Kodutunne - saadame lõnga!
+8
lulla
toomkuningas
Berta
tiianiin
Helen
Katriina
triin112
Bananasilk
12 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Kodutunne - saadame lõnga!
Mina arvan,et 1 või 1,5tokki võib ikka saata,saab ju kindaid ja sokke ka teha, või mustriga midagi
Kas tallinnlaste lõngad kokku korjatud? Avastasin just, et mul päris suur poolitäis miskitki villast seisab, sain naabrinaise käest keldrikoristusel.
Mina ootan väga neid, kellel veel midagi pakkuda, tegelikult oleks ruumi veel palju enamale...
Minul vedeleb kodus kuskil ca 700 g Novita Jasmini ja peaks olema ka 10 tokki kasutult seisvat Novita Havajid Huvitav, kas noile oleks rakendust? Või on rõhk rohkem villasel ja puuvillasel. (Iseenesest Jasmin on 60% puuvilla ja 40% akrüüli - nii tundub täitsa "söödav" olema?)
Mul on enda pakk komplekteerimisel ja minu käes on ka Toomkuninga suur lõngakott. Lähiajal toimetan need Bertani
Eesti Post suudab ka vahel imesid teha! Panin paki alles eile peale lõunat posti!Berta kirjutas: Minul hiidlaste pakk käes!
Kes tahab postiga saata, siis panen aadressi siia üles:
Eve Sildmets
Sireli maja
Retla küla
Türi vald
Järvamaa
72306.
Kui tallinlased tahavad ise oma laadungi kohale tuua, siis palun väga, seltsis ju parem ka Rinale pakk kohale toimetada. Aga palun ennem paar päeva teada, siis saan uurida, millal Rina tööl, ja millal ta kodus on. Ise olen momendi seisuga Tallinna poole liikumas 8.juunil.
Eve Sildmets
Sireli maja
Retla küla
Türi vald
Järvamaa
72306.
Kui tallinlased tahavad ise oma laadungi kohale tuua, siis palun väga, seltsis ju parem ka Rinale pakk kohale toimetada. Aga palun ennem paar päeva teada, siis saan uurida, millal Rina tööl, ja millal ta kodus on. Ise olen momendi seisuga Tallinna poole liikumas 8.juunil.
Veronika kokkupandudad suur kast lõngade ja käsitöövahenditega on ka nüüd minu elutoas ja rändab koos minu ja Toomkuninga kottidega reedel Berta kätte. Kui kellelgi pealinnas veel isu midagi ära kinkida, võib need veel minuni toimetada.
Isver, kas ma võiks ka sinu kätte, triin112, miskit toimetada? Kuidas? Ma ise linnapiiri takka, meespool küll linnas tööl, aga jah .. vaevalt ta peale 5 veel lõngadega jahmerdada viitsib (kodus peab enivei kogu aeg endale nende keskel pesa tegema). Ise olen ma linnas aga vaid homme, kavatsus oli gurmeed väisata.
Eksju, kui ma lolli näoga ringi vahin ja kedagi ei tunne (no ei tunne ju), siis võtkem kollase salliga muhvil sabast. Roosi nööpauku ei pane ja Pravdat ei loe Õnneks või kahjuks.
Kui sulle jääb silma ringisahmerdav ja lobisev blondu, siis see olen mina
Lola, aitäh, et ka õla alla panid
Minu, Toomkuninga, Lola ja Bananasilki panus said just Berta poja pagasnikusse tõstetud
Minu, Toomkuninga, Lola ja Bananasilki panus said just Berta poja pagasnikusse tõstetud
Minu osa kaa, minu osa ka
Tehke siis üleandmisest uuele omanikule ka pildireportaaži.
Sain ka lõpuks poja läpakaga netti, Harjumatu värk, täpitähed on märkide all.
Pange nüüd pead kokku jah, kes tuleb koos minuga Rinale pakke ära viima! Vöi jääb see kokkutuleku ajaks?
Pange nüüd pead kokku jah, kes tuleb koos minuga Rinale pakke ära viima! Vöi jääb see kokkutuleku ajaks?
Jaaa, muidugi sinu osa kaHelen kirjutas:Minu osa kaa, minu osa ka
Mõtlesin mis ma mõtlesin, aga minu poolest võib Berta need kompsukesed Rinale edasi toimetada. Tuleksin heameelega üleandmisele, klõpsiksin kasvõi piltegi, aga ei julge oma ajagraafikut vaadates seda ausaltöeldes lubada. Ja kuna võib juhtuda, et ka kokkutuleku ajal olen Kopenhagenis, siis ei panusta ma isiklikult sellelegi. Loomulikult kui keegi tahab teisiti, siis seda parem, aga minuga ärge seekord arvestage Andke siis teada millal üle annate ja kutsuge Rina ka foorumiliikmeksBerta kirjutas:Sain ka lõpuks poja läpakaga netti, Harjumatu värk, täpitähed on märkide all.
Nii. Küsin uuesti. Kas viin Rinale pakid ära? Või viime kokkutuleku ajal?(kõigepealt pean muidugi uurima, millal ta tööl on ja millal ei ole. Kui saan minia kaasa endaga kaubelda, siis saate mõne pildi kah.).
Mina olen nõus, et kohe pakk viidud saab. Ei ole ju oluline, et me suure grupiga sinna läheksime.
Loomulikult on ta oodatud ka MM foorumisse.
Loomulikult on ta oodatud ka MM foorumisse.
Ma arvasin ise ka muidu, et viin ära. Täna tulevad noored siia, siis kuulen minia käest, millal Rinal vabad päevad on. Või mis kellani ta täpsemalt tööl on.
Kutsun Mm-i ka teda. Ja arvasin, et kui talle sobib, kutsun ka kokkutulekule, saab maigu suhu.....
Kutsun Mm-i ka teda. Ja arvasin, et kui talle sobib, kutsun ka kokkutulekule, saab maigu suhu.....
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teeme koos: "Värvime ise lõnga"
» Millist lõnga eelistad?
» Pika värviüleminekuga meriinovillast lõnga?
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» M: Malabrigo ja Madelintosh lõnga
» Millist lõnga eelistad?
» Pika värviüleminekuga meriinovillast lõnga?
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» M: Malabrigo ja Madelintosh lõnga
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3