Millist DROPSi lõnga ostaksid ja miks?
+55
Marchia
triin112
Retsete
LillyS
kammeljas
Tano
Arachne982
p2ike26
pisisuslik
Kiibuke
lepaleen
tiina
helu
meeli7
Kadrii
MarianneLisette
millikas
härm
Bananasilk
Kata
lõngahoolik
Calendula
ageta
pirre46
sirliiz
kair
maiplix
kaiekk
pisipahalane
carissime
Miuks
Helikene
maris
Drex
kayl
triibik
anka
Krentu
jutapille
anxy
Terta
provvaD
Mammutis
katriina7
buldog
maasikmari
meka
kutsabeebi
maapiiga7
siil
piisk
Cleelu
krissu787
helin12
Katriina
59 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Millist DROPSi lõnga ostaksid kindlasti? (Saab valida mitu)
Re: Millist DROPSi lõnga ostaksid ja miks?
Hetkel on varrastel topelt Alpaca ja juba tunnen seda oma seljas, nagu suur soe kallistus
Baby Merino on ka väga mõnus kudumiseks, just laste kudumiteks.

Baby Merino on ka väga mõnus kudumiseks, just laste kudumiteks.
Delight on minu suurim lemmik- millised värviüleminekud ja mõnus tekstuur, kena lauge lõngakeerd, heegeldamiseks ideaalse lõngajämedus, väga ilusad tööd tulevad, olen sellest heegeldanud kindad ja hetkel on pooleli ühe kampsuni heegeldamine. Pilte kahjuks näidata ei saa, pole pildistamisvõimalust
Delighti ostaksin juba seetõttu, et ükskord ka tema kudumiseni jõuda. Big Delight on sama võrratu, ootab hetkel kudumisjärge... Nii ilus, et aina imetleks!
Alpaca on imeilus ja mõnusalt pehme lõng, ehkki minu jaoks hirmpeenike. (Jah, tundub peenemgi kui Delight, ehkki lõngagrupp oleks neil just nagu sama) Kootud ese jääb aga imeliselt pehme ja soe. Tasub kannatust varuda ja kududa, oskuste arenedes ostan teda kindlasti rohkem. Baby Alpaca Silki tokki olen seni ainult paitanud, kuid ostuplaani tekkeks piisas sellestki. Ühed sõrmikud sellest oleksid väga kenad ja mõnusad. Esialgu suuremaid plaane ei tee.
Fabeli ja Big Fabeli puhul meeldib just nende värvigamma ja värviüleminekud. Ostaksin just seetõttu, et senini pole selleni jõudnud...
Nepali ostaksin ka kindlasti. Põhjuseks selle lõnga pehmus ja minusugusele tiguaeglasele kudujale sobiv lõngajämedus. Palmikuid oleks sellest mõnus keerata ja kampsuni valmimiseks ei kuluks sadat aastat nagu muidu minu puhul tavaline. Usun ka kaasfoorumlaste reklaami, et kudum jääb soe ja seljas pole kare. Lõngade mittekaredus on minu jaoks väga oluline, ei talu ma vähimatki kraabet ega kratsimist.
Eks näis siis, millise ostmiseni kõigepealt jõuan

Alpaca on imeilus ja mõnusalt pehme lõng, ehkki minu jaoks hirmpeenike. (Jah, tundub peenemgi kui Delight, ehkki lõngagrupp oleks neil just nagu sama) Kootud ese jääb aga imeliselt pehme ja soe. Tasub kannatust varuda ja kududa, oskuste arenedes ostan teda kindlasti rohkem. Baby Alpaca Silki tokki olen seni ainult paitanud, kuid ostuplaani tekkeks piisas sellestki. Ühed sõrmikud sellest oleksid väga kenad ja mõnusad. Esialgu suuremaid plaane ei tee.
Fabeli ja Big Fabeli puhul meeldib just nende värvigamma ja värviüleminekud. Ostaksin just seetõttu, et senini pole selleni jõudnud...
Nepali ostaksin ka kindlasti. Põhjuseks selle lõnga pehmus ja minusugusele tiguaeglasele kudujale sobiv lõngajämedus. Palmikuid oleks sellest mõnus keerata ja kampsuni valmimiseks ei kuluks sadat aastat nagu muidu minu puhul tavaline. Usun ka kaasfoorumlaste reklaami, et kudum jääb soe ja seljas pole kare. Lõngade mittekaredus on minu jaoks väga oluline, ei talu ma vähimatki kraabet ega kratsimist.
Eks näis siis, millise ostmiseni kõigepealt jõuan

Arachne982- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : see oskus on olemas
Kudumisoskus : edeneb, juhhei!
Postituste arv : 48
Lemmiklõng on Lin. Siiani olen sellest kudunud koti, seeliku ja pluusi endale, kaks suvekleiti lapsele. Kindlasti koon veel midagi.
Alpaca ja Fabel koos kududes andsid väga hea tulemuse, sooja ja elastse.
Nepalist oli väga meeldiv kududa, poja kampsun sai soe ja pehme, ka toppe pole tekkinud.
Soovin proovida Delighti.

