Käsitöö hinnad.
+65
jutapille
laanelill
katriina7
pisike_smile
Cassie
meka
Hayley
Katriina
Helen
trinsu
toomkuningas
maapiiga7
helin12
triin112
siidisaba
Erru
anneli69
Drex
tiianiin
gerri
krissu787
pirtsux
kiisumari
v2ikekass
annuška
Pisi-Pisi
Bellemoore
carissime
härm
kirzika
Annyliis
p2ike26
Miuks
kaltsunukk
Terje
sokid11
sirtsuke
tiina
kair
Krentu
Emmaliine
ilona
Maadlipreili
Merrukas
aet10a
annero
kammeljas
siil
Sussukas
Helikene
Mumm
Berta
tegelinski
Tirtsukas
Retsete
gabriella
LillyS
rion
anjusa
Nuksu
mapikas
anka
Annely
Kaisukas
maasikmari
69 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Käsitöö hinnad.
Vabandan, aga mina ka ei ostaks. Minu jaoks on see sama kui hakkaksin sooniku mustrit ostma...
Vabandust, aga mina ka ei ostaks.
aga kui siin eelnevalt juba autorlusest kõneldi, siis mind huvitaks küll selle konkreetse müüja õigus selle mustrile, ainuautorluse kinnitus. Selliseid lillekesi võiks meist siis igaüks müüki paisata, hulgi ja jae ju
aga kui siin eelnevalt juba autorlusest kõneldi, siis mind huvitaks küll selle konkreetse müüja õigus selle mustrile, ainuautorluse kinnitus. Selliseid lillekesi võiks meist siis igaüks müüki paisata, hulgi ja jae ju
Ausalt,ei ostaks.Ma isegi ei häbene seda öelda.Sama hästi võiksin parempidise koe või õhksilma osta...kui ma ikka mustri/õpetuse ostan,siis millegi palju imelisema
Hea osta?! (ma eelistaks müüa - mõtle kui kerge oleks õhksilma toota )
kiiska- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : HK e. Harju Keskmine
Kudumisoskus : Esineb. Mõnikord. Tõusvas tempos.
Postituste arv : 1579
Nii ja nüüd madalstardist: kes jõuab enne patendiametissekiiska kirjutas:Eimitte õhksilma ei müüks, vaid õpetust kuidas teha õhksilm Ja kui on vaja "advanced" õpetust, et kudias seda kudumis rakendada, siis muidugi topelt summa eest...
Retsete kirjutas:Nii ja nüüd madalstardist: kes jõuab enne patendiametissekiiska kirjutas:Eimitte õhksilma ei müüks, vaid õpetust kuidas teha õhksilm Ja kui on vaja "advanced" õpetust, et kudias seda kudumis rakendada, siis muidugi topelt summa eest...
Naised, meil on tõsine teema siin, ärge ajage loba!
Doomino seelik on üsna suur ettevõtmine, kuna kõik ruudud tuleb ju nn. ükshaaval kududa.
Nädal teeb seda vist kindlasti (kui mitte kauem), palju tellija on nõus sulle nädalapalgana maksma? Nii küsigi talt.
Ja enne muidugi mõtle välja miinimum summa, mille eest oled üldse nõus seda tegema hakkama.
Doomino seelik on üsna suur ettevõtmine, kuna kõik ruudud tuleb ju nn. ükshaaval kududa.
Nädal teeb seda vist kindlasti (kui mitte kauem), palju tellija on nõus sulle nädalapalgana maksma? Nii küsigi talt.
Ja enne muidugi mõtle välja miinimum summa, mille eest oled üldse nõus seda tegema hakkama.
Helikene kirjutas:Kas ostaksite seda mustrit?
Nunäed, teine veel
selline info
No kui niii võtta, siis on ju Haapsalu salli autor ka välja andnud raamatu vanade teadaolevate andmete põhjal ja saab selle eest raha.
Igaüks võib ju tegelt anda välja raamatu mõne rahvakunsti teemal (näiteks kindamustrid või mis iganes) ja seda siis müüa, kuna rahvamustrid pole ju autoriõigusega.
Ja see ei anna ju autorile autoriõigust nendele mustritele, vaid ikka ainult raamatutekstile.
Samamoodi võib ju igaüks kirjutada kinda tegemise õpetuse ja seda müüa. (Muidugi eeldusel, et sa selle ikka ise kirjutad, mitte ei kopi maha kuskilt).
Ärge mind selle väljaütlemise eest mädamunadega loopige.
