Drops Nepal
+38
anka
kylcella
toomkuningas
Kikkike
annero
abdulabulamir
rasvake
kirstip
Bellemoore
Erru
sirliiz
ilona
Retsete
tegelinski
maapiiga7
pirgo
Merkuur
kristyna10
laanelill
LillyS
triin112
Krentu
marii25
jutapille
Pisi-Pisi
Dots
aet10a
katriina7
meka
carissime
Tirtsukas
Miuks
piisk
kair
kiisumari
Terje
Angela
Marchia
42 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Drops Nepal
LillyS kirjutas:
Mustrid lõngale Nepal.
Värvikaardid Garnstudio lehel
Paluks selle lõnga kohta infot?
Re: Drops Nepal
Minul on naturaalvalge, aga koeproovist ei ole kaugemale jõudnud. Täitsa mõnus pehme on küll. Saab üsna paksu ja sooja asja, mul on plaanis vest 125-23
Selgus, et see on minu lemmiklõng. Paras paks kampsuni jaoks, aga mitte liiga. Piisavalt pehme ja alpakasiidine, kergelt nagu vetruks sõrmede all. Lihtsalt mõnus kududa. soovitan.
Kasutan nr 4 vardaid. Ainult, et kampsuni jaoks tihedas koes ostetud 10 tokist ei piisa
Kasutan nr 4 vardaid. Ainult, et kampsuni jaoks tihedas koes ostetud 10 tokist ei piisa
täna sain katsuda ja näppida ja kindlalt plaanis endale ka miskit sellest nüüd teha
(otsin sobivat lõnga kõrge kaelusega pontšole)
(otsin sobivat lõnga kõrge kaelusega pontšole)
Kas Nepaliga võib siis enam-vähem asendada kahekordset Alpacat? Ehkki ta pole puhas alpaka.
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Piisk - DROPSi raamatutes on küll kirjas, et võib asendada
Sain oma Nepalid täna kätte ja mõnusalt pehme ja siidine kududa. Kare pole kohe mitte. Ainult pildid on Lõngamaania lehel sellised säravad, tegelikult on värvid sellised öko-maalähedased-murtud toonid. Mega rahul olen ikkagi !
Kui õe vestil õlaõmblust silmasin, siis süli oli meeldivalt soe
Kui õe vestil õlaõmblust silmasin, siis süli oli meeldivalt soe
Minu sünnipäeva Nepal näeb välja selline:
Pildile klikates näeb seda suuremana. Värv nr.3112.
Pildile klikates näeb seda suuremana. Värv nr.3112.
Mul on tegelikult Andes, aga koostis on sama, lihtsalt jämedam on. Silid peal öeldakse, et käsitsi pesta. Aga ma tahakski, et ta natuke kokku tõmbaks Nuputan nüüd siin kuidas pesta, et kas lasta masinaga täistsükkel või alustada kuidagi õrnemalt...
Milliseid kogemusi teil on Nepali (ja/või Andese) pesemisega?
Mul on tegelikult Andes, aga koostis on sama, lihtsalt jämedam on. Silid peal öeldakse, et käsitsi pesta. Aga ma tahakski, et ta natuke kokku tõmbaks Nuputan nüüd siin kuidas pesta, et kas lasta masinaga täistsükkel või alustada kuidagi õrnemalt...
Milliseid kogemusi teil on Nepali (ja/või Andese) pesemisega?
Külaline- Külaline
Mulle Nepal väga meeldib . Tegin lapsele Viviani.
Muidu kõik hästi, sellest lõngast kampsun näeb kena välja ja puha, aga laps kurdab, et käsivartelt "hammustab". Samas varrukad suht kitsad ning pluusi sinna alla toppida on natuke raske (mõtetu ka, kuna kampsun on hästi soe). Vist tuleb varrukatele siidvoodrid teha või maha müüa ja mõnest pehmemast lõngast uus kududa .