Alpaca ja Fabel koos kududes andsid väga hea tulemuse, sooja ja elastse.
Nepalist oli väga meeldiv kududa, poja kampsun sai soe ja pehme, ka toppe pole tekkinud.
Soovin proovida Delighti.
Peale Dropsi eriti muid lõngu polegi viimasel ajal koju sattunud. Isegi W&W-st tulevad vaid Dropsid koju. Kvaliteet on neil lõngadel nii hea ja muudega riskida enam ei taha.
Kindla peale minek on Drops Alpaca. Seda olen varunud igasugustes toonides, kudum tuleb soe, lõng ise väga toppe ei aja. Ainuke miinus on vast liigne karvasus, eriti just musta mantli peal.
Drops Baby AlpacaSilk on suveks ideaalne. Sellest tehtud kampsuniga olen ka väga rahul
Beebi jaoks avastasin hiljuti Drops Merino Extra Fine'i. Palmikud joonistuvad sellega suurepäraselt välja, kudum tuleb piisavalt õhuke ja soe.
Drops Nepal - seda peab ise proovima, et aru saada, kui hea võib ikka üks lõng olla...
Kindla peale minek on Drops Alpaca. Seda olen varunud igasugustes toonides, kudum tuleb soe, lõng ise väga toppe ei aja. Ainuke miinus on vast liigne karvasus, eriti just musta mantli peal.
Drops Baby AlpacaSilk on suveks ideaalne. Sellest tehtud kampsuniga olen ka väga rahul
Beebi jaoks avastasin hiljuti Drops Merino Extra Fine'i. Palmikud joonistuvad sellega suurepäraselt välja, kudum tuleb piisavalt õhuke ja soe.
Drops Nepal - seda peab ise proovima, et aru saada, kui hea võib ikka üks lõng olla...
Te olete nii tublid olnud ja ma tahaks heameelega kõigile auhinda anda.
Aga kahjuks on mu võimalused nats kitsamad.
Aga et rõõmu rohkem saaks, siis loosin välja hoopis 3 inimest, kes saavad oma lõngavarusid täiendada.
Sõber Random abiga osutusid õnnelikeks võitjateks:
Buldog, MarianneLisette, Drex
Teistele on lohutusauhinnaks DROPSi lõngu müüvate poodide pidevalt kasvav arv, nii et varsti ei tohiks enam üheski eestimaa nurgas sellest lõngast puudust tunda.
Olete oodatud oma muljeid lõngade kohta jagama ka teistes Dropsi lõngade teemades.
Võitjad, palun saatke mulle privaga oma postiaadresid, et saaksin kirjatuvid teele panna.
Te olete nii tublid olnud ja ma tahaks heameelega kõigile auhinda anda.
Aga kahjuks on mu võimalused nats kitsamad.
Aga et rõõmu rohkem saaks, siis loosin välja hoopis 3 inimest, kes saavad oma lõngavarusid täiendada.
Sõber Random abiga osutusid õnnelikeks võitjateks:
Buldog, MarianneLisette, Drex

Teistele on lohutusauhinnaks DROPSi lõngu müüvate poodide pidevalt kasvav arv, nii et varsti ei tohiks enam üheski eestimaa nurgas sellest lõngast puudust tunda.

Olete oodatud oma muljeid lõngade kohta jagama ka teistes Dropsi lõngade teemades.
Võitjad, palun saatke mulle privaga oma postiaadresid, et saaksin kirjatuvid teele panna.

Arachne982- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : see oskus on olemas
Kudumisoskus : edeneb, juhhei!
Postituste arv : 48
Aitäh loosirattale

Olen nii rõõmus

buldog- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : väike
Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 216

õnned minugi poolt!

Sellest ja minust ja siin.

* suur ja terav pind kolmes silmas.

Õnne võitjatele!
/Lohutan ennast sellega, et loosiõnne puudumisel peaks olema tagatud õnn isiklikus elus!/ :roll:
/Lohutan ennast sellega, et loosiõnne puudumisel peaks olema tagatud õnn isiklikus elus!/ :roll:
Postituvi peaks juba olema Buldogi ja Drexi poole teel (kui mitte kohal), MarianneLisettel aadress on mul veel teadmata.

Kui piinlik, et pole sisse loginud!!
Süda hakkas ikka kõvasti puperdama kui seda postitust nägin!
Just eile vaatasin kurvastusega oma otsasaavat lõngavaru.
Plaanis juba päris mitu uut projekti. Ja nüüd siis võit!
Super, super kui selliseid asju juhtub!!
Nüüd saan sõbrannale kududa ka talle lubatud "arvuti kasutamise" pikad, soojad randmesoojendajad!!

Süda hakkas ikka kõvasti puperdama kui seda postitust nägin!
Just eile vaatasin kurvastusega oma otsasaavat lõngavaru.
Plaanis juba päris mitu uut projekti. Ja nüüd siis võit!
Super, super kui selliseid asju juhtub!!

Nüüd saan sõbrannale kududa ka talle lubatud "arvuti kasutamise" pikad, soojad randmesoojendajad!!

MarianneLisette- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : Kesine
Kudumisoskus : Arenen veel. Palmikuga saan juba hakkama! :D
Postituste arv : 52
Ja ma oleks äärepealt juba ise selle kinkekaardiga lõngapoodi läinud...

Huh, sain siis õigel ajal veel jala ukse vahele!

MarianneLisette- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : Kesine
Kudumisoskus : Arenen veel. Palmikuga saan juba hakkama! :D
Postituste arv : 52
pane see jalg tihedamini nüüd u
kse vahele

» Millist lõnga eelistad?
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Teeme koos: Dropsi lõngad 2015: mai-juuni (DROPSi pitsilõngad)
» Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
» Dropsi lõngad 2014: september-oktoober: DROPSi sokilõngad
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Teeme koos: Dropsi lõngad 2015: mai-juuni (DROPSi pitsilõngad)
» Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
» Dropsi lõngad 2014: september-oktoober: DROPSi sokilõngad
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4