Tõlkeabi (muud mustrid)
+57
kammeljas
Merkuur
echo20
Paabulinda
helin12
Berta
triibik
Alleraa
toomkuningas
arlote
trints
lumetihane
Terta
Helen
anjusa
ageta
Kiibuke
caminante
buldog
Tirtsukas
p2ike26
Mumm
Miuks
Moona
kaiekk
Drex
anxy
annikavu
kiiska
maapiiga7
Piretsuur
Kati-Riina
ilona
kaidi
triin112
karin09
anka
katriina7
Mailis
lulla
r66muz
Katriina
tiianiin
aet10a
Retsete
kair
carissime
meka
toomeoks
Gaffi
Blackbird
ussu
lilleke18
Helikene
siil
Kaisukas
LillyS
61 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 16
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Tõlkeabi (muud mustrid)
Kas keegi aitaks seda tõlkida? Kohati saan aru, aga mitte nii täpselt et kudumiseks piisaks.
Algusest saan aru kuni increase roundini. Siis on asi segane kuni work increase roundini. See tähendab, et teen selle roundi uuesti? Siis on 5 ringi mustri järgi ja siis kordan neid ringe 6 korda. Milliseid ja kas järjest? Järgnev continue lõik ja decrease round ka segased. Esimene next round on selge, teine tekitas küsimuse, et õhksilmused tõstan haaknõelale aga ülejäänud ring läheb parempidi jah? Nii, mida tähendab stockinette st? Ruffle on ka segane, finishing arusaadav.
Ma loodan, et sa nüüd ka midagi aru said, mis mulle arusaadav ja mis segane on
Ma loodan, et sa nüüd ka midagi aru said, mis mulle arusaadav ja mis segane on
Siis kood increase ringi ja 2 mustriringi veel kaks korra.
Nüüd kood uuesti increase ringi ja siis 5 ringi mustris = 6 ringi.
Neid 6 ringi kordadki veel 6 korda.
Kui need kordused on tehtud, kood lihtsalt mustri järgi, kuni pööramise randist mõõdad sobiva pikkuse.
Kahanduse ring: 2 pr, 2 pr kokku, koo pr 4 silmuseni enne esimest märki, ttk (vt mu blogi lühendite lehelt), 4 pr, 2 pr kokku, koo pr teise märgini ja siis ph kolmanda märgini ja siis pr 4 silmuseni enne ringi lõpu märgini (eor), ttk, 2 pr.
Koo 17 ringi mustri järgi.
Neid viimast 18 ringi kordad veel 5 korda.
SAMAL AJAL, kui töö on 11 [11...] tolli pikkune, kood selle õhksilmustega ringi: koo pr teise märgini, eemalda märk, õs, koo pr kolmanda märgini, eemalda märk, õs, koo pr ringi lõpuni. Sellega saab tagumine paneel valmis.
Järgmisel ringil tõstad õhksilmused haaknõelale ootele. Nendest alustad pärast heegeldatud aasade tegemist. Ülejäänud ringi kood parempidiselt.
Edasi kood kahandusringide kordusi parempidises koes (= stockinette st).
Ruffle (satsiserv): suuremate varrastega, koo vaheldumis 1 pr ja kasvata 1 vaheldumisi ringi lõpuni. Edasi koo samade suuremate varrastega parempidises koes, kuni satsiserv on 3 tolli pikkune.
Koo silmused maha.
Siis kood increase ringi ja 2 mustriringi veel kaks korra.
Nüüd kood uuesti increase ringi ja siis 5 ringi mustris = 6 ringi.
Neid 6 ringi kordadki veel 6 korda.
Kui need kordused on tehtud, kood lihtsalt mustri järgi, kuni pööramise randist mõõdad sobiva pikkuse.
Kahanduse ring: 2 pr, 2 pr kokku, koo pr 4 silmuseni enne esimest märki, ttk (vt mu blogi lühendite lehelt), 4 pr, 2 pr kokku, koo pr teise märgini ja siis ph kolmanda märgini ja siis pr 4 silmuseni enne ringi lõpu märgini (eor), ttk, 2 pr.
Koo 17 ringi mustri järgi.
Neid viimast 18 ringi kordad veel 5 korda.
SAMAL AJAL, kui töö on 11 [11...] tolli pikkune, kood selle õhksilmustega ringi: koo pr teise märgini, eemalda märk, õs, koo pr kolmanda märgini, eemalda märk, õs, koo pr ringi lõpuni. Sellega saab tagumine paneel valmis.
Järgmisel ringil tõstad õhksilmused haaknõelale ootele. Nendest alustad pärast heegeldatud aasade tegemist. Ülejäänud ringi kood parempidiselt.
Edasi kood kahandusringide kordusi parempidises koes (= stockinette st).
