MAAILMA lõngad
+92
Sunray
Ingas
lumetihane
Kikkike
taimi
Preili
viriseja
Knitted Dreams
KaruMarta
Kata
Woolish
kirstip
echo20
Della
noknok
Alleraa
buldog
Puhh
provvaD
Arachne982
pisiingel
Mammutis
kristyna10
laanelill
Lola69
kaiekk
Cassie
helin12
Tano
sirjenrg
Hilde
Miuks
Berta
kiiska
maapiiga7
triin112
Helen
anxy
pisisuslik
Alevig
linken
Kadi
Anna
lulla
tarakan
Merkuur
foksi
meka
Prooton
Bananasilk
cassiusko
kaltsunukk
Emmaliine
Erru
carissime
leonoora
Katriina
annikavu
Anneliis
Ketuemme
marfa
r66muz
Angela
katriina7
maris
kair
Pisi-Pisi
aet10a
härm
anniqa
rion
annero
Mumm
anca17
anka
Helikene
Drex
Retsete
anneli69
peri
maarit
sirliiz
mapikas
tegelinski
Kaisukas
pisipahalane
Marchia
anjusa
Krentu
kammeljas
siil
kiisumari
96 posters
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 37
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Re: MAAILMA lõngad
Mina ka vesistasin seda lillat vaadates
Craftsy sooduspakkumine
Craftsy sooduspakkumine
Ma ei hakka isegi kaubamärke ja firmasid nimetama, aga Eestis võiks olla oluliselt parem valik lõngadest, mis on 100% naturaalsed. Jube vastik on lõngapoodides ringi käia ja otsida midagi head, ja sildi järgi kohale minnes ja juba vaimustudes leida, et toode sisaldab 5 või 25 või veel enam % plastmassi ja naftat.
Mulle just tundub,et naturaalseid lõngu on nüüd juba päris palju müügile tulnud Midagi leidmata pole küll jäänud kui olen soovinud midagi teha. Kui vaid rahapuu oleks kodus kasvamas,mis võimaldaks kõike ihaldatut muretseda
Rahapuu peab igal juhul olema, ükskõik, mida ostma lähed.
Müüjad küll panevad jah tihti sildi, et naturaalne, aga kui uurima hakata, siis on ikka 5-15% polüestrit, nailonit või muud plastmassi sees. Võibolla ei olegi siis viga mitte niivõrd lõngade valikus vaid lihtsalt sildistatud on valesti. Ma isiklikult ei viitsi enam 3-ndat "naturaalset" lõnga hakata valikust otsima kui 2 esimest on olnud juba lisanditega. Ma võtan teadmiseks, et sealt pole vist mõtet enam otsida.
Müüjad küll panevad jah tihti sildi, et naturaalne, aga kui uurima hakata, siis on ikka 5-15% polüestrit, nailonit või muud plastmassi sees. Võibolla ei olegi siis viga mitte niivõrd lõngade valikus vaid lihtsalt sildistatud on valesti. Ma isiklikult ei viitsi enam 3-ndat "naturaalset" lõnga hakata valikust otsima kui 2 esimest on olnud juba lisanditega. Ma võtan teadmiseks, et sealt pole vist mõtet enam otsida.
Helen kirjutas:Rahapuu peab igal juhul olema, ükskõik, mida ostma lähed.
Uudishimu pole patt aga mis poega tegu? teaksin ise siis ettevaatlikum olla.
