Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
Mulle hullult sümpatiseerib, et mees ei jaga minu lõngavarudest suuremat. Oi ma olen pidanud hämama vastates küsimustele miks on mul Tartu mnt saadud parkimistrahv autos kui ise pidin vaid toidupoest läbi hüppama või misasjadel ma kogu aeg Smartpostis järel käin
Imekenad lõngad, panete mul siin ka ila tilkuma.....
Ja minu mees ka ei tea, palju mul lõnga kodus on. Silma all on teda vähe. Kui ta teaks mu varusid, siis tuleks vist küll väga kõva äike...
Ja et mul teda veel "natukene" tulemas on.
Ja minu mees ka ei tea, palju mul lõnga kodus on. Silma all on teda vähe. Kui ta teaks mu varusid, siis tuleks vist küll väga kõva äike...
Ja et mul teda veel "natukene" tulemas on.
Minu varud on nähtaval, ainult natuke on kapis peidus Ja veebruaris ei ostnud sugugi lõnga, ainult kaks asja, mille üles harutasin .
Ja mis kõige uhkem, mees oli see, kes ütles, et kui Tallinna läheme, saad lõngapoes ka käia..... tea, kas tal mõni patt hingel, mida lunastada on vaja?
Mis muidugi ei tähenda, et ma ei igatseks neid kenasid ja pehmeid lõngasid...
Ja mis kõige uhkem, mees oli see, kes ütles, et kui Tallinna läheme, saad lõngapoes ka käia..... tea, kas tal mõni patt hingel, mida lunastada on vaja?
Mis muidugi ei tähenda, et ma ei igatseks neid kenasid ja pehmeid lõngasid...
OT: Mina mehe eesti ei varja. SmartPostist toob ta linnast ise mulle pakid koju ning näiteks need Fabelid käis ja ostis ka tema. Ta saab aru, et käsitöö on minu hobi ja stressimaandaja ning toetab seda hea meelega. Mis siis, et tema on hetkel ainuke, kes perele sissetulekut toob. Aitab värvi valida, kui ma ei oska ning nüüd juba on reisult ise ka mulle lõnga toonud. Oskussõnad on tal selged ja mõningaid tootjaid juba jagab ka Natuke ainult kurvastab, et talle nii vähe kootakse. Teistpidi, kuna tema on minu ostudega kursis, siis see aitab mul ennast ka natuke tagasi hoida. Reaalselt ju saan aru, et ei ole mõtet tohutuid hunnikuid koju varuda, sest kes neid siis koob, kui viimasel ajal kogu aeg uksest ja aknast ahvatlusi tuleb. Sõbranna siin niigi juba naeris, et ma hakkan lõngaga maja soojustama
Ma ei suudaks elu sees midagi varjata vist. See pole kuidagi õige... Ja noh, enamasti toob mu mees kõik Smardid ju ise ära. Viimasel korral ladus Veronika talle isiklikult 3,5 kg Cascade lõnga kätele Koju jõudes tegi mees tünga ja tõi ainult ühe paki tuppa ja ütles, et kõik - rohkem ei antud Pärast küll mainis, et "seda lõnga tundub päris palju olevat"
Ja mees ärgitas mind ka exceli tabelisse kogu varu üles kirjutama ja lubas, et ta ei hakka mind pärast narrima Sest kui asi on ikka must-valgel kirjas, ei saa ka iseennast lollitada, et "ah, mul vaid mõned tokikesed siin".
Ma ei suudaks elu sees midagi varjata vist. See pole kuidagi õige... Ja noh, enamasti toob mu mees kõik Smardid ju ise ära. Viimasel korral ladus Veronika talle isiklikult 3,5 kg Cascade lõnga kätele Koju jõudes tegi mees tünga ja tõi ainult ühe paki tuppa ja ütles, et kõik - rohkem ei antud Pärast küll mainis, et "seda lõnga tundub päris palju olevat"
Ja mees ärgitas mind ka exceli tabelisse kogu varu üles kirjutama ja lubas, et ta ei hakka mind pärast narrima Sest kui asi on ikka must-valgel kirjas, ei saa ka iseennast lollitada, et "ah, mul vaid mõned tokikesed siin".
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Ma peaks homme päeva valguses oma viimase saagi pildistama Aga minu mees ka ei pahanda minuga, tal heameel et naisel kudusoolik olemas. Kuna kadunud ämm oli ka suur käsitööline. Peaks teile pildi tegema tema murumütsist, mida mees kannab Ja oma poistele, neid on mul 3, õpetan juba praegu et kui naised võtate peab naine oskama käsitööd
Sama siin.Katriina kirjutas:Ketuemme kirjutas:
Aga minu mees on ikka täitsa võhik lõngade koha pealt. Näitasin talle neid pilte ja ütlesin, et vaata kui ilusad! Tema vaatab ja küsib, mis teeb lõnga ilusaks, kas värv või mis.... No ma ei või! Andsin talle ühe Fabeli toki kätte ja ütlesin, et katsu ometi, siis Delighti ka. Ja tema - mudib neid käes, teeb kohtlast nägu ja siis ütleb, et see ju hoopis Drops....
mul mees samasugune
Aga õnneks ta leppind mu ostudega...
Ma arvan, et ta on lihtsalt harjund su lõngasõltlusega ja on lihtsalt hea mees.annero kirjutas:...
Ma kujutan ette, mis nägu sa tegid!Krentu kirjutas:... Koju jõudes tegi mees tünga ja tõi ainult ühe paki tuppa ja ütles, et kõik - rohkem ei antud ...
Mees ei pahandakski, endal on vahel piinlik. Õnneks on minu kuduhobi mehe oma kõrval üsna soodne
Ma tegin sellist tabelit. Tegelikult on see mul alles ja ma aastas vähemalt korra käin lõngad üle, et mis ja kuhu on läinud ja mis on juurde tulnud. Kui ma seda tegema hakkasin ei osanud ma mõelda, et kõike oli siis kokku ca 50 kilo vist. Kosunud on kuhil nende aastatega oluliselt. Aga väga mõnus on sellise ülevaate omamine küll, endalegi.Krentu kirjutas:Õnneks minu mees ka mõistab, et lõngad on nii minu hobi kui töö ja selle kohta ta pole ka midagi halvasti öelnud, et üks majanurk, see, kus minu panipaik on, on meil eriti hästi villaga soojustatud
Mina ka ei varja miskit, mees teab ja vahel nokib mind ka. Aga kui poisid sõna võtma hakkavad, siis taltsutab neid suud pruukimast. See on minu hobi. Kollektsionääri hing on mul enivei. Hamstrit parandab ka vaid haud.
Minu vanem poiss igatahes teatas mulle, et "kui tema ükskord naise hangib, siis sellise, kellel ei ole nii palju lõnga" .. kui emmel. Mis ta siis oligi .. igatahes üle 10 juba.ilona kirjutas: Ja oma poistele, neid on mul 3, õpetan juba praegu et kui naised võtate peab naine oskama käsitööd
Minu mees suhtub mu lõngahunnikusse rahulikult, peitma pole pidanud, vahel natuke norib küll, kui mul järjekordset ilusat lõnga vaja on, aga kellele ma ikka oma oste näitan, kui mitte talle Ta on mul juba nii tubli, et kui ma lõngakotiga poest välja tulen, siis ta oskab koti suuruse järgi arvata, mis see maksma läks
Ise soetatud lõng on enamasti kindla plaaniga seotud, aga õige mitu kilo on maavillast oma lammaste villast teha lastud lõnga ja osa on lihtsalt antud/kingitud/pärandatud lõnga(jääke) - küll sa ära kasutad ja kokku pole mitte vähe, ega ma ilmaasjata lõngaostmisest hoidu .
Tabelit jooksvalt korrigeerin, eriti mõnus on mahaarvestust teha, selles mõttes on aastaralli äärmiselt sobiv.
