Drops Nepal
+38
anka
kylcella
toomkuningas
Kikkike
annero
abdulabulamir
rasvake
kirstip
Bellemoore
Erru
sirliiz
ilona
Retsete
tegelinski
maapiiga7
pirgo
Merkuur
kristyna10
laanelill
LillyS
triin112
Krentu
marii25
jutapille
Pisi-Pisi
Dots
aet10a
katriina7
meka
carissime
Tirtsukas
Miuks
piisk
kair
kiisumari
Terje
Angela
Marchia
42 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Drops Nepal
mina proovisin ka erinevaid vardaid ja mul jääb kõige paremini 4,5 vardaga. 4 on liiga tihe ja 5 liiga hõre
Pisi-Pisi kirjutas:Kair, kas sa oled Nepalist proovilappi ka kudunud? Mina olen, ja ma ei suuda vajalikku tihedust saavutada, minu laeks jääb 4mm vardaga 14 silmust 10 cm peal. Ma olen nii kurb, et ma ei saa Nepalist Viviani kududa Tagavaravariandiks on Sylvi kududa, midagi tuleb sellest kapis olevast imeilusast rohelisest lõngahunnikust kududa
Marchia
Pisike proovilapp on mulgi meisterdatud - ja tundub mullegi esialgu, et 4,5 mm sobivaim.
Mina kudusin islandi kampsi Nepalist, vardaga 5, jäi ilus, tihe, ühtlane, ja oi kui mõnus oli kududa, lõng tundus pihus sellise sile ja siidine lausa. Kohe, kui kampsi omanik endast paraadpildi teeb, võin näidata ka. Aga oli tõesti mõnus kudumine.
Mulle see lõng ka väga meeldib ja mind ei ole sellest kampsun veel "hammustanud". Aga lisasin viimasesse loputusvette ka veidi Lenorit.
Ma sooviks infot punase Nepali kohta. Kas tumedam punane 3608 on väga tume nn. roostepunane või bordoo ja kas heledam punane 3620 on puhas punane, mitte oranžikas. Kas keegi kollast 2923 ka näinud on, kas on ikka ilus kollane või pigem sinepikarva?
Ma vaatasin seda kollast WW-s ja minu meelest on taikka rohkem ookri moodi. Mulle väga meeldis!
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
3608 on punane nagu punane ikka- tavaline, see uus kollane ei ole aga säravkollane- vaid pigem ookri karva. Natuke pettusin . Wja W-s on see ka müügil
3620 on puhas punane. Ning see kollane on jah pigem ooker, aga mulle üllatuslikult meeldis.
mulle oleks ehk ka kohe meeldinud, kui ma just poleks kindla mõttega seda poest ostma läinudtriin112 kirjutas:3620 on puhas punane. Ning see kollane on jah pigem ooker, aga mulle üllatuslikult meeldis.
Kodus seisab üks poolvillane ilus kangas, mille mõtlesin seelikuks vorpida ja värvikaardi järgi oleks see lõng sinna komplekti super hästi kampsuniks sobinud.
marii25 kirjutas:Ma sooviks infot punase Nepali kohta. Kas tumedam punane 3608 on väga tume nn. roostepunane või bordoo ja kas heledam punane 3620 on puhas punane, mitte oranžikas. Kas keegi kollast 2923 ka näinud on, kas on ikka ilus kollane või pigem sinepikarva?
Ma sooviks ka täpsemalt teada sügavpunase 3608 kohta.
Nimelt ostsin Andest nr 3948, kus oli kirjas tumepunane ja pildil just see õige, aga päriselus osutus hoopis pruunikaks roostepunaseks ja no ei kutsu kuduma.
Ei tahaks et Nepaliga sama teed läheks.
3608 sügavpunast mul endal ei ole, aga nägin sellest kootud vesti ja mulle väga meeldis. Minu meelest on küll ilus tumedam punane, roostet küll ei mäleta.
