Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Re: Noro lõngad
Oh , ime , et siis MM-s ei põle , kui nad jälle hullutavad uute lõngadega
Pole ise seda lõnga katsuda saanud aga tundub kaunis olema
Pole ise seda lõnga katsuda saanud aga tundub kaunis olema
Tänan.Wool&Woolen kirjutas:Panen kõik kirja, mis toimub Noro lõngadega.
Noro poolilõngasid saab vaadata www.noroyarns.com või googel Eisaku Noro.
Kuna meil praegu osa tellimusest valmis ja osa läheb tootmisse veebruaris, siis pean veidi ootama. Kui neil on laos olemas midagi lisada, siis nad lisavad Veebruarikuu saadetisele
Veebruaris saan ka uued lõngakaardid, kus peal ka uued värvinäidised ja siis teeme poes väikese tutvustuse.
Üks küsimus selline, et kas kõikidele noro lõngadele on iseloomulik see, et alguses on üsna karedad, aga peale mõningast kandmist ja pesu lähevad pehmeks või ainult neile, mis siidi sisaldavad?
Kas oleks võimalik siia panna järgmiste poolilõngade kilohinnad?
Arale
Color Cross
Flower Bed
Flower Bed Shaggy
Kabuto
Kabuto fine
Kasumi
Kon-Nyaku
Shiki
Shinkoro
Arale-149.00Helen kirjutas: Kas oleks võimalik siia panna järgmiste poolilõngade kilohinnad?
Color Cross-169,40
Flower Bed-122.00
Flower Bed Shaggy-147,40
Kabuto-132.00
Kabuto fine-132.00
Kasumi-132.00
Kon-Nyaku-199.00
Shik-139.00
Shinkoro-120.00
Aga need hinnad kehtivad praegu poes olevatele lõngadele ja nendele, mis eelmisel aastal tellitud. Kuna nõudlus Noro lõngadele väga suur, toormaterjali hinnad tõusnud kõikjal, siis sain juba "tormihoiatuse" hindade osas.
Viimati muutis seda LillyS (Esm 30 Jan 2012, 20:41). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : lühendasin texti)
Teades oma "head maitset" ei tahaks ma neid kalima otsa lõngu näha...
kiiska- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : HK e. Harju Keskmine
Kudumisoskus : Esineb. Mõnikord. Tõusvas tempos.
Postituste arv : 1579
Lõpetasin just mehele Noro Shikist mütsi kudumise. Kõigest 30g lõnga kulus. Kudusin 3,5mm varrastega. Ideaalis oleks tihedamalt kudunud, aga kuna võtsin oluliselt jämedamale lõnga mõeldud mustri, siis ei julgenud peenemat varrast võtta. Aga tulemus on lahe. Pesen ära ka ja vaatan mis siis juhtub
Noro Kogarashist tegin pojale tuttmütsi. Ühel hommikul tundsin tungivat vajadust millegi erilisema järgi kui sel hetkel varrastel oli. Kindlasti tahtsin hästi kirju-mirjut Noro lõnga (ikka midagi vääga, väääga lõnga) ja selle sain kino vastas asuvast lõngapoest. Hästi tore ja pädev müüja on seal. Tohutult mõnusat kudumisaega pakkuv töö oli see pisike mütsike. Kui mul vaid rahapuu kusagil kasvaks...
Nii mõnus lõng!
carissime väga lahe müts - see on nii mõnus lõng .
Mul üks tokk ka seda lõnga, aga punase/lilla kirjut - ootab inspiratsioonipuhangut
Mul üks tokk ka seda lõnga, aga punase/lilla kirjut - ootab inspiratsioonipuhangut
Tegelikult enne ei näe selle lõnga erilisust kui pole proovinud kududa. Mind jätsid erinevad üleminekuga lõngad täiesti külmaks ja need paar korda kui kudusin siis pettusin. Selles osas oli esimene Noro lõnga ost täiesti huupi sisetunde peale. Isegi netist teiste piltide vaatamine poleks mind köitnud. Aga selle lõnga koostis ja värvigamma on midagi hoopis iseäralikumat, sõltuvusse viivat
lulla Millise mantli teed? Eraldi tükkidest või ühes tükis. Omalooming või õpetuse järgi. Nii põnev, nii põnev...
lulla Millise mantli teed? Eraldi tükkidest või ühes tükis. Omalooming või õpetuse järgi. Nii põnev, nii põnev...
