DROPS Alpaca
+48
tivka
echo20
Alleraa
Miuks
Merkuur
provvaD
Missuke
rion
Dots
kiiska
Helen
krissuuss
triin112
jutapille
Kadrii
kammeljas
carissime
meka
Pisi-Pisi
cassiusko
Anneli
Katriina
kair
tarakan
katriina7
Angela
piisk
Anneliis
marfa
ilona
Prooton
leonoora
Bananasilk
Kaisukas
Maadlipreili
Annyliis
anniqa
Retsete
aet10a
Marchia
Della
pisiingel
kiisumari
LillyS
härm
Tirtsukas
Krentu
anka
52 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: DROPS Alpaca
jutapille kirjutas:Anka, kas sinu küsimus tuleneb eelmisel talvel kootud kleidist? Ma tahan ka Alpacast kleiti teha, kas see on ikka hea valik sinu meelest? Mida soovitad?
Ei minu pihikkleit on tehtud tumehallist lõngast ja see ei pudene :roll: Ja see on nii mõnusalt soe ja hea
Praegu koon tuttavale mütsi mustast alpacast ja süli kogu aeg musti karvakesi täis
olenevalt värvist on ka käega katsudes pehmus erinev. Ja üks beež toon on kuidagi väga kõhna olekuga, võrreldes teistega, tokis. Võimalik, et ka karva ajamine oleneb, mis värvi on kasutatud ja millist sorti on olnud aluseks võetud alpakavill.
Ei - ma veel ei koo seda - plaanin alles lõngaostu. Aga Aet10 kinnitusel peaks seda just 2x-na tegema. Ja nii ma siin plaanin. Ma pole varem alpakat ostnud/kudunud ja nüüd lapsekleiti tehes sain aru kui hea lõng mul käte vahel on - naudin seda täiega
kui võrrelda 3969 red/purple ja 3900 (tomato) - siis kas esimene jätab väga sinist tooni muljet juurde? On see tomato selline ilus või masenduses tumepunane? No ma ei suuda otsustada
Oleks neid kaht tooni võimalik kellegi juures vaadata
kui võrrelda 3969 red/purple ja 3900 (tomato) - siis kas esimene jätab väga sinist tooni muljet juurde? On see tomato selline ilus või masenduses tumepunane? No ma ei suuda otsustada
Oleks neid kaht tooni võimalik kellegi juures vaadata
Kuidas Drops Alpacast kootud sokid kestavad? (lähevad topiliseks - kuluvad kiirelt läbi?)
Tuttav tahaks tütrele tellida mõnusaid pehmeid ja soojasid sokke - koerakarva ja tavalist lambavillalõnga pidas liiga karuseks. Torkas pähe mõte, et äkki on Drops alpaca sobiv?
Kuidas Drops Alpacast kootud sokid kestavad? (lähevad topiliseks - kuluvad kiirelt läbi?)
Tuttav tahaks tütrele tellida mõnusaid pehmeid ja soojasid sokke - koerakarva ja tavalist lambavillalõnga pidas liiga karuseks. Torkas pähe mõte, et äkki on Drops alpaca sobiv?
hetkel lambivalguses on raske head vastust anda. Minu meelest ei ole 3969 sinakas, selline tume punakas lilla on.
tomato ehk 3900 on kasutusel siin
mulle on eriti meeldima mõned hakanud mix-id nt. punakas on 3650
tomato ehk 3900 on kasutusel siin
mulle on eriti meeldima mõned hakanud mix-id nt. punakas on 3650
Juhendites on tavaliselt kirjas, et kui soovite vastupidavamaid sokke kasutage Fabelit. Pole Alpacast sokke kudunud, aga kardan, et ühekordsest kududes jäävad nad väga õhukesed ja haprad.kair kirjutas:Hei-hei alpacaspetsialistid!
Kõige vastupidavamad peaks sokid saama septsiaalsetest sokilõngadest, seal on veidi tugevamat kunsti ka sees. Nt. Regia Silk on väga mõnus ja mittetorkiv sokilõng.