Mina leidsin ühe Poola netilehekülje ja mulle tundub, et seal on toonid enamvähem sarnased õigele toonile. Otsisin oma olemasolevad lõngatokid välja ja võrdlesin ja tundus, et erkaanil olid toonid pigem tuhmimad kui tegelikkuses. Leidsin omal ühe toki Alpaca punast 3620 ja kui see on sama toon nagu Nepali 3620, siis mulle see meeldib. Selline ilus puhas punane, ei ole erk ega oranzikas. Sarnane Syphonye punasele ja säravam kui Merino Exstra Fine, veidi heledam kui Drops Lace. On tegelikkuses palju ilusam kui ekraanil. 3608 kohta ei oska öelda, ehk on ka säravam kui ekraanil tundub. Kui nüüd võrrelda Andese 3946 Garnstudio lehel olevaga, siis on toonide vahe ju tõesti öö ja päev
Eks see valimine ongi raske kui pole ise oma silmaga näinud ja arvuti ekraani seadistused on ju ka erinevad. Aga sa Lilly võrdle oma Andest selle Poola leheküljel oleva tooniga, kas on pigem selle sarnane?
https://www.e-dziewiarka.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=390&Itemid=2
Eks see valimine ongi raske kui pole ise oma silmaga näinud ja arvuti ekraani seadistused on ju ka erinevad. Aga sa Lilly võrdle oma Andest selle Poola leheküljel oleva tooniga, kas on pigem selle sarnane?
https://www.e-dziewiarka.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=390&Itemid=2
Aitáh marii25, on jah sama nagu poola lehel.
Kui Dropsi lehel noolega selle värvi pildile minna, siis suurem avanev pilt on ka tõele lähemal.
Ma siiski kipun kahtlustama, et Nepal sügavpunane on sarnane Andesele.
Ma tegelt kutsukski kõiki üles oma DROPS lõngu üle vaatama ja nimetame värve nende õigete nimedega, et saaks Garnstudio lehele panna õiged värvinimed.
Kui Dropsi lehel noolega selle värvi pildile minna, siis suurem avanev pilt on ka tõele lähemal.
Ma siiski kipun kahtlustama, et Nepal sügavpunane on sarnane Andesele.
Ma tegelt kutsukski kõiki üles oma DROPS lõngu üle vaatama ja nimetame värve nende õigete nimedega, et saaks Garnstudio lehele panna õiged värvinimed.
mina tegin sügavpunasest Nepalist 3608 mütsi ja mulle väga meeldib . Roostepunane see küll ei ole.
Eile astusin Veronika juurest läbi ja temal oli sügavpunase Nepali pakk riiuli ees. Ilus puhas punane, tumedam, aga mitte pruunikas või roostekarva. Ma usun, et sügavpunane on sellele päris õige nimi.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Ma ei tea, kas mu arvamus saab õigesse kohta... või kui sobib mujale paremini, palun tõstke ümber.
Mul kriibib Garnstudio kodulehel Nepali kirjelduses silma (ja kõrva) sõna "niidist" järgmises lauses: "Lõng on kokku korrutatud 3 niidist, mis annab huvitava jämedakoelise koepinna." Pigem siis asendada see sõnadega "lõngast" või "ühekordsest lõngast".
Puuvillane või linane võib minu jaoks olla niit, kuid villast niiti
Mul kriibib Garnstudio kodulehel Nepali kirjelduses silma (ja kõrva) sõna "niidist" järgmises lauses: "Lõng on kokku korrutatud 3 niidist, mis annab huvitava jämedakoelise koepinna." Pigem siis asendada see sõnadega "lõngast" või "ühekordsest lõngast".
Puuvillane või linane võib minu jaoks olla niit, kuid villast niiti
Mõne hästi peenikese villase lõnga puhul kasutan ka mina sõna niiti aga üldjuhul kui lõng super siis ikka sõna lõng mis on tunduvalt parema kõlaga
Kellegi käest küsisin kunagi, et kuidas seda lõnga kududa oli ja kuidas peale pesu jäi? peale väikest mõttepausi ja silmade pööritust vastati, et villane nagu villane ikka. Sellepeale panin sujuvalt lõnga riiulisse tagasi
Nüüd leidsin sobiva õpetuse kus see originaallõngaks ja otsustan ära proovida. See veel Dropsilt jäänud selline lõng, mis tekitas natuke huvi. Õhtuks loodan kätte saada ja siis esmamulje kirja panna.
