Käsitöö hinnad.
+65
jutapille
laanelill
katriina7
pisike_smile
Cassie
meka
Hayley
Katriina
Helen
trinsu
toomkuningas
maapiiga7
helin12
triin112
siidisaba
Erru
anneli69
Drex
tiianiin
gerri
krissu787
pirtsux
kiisumari
v2ikekass
annuška
Pisi-Pisi
Bellemoore
carissime
härm
kirzika
Annyliis
p2ike26
Miuks
kaltsunukk
Terje
sokid11
sirtsuke
tiina
kair
Krentu
Emmaliine
ilona
Maadlipreili
Merrukas
aet10a
annero
kammeljas
siil
Sussukas
Helikene
Mumm
Berta
tegelinski
Tirtsukas
Retsete
gabriella
LillyS
rion
anjusa
Nuksu
mapikas
anka
Annely
Kaisukas
maasikmari
69 posters
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Käsitöö hinnad.
Vot see on küll minu jaoks ulme :roll:
Bellemoore- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : Olemas
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Hollandi poodides (olen näinud vaid ekslusiivsetes poodides) samad hinnad.... Kui on nats suurem, kohe 10 euri otsas
Appike, mida hinda
No ja nyyd arvesta näiteks, et iiris oleks tunnihinnaks vähemalt 10 euri ja pood lisab 120% koos käibemaksuga.kirzika kirjutas:Kusjuures mina tegin ka arvutusi...ja ka panin endale tunnihinnaks 2eurot. Kudusin väga lihtsa triibulise salli (pilti hetkel näidata pole)Selle järgi malli võetud...materjali peale 7,84+tööraha 22eurot (2*11h) ja näiteks kui veel lisandus 12% disainimaja vaheltvõtmist kujunes hinnaks 33,42...selle hinna eest ei ostaks keegi miunlt seda salli...
Ning lõngatokk maksab keskmisel 6 euri....
Aga teate, tegelt tulekski paisata turule suuremas koguses nn. "Õige hinnaga" käsitööd, et inimesed harjuks õige hinnaga ja siis julgevad ka need, kes poolmuidu müüvad, oma hindasid tõsta. Sest eks kõik tahavad ju tegelt rohkem saada oma töö eest.
Seni kuni kalleid asju müügis pole, ei ole ka lootust hindade tõusule.
Nii et pange aga julgelt oma asjad müüki "õige hinnaga"!
Minu jaoks see ei ole ulme. Pigem õigetel alustel kalkuleeritud hind. Iseasi, kas ostjaid leiduks
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Ma arvan ka, et tegemist täitsa normaalse hinnaga. Müüakse seda ju Soomes, kus palgad palju kõrgemad ja 24 cm kõrgust, kvaliteetsest lõngast loomakest annab ikkagi nikerdada kah.
Kas keegi on kudunud seda kleiti täiskasvanule http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=3854&lang=ee ? Milline võiks tulla sellise hind
krissu787- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 133
Sa ilmselt küsisid sama FS-s ka?
Samast lõngast, sama süsteemiga, aga täiskasvanule on järgnev muster:
http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=4986&lang=ee
Kui soovid maani, siis 250-300g lõnga lisaksin veel juurde
Lõnga hind tuleks umbes 47.70€
Triin tegi arvutused:
Arvutused suurusele 38-40, seelik on sellel üsna pikk
Fabel 159 tšillipunane 7tk, 7x2.45
Alpaca punane 3620 4tk, 4x3.30
Baby Silk Alpaca valge 1101 3tk, 3x3.80
Kokku 41.75
Kõiki neid lõngu on meil praegu vajaminevas koguses olemas ka. Võib kombineerida ka rohelise- lillakirju- vms triibulise kleidi. Võid saata Triinule kirja või helistada triin@rohelinevihmavari.ee, 6444040, et täpsemalt teada saada.
Samast lõngast, sama süsteemiga, aga täiskasvanule on järgnev muster:
http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=4986&lang=ee
Kui soovid maani, siis 250-300g lõnga lisaksin veel juurde
Lõnga hind tuleks umbes 47.70€
Triin tegi arvutused:
Arvutused suurusele 38-40, seelik on sellel üsna pikk
Fabel 159 tšillipunane 7tk, 7x2.45
Alpaca punane 3620 4tk, 4x3.30
Baby Silk Alpaca valge 1101 3tk, 3x3.80
Kokku 41.75
Kõiki neid lõngu on meil praegu vajaminevas koguses olemas ka. Võib kombineerida ka rohelise- lillakirju- vms triibulise kleidi. Võid saata Triinule kirja või helistada triin@rohelinevihmavari.ee, 6444040, et täpsemalt teada saada.
mul just teema hinnaga. Ma viimasel ajal sokke kudunud, no kui teeks suure vardaga ja jämedast lõngast, kui uhaks päevas paari valmis siis küll eksole jagaks siia-sinna 10 euri paar.
Ma vahel kekanud Fb grupis oma sokkidega ja siis tullakse küsima ja siis saan sõimata miks nii kallis.
Küsin meeste sokkide eest 40 euri, nende kudumisele läheb rohkem kui kaks päeva ja naiste 1,5 vardaga mulgi mustriga pikema säärega sokkide eest küsin 70 euri. Viimaseid koon pea 10 päeva. Ega mul häda müüa ole, aga see suhtumine, et näh miks ja miks sa nii teed ja ikka miks ja miks nii kallis. Kui ma löön tunnid kokku mis kulub kudumisele siis saaks tunnihindeks olema olematu raha.
Loo moraal minu jaoks on see, et õnneks mulle meeldib kududa ja õnneks mul ei ole häda müüa, sest neid projekte mida oma perele teha veel jagub, suudaks vaid kõik ära sooritada. Niisama, aga siiski võhivõõrastele ka ei saa jagada. Hetkel koon sokke heategevuslikul eesmärgil, annan ka oma panuse, et siis tasuta jagan ka.