Igaüks võib ju tegelt anda välja raamatu mõne rahvakunsti teemal (näiteks kindamustrid või mis iganes) ja seda siis müüa, kuna rahvamustrid pole ju autoriõigusega.
Ja see ei anna ju autorile autoriõigust nendele mustritele, vaid ikka ainult raamatutekstile.
Samamoodi võib ju igaüks kirjutada kinda tegemise õpetuse ja seda müüa. (Muidugi eeldusel, et sa selle ikka ise kirjutad, mitte ei kopi maha kuskilt).
Ärge mind selle väljaütlemise eest mädamunadega loopige.
Sa ütled ju tegelikult õieti. Nii on ju paljusid mustreid raamatutes kuulsaks teinud mitte nende autorid, vaid lihtsalt nutikad inimesed.
Kes siis nüüd ütleb, et mingi kindakiri on meie või rootslaste või norrakate algupärand. Suht sarnased ju kõik.
Ja kes ütleb, et väidetava mustri autor on ikka see, kes seda väidab. Ma ei mõtle siin üldse mitte konkreetseid inimesi, üldiselt räägin.
Kes siis nüüd ütleb, et mingi kindakiri on meie või rootslaste või norrakate algupärand. Suht sarnased ju kõik.
Ja kes ütleb, et väidetava mustri autor on ikka see, kes seda väidab. Ma ei mõtle siin üldse mitte konkreetseid inimesi, üldiselt räägin.
[quote=]
[/quote]
[quote=]
[/quote]
alla 80€ + matejal ei hakkaks vist mõtlema ka üldse
Vaatasin etsys lillekeste mustrite müüjate poodi sisse ja .... nad on selliseid mustreid ja ka valmis lillekesi müünud ikka päris mitu korda. Seega - kui on ostjaid, miks siis mitte müüa.
Aga jah ... mina ei ostaks.
Aga jah ... mina ei ostaks.
marfa- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : Heegeldan põhiliselt suvisel ajal ja ka suviseid asju.
Kudumisoskus : Kudumist armastan väga. Kogu armastuse panen kudumitesse.
Postituste arv : 147
Helen kirjutas:Aga palju sellise tegemise eest oleks mõistlik, et tegijal ka rõõm oleks. Kui materjal on tellija poolt?
Kaisukas kirjutas:alla 80€ + matejal ei hakkaks vist mõtlema ka üldse
Mina tõstaks algpanust tunduvalt - ega's juttu pole pluusikesest või miniseelikust!
Täitsa , aga kus sellise ilusa kleidi mustrit leiab ?
Ja alla 100 euro+materjal ei hakkaks mina isegi mitte vardaid välja kraapima . Sest tegelt ka, see on ikka jõhkralt suur töö ja võtab ikka ilmatuma aja, ka nobedamal kudujal.
Ja alla 100 euro+materjal ei hakkaks mina isegi mitte vardaid välja kraapima . Sest tegelt ka, see on ikka jõhkralt suur töö ja võtab ikka ilmatuma aja, ka nobedamal kudujal.
Tegin laste mütsikese ja oleks ju väga ilus kui see oleks ka mingis nt aknaga kinkekarbis, kuhu ma saan ka visiitkaardi ja toote kohta vajaliku info kaasa panna. Mul on soov midagi aeg-ajalt laadale müüki anda ja siis oleks väga ilus ja soliidne vormistus. samuti oleks niimoodi ilus ka disainimajas müüa.
(ise neid valmistada tundub mulle oluliselt suurem töö kui näiteks mütsikese kudumine ise) vaatasin pakendikeskus.ee seal nagu pole päris selliseid ja e-bayst ka ei leidnud (olid, aga need olid miniatuursed ja mõeldud ehetele)
Et küsimus selline et kuskohast saada (odavalt) selliseid karpe või pakendeid!
Tegin laste mütsikese ja oleks ju väga ilus kui see oleks ka mingis nt aknaga kinkekarbis, kuhu ma saan ka visiitkaardi ja toote kohta vajaliku info kaasa panna. Mul on soov midagi aeg-ajalt laadale müüki anda ja siis oleks väga ilus ja soliidne vormistus. samuti oleks niimoodi ilus ka disainimajas müüa.
(ise neid valmistada tundub mulle oluliselt suurem töö kui näiteks mütsikese kudumine ise) vaatasin pakendikeskus.ee seal nagu pole päris selliseid ja e-bayst ka ei leidnud (olid, aga need olid miniatuursed ja mõeldud ehetele)
Et küsimus selline et kuskohast saada (odavalt) selliseid karpe või pakendeid!
ise teha?
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17