Mina kudusin endale Alpacast sokid ja jalga proovides tundus hetkega, et mõnusad soojad on. Kudusin 2,0 vardaga, väga õhukesed ja lirud küll ei tundu, just sellised parajad. Kahjuks ei ole veel kanda jõudnud, ootavad külmemat ilma. Seega ei oska ma veel öelda, kas lähevad kiirelt topiliseks või kuluvad läbi.
Mul on alpacast tudusokid. Mõnusad pehmed ja soojad, saapa sees neid ei raatsiks kanda, aga toas ringi vudides on küll kenasti vastu pidanud.
Mina olen lapsele kudunud alpacast sokid. Küll mitte Dropsi omast vaid kunagi Hõbelõngast ostetud Adriafili Sierra Andinast. Väga pehmed tulid ja ta kandis saapa sees ja ei kulunud läbi midagi.
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Olen kudunud Dropsi alpacast järgmised asjad:
Lapsele eelmisel talvel autosõidukindad - ei läinud üldse topiliseks. Kasutuskoormus oli ka muidugi väike
Lapsele olen järjest tudusokke kudunud. Tekk on meil peal ainult õhtuse uinumise ajal, esimese paari keeramisega on see aga läinud, nii et sellepärast igal öösel mingid sokid jalad. Ühesõnaga tudusokid lähevad küll suht ruttu topiliseks, samas läbi pole kuluda jõudnud, jäävad enne väikseks Nii et mulle tundub, et niisama kasutamisest/kõndimisest topiliseks ei läheks, aga kui öö läbi vastu riideid hõõrutakse, siis lähevad ikka küll.
Sõbranna lapsele kudusin eelmisel talvel millalgi sokid, mis on suht kõvasti kasutust leidnud botaste ja saabaste sees. Nüüd kui just ükspäev jalutasime, siis tuli jutuks, et kand on läbi kulunud, et äkki mul on veel seda lõnga alles. Ma ise pole veel näinud, nii et ei tea, kui palju või kuidas kulunud on.
Endale olen kudunud alpaca+fabel sokid, aga neid ma olen kasutanud väga harva, ainult kui tõbine vms. Mõnusalt siidised on, aga kude tuleb suht paks, nii et tegin sellised lühikese säärega nagu sukk-sokid.
Lapsele on sellepärast alpacast hea sokke kududa, et need jäävad hästi õhukesed ja saab kergelt jalanõu sisse panna. Tavaliste villaste sokkide jaoks peaks hoopis rohkem ruumi olema.
Lapsele eelmisel talvel autosõidukindad - ei läinud üldse topiliseks. Kasutuskoormus oli ka muidugi väike
Lapsele olen järjest tudusokke kudunud. Tekk on meil peal ainult õhtuse uinumise ajal, esimese paari keeramisega on see aga läinud, nii et sellepärast igal öösel mingid sokid jalad. Ühesõnaga tudusokid lähevad küll suht ruttu topiliseks, samas läbi pole kuluda jõudnud, jäävad enne väikseks Nii et mulle tundub, et niisama kasutamisest/kõndimisest topiliseks ei läheks, aga kui öö läbi vastu riideid hõõrutakse, siis lähevad ikka küll.
Sõbranna lapsele kudusin eelmisel talvel millalgi sokid, mis on suht kõvasti kasutust leidnud botaste ja saabaste sees. Nüüd kui just ükspäev jalutasime, siis tuli jutuks, et kand on läbi kulunud, et äkki mul on veel seda lõnga alles. Ma ise pole veel näinud, nii et ei tea, kui palju või kuidas kulunud on.
Endale olen kudunud alpaca+fabel sokid, aga neid ma olen kasutanud väga harva, ainult kui tõbine vms. Mõnusalt siidised on, aga kude tuleb suht paks, nii et tegin sellised lühikese säärega nagu sukk-sokid.
Lapsele on sellepärast alpacast hea sokke kududa, et need jäävad hästi õhukesed ja saab kergelt jalanõu sisse panna. Tavaliste villaste sokkide jaoks peaks hoopis rohkem ruumi olema.
leonoora- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : veidike ja heegeldasin väga ammu
Kudumisoskus : täitsa olemas ja koon mõnuga
Postituste arv : 121
Alpaca 3969 tokk puudu...
