tegelinski
maapiiga7
pirgo
Merkuur
kristyna10
laanelill
LillyS
triin112
Krentu
marii25
jutapille
Pisi-Pisi
Dots
aet10a
katriina7
meka
carissime
Tirtsukas
Miuks
piisk
kair
kiisumari
Terje
Angela
Marchia
42 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Drops Nepal
Ma pesin täna oma vesti ära ja ehmatasin kui kraanikauss oli täiesti karvane.carissime kirjutas:Mind huvitab Nepal peale pesu. Kas läheb karvaseks? ja kui palju kokku tõmbab?
Vest ise on ka tunduvalt karvasem, kui enne kudumist. Loodetavasti ei hakka need karvakesed torkima...
Topid tekivad tõesti - kuid need sellised lihtsalt kokku korjatavad (nagu Andeselgi).
Pestes tõesti jääb karvu maha - kuid võrreldes nt angooralõngadega on see tühine kogus.
Pärast pesemist läks ka minu müts veidi rohkem "popsi" - aga kandes tundub nüüd palju pehmem ja mõnusam.
Enne pesu oli nagu koredam ja torkivam.
Pestes tõesti jääb karvu maha - kuid võrreldes nt angooralõngadega on see tühine kogus.
Pärast pesemist läks ka minu müts veidi rohkem "popsi" - aga kandes tundub nüüd palju pehmem ja mõnusam.
Enne pesu oli nagu koredam ja torkivam.
Sain sellest lõngast kampsuni valmis. Midagi suurt sellest lõngast enam ette ei võta. Liiga palju tekkis lõnga jätkukohti ja lõppkokkuvõttes sai see kampsun kole raske. Mehele sobib hästi.
Ma kasutaks kindlasti veel, kuna on tavavillasega võrreldes mõnusalt siidisem, pehmem ja soe.
Väga mõnus oli kududa.
Väga mõnus oli kududa.
Viimati muutis seda LillyS (Reede 30 Märts 2012, 11:26). Kokku muudetud 1 kord
ehk saaks lõngatootjatele teada anda, et nad võiks 100 g tokke kerida Andes ju ka 100g ( metraazi küll pisut vähem, aga ikkagi)
Tootja seisukohast on kaval selliseid väikseid tokke müüa. Kes meetreid ei oska vaadata, arvestab ju kuni 10 tokiga kampsuni peale
Sidisusest selle lõnga puhul kindlasti rääkida ei saa. Lõng, kus ülekaalus korralik villane ja alpaka, mis annab õrna karvalisuse ning pehmuse. Tegu küll sooja kudumiga aga mitte siidise ega pehme lõngaga.
Sidisusest selle lõnga puhul kindlasti rääkida ei saa. Lõng, kus ülekaalus korralik villane ja alpaka, mis annab õrna karvalisuse ning pehmuse. Tegu küll sooja kudumiga aga mitte siidise ega pehme lõngaga.
Vat kui erinevad on arvamused.
Minu jaoks on alpaka just siidine ja pehme.
Mitte merino pehmus, vaib äkki siis pigem kerge libedus. (Mis ongi minu jaoks siidine. )
Eestlased on rohkem kokku puutunud vist toore siiidiga, mis on tuhm ja kare.
Ma mõtlen siidi all ikkagi libedat läikivat materjali.
Ja et Nepalil on villale lisaks (siidist ) Alpakat lisatud, see just teebki selle lõnga mulle meeldivamaks, kui tavavillase.
*
Tokid tehakse väiksemad vist selleks, et hind oleks väiksem ja tegelt ei pea siis ju ülearu lõnga ostma.
Minu jaoks on alpaka just siidine ja pehme.
Mitte merino pehmus, vaib äkki siis pigem kerge libedus. (Mis ongi minu jaoks siidine. )
Eestlased on rohkem kokku puutunud vist toore siiidiga, mis on tuhm ja kare.
Ma mõtlen siidi all ikkagi libedat läikivat materjali.
Ja et Nepalil on villale lisaks (siidist ) Alpakat lisatud, see just teebki selle lõnga mulle meeldivamaks, kui tavavillase.
*
Tokid tehakse väiksemad vist selleks, et hind oleks väiksem ja tegelt ei pea siis ju ülearu lõnga ostma.
