Kleit Jade 138-4
+4
härm
tegelinski
LillyS
triin112
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kleit Jade 138-4
Imeilus suvekleit Jade
Ühineb veel keegi seda kuduma? Minul on see pooleli, tean, et Härmil ka Lisaks valmib mul selle kleidi allääre mustriga seelik.
Ühineb veel keegi seda kuduma? Minul on see pooleli, tean, et Härmil ka Lisaks valmib mul selle kleidi allääre mustriga seelik.
Re: Kleit Jade 138-4
Mis lõngast teed?
Mul jah veel on pooleli, aga kui mul ei õnnestu vähemalt üht tokki sobiva partii lõnga juurde saada, siis harutan kootu üles. Ma ei saa kohe, olen ikka päris tige, et Lõngamaania täiesti ilma piuksugi tegemata mulle eri partii lõngad saatis. Oleks võinud siis ikka vähemalt küsida, et ega midagi suurt plaanis pole, et lõngad pole samast partiist. Ja ometi on sellega seotud ju kõik ise kuduvad inimesed, kes teavad, kui tähtis on, et lõng samast partiist oleks
Viimati muutis seda härm (Teis 29 Mai 2012, 09:19). Kokku muudetud 1 kord
Tegelinski, hakka muidugi ka kuduma, seltsis segasem. Eks näis, äkki saame Maapiiga ka ümber varda keerata
Tegelinski, hakka muidugi ka kuduma, seltsis segasem. Eks näis, äkki saame Maapiiga ka ümber varda keerata
Õnneks veel kaugel polnud. Kaks tokki oli kootud, öösel alustasin kolmanda ja jõudsin sellest u kolmveerand kootud. Ja vot see kolmas juhtuski olema teisest partiist. Muidugi võib öelda, et hää, et niigi läts, hää, et kaugemal polnud. Aga see toonivahe oli ikka nii suur, et praegu olemasoleva lõngaga ma seda kleiti kindlasti edasi ei koo.
Minul on ka see kudumiplaanides sees. Mõte oli teha valge ja halli muskatiga kokku. Kuidas sobima hakkab ei teagi, aga eks tuleb katsetada. Kuna seltsis segasem kududa, siis peaks lähipäevil kleidi varrastele panema. Saaks äkki suve alguseks valmis.
Kata, väga tore, aja aga vardad kuumaks.
Kes veel ühineb? Päevitunud nahaga sobib selline kleidike ju imehästi
Kes veel ühineb? Päevitunud nahaga sobib selline kleidike ju imehästi
Minu kleit seisab. Paistab, et kellelgi foorumlastest ei ole sobivat lõnga, nii et pean mõtlema, mis nüüd edasi teen. kas harutan üles ja teen lõngast midagi muud? samas olen mõelnud ka võimalusele, et koon siiski edasi ja teen lihtsalt nt ülemise mustriosa intensiivsema tooniga e siis teise partii lõngaga. Ülemine mustriosa niikuinii eendub ning nii see ehk võib olla veidi teist tooni.
Muide, need, eks on alustanud, kas teil see alläär hoiab ilusti või tuleks seda teil veidi venitada-pressida? Mul on tunne, et lõin vist silmused veidi lõdvalt üles ja nüüd justkui oleks vaja veidi venitada, et sakid ilusaks saada.
Muide, need, eks on alustanud, kas teil see alläär hoiab ilusti või tuleks seda teil veidi venitada-pressida? Mul on tunne, et lõin vist silmused veidi lõdvalt üles ja nüüd justkui oleks vaja veidi venitada, et sakid ilusaks saada.
Härm, kas sa lõngapoodidest oled küsinud? Lähen neljapäeval W&W-sse ning võin igaks juhuks piiluda, äkki on ikka kuskil sama partiid. Millal sa selle tellisid umbes? Kurb kui sellepärast kleiditäis lõnga nässus on, mind teeks see kurjaks esiteks, teiseks võtaks ka kudutuju ära.
Alläär on mul muidu kenasti. Võibolla veidi tahaks auru, aga sakid on täiesti äratuntavad.
Alläär on mul muidu kenasti. Võibolla veidi tahaks auru, aga sakid on täiesti äratuntavad.
Lõngapoodidest ma küsinud pole, sest tellisin lõnga juba möödunud aasta lõpus, nii et arvan, et selle partii lõngad on juba ammu läbi müüdud.
Kuidas teil selle kleidiga läheb? Et mul ei õnnestunud sama partii lõnga juurde saada, harutasin juba kootu üles, kuid ei jätnud jonni ja lõin eile teise partiiga silmused uuesti üles. Et kudumisaega on väga väheseks jäänud, ei ole aimugi, millal selel valmis saan, aga kahtlen sügavalt, kas seda sel suvel selga saan.
Minu selle kleidi tegemine jääb suures plaanis vist juunisse/ juulisse. Aga ära ma selle teen Sama lugu- ajakriis on viimase kuu jooksul olnud kohutav
Ma kannaks seda kleiti hea meelega, aga tegemiseks aega pole.
Härm, mitu tokki sul teist partiid on?
Tee seelikuosal kahe tokiga korraga, st. koo kordamööda 1 ring yhest, teine ring teisest tokist.
Nii soovitatakse kududa käsitsivärvitud lõngadest, kui on ka toonivahe märgatav.
See ühtlustab üldmuljet, ja ma arvan lisakski kleidile omapära.
Härm, mitu tokki sul teist partiid on?
Tee seelikuosal kahe tokiga korraga, st. koo kordamööda 1 ring yhest, teine ring teisest tokist.
Nii soovitatakse kududa käsitsivärvitud lõngadest, kui on ka toonivahe märgatav.
See ühtlustab üldmuljet, ja ma arvan lisakski kleidile omapära.
mul on tehtud 1. ring. Tahan enne Haapsalu salli valmis teha. Küll oli ebamugav 4 mm varrastega kududa ja niiii jämeda lõngaga
Nojah, nüüd siis, Lilly, tuled oma soovitusega Tellisin lõnga kaheks asjaks koos ning saadetud oli mulle 9+6 tokki, olin kuduma hakanud sellest, mida oli 9 tokki, kuid sellele ma lisa ei leidnud. Leidsin aga veel selle partii lõngu, mida mul oli 6 tokki, nii et tellisin neile lisa ja alustasin kleiti uuesti
Te ajasite siin selle kleidiga mulle ka isu peale, olen ise ka sellele ikka korduvalt pidama jäänud kuigi ootan praegu hoopis teise kleidi jaoks lõngu aga mul on tunne et võtan selle ikka käsile kuigi kõigepealt on vaja sobiv lõng leida
Esimene pääsuke siis siin:
Pikemalt näeb-loeb blogist.
Aaa, neile, eks seda veel koovad, selline info, et passe on sel kleidil küllaltki kitsas, nii et kel on laiad õlad või lai turi, võiks ülemise mustriosa veidi laiema kududa.
Pikemalt näeb-loeb blogist.
Aaa, neile, eks seda veel koovad, selline info, et passe on sel kleidil küllaltki kitsas, nii et kel on laiad õlad või lai turi, võiks ülemise mustriosa veidi laiema kududa.
» Kleit 110-3
» Kleit DROPS nro 111-4
» Kleit DROPS nr 65-14
» Ümara passega suvekleit 128-1
» Kleit 110-3
» Kleit DROPS nro 111-4
» Kleit DROPS nr 65-14
» Ümara passega suvekleit 128-1
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1