Täitsa ühes tükis tuleb ülevalt alla ja hästi lihtne. Palmikuid ei soovitud aga kõrge krae pidi tulema, hõlmadele teen väikse augurea ja seljale ka kolm rida auke. Tütrele teen ja enam-vähem nii nagu sooviti.
Päris omalooming ei tule, Classis
sai eeskujuks võetud. mustrit ei ostnud, pilt on ees
Päris omalooming ei tule, Classis
sai eeskujuks võetud. mustrit ei ostnud, pilt on ees
See on täitsa lahe ja ühes tükis tehes ongi kõige mugavam. Selle lõngaga peaks töö kiirelt libisema varrastel
carissime kirjutas:Tegelikult enne ei näe selle lõnga erilisust kui pole proovinud kududa. Mind jätsid erinevad üleminekuga lõngad täiesti külmaks ja need paar korda kui kudusin siis pettusin. Selles osas oli esimene Noro lõnga ost täiesti huupi sisetunde peale. Isegi netist teiste piltide vaatamine poleks mind köitnud. Aga selle lõnga koostis ja värvigamma on midagi hoopis iseäralikumat, sõltuvusse viivat
Ma südamest loodan, et ei satu seda lõnga kuskil katsuma, muidu jäävad lapsed kodus nälga . Õudne, kui palju ma eelmisel aastal lõngadesse juba investeerinud olen. Ja sel aastal on investeerimine sama hooga jätkunud....
Lulla, kas see lõng on ikka seesama kurikuulus Flower Bed? Mis vardaga kood?
Eilne saak
Tuleb lihtne pluuse lühikeste varrukate, kõrge kaeluse ja õla peale panen nööbid.
Flower Bed 101 ja vardad taas 3,5. Aga nüüd lähevad värvid sassi, sest sõlm oli sees. Kokku oli sõlmitud valge ja must, eks üks crazy pluuse sellest tuleb
Tuleb lihtne pluuse lühikeste varrukate, kõrge kaeluse ja õla peale panen nööbid.
Flower Bed 101 ja vardad taas 3,5. Aga nüüd lähevad värvid sassi, sest sõlm oli sees. Kokku oli sõlmitud valge ja must, eks üks crazy pluuse sellest tuleb
lulla kirjutas:Eilne saak
See oligi hästi julgete üleminekutega aga väga kena. Kui palju Sa seda võtsid? Ise eeldan 350g hakkama saada. Plaanis siis pluus võimalusel pikkade varrukatega
Võtsin 200g, plaanis lühike pluuse, nii 30-40 cm pikkune sel korral, loodan et tuleb välja sellest kogusest.
Hommikul tüdruk vaatas valmis kootud osa ja esimene reageering oli: ossa kui ägedad värvid!
Eile lõnganutsakas jättis ta suht külmaks
Hommikul tüdruk vaatas valmis kootud osa ja esimene reageering oli: ossa kui ägedad värvid!
lulla kirjutas:Võtsin 200g, plaanis lühike pluuse, nii 30-40 cm pikkune sel korral, loodan et tuleb välja sellest kogusest.
Ma arvan,et kui valmis saab siis tütar selle ka omandab.
Mulle oli eilne lõngagurmee väga kaua oodatud päev. Noro lõngade riiuli ees peaks silt olema, ettevaatust sõltuvust tekitav!
Ka minul on mõningaid lõngu, mis jätavad külmaks ja tihtipeale imestan mida teised neis näevad. Seega saan täiesti nendest aru kes samamoodi minu kohta mõtlevad. Küll aga enne kui pole proovinud ei saagi sellest aru, mis nendes lõngades nii erilist on.
Ma olen hetkel nii, nii õnnelik!
Ka minul on mõningaid lõngu, mis jätavad külmaks ja tihtipeale imestan mida teised neis näevad. Seega saan täiesti nendest aru kes samamoodi minu kohta mõtlevad. Küll aga enne kui pole proovinud ei saagi sellest aru, mis nendes lõngades nii erilist on.
Ma olen hetkel nii, nii õnnelik!
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 21