Raasiku lõngad
+63
puuvana
Preili
Woolish
janne35
Mammutis
triibik
triin112
Lola69
p2ike26
abdulabulamir
tarakan
Kata
Pitsilized
meka
Moona
Anna
Tirtsukas
Erru
Emmaliine
Miuks
Anneli
Pisi-Pisi
margiita
anjusa
Bellemoore
Angela
kaltsunukk
Annyliis
annuška
katriina7
Terje
leonoora
siil
anca17
kair
karuemme
Merrukas
annero
anxy
kammeljas
aet10a
Berta
rion
anka
Krentu
helu
härm
toomeoks
Prooton
Anneliis
mapikas
Nuksu
Drex
Marchia
Mumm
pisipahalane
Helikene
Sussukas
pirre46
Kaisukas
LillyS
kiisumari
Retsete
67 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 24
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: Raasiku lõngad
Oi Sussukas ma arvan, et mul läheb sinu kui kohaliku giidi abi siis millalgi vaja
Aga palun! Hõika privasse kui tuled ja ma annan sulle oma numbri
Sussukas, nüüd oled siis ametlikult ka "Raasiku giid".
LilySmuul kirjutas:Sussukas, nüüd oled siis ametlikult ka "Raasiku giid".
Oi,milline au!
Suured tänud!
Kõik lõngahoolikud Raasikule kiirkogunemisele Ajame 5 kg kokku ja siis pidavat soodus olema ja jagama läheme Sussuka juurde
Mina tahan ka sel nädalal minna.
tahan sealt musta-valget, siis roosa-valgekirjut ja siis sinisekirjut. Pruun-roosa on lahe ja punane II ka, lisaks tahaks veel mõnda ühevärvilist
tahan sealt musta-valget, siis roosa-valgekirjut ja siis sinisekirjut. Pruun-roosa on lahe ja punane II ka, lisaks tahaks veel mõnda ühevärvilist
pirre46 kirjutas:Kõik lõngahoolikud Raasikule kiirkogunemisele Ajame 5 kg kokku ja siis pidavat soodus olema ja jagama läheme Sussuka juurde
Sobib. Kui umbrohu sisse ära ei kao, peaks hakkama saama.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis peab see olema nädala sees (nädalavahetusel Aade ise ka kinni) Ja soovitavalt 8 ja 16.30 vahel. Nii ei jää me mu mehele ette. Va võibolla vabad ja vallalised, kellel meest silmapiiril veel pole
Homme uurin,kas 5kg on ühte lõnga (nt. naturaalset) või kõik kokku (nii värvilised kui värvitud)
Artisticut müüdi talvel ülemiste käsitööpoes (no nime ei mäleta) hinnaga 460.-/kg
Mina olen teinud 1 paari sokke- telliti õhukesed, et kinga sisse mahuks.
Lastele kampsuni kudumiseks tuleks lõng 2kordselt võtta? Sobib see üldse kampsunikudumiseks?
Plaanin ka kunagi Raasikule minna. Kunagi. Ega mind ju sellisesse kohta tegelikult lubada ei tohikski. Ma ei saa ju sealt tulema. Ise naersin enda kohta, kui käisime tütrega Karnaluksis, et nojah, minusugusele anna 10000 eeku ja 3 päeva aega seal valida lõngu. Miks? Sest et ideid on nii palju, mida teha tahaks. Mees kobiseb tihti, et no kas muidu enam ei saagi, kui midagi peab tegema kogu aeg, nagu rahulikult istuda ei saa. Ausalt öelda - ei saa jah. Kui küsin vastu, et kas see segab sind, saan vastuseks ei. Ja kui ei sega, siis pole probleemi ju.
Berta, kuna oleme ühe kandi inimesed, äkki siis koopereerume ühel kenal päeval selle Raasiku osas. Need lõngad on mindki huvituma pannud aga praegu Dropsi lõngade tellimine plaanis. Aga tulevikus ju võiks
Nõus.
Kuid ega ma vist enne septembri keskpaika sinna küll ei saa. Kui juhul õnnestub varem, annan sulle teada.
Kuid ega ma vist enne septembri keskpaika sinna küll ei saa. Kui juhul õnnestub varem, annan sulle teada.
rion kirjutas:Lastele kampsuni kudumiseks tuleks lõng 2kordselt võtta? Sobib see üldse kampsunikudumiseks?
Ma arvan, et sobib küll.