Ruffle (satsiserv): suuremate varrastega, koo vaheldumis 1 pr ja kasvata 1 vaheldumisi ringi lõpuni. Edasi koo samade suuremate varrastega parempidises koes, kuni satsiserv on 3 tolli pikkune.
Koo silmused maha.
Hetkel tundub veel kohati keeruline aga ma pean minema lõnga ära ostma, tegema hakkama ja siis saab ehk paremini aru ka.
Aga aitäh sulle :naks:
Aga aitäh sulle :naks:
Palun mõne lühendi tõlkeabi.
Võibolla saaksin ka ise hakkama, aga hetkel tõlgin (STARR), veel ei koo, kududes äkki loksuks ise paika
Aga lühendid järgmised: yfrn - yarn front - lõng ette - kas tõstan silmuse kudumata lõng ees?? katkend mustrist - k2tog, yfrn, p1
yon- saan aru, et yarn on? - kas lõng vardale nagu patendi puhul? Katkend mustrist - p1, yon, k2tog tbl
Võibolla saaksin ka ise hakkama, aga hetkel tõlgin (STARR), veel ei koo, kududes äkki loksuks ise paika
Aga lühendid järgmised: yfrn - yarn front - lõng ette - kas tõstan silmuse kudumata lõng ees?? katkend mustrist - k2tog, yfrn, p1
yon- saan aru, et yarn on? - kas lõng vardale nagu patendi puhul? Katkend mustrist - p1, yon, k2tog tbl
Need mõlemad on tegelikult õhksilmused
Kui huvi, siis mul on skeem tehtud Starrile
Kui huvi, siis mul on skeem tehtud Starrile
Palun abi heegeldamise juhendi lugemiseks.
Kirjutatud 3dc tog- kas siis kolm kinnissilmust kokku või kolm ühekordset sammast kokku? PS see on rea algus, peale seda peaks tulema 3 ahelsilmust.
Tänud, kes viitsib vastata!
Kirjutatud 3dc tog- kas siis kolm kinnissilmust kokku või kolm ühekordset sammast kokku? PS see on rea algus, peale seda peaks tulema 3 ahelsilmust.
Tänud, kes viitsib vastata!
Mis lühendeid veel antud mustris kasutatakse? Kui on olemas ka sc, siis on dc puhul tegemist sammastega
Kaisukas, siin on kõik olemas
1 rida: 3dc tog, ch 3, skip 3, sc into next st, ch 4, skip 3, sc into next st, skip 3 ja korrata
1 rida: 3dc tog, ch 3, skip 3, sc into next st, ch 4, skip 3, sc into next st, skip 3 ja korrata
Kuna sc on kinnissilmus, siis antud mustris on dc ühekordne sammas
Hakkasin ühte ülilihtsat salli tegema, aga lühendid on nagu palun abi.
1 rida -K4, (k1, M1L, k16, sk2p, k16, M1R) to last 5 sts, k5
k4 on ilmselt koo 4 silma?
Miks osa sellest on sulgudes?
M1L with left needle, lift strand between sts from the front, knit through the back loop
mida seal üle tõsta tuleb ja mida kududa?
2 rida - K4, p to last 4 sts, k4
siin tundub nagu silmi vähem olema kui esimesel real?
Keegi viitas MM-s lühendite seletustele ja tõlgetele, palun värskendage mu mälu :naks:
1 rida -K4, (k1, M1L, k16, sk2p, k16, M1R) to last 5 sts, k5
k4 on ilmselt koo 4 silma?
Miks osa sellest on sulgudes?
M1L with left needle, lift strand between sts from the front, knit through the back loop
mida seal üle tõsta tuleb ja mida kududa?
2 rida - K4, p to last 4 sts, k4
siin tundub nagu silmi vähem olema kui esimesel real?
Keegi viitas MM-s lühendite seletustele ja tõlgetele, palun värskendage mu mälu :naks:
Mina olen uurinud lühendeid siit: Knittinghelp
K4 peaks olema koo 4 silma parempidi.
Sulgudes olevat osa kordad, kuni viimase 5 silmani, viimased 5 silma kood parempidi.
2. real ei ole vähem silmi. Seal kood 4 silma parempidi, siis kuni viimase 4 silmani kood pahempidi, viimased 4 silma parempidi.
M1L ja M1R peaks olema kasvatamine. Make 1 . Vaata antud lingil olevaid videosid.
K4 peaks olema koo 4 silma parempidi.
Sulgudes olevat osa kordad, kuni viimase 5 silmani, viimased 5 silma kood parempidi.
2. real ei ole vähem silmi. Seal kood 4 silma parempidi, siis kuni viimase 4 silmani kood pahempidi, viimased 4 silma parempidi.
M1L ja M1R peaks olema kasvatamine. Make 1 . Vaata antud lingil olevaid videosid.