Kasutan teemat ja küsin - ega kellelgi Alpaca 3969 üks tokk üle ei juhtu olema? :168:
krissuuss- Uus alles
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 2
Kuidas oleks sellest Alpaca lõngast seeliku kudumine. Siidist voodri panen ikka alla, et ei veniks, aga kuidas istumisele ja hõõrdumisele vastu peaks?
Ot, ma ei saa nüüd aru. Alpacat on vaid 3 värvi, kas teised on lihtsalt ära ostetud? Või pole jõutud välja panna? Kas neid peab ette tellima? Ja kui tellimus teha detsembris, aga pakk saabub jaanuaris, siis hind kehtib ikka -30%
Nagu e-poes näha on, siis on teised toonid jah ära ostetud. Nädalavahetusel sai ju kohapeal ostmas käia ja nii ostetakse erinevad toonid päris ruttu ära.
Kui sa loeksid süvenenumalt Lõngamaania teemat, siis teaksid, et uus tellimus läheb Garnstudiole esmaspäeval, 21.11. Seega, kui kohe vastavale meilile tellimuse esitad, siis peaks see kõikide eelduste kohaselt esmaspäevasesse tellimusse minema.
Kõikidel alpakasisaldusega lõngadele, mis on tellitud selle aastanumbri sees, kehtib 30% allahindlus, jõuab see pakk siis kohale millal tahes (max ooteaeg on siiani olnud 4 nädalat, viimane tuli aga nt 2 nädalaga).
Lõpetuseks: ka see on postitus, mille oleks pidanud esitama Lõngamaania teemas, sest suure töökoormuse tõttu ei jõua Bananasilk kõikidest teemadest temale suunatud küsimusi otsimas käia
Kui sa loeksid süvenenumalt Lõngamaania teemat, siis teaksid, et uus tellimus läheb Garnstudiole esmaspäeval, 21.11. Seega, kui kohe vastavale meilile tellimuse esitad, siis peaks see kõikide eelduste kohaselt esmaspäevasesse tellimusse minema.
Kõikidel alpakasisaldusega lõngadele, mis on tellitud selle aastanumbri sees, kehtib 30% allahindlus, jõuab see pakk siis kohale millal tahes (max ooteaeg on siiani olnud 4 nädalat, viimane tuli aga nt 2 nädalaga).
Lõpetuseks: ka see on postitus, mille oleks pidanud esitama Lõngamaania teemas, sest suure töökoormuse tõttu ei jõua Bananasilk kõikidest teemadest temale suunatud küsimusi otsimas käia
Kaisukas kirjutas:Nagu e-poes näha on, siis on teised toonid jah ära ostetud. Nädalavahetusel sai ju kohapeal ostmas käia ja nii ostetakse erinevad toonid päris ruttu ära.
Tänan Kaisukas selgituste eest, on hea, et keegi teemat valdab.
Ei ole tõesti aega kõiki teemasid lugeda, et kõikide uudistega kursis olla.
Helen kirjutas:Ot, ma ei saa nüüd aru. Alpacat on vaid 3 värvi, kas teised on lihtsalt ära ostetud? Või pole jõutud välja panna? Kas neid peab ette tellima? Ja kui tellimus teha detsembris, aga pakk saabub jaanuaris, siis hind kehtib ikka -30%
Kas vahepeal on ale suurenenud? Alpaca lõngadele oli ale ikka 25% mitte 30%!
25 % ikka jah.
Marchia kirjutas:Helen kirjutas:Ot, ma ei saa nüüd aru. Alpacat on vaid 3 värvi, kas teised on lihtsalt ära ostetud? Või pole jõutud välja panna? Kas neid peab ette tellima? Ja kui tellimus teha detsembris, aga pakk saabub jaanuaris, siis hind kehtib ikka -30%
Kas vahepeal on ale suurenenud? Alpaca lõngadele oli ale ikka 25% mitte 30%!
Ja mina jõudsin juba rõõmustada
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» DROPS Alpaca Bouclé
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS Sky
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS Sky