Ise koon tihti sokke 2x 8/2st. Ühed Kindad lähevad nii varrastele varsti, kui kummituskoer on ära tehtud. (Sõbranna helistas, tal üleeile oleks vaja olnud )
rion kirjutas:Lastele kampsuni kudumiseks tuleks lõng 2kordselt võtta? Sobib see üldse kampsunikudumiseks?
mina olen oma plikale ühe kampsi kudunud. ei pannud kahekordseks. näis, et laps pidas kampsunit veidi karedaks. vastu ihu ei lasknud seda kampsi panna, isegi kõrge kaelus pidi all olema, et kampsuni kaelus vastu kaela ei puutuks.
Rioni küsimusele vastuseks, et olen Raasiku lõngast kudunud veste ja potšot ja põlvikuid ja sokke ja beebiteki, küll ühe-, küll kahekordsest, isegi 6/2 lõngast. Et maavillase karmust vähendada ja asjale kohevust anda (nt lapsele kududes) olen 8/2 lõngale lisanud peenikese mohäärlõnga.
Tulevikus plaanin teha vesti kirimustriga, kus põhjaks ühevärviline ja kiri üleminekuga lõngast, võttes malli ühest Käsitööst. Dropsi viimases kollektsioonis on ka midagi sarnast vist mütsi kudumisel kasutatud.
Võimalusi on sadu ja tuhandeid, kui vaid jõuaks kõiki teostada.
Berta kirjutas:Nõus.
Mulle sobib pigem septembri keskpaik. Alguses pean ju taas koolipinki hakkama nühkima ja teadagi pole see just odav lõbu .
Kergitan teemat - kas keegi on nüüd viimasel ajal Raasikul lõnga jahtimas käinud Kuidas on hinnad ja kas siis peab 5 kg ostma , et odavamalt saada ?
Kui rasked need poolid on ?
Kui rasked need poolid on ?
.. kui suuremate koguste ostmiseks lâheb (et odavamalt saada) ja näiteks otsite kedagi kampa, siis heameelega ühineks mõne kena üleminekulõnga ostmisel
Ise kahjuks kohale ei saa tulla aga eks seda annab ehk arutada, et kuidas või mis..
Ise kahjuks kohale ei saa tulla aga eks seda annab ehk arutada, et kuidas või mis..
Mina käisin augusti keskpaigas - siis muide kinnitas sealne proua, et ehkki kodulehel on välja pandud uued hinnad, siis müüb ta ikka vanadega.
Ja pealegi leidis mu tütar Aade lõnga ausa kaubastamise kokkuleppe lehelt (või kuidas nad täpselt nimetasidki seda kokkulepet, et kaupleja ei tõsta enne eurot hinda ).
Seega ei tohikski neil siis ju hinnad tõusnud olla?
Raasiku lõnga karedusest veel: tundub, et värvitud lõng on siiski niipalju kare (8/2), et otse vastu ihu ei taha ikka kanda - seega siin kellegi poolt antud soovitus kududa seda koos mohääriga on ilmselt asjaks. Samas - värvimata maavillane küll kare pole .
Ja pealegi leidis mu tütar Aade lõnga ausa kaubastamise kokkuleppe lehelt (või kuidas nad täpselt nimetasidki seda kokkulepet, et kaupleja ei tõsta enne eurot hinda ).
Seega ei tohikski neil siis ju hinnad tõusnud olla?
Raasiku lõnga karedusest veel: tundub, et värvitud lõng on siiski niipalju kare (8/2), et otse vastu ihu ei taha ikka kanda - seega siin kellegi poolt antud soovitus kududa seda koos mohääriga on ilmselt asjaks. Samas - värvimata maavillane küll kare pole .
Ahh jaa, Üks nipp veel minu poolt. Kui olen kudumi valmis saanud, pesen seda käsitsi nõudepesuvahendiga. Võtab hästi mustuse lõngast välja. Esimese pesu järel on vesi lausa must. Minu kätte nahk ei kannata villa shampoone.
Ahh jaa, Üks nipp veel minu poolt. Kui olen kudumi valmis saanud, pesen seda käsitsi nõudepesuvahendiga. Võtab hästi mustuse lõngast välja. Esimese pesu järel on vesi lausa must. Minu kätte nahk ei kannata villa shampoone.
Mis seal villašampoonis siis nii hullu on, et mõne nahk ei kannata?
Aga pesemata lõngast tuleb jah esimene pesuvesi ikka väga kole räpane
Vot kui teaks mis seal nii hullu on. Järelikult on midagi, mis allergiat tekitab. Ja kummikindaid ma millegi pesemisel kasutada ei oska.
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Noro lõngad
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 24