Eks kudujana muidugi leian, et uusi lõngu võiks juurde tulla, aga kes need kõik ka ära ostab, et tegevus rentaabel oleks Kui kunagi teiste ettevõtmiste kõrvalt piisavalt aega ja veidi raha üle jääb, teen kindlasti oma lõngapoe, hakkan seal siis puhkama :irv:
See peaks ka üsnagi naturaalne olema: http://www.ravelry.com/yarns/library/cascade-yarns-ecological-woolcarissime kirjutas:Mulle just tundub,et naturaalseid lõngu on nüüd juba päris palju müügile tulnud Midagi leidmata pole küll jäänud kui olen soovinud midagi teha. Kui vaid rahapuu oleks kodus kasvamas,mis võimaldaks kõike ihaldatut muretseda
siil kirjutas:See peaks ka üsnagi naturaalne olema: http://www.ravelry.com/yarns/library/cascade-yarns-ecological-woolcarissime kirjutas:Mulle just tundub,et naturaalseid lõngu on nüüd juba päris palju müügile tulnud Midagi leidmata pole küll jäänud kui olen soovinud midagi teha. Kui vaid rahapuu oleks kodus kasvamas,mis võimaldaks kõike ihaldatut muretseda
Einoh, oli vaja Hõõrud siin nina alla igasugu ahvatlustega, järgmine kord kui tuled siia kanti siis pole Sul muud pagasit kui ainult mu lõngad. Madelintosh on mu unenägudeski juba :irv:
:irv: ma vabandan. Madelinetoshist unistan ma ka, neil on üks imeilus punane toon, tartcarissime kirjutas:
Einoh, oli vaja Hõõrud siin nina alla igasugu ahvatlustega, järgmine kord kui tuled siia kanti siis pole Sul muud pagasit kui ainult mu lõngad. Madelintosh on mu unenägudeski juba :irv:
Helen kirjutas:Ma ei hakka isegi kaubamärke ja firmasid nimetama, aga Eestis võiks olla oluliselt parem valik lõngadest, mis on 100% naturaalsed. Jube vastik on lõngapoodides ringi käia ja otsida midagi head, ja sildi järgi kohale minnes ja juba vaimustudes leida, et toode sisaldab 5 või 25 või veel enam % plastmassi ja naftat.
Yarn.ee uurib just oma Facebook`i seinal, et mis lõngadest Eestis puudu on. Sinna on näiteks praegu hea võimalus oma arvamus lisada
linken- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : üsna hea
Kudumisoskus : väga hea
Postituste arv : 16
Helen- Lõngamaanias on ju piisavalt naturaalseid lõngu igas jämeduses, ja kohe näha ka mitu protsenti mida sees on.
Enamus netipoodides on ju toodud täpsed protsendid ära ja ma tegelikult ei tahaks uskuda, et kuskile poodi kohale minnes hoopis teise info eest leiad.
Alati on ju ka võimalus lõnga nime googeldada, et rohkem infot saada ja ka sellest lõngast tehtud esemeid näha.
Enamus netipoodides on ju toodud täpsed protsendid ära ja ma tegelikult ei tahaks uskuda, et kuskile poodi kohale minnes hoopis teise info eest leiad.
Alati on ju ka võimalus lõnga nime googeldada, et rohkem infot saada ja ka sellest lõngast tehtud esemeid näha.
Ma silitasin seda Rowani naturaalset "õnnelike lammaste" lõnga, nii mõnus oli.LillyS kirjutas:Helen- Lõngamaanias on ju piisavalt naturaalseid lõngu igas jämeduses, ja kohe näha ka mitu protsenti mida sees on.
Läksin otsima. Pisipildina on, aga suuremalt näitamise asemel viskab veateate. Kuid isegi pisike pilt on kena ja tekitab .
http://www.ravelry.com/stash/search#colorway=tart&yarn-link=madelinetosh-tosh-dkmeka kirjutas:siil kirjutas: :irv: ma vabandan. Madelinetoshist unistan ma ka, neil on üks imeilus punane toon, tart
Läksin otsima. Pisipildina on, aga suuremalt näitamise asemel viskab veateate. Kuid isegi pisike pilt on kena ja tekitab .
Ja ärge rohkem nii lummavaid lõngu ja värvitoone näidake, niigi juba .
Ja ärge rohkem nii lummavaid lõngu ja värvitoone näidake, niigi juba .
Kohe näha, et mul täna palju aega arvutis ringi kolada. Leidsin India siidivabriku - vaadake neid lõngu: Duke, Aleena, Maharaja .
Pitslõnga on ka.
Pitslõnga on ka.
Hea, et vaatamine tükki küljest ei võta, unistama paneb küll. Õnneks on seal (vist) hulgimüük, seega kätte nagu nii ei saa....
Mina ei julge vaadata.
Páriselt ka.
EDIT> yeah, nii palju siis mitte vaatamisest...
Páriselt ka.
EDIT> yeah, nii palju siis mitte vaatamisest...
Ohh - ma käisin vaatamas
Nüüd ma võin oma tulevased unenäod juba ette ära ennustada.... :168:
Huvitav - mis sellised iludused ka maksta võivad?
Nüüd ma võin oma tulevased unenäod juba ette ära ennustada.... :168:
Huvitav - mis sellised iludused ka maksta võivad?
Siidi koob ju suveks?
Siidi koob ju suveks?
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad