Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Krentu- Kudumite disainer
- Heegeldusoskus : piisav
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Re: Noro lõngad
Mingi ülevaate värvidest lõngadest annab ka www.eisku noro lehekülg. Ja selle kiituseks peab ütlema, et värvi kvaliteet väga hea.maapiiga7 kirjutas:Wool&Woolen kirjutas:Meil jah Noro müügis. Veebruaris peaks jõudma ka uus tellimus kohale. Kuna paljud kliendid ei näinudki vist Shikit ja Aralet, siis need ka tellimuses sees.katriina7 kirjutas:WW-s peaks olema ka Norot müügil Saad sealt tellida
Hea meelega telliksin kasvõi kohe praegu,aga ma ei tea ju värve ega midagi Pole neid lõngu kuskil üleüldse näinudki Nii väga tahaks kõigepealt värvid ära näha...
(LillyS: Akki hoopis www.eisakunoro.com ?)
Viimati muutis seda LillyS (Reede 27 Jan 2012, 16:46). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : link ei töötand)
carissime kirjutas:See on hea lehekülg. Kuigi kui asusalt ütlen siis nende piltide põhjal ostma ei torma. Värvidest saab ülevaate aga tegelik ilu jääb ikka peitu. Mõned kootud tooted võiks näidisteks olla. Väga ihaldusväärne tundus olevat Arale. Kas seda ka leidub uuest tulevast tellimusest?
Arale uues tellimuses sees,Praegu ootan, kui nad veebruari algul hakkavad tootma uusi Shinkiro toone ja siis saadavad paki teele.Kuna Noro on väga populaarne ja eelmise kevade vulkaanipurse "seiskas" liikluse, siis proovivad nad järje peale jõuda- vähemalt nii vastas Eisaku Noro minu päringu peale.
Meil praegu Shiki 4 värvi, Kabuto fine, KAsumi, Flower Bed, Flower Bewd Shaggy, Color Cross-aga väga vähe järel, Silk Mountain(buklee), YaggiErru kirjutas:Aga äkki keegi lahke saaks siia kirja panna mis sorti Norosid Wool&Woolenis hetkel saada on? Ma ise linna ei satu sel nädalal, kuid abikaasa pakkus, et vajadusel ta võiks läbi astuda ja mulle natuke katsumiseks tuua Ma ei oska talle aga kahjuks midagi soovitada, sest ise pole ju näinud, ega tea mis valikus on.
Triinust jäi poodi ainult nii palju Noro Flower Bed-i:
Aga pidas oma sõna ja jättiski jupi värvinäidist!
katriina7 kirjutas:Triinust jäi poodi ainult nii palju Noro Flower Bed-i:
Katriina7- ja sa tõid sellegi sealt ära?
Just.Tänan paranduse eest.See on poolilõngade leht.LillyS kirjutas:
Akki hoopis www.eisakunoro.com ?
Wool&Woolen kirjutas:Just.Tänan paranduse eest.See on poolilõngade leht.LillyS kirjutas:
Akki hoopis www.eisakunoro.com ?
Kas seal on vaid poolilõngad või kõik, mis nad toodavad.
Näiteks siit viitest ma ei leidnud vist ühtegi neist nimetatutest, mis ülevalpool WW poe niimekirjas oli.
http://www.eisakunoro.com/html/home/index.html
Küsimus selline, et kas sealt lehelt on võimalik veebruari tellimusse ka oma soove öelda? Või tuleb, mida tuleb.
Kas keegi oskab panna ka selle lingi, kus on Noro tokilõngade valik?
Noro tokilõngad nimetuste kaupa:
http://www.designeryarns.uk.com/yarns.php?yarndes=3
http://www.designeryarns.uk.com/yarns.php?yarndes=3
Proovi www.noroyarns.com või Eisaku Noro googeli otsing. Veebruaris saabuvatest lõngadest-kuna mul sel juba ammu tellimus laos ja praegu ootan tootmisest osa lõnga, siis kui neil parajasti laos on olemas, lisavad nad meelsasti. Lao seisu saan teada alles 31.jaanuaril..Helen kirjutas:Küsimus selline, et kas sealt lehelt on võimalik veebruari tellimusse ka oma soove öelda? Või tuleb, mida tuleb.
Kas keegi oskab panna ka selle lingi, kus on Noro tokilõngade valik?
Panen kõik kirja, mis toimub Noro lõngadega.