Kellegi käest küsisin kunagi, et kuidas seda lõnga kududa oli ja kuidas peale pesu jäi? peale väikest mõttepausi ja silmade pööritust vastati, et villane nagu villane ikka. Sellepeale panin sujuvalt lõnga riiulisse tagasi
Nüüd leidsin sobiva õpetuse kus see originaallõngaks ja otsustan ära proovida. See veel Dropsilt jäänud selline lõng, mis tekitas natuke huvi. Õhtuks loodan kätte saada ja siis esmamulje kirja panna.
No minul on sellest lõngast tehtud müts .
Mina nimetaks neid niite pigem kiududeks, aga see minu arvamus.
Väga mõnus lõng on ja ma ei saa teda ka tavaliseks villaseks kutsuda, sest ta ikka kordades pehmem kui tavaline eesti lambavillast tehtud lõng.
Ahjaa müts pole veel topiliseks ka läinud üldse.
Kampsunit selles alles koon
Mina nimetaks neid niite pigem kiududeks, aga see minu arvamus.
Väga mõnus lõng on ja ma ei saa teda ka tavaliseks villaseks kutsuda, sest ta ikka kordades pehmem kui tavaline eesti lambavillast tehtud lõng.
Ahjaa müts pole veel topiliseks ka läinud üldse.
Kampsunit selles alles koon
Mul on ainult heameel, kui te oma arvamuse ka välja ütlete, ja koos saame asjad õigeks.
Ma just võrdlesin siin Alaskat ja Nepali ja no Alaskast ma kahjuks midagi teha ei saa, (kare villane, aga mitte nii karm kui raasiku lõngad), samas Nepal on tõesti ikka tunduvalt teine tera ja julgen selle isegi selga proovida. (Kui vesti tehtud saan. )
Mul on ainult heameel, kui te oma arvamuse ka välja ütlete, ja koos saame asjad õigeks.
Ma just võrdlesin siin Alaskat ja Nepali ja no Alaskast ma kahjuks midagi teha ei saa, (kare villane, aga mitte nii karm kui raasiku lõngad), samas Nepal on tõesti ikka tunduvalt teine tera ja julgen selle isegi selga proovida. (Kui vesti tehtud saan. )
Kududa on mõnus. Lõng on ühtlane ja tihe. Ainus asi,mis häirib ja minu jaoks suur miinus on see, et lõnga on 50g liiga vähe. Võiks olla vähemalt 100g tokid. Suurt kampsunit kududes tekib liiga palju sõlmi ja kui kusagile poolikut tööd kaasa tahta võtta siis suurem osa pagasist moodustavad lõngatokid
Sama mõte tekkis ka Viviani kududes - et tokid liiga väikesed.carissime kirjutas:Kududa on mõnus. Lõng on ühtlane ja tihe. Ainus asi,mis häirib ja minu jaoks suur miinus on see, et lõnga on 50g liiga vähe. Võiks olla vähemalt 100g tokid. Suurt kampsunit kududes tekib liiga palju sõlmi ja kui kusagile poolikut tööd kaasa tahta võtta siis suurem osa pagasist moodustavad lõngatokid
Pärlkoes kampsunivarukas kipub ka ajama veidi toppi pärast paarinädalast kandmist - aga hetkel veel ei midagi masendavat - kokkukorjamisvaev.
Lõng vastu nahka ka päris mõnus - koon praegu mütsi - eks paistab, kas hakkab hammustama...
Kuidas teil kandes on? kas topiliseks on läind? minul on tehtud ka kampsun kuid üsna kiiresti tulid topid. Nüüd pesin ta uuesi läbi ja nokkisin kõik topid ära, peale pesu on ta jälle palju kenam. Pesu kannatab väga hästi, pesen villast alati käsitsi käesoojas vees villa šampooniga. Ei veni ega tõmba kokku.
Ja see 50 grammi vähesus - arvasin, et see on ainult minu kiiks Mulle sümpatiseerivad sellesama otstepõhjuse pärast poolilõngad järjest enam ja enam
Ja see 50 grammi vähesus - arvasin, et see on ainult minu kiiks Mulle sümpatiseerivad sellesama otstepõhjuse pärast poolilõngad järjest enam ja enam
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» O: Drops Nepal beež mix 0300
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5