Minule Nepal tegelikult meeldis, aga raske on see küll, tõepoolest!
Merkuur- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : tundub, et siiski algaja
Postituste arv : 752
Mulle Nepal väga meeldib ! Olen sellest kudunud ja koon veel
Mulle ka meeldib, kohe väga. Ma olen seda siin vist juba öelnud, et tegin toredale tüdrukule islandi mustris kampsuni, väga ilus oli, tüdruk oli ka rahul. Kui tahaks sarnast uuesti teha, valiks taas Nepali. Ja ma olen pigem Lillyga nõus, minu käe all tundub ta ka pehmelt siidine, nagu alpakagi
carissime, sinu tehtud kampsun näeb ka väga šikk välja, aga paistab, nagu oleks see võtnud tohutult lõnga, kude tundub selline. Eks see teeb ka kampsi raskeks ju. Mul oli puhas parempidine, oli igati mõistliku kaaluga kamps.
carissime, sinu tehtud kampsun näeb ka väga šikk välja, aga paistab, nagu oleks see võtnud tohutult lõnga, kude tundub selline. Eks see teeb ka kampsi raskeks ju. Mul oli puhas parempidine, oli igati mõistliku kaaluga kamps.
Olen Lilly ja Jutapillega ühel arvamusel - minu jaoks tundub ka siidine
Just sain sellest vesti valmis ja minu jaoks oli see ääretult mõnus kudumine. Koon Nepalist kindlasti veel. Ja Alpaka meeldib mulle ka
Just sain sellest vesti valmis ja minu jaoks oli see ääretult mõnus kudumine. Koon Nepalist kindlasti veel. Ja Alpaka meeldib mulle ka
Midagi ilusat DROPS Nepalist:
http://tirtsukas.blogspot.ie/2012/08/wild-berries.html
http://tirtsukas.blogspot.ie/2012/08/wild-berries.html
Oi tegelinski, see on imekena muster
Carissime - kas sul on ka selline probleem ilmnenud? Või kellelgi teisel, kes Nepali on kudunud?
Naljakas on see, et sellestsamast tumedast nepalist sai tehtud ka kaelus - ja see ei aja karvu. Karvaajajaks osutus heledam hall.
LillyS - kas sul oli ka karvaajajaks heledam? Äkki oskab keegi nõu anda
Carissime - kas sul on ka selline probleem ilmnenud? Või kellelgi teisel, kes Nepali on kudunud?
Naljakas on see, et sellestsamast tumedast nepalist sai tehtud ka kaelus - ja see ei aja karvu. Karvaajajaks osutus heledam hall.
LillyS - kas sul oli ka karvaajajaks heledam? Äkki oskab keegi nõu anda
Minu Nepalist kootud kampsun ei aja karva
Minul ka kogemus päris mitme Nepali tooniga ja seni pole ükski karvaajajaks osutunud. Tõsi, helehalli pole kudunud, keskmist ja tumehalli küll
Minu suur helebeeź kampsun ajab kindlasti natuke ebemeid. Tumedat särki ma sinna alla ei pane.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Mis juhtub siis, kui Nepalist kampsun pesumasinasse panna
Aasta sain ise kanda, nüüd saab tütar kanda. Täitsa kade meel on, sest kamps on nii mõnus pehme ja super-soe.
Aasta sain ise kanda, nüüd saab tütar kanda. Täitsa kade meel on, sest kamps on nii mõnus pehme ja super-soe.
Mul on just kuri plaan endale sooja kampsuni jagu Nepalit tellida, kaalun ainult värvi veel.
Mul on just kuri plaan endale sooja kampsuni jagu Nepalit tellida, kaalun ainult värvi veel.
Erru, see kampsun nagu olekski sellisena mõeldud, väga ilus on! Ja tüdruk on ka väga armas!
Merkuur- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : tundub, et siiski algaja
Postituste arv : 752
Mina pesin oma Nepalist kampsuni ka masinaga aga kasutasin käsipesu programmi. Õnneks läks - ei vanunud kokku.
Triin - mina olen Nepali-usust Lima-usku pööranud.
Triin - mina olen Nepali-usust Lima-usku pööranud.
Similar topics
» O: Drops Nepal beež mix 0300
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5