Viimati muutis seda Terta (Püh 11 Nov 2012, 19:45). Kokku muudetud 1 kord
Terta kirjutas:Mina olen uurinud lühendeid siit: Knittinghelp
Suur aitäh, Terta videost kohe selge
Sulud on siis nagu tärnid. :roll:
Kas on kuskilt ka leida tõlget Drops 107-1 mustrile? http://www.garnstudio.com/lang/us/pattern.php?id=3588&lang=us
Alustasin ise ka google tõlkega aga asi läks nii pentsikuks ja mingi hetk lihtsalt sain aru et vaid google abiga vussin kõik ära.
Saan aru, et kõigepealt tuleb 2+2 soonikuga ja siis 82 silmast algab 13 silma pärlkude, 3 parempidi... siis 12 silma ei saa aru kuidas, mustrisilmad, jälle need 12 millest aru ei saa ja 3 parempidi ja lõppeb pärlkoega. Seda siis 29 cm ning siis kasvatada käisteks mõlema poole kuni 0n 102 silma ja kududa veel kuni 41,5 cm pikkuseks. Ja siis tuleb see osa millest ma aru ei saa . See ilus kaeluseosa.
Saan aru, et kõigepealt tuleb 2+2 soonikuga ja siis 82 silmast algab 13 silma pärlkude, 3 parempidi... siis 12 silma ei saa aru kuidas, mustrisilmad, jälle need 12 millest aru ei saa ja 3 parempidi ja lõppeb pärlkoega. Seda siis 29 cm ning siis kasvatada käisteks mõlema poole kuni 0n 102 silma ja kududa veel kuni 41,5 cm pikkuseks. Ja siis tuleb see osa millest ma aru ei saa . See ilus kaeluseosa.
Viimati muutis seda Gaffi (Teis 04 Dets 2012, 21:03). Kokku muudetud 1 kord
Gaffi- Stardib
- Heegeldusoskus : hätta ei jää
Kudumisoskus : fännan
Postituste arv : 14
Palun avage mu silmad, tegelen Hippocampuse (Ravelry) mustriga... Kinda ranne on tehtud, kasvatasin 4 s ja jäi 58 s. Aga muster on lugedes 56 s!?
Kuidagi ei leia seda kala
Kuidagi ei leia seda kala
Mis suurust sa kood? Väiksemal suurusel ongi peale silmuste juurdekasvatamist 58 silmust. Kui sa kood väiksemat suurust, siis ei alusta sa skeemi A mitte kõige alt, vaid alates rohelisest joonest, seal on ringil 58 silmust.
Siis ma vist vahetasin suurused ära, arvates, et esimene kirjapandud suurus on M ja teine S. Suurema suuruse puhul tuleb sis 56 s teha
lilleke18 kirjutas:pass first st of these 3 sts over last 2 k sts
B1 - bead one: place a bead by bringing yarn to RS of work and slipping bead up next to st just worked, slip next st purlwise from left needle to right needle and take yarn to WS of work, leaving bead sitting on RS of work in front of slipped st
Tõsta nendest 3 silmusest esimene üle viimase 2 parempidiselt kootud silmuse.
B1 - pane töösse pärl: pane pärl töösse nii, et tood lõnga töö paremale poole ja lükkad pärli viimati kootud silmuse kõrvale. Tõsta järgmine silmus pahempidise võttega kudumata paremale vardale ja vii lõng töö pahemale poole tagasi. Pärl paikneb nüüd töö paremal poolel kudumata silmuse ees.
Mul tekkis selle "pärlendamise"-variandi kohta nüüd küsimus: kas selline juhend eeldab, et pärlid on eelnevalt lõngale aetud w?
Ja paljud teist sellist stiili üldse harrastavad?
Ma koguaeg arvanud, et see on ilmselt väga tülikas ja aeganõudev viis kududa, kui koguaeg tuleb pärle mööda lõnga edasi libistada jne jne ...
Ma koguaeg arvanud, et see on ilmselt väga tülikas ja aeganõudev viis kududa, kui koguaeg tuleb pärle mööda lõnga edasi libistada jne jne ...
anxy kirjutas:Mul tekkis selle "pärlendamise"-variandi kohta nüüd küsimus: kas selline juhend eeldab, et pärlid on eelnevalt lõngale aetud w?
Kas siis saab pärleid kuidagi teisiti sisse kududa? Mina olen kogu aeg arvanud, et neid peab enne lõngale ajama ja just seetõttu on see kudumisviis minu poolt väljapraagitud olnudki (loe: pole pärleid kudunudki).
» Rauma mustrid?
» Mustrid skeemidena
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Milliste DROPSi õpetuste järgi oled kudunud/heegeldanud?
» Hetkel tasuta või soodukaga mustrid netis
» Mustrid skeemidena
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Milliste DROPSi õpetuste järgi oled kudunud/heegeldanud?
» Hetkel tasuta või soodukaga mustrid netis
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 16