Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
+73
Mammutis
Tano
Anna
Pitsilized
lulla
Lola69
tsunaami
Kalamoor
Hilde
laanelill
Erru
juwel
carissime
cassiusko
krissu787
meka
Anneli
marfa
titikas
Bellemoore
tiianiin
piisk
margiita
Annyliis
anxy
tarakan
r66muz
pisiingel
kair
Bananasilk
Anneliis
Ketuemme
Katriina
katriina7
Angela
tegelinski
kaltsunukk
Emmaliine
maris
leonoora
Pisi-Pisi
Miuks
Helikene
anniqa
pirre46
Berta
annero
aet10a
Mumm
tiina
maasikmari
härm
rion
anka
anca17
Marchia
Tirtsukas
peri
Nuksu
kammeljas
trinsu
helu
pisipahalane
mapikas
Kata
Kaisukas
Krentu
Retsete
siil
Drex
anjusa
kiisumari
LillyS
77 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Mitu kilo lõnga sul on?
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
rion kirjutas:No aga see lõngavarumine on ju hobi. Võrreldav nt margikogumisega või pastakate kogumisega (kel kirjadega pastakaid võib mulle pakkuda)
Ning lõnga pole ju kunagi liiga palju, pigem on ju puudu kui mingi idee tuleb järsku pähe :irv:
Margikogumine on tuttav. Suurem poiss sai kevadel sünnipäevaks margialbumi ja mõned margid ... ja nüüd siis emme jookseb ja ajab marke kokku
Pastakatest nii palju, et vahepeal oli neid mul väga palju (tööl ja koolitustel jagati) aga ma jagasin neid pihutäite viisi tuttavatele ja lastele kooli jne ... oleks teadnud, et keegi soovib ... mõned peaks isegi veel alles olema
Praeguste plaande kohaselt kolime aasta pärast Saksamaale tagasi, see meil teine kord Usast sinna kolidaanka kirjutas:Kuhu te siis nüüd kolima hakkate?siil kirjutas:Lõnga koguse üle on mu mees virisenud korra, kui me üle ookeani kolisime ja iga jupike kastidest arvel oli, aga ma võitlesin iga toki eest , seekord lähme konteineriga ja lõnga saab ju kokku suruda .
Minul on ka korra kobisetud, aga kui eelmine aasta mees endale mütsi sai, siis rahunes maha
Õnnestus või?
Tundub, et mitte
Ega muidu poleks võtnudki, aga ei saaa ju teisele ka jätta!
rion kirjutas:Mu arust pole lõnga kunagi liiga palju Ja pahatihti on liigagi tihti just see kõikse vajalikum puudu ning mida oleks vaja kohe ja praegu :168:
Olen selle väitega päri. Alles täna surfasin kapis ja otsisin sobilikku lõnga ja mis välja tuli? see,et pean esmapäeval lõnga minama juurde hankima
Täpselt sama mure, see õige on just puudu. Leidsin VogueKnitting nii super kampsuni, aga no vat lõnga pole . Seega ikka alati on vähe.
õnneks tahtsime erinevaid vardaid. aga peale 5,0 VORide tõin pisut puddelit ja mütsi jagu karismat (eks näis, kas mütsiks üldse jõuab) ja kindapaari jagu classic alpacat. :irv:LilySmuul kirjutas:Ega muidu poleks võtnudki, aga ei saaa ju teisele ka jätta!
Mina tulin seekord 1150g lõngaga ja kõigele on seletus. Kahjuks panin ühe toki ostmisega pange - Merino Extra Fine oleks olnud vaja pruunikashalli, aga võtsin tumehalli. Kuna kudusin hämaras, siis märkasin alles hiljem, kui 2cm sallkraed oli juba kootud :S Eks soetan uue toki, kui varrastele järele lähen.
kaltsunukk- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : lihtsamad mustrid
Kudumisoskus : lihtsamad mustrid, väiksemad tööd
Postituste arv : 112
Meie peres nii, et kui me kaasaga just koos poes oleme siis küsitakse kas mul ikka tõesti on seda lõnga vaja (tavaliselt on kohe väga vaja ). Kui ma üksi käin ja lõngakotiga koju tulen, siis vaadatakse sellest lihtsalt mööda, et eks igal ühel ole oma kiiks
tiina- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : heegeldan
Kudumisoskus : koon
Postituste arv : 170
Mina koos kaasaga sellises poes ei käi, kus lõnga müüakse. Ja üldse tellin põhiliselt internetist ja kui kätte saan, siis panen silma alt ära, ikka toki 2 kaupa võtan välja ja vardad sisse. Aga varu vist praegu 4-5 kilo ringis, 1,5 kilo läheb kohe kiiresti teoks, teised ootavad oma järge. Aga kui ikka on ilus ja hea ja ka veel soodne, siis ei saa kindlasti ostmata jätta.