Ja minu üks laps arvas, et käsitöö on hea oskus tulevikus - ta optimist arvab, et kunagi saab õiglane hind olema. kusjuures mina pole midagi müünud, koon kinke
Ise soetatud lõng on enamasti kindla plaaniga seotud, aga õige mitu kilo on maavillast oma lammaste villast teha lastud lõnga ja osa on lihtsalt antud/kingitud/pärandatud lõnga(jääke) - küll sa ära kasutad ja kokku pole mitte vähe, ega ma ilmaasjata lõngaostmisest hoidu .
Tabelit jooksvalt korrigeerin, eriti mõnus on mahaarvestust teha, selles mõttes on aastaralli äärmiselt sobiv.
Ja minu üks laps arvas, et käsitöö on hea oskus tulevikus - ta optimist arvab, et kunagi saab õiglane hind olema. kusjuures mina pole midagi müünud, koon kinke
Tõsi - rõõmuhetked seoses lõngatabeliga on need, kui saad mahaarvestust teha
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
triin112 kirjutas:Mees ei pahandakski, endal on vahel piinlik. Õnneks on minu kuduhobi mehe oma kõrval üsna soodne
Absoluutselt kindlasti see aitab, kui mehe hobi(d) on veel kallimad kui kudumine ja lõnga kokkuost . Pealegi, kokku ostetud lõng on nagu investeering, seda annab ju maha müüa.
Helen - just.
Mul mees armastab arvutit ehitada ja no need jupid ju vananevad. Ta küll müüb need veel viimasel hetkel maha, enne kui uued ostab aga siiski kulub tal rohkem, kui mul...
vist.
Mul mees armastab arvutit ehitada ja no need jupid ju vananevad. Ta küll müüb need veel viimasel hetkel maha, enne kui uued ostab aga siiski kulub tal rohkem, kui mul...
vist.
Minu mees küll ei jaga neist lõngadest midagi aga ta on selles suhtes väga mõistev ja saab aru ,et on ju kasulik kui naisel selline rahustav hobi Aga tegelt ka, ei ole nende aastate jooksul mingit kobinat olnud, vahel on omal hoopis piinlik
Kõike kokku on 74 tokki ja 3,5 kg Enamus Alpaca ja natuke Nepali
Kõike kokku on 74 tokki ja 3,5 kg Enamus Alpaca ja natuke Nepali
Imeilusad, mul läheb silm automaatselt sinise pooleilona kirjutas:Minu tagasihoidlik varu
Võitlen siin iseendaga, kas minna täna lõngapoodi või mitte.
Mul ka nii, et sinised toonid eemaldan kohe ajus automaatselt. Eile tegin netist tellimuse ja ma oleks sealt ära tellinud kõik punased-oranzid-rohelised toonid. Kuna korv oli suur, siis mõned sinisesegused said ikka ka mõistuse häält kasutades sisse tõstetud.
Ja mis mulle veel tundub, paljud Eesti poepidajad ei taha oma valikusse võtta puhtaid, erksaid värve. Võibolla neil on tõesti kogemusi, et eestlane tahab halli-pruuni ja pastelli.
Aa, kes tahavad Norot sellistes toonides, siis Siin on ja kilo hind on täitsa võrdne poolilõngadega, 121.- eur/kg
Ja mis mulle veel tundub, paljud Eesti poepidajad ei taha oma valikusse võtta puhtaid, erksaid värve. Võibolla neil on tõesti kogemusi, et eestlane tahab halli-pruuni ja pastelli.
Aa, kes tahavad Norot sellistes toonides, siis Siin on ja kilo hind on täitsa võrdne poolilõngadega, 121.- eur/kg
Helen kirjutas:Mul ka nii, et sinised toonid eemaldan kohe ajus automaatselt. Eile tegin netist tellimuse ja ma oleks sealt ära tellinud kõik punased-oranzid-rohelised toonid. Kuna korv oli suur, siis mõned sinisesegused said ikka ka mõistuse häält kasutades sisse tõstetud.
No ei tohi selliseid linke panna - ei tohi!
Siin me peaks ju pihtima, mitte teisi ahvatlema
PS. postikulu oli vaid 8% tellimuse väärtusest
PS. postikulu oli vaid 8% tellimuse väärtusest
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40