Muidu kõik hästi, sellest lõngast kampsun näeb kena välja ja puha, aga laps kurdab, et käsivartelt "hammustab". Samas varrukad suht kitsad ning pluusi sinna alla toppida on natuke raske (mõtetu ka, kuna kampsun on hästi soe). Vist tuleb varrukatele siidvoodrid teha või maha müüa ja mõnest pehmemast lõngast uus kududa .
Ma arvan, et hammustab ikka. Seal ju vill sees ja nende soojade lõngadega ongi nii, et kui hakkab palav, siis ka kipuvad hammustama. Pesu ei muuda asja. Aga super ilus kampsun on küll ja mulle kah Nepal väga meeldib.
Lugesin kunagi Osinka foorumist, et villase lõnga hammustamise vastu aitab märja eseme sügavkülmutamine. Ise proovinud ei ole.
Ma pean siis natuke oma varusid vähemaks sööma ja siis märg kampsun külma!
Lihtsam ja kiirem on vist ikka varrukatele vooder õmmelda :irv: .
Ma pean siis natuke oma varusid vähemaks sööma ja siis märg kampsun külma!
Lihtsam ja kiirem on vist ikka varrukatele vooder õmmelda :irv: .
Dots kirjutas:Lugesin kunagi Osinka foorumist, et villase lõnga hammustamise vastu aitab märja eseme sügavkülmutamine. Ise proovinud ei ole.
Mis ma siis käin sügavkülmutatud riidega ringi .
Aga tõsi, nagu Angelagi, ka mind hammustab Alpaca aga ainult se räägitud juhul, kui on liiga soe. Seega Meka, ära tütart siseruumidesse lihtsalt selle kampsuniga lase .
Tegin just täna ühe väikese proovilapi ja panin nüüd katseks sügavkülma ka. Eks homme ole näha, kas on mingit vahet.Dots kirjutas:Lugesin kunagi Osinka foorumist, et villase lõnga hammustamise vastu aitab märja eseme sügavkülmutamine. Ise proovinud ei ole.
Vivian on super!
Mul endalgi täpselt selle kampsuni jagu Nepali varutud - ja ootab kudumist.
Villane ikka hammustab - isegi alpaca teeb seda - ja just eriti siis, kui on palav ja villane ese otse naha vastas. Mingil määral sellega harjub - mingil määral tundub mulle praegu selline veidi maavillaselt torkiv soojus isegi mõnus (mütsi puhul küll eriti ei kannata, sest see villane torkimine ajab peanaha kihelema).
Ja kampsuni alla mahub alati midagi - mul on ikka üks tõsiselt paks ja maavillaselt kare palmikutega kamps, mille all kannan vähemalt Five Season'i pikka spordipesu pluusi - see on nn. "teine nahk" ja mahub vabalt iga eseme alla.
Mul endalgi täpselt selle kampsuni jagu Nepali varutud - ja ootab kudumist.
Villane ikka hammustab - isegi alpaca teeb seda - ja just eriti siis, kui on palav ja villane ese otse naha vastas. Mingil määral sellega harjub - mingil määral tundub mulle praegu selline veidi maavillaselt torkiv soojus isegi mõnus (mütsi puhul küll eriti ei kannata, sest see villane torkimine ajab peanaha kihelema).
Ja kampsuni alla mahub alati midagi - mul on ikka üks tõsiselt paks ja maavillaselt kare palmikutega kamps, mille all kannan vähemalt Five Season'i pikka spordipesu pluusi - see on nn. "teine nahk" ja mahub vabalt iga eseme alla.
Kair, kas sa oled Nepalist proovilappi ka kudunud? Mina olen, ja ma ei suuda vajalikku tihedust saavutada, minu laeks jääb 4mm vardaga 14 silmust 10 cm peal. Ma olen nii kurb, et ma ei saa Nepalist Viviani kududa Tagavaravariandiks on Sylvi kududa, midagi tuleb sellest kapis olevast imeilusast rohelisest lõngahunnikust kududa
Viimati muutis seda Pisi-Pisi (Esm 17 Okt 2011, 10:16). Kokku muudetud 1 kord
» O: Drops Nepal beež mix 0300
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» 149-41 DROPS Nepal lõngast lehemustriga peapael ja õlasoojendaja
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5