Käisin täna Türil Alexi poes. Tütar oli ka kaasas. Muidugi, käisin lõnga vaatamas vesti jaoks. Küll valisin, kuid seekord jäi ostmata. Tütar soovitas osagi kodus olevast lõngast ära kududa. Ja kuna Aadest sai valget terve kilo osta, soovitas teha valge vesti, et seda lõnga ju on. Ja ei ole vaja ju uut lõnga osta, kui omal 3 poolikut tööd varrastel. Et võiks nagu ennem need valmis kududa. Ja et ma selle aasta sees enam nagunii ei jõua vesti alustada.
Aga kolmapäeval lähen Riiga ekskursioonile. Pidime külastama ka jõululaata. Kas siinolijatest oskab keegi anda infi, kas seal lõnga ka müüakse ja mis see hind umbes võiks olla. Loogiliseltnagu peaks olema lõnga mu arvates. Ja kui leian omale sobiva, ikkagi ostan ära.
Aga kolmapäeval lähen Riiga ekskursioonile. Pidime külastama ka jõululaata. Kas siinolijatest oskab keegi anda infi, kas seal lõnga ka müüakse ja mis see hind umbes võiks olla. Loogiliseltnagu peaks olema lõnga mu arvates. Ja kui leian omale sobiva, ikkagi ostan ära.
Berta :irv:
Bertakene igasugused "niisugused" nõuandjad võivad tuju nii ära rikkuda et oi oi (olgugi, et rahakotile mõjub see päris hästi)Berta kirjutas:Käisin täna Türil Alexi poes. Tütar oli ka kaasas.
Mina "oskan" lõnga osta isegi supermarketitest ja vahest on mõnes kõige ootamatumas kohas päris huvitavaid leide. Internetist ostmisega on nii, et mina sealt osta ei saa. Lõnga tuleb enne näha ja näppida kui seda osta saab.Katriina kirjutas:Mina koos kaasaga sellises poes ei käi, kus lõnga müüakse. Ja üldse tellin põhiliselt internetist ja kui kätte saan, siis panen silma alt ära, ikka toki 2 kaupa võtan välja ja vardad sisse.
See kahe toki nipp on edukal kasutusel ka meie majas.
tiina- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : heegeldan
Kudumisoskus : koon
Postituste arv : 170
Beta kirjutas:Aga kolmapäeval lähen Riiga ekskursioonile. Pidime külastama ka jõululaata. Kas siinolijatest oskab keegi anda infi, kas seal lõnga ka müüakse ja mis see hind umbes võiks olla. Loogiliseltnagu peaks olema lõnga mu arvates. Ja kui leian omale sobiva, ikkagi ostan ära.
Mina kunagi käisin Riias jõuluturul, kui see nüüd on seesama seal angaarides.
Lõnga ma ei mäleta, igatsugu kudumeid küll. Kitse ja koeravillast salle oli palju. Aga võib-olla ma ei osanud lõnga vaadata sest 3 aastat tagasi ma veel ei kudunud.
Lootus pidi surema viimasena, nii et loodan, et ikka on. Ja kuskile kaubanduskeskusesse pidime ka minema, üritan ka seal lahtiste silmadega ringi liikuda.
Kuskilt jooksis läbi info, et Riias on väga hea lõngapood... ma guugeldan pisut, äkkis saan uuesti jälile.
Läti lõnga müüakse Eestiski. Pärnus on pood ja suur valik lõngu.
Osad on sarnased meie Raasiku lõngaga - kirjud ja ka ühevärvilised. Aga minu lemmikud on hästi jämedad lõngad ja hind on meie lõngast soodsam. Ma kahjuks ei saa jämedusi kirjutada, sest tüdruk vinnas lõnga ära. Aga pood on Rüütli tänaval. Seal on palju käsitööd ja lõnga.
Nii. Riias käidud, kuid poodidesse ei jõudnudki. Ainult tagasi tulles äärelinna Rimisse. Seekord siis sedapidi. Aga pole hullu. Küll satub ka õige lõng mulle silma alla, kui vesti kudumise aeg kätte jõuab. Nagunii vaja veel jõuludeks oma emale-isale ja nüüdseks juba eksämmale ja -äiale midagi valmis vorpida.
Mu mees on mulle mitu korda soovitanud, et pangu ma aga kogu oma lõngavarud ilusti tabelisse kirja, siis on hea ülevaade. Ma pole julgenud seda seni teha, sest ma ei tea, kas ma tahan teada.
Täna öösel otsustasin aga selle raske tööga algust teha. Kuna uni tuli peale, siis palju ei jõudnud, aga juba praegused tulemused ehmatasid mind nii ära.
Selline must valgel tabel võtab lõngaostmise isu kohe pikaks ajaks ära :irv: Natuke hullu inimese tunne tuli ka peale
Täna öösel otsustasin aga selle raske tööga algust teha. Kuna uni tuli peale, siis palju ei jõudnud, aga juba praegused tulemused ehmatasid mind nii ära.
Selline must valgel tabel võtab lõngaostmise isu kohe pikaks ajaks ära :irv: Natuke hullu inimese tunne tuli ka peale
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40