Ma vahel kekanud Fb grupis oma sokkidega ja siis tullakse küsima ja siis saan sõimata miks nii kallis.
Küsin meeste sokkide eest 40 euri, nende kudumisele läheb rohkem kui kaks päeva ja naiste 1,5 vardaga mulgi mustriga pikema säärega sokkide eest küsin 70 euri. Viimaseid koon pea 10 päeva. Ega mul häda müüa ole, aga see suhtumine, et näh miks ja miks sa nii teed ja ikka miks ja miks nii kallis. Kui ma löön tunnid kokku mis kulub kudumisele siis saaks tunnihindeks olema olematu raha.
Loo moraal minu jaoks on see, et õnneks mulle meeldib kududa ja õnneks mul ei ole häda müüa, sest neid projekte mida oma perele teha veel jagub, suudaks vaid kõik ära sooritada. Niisama, aga siiski võhivõõrastele ka ei saa jagada. Hetkel koon sokke heategevuslikul eesmärgil, annan ka oma panuse, et siis tasuta jagan ka.
LillyS, taimi, Alleraa and kuduja30 like this post
@AnnKivi, mina küsin kohe vastu aga palju sa ise x tunni eest palka tahad? Kas oled nõus 2 tööpaeva eest 10 euri saama? ! Siis on suud kohe kinni.
Aga samas ise ka ei ostaks 2 päevapaga eest sokke.
Aga samas ise ka ei ostaks 2 päevapaga eest sokke.
Mina ei küsi midagi, vahel põhjendan ajakulu ja kõik. Ülejäänud arvamused lasen inimesel vabalt välja paisata. See on muidumäss, see sekkumine.
Eks selle käsitööga ole nii ja naa ja eks ma käinud näppimas siin ja seal ja püüdnud saada aru kus tasemel ma ise olen. Nii on.
Kõik on lihtsamast lihtsam, sest see selline algeline turundus, et sina vaata mille järgi on nõudlus ja mida inimesed vajavad. Ilmselgelt sokkidele millele kulub a 3- 10 päeva või kui võtta lausa roositud sukad ette siis neid nokid kolm nädalat siis selge on see, et sellise töö ( ma mõtlen just ajakulu ja hinna suhet) järele ei ole massnõudlust.
Ma ütlen päris ausalt, Mardilaadal uurisin väga paljusid sokke, kindaid vms. no neid mida kätte võttes tahtsin tunda, et sa süda on ikka äge siis neid oli vähe. Neid suure vardaga jämeda lõngaga suuri sokke ma ise ei taha teha, see nii igav värk. Kinnastega sama lugu, neid kõvaks pressitud nn mustrilisi kindaid ma ka ei tee, pressi sina mis sa pressid, aga vigu ei peida.
Pigem nokitsen tasapisi ja püüan saada kätt asjalikumaks. Iga kudumine annab ju kogemust juurde. Samas jällegi mis mul viga keksida, ma ei pea müüma, käsitöö on mu hobi ja selleks ta ka jääb kui ma just nt vahendamisega ei hakka tegelema.
Kuigi Olustvere lõpetades peaks sinust ettevõtja ja käsitööline saama ja seda sel viisil, et suudad ennast ära elatada. No ma tahaks näiteks seda käsitsi sokikudujat näha kes selle tööga leiva või saia lauale toob.
Kas ma ise ostaksin? Ostan küll, hea ägeda käe ja silmaga tegija käest iga kell. Mardilaadal olid sõrmikud no ikka selliseid, et hing jääb kinni, no nende tegijais oli tunda seda oskust mille järele ka ise õhata.
Eks selle käsitööga ole nii ja naa ja eks ma käinud näppimas siin ja seal ja püüdnud saada aru kus tasemel ma ise olen. Nii on.
Kõik on lihtsamast lihtsam, sest see selline algeline turundus, et sina vaata mille järgi on nõudlus ja mida inimesed vajavad. Ilmselgelt sokkidele millele kulub a 3- 10 päeva või kui võtta lausa roositud sukad ette siis neid nokid kolm nädalat siis selge on see, et sellise töö ( ma mõtlen just ajakulu ja hinna suhet) järele ei ole massnõudlust.
Ma ütlen päris ausalt, Mardilaadal uurisin väga paljusid sokke, kindaid vms. no neid mida kätte võttes tahtsin tunda, et sa süda on ikka äge siis neid oli vähe. Neid suure vardaga jämeda lõngaga suuri sokke ma ise ei taha teha, see nii igav värk. Kinnastega sama lugu, neid kõvaks pressitud nn mustrilisi kindaid ma ka ei tee, pressi sina mis sa pressid, aga vigu ei peida.
Pigem nokitsen tasapisi ja püüan saada kätt asjalikumaks. Iga kudumine annab ju kogemust juurde. Samas jällegi mis mul viga keksida, ma ei pea müüma, käsitöö on mu hobi ja selleks ta ka jääb kui ma just nt vahendamisega ei hakka tegelema.
Kuigi Olustvere lõpetades peaks sinust ettevõtja ja käsitööline saama ja seda sel viisil, et suudad ennast ära elatada. No ma tahaks näiteks seda käsitsi sokikudujat näha kes selle tööga leiva või saia lauale toob.
Kas ma ise ostaksin? Ostan küll, hea ägeda käe ja silmaga tegija käest iga kell. Mardilaadal olid sõrmikud no ikka selliseid, et hing jääb kinni, no nende tegijais oli tunda seda oskust mille järele ka ise õhata.
taimi, Alleraa, kuduja30, sirts75 and Missuke like this post
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 17