Noro poolilõngasid saab vaadata www.noroyarns.com või googel Eisaku Noro.
Kuna meil praegu osa tellimusest valmis ja osa läheb tootmisse veebruaris, siis pean veidi ootama. Kui neil on laos olemas midagi lisada, siis nad lisavad Veebruarikuu saadetisele
Veebruaris saan ka uued lõngakaardid, kus peal ka uued värvinäidised ja siis teeme poes väikese tutvustuse.
Noro poolilõngasid saab vaadata www.noroyarns.com või googel Eisaku Noro.
Kuna meil praegu osa tellimusest valmis ja osa läheb tootmisse veebruaris, siis pean veidi ootama. Kui neil on laos olemas midagi lisada, siis nad lisavad Veebruarikuu saadetisele
Veebruaris saan ka uued lõngakaardid, kus peal ka uued värvinäidised ja siis teeme poes väikese tutvustuse.
Panin kleit/tuunika üles. Ei tea kas kannatab nii kaua oodata kui ükskord fotograafi juurde jõuame
Värvid jäid sellised
link blogisse
Värvid jäid sellised
link blogisse
sa mu meie , milline iludus mõte hakkas juba tööle, milliseid ilusaid asju Norost saab.
Carissime, kuidas su mantel käitub? selles mõttes, et kuidas vormi peab ja kas läheb topiliseks. Käin seda juba pikemat aega piilumas
Carissime, kuidas su mantel käitub? selles mõttes, et kuidas vormi peab ja kas läheb topiliseks. Käin seda juba pikemat aega piilumas
Marchia kirjutas:sa mu meie , milline iludus mõte hakkas juba tööle, milliseid ilusaid asju Norost saab.
Tänud! Tegelikkuses on palju lahedam kui pildilt. Seljas on ülimalt mugav ja hästi istuv. peale pesu ei ole enam kare. Kududes tundus küll torkivat aga teadsin, et see kaob.
Mantli osas lõng on super. Kandnud olen palju. Ei ole topiline ega kulunud. Ainult, et ise oleksin pidanud kuduma pool numbrit väiksemate varrastega siis oleks ehk parem koepind ja esihõlmad hoiaks paremini. Kui taskuid ei oleks või oleks teise kujuga siis oleksin väga rahul aga sellised taskud nagu tegin suunavad liiga palju raskust ühest kohast alla mistõttu esihõlmad vajuvad vormist välja.
Ma järgmisel nädalal uuesti poodi, arvatavasti Noro lõnga järgi. Kui kaugel ei ela, võime seal kohtuda ja võtan mantli kaasa. Tuunika on nagunii selga kasvand
carissime kirjutas:Panin kleit/tuunika üles. Ei tea kas kannatab nii kaua oodata kui ükskord fotograafi juurde jõuame
Värvid jäid sellised
link blogisse
Väga super tuunika - värvid, lõige, tahaks ka seljas näha.
Samuti oli blogis imeline boolero
carissime kirjutas:
Ma järgmisel nädalal uuesti poodi, arvatavasti Noro lõnga järgi. Kui kaugel ei ela, võime seal kohtuda ja võtan mantli kaasa. Tuunika on nagunii selga kasvand
Ma vist järgmisel nädalal sinna kahjuks ei jõua, kui siis reedel- Aga kindlasti olen minemas " Noro lõnga päevale"
Lõngagurmee õhtut ootan ka. Loodan vaid, et selleks ajaks saan lastele hoidja. Selleks oleks hea varakult toimumise aeg teada saada. Arale on hingele koputanud
Ravelrys lõngainfos on, et Kabuto Fine sisaldab 55% meriinovilla aga Siinon kirjas lihtsalt vill. See oleks küll vist liga hea, et olla tõsi (55% Merino 25% Silk 10% Alpaca 10% Cashmere)
Lanesplitten seelik võib Noro lõngast päris kena jääda
Ravelrys lõngainfos on, et Kabuto Fine sisaldab 55% meriinovilla aga Siinon kirjas lihtsalt vill. See oleks küll vist liga hea, et olla tõsi (55% Merino 25% Silk 10% Alpaca 10% Cashmere)
carissime kirjutas:Lõngagurmee õhtut ootan ka. Loodan vaid, et selleks ajaks saan lastele hoidja. Selleks oleks hea varakult toimumise aeg teada saada. Arale on hingele koputanud
Noro poolt saadetud infos on kirjas -vill. Aga ma küsin üle, millise villaga on tegemist.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21