Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 34, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 34, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
Müüdudanca17 kirjutas:Mina! Ja kogu kupatus, ehk et 200g.
[img][/img]
Ultra Pima Cotton 3734
[img][/img]
roheline on SOCK (Lettuce), punane RIOS (Cumparsita), lilla SILKY MERINO (Evening Violet) ja pruunikas ARROYO (Glitter)
Ultra Pima Cotton 3734
[img][/img]
roheline on SOCK (Lettuce), punane RIOS (Cumparsita), lilla SILKY MERINO (Evening Violet) ja pruunikas ARROYO (Glitter)
Oi kui ilus sinine! Ma hetkel küll punase-lainel, aga too on ikka väga ilus. Mis too värvikood ongi? Et teaks tulevikus piiluda. Ja see roheline? Mis too om? Kui muidugi küsida tohib. Väga ilusad toonid tõesti!meka kirjutas:Siilile , täna hommikul nadi valgusega tehtud.
Ma tegin viimasel hetkel plaanidesse kärped, mul ühest varasemast korrast siin omapäi tellitud Cascade 220-gi veel kudumata, aga jah .. hammas on verel. Seekord sai otsustatud Ultra Pima punase kasuks. Väga ilus toon seegi, ainult et punast mina oma seebikaga päris korralikult kätte ei saa.
Oh, täna on selle pihinurga vaatamine ikka täielik piin.
Oioi, Katriina ja Mammutis...
Mulle nii meeldivad need pruunikirjud lõngad, kohe soe hakkab. Ja selline sinine Pima...
Ei siin ole muud, kui lihtsalt kummuli kukkuda ja piiks-piiks teha
Mulle nii meeldivad need pruunikirjud lõngad, kohe soe hakkab. Ja selline sinine Pima...
Ei siin ole muud, kui lihtsalt kummuli kukkuda ja piiks-piiks teha
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Samad sõnad, nii palju kui kõrvalt sõnu tuleb.helin12 kirjutas:Oh, täna on selle pihinurga vaatamine ikka täielik piin.
Need lõngad tunduvad elusana, eriti pruunid ja see roheline, no vaadake ise...
Peaks ikka ka mõne pooli endale juurde muretsema... kogun veel mõned eurod ja siis
Peaks ikka ka mõne pooli endale juurde muretsema... kogun veel mõned eurod ja siis
Angela kirjutas:Meka, kas see punane Venezia Sport on tumedam variant ehk 158? See ahvatles mind ka väga, aga terve pakk tundus paljuvõitu ja tellimata jäigi.
Tegelikult oleks väga armas, kui kirjutaksite piltidele juurde ka täpsemalt, millega on tegemist.
siil kirjutas:Mis värvid, need punane ja sinine on?
Lola69 kirjutas:Oi kui ilus sinine! Ma hetkel küll punase-lainel, aga too on ikka väga ilus. Mis too värvikood ongi? Et teaks tulevikus piiluda. Ja see roheline? Mis too om? Kui muidugi küsida tohib. Väga ilusad toonid tõesti!
Ma tegin viimasel hetkel plaanidesse kärped, mul ühest varasemast korrast siin omapäi tellitud Cascade 220-gi veel kudumata, aga jah .. hammas on verel. Seekord sai otsustatud Ultra Pima punase kasuks. Väga ilus toon seegi, ainult et punast mina oma seebikaga päris korralikult kätte ei saa.
Täpsustan siis andmeid. See lilla on Cascade 220 Fingering värv 8885 Dark Plum, punane on Venezia Sport 159 Ruby Red (tegelikult on ta erksam punane. Pilt petab, on ju Marchia), heleroheline on Cascade 220 Sport 8910 Lime Green ja tumesinine siis Cascade 220 9568 Twilight Blue. Eks ma eelnevalt käisin ja vaatasin kõiki meeldivaid värve Raverlys ja selle põhjal tegin ka valiku. Peab ütlema, et sain sellist värvi nagu ette kujutasin . Kui homme pildistamise ilma on, siis saab Raverly stashi paremad pildid.
jah, see 159 paistab pildil tumedam kui tegelikult.
Käisn ja silitan seda koguaeg
Käisn ja silitan seda koguaeg
Nüüd on küll pihiaeg, sain kätte oma Cascade ja Malabrigo. :roll:
Ees on Cascade Ultra Pima 3734 ja Alpaca Lace 1404 ning 1405.
Taga on Malabrigo Lace 63, Rios 52, Lace 80, Arroyo 57 ja Silkpaca 52.
Värvid on üsna tõesed.
Ees on Cascade Ultra Pima 3734 ja Alpaca Lace 1404 ning 1405.
Taga on Malabrigo Lace 63, Rios 52, Lace 80, Arroyo 57 ja Silkpaca 52.
Värvid on üsna tõesed.
Angela kirjutas:Värvid on üsna tõesed.
Ja hästi ilusad .
Vot see Cascade Ultra Pima 3734 on niiiiii isuäratav Kas kellelgi teda üle ka on ?
Tõesti võimas , see Ultra Pima superilus
Ma oleks tellinud täpselt samu sorte peale Venezia Spordi, aga läks nii, et ma jäin Ultra Pima punase lõksu. Järgmine kord siis tean, see sinine on küll väga ilus. (Ma tegelt tõmbasin endale pidurit ja kärpisin esialgse nimekirja lausa nulli, kuna omapäi tellitud Cascade 220 on veel kudumata kastis ootel).meka kirjutas:
Täpsustan siis andmeid. See lilla on Cascade 220 Fingering värv 8885 Dark Plum, punane on Venezia Sport 159 Ruby Red (tegelikult on ta erksam punane. Pilt petab, on ju Marchia), heleroheline on Cascade 220 Sport 8910 Lime Green ja tumesinine siis Cascade 220 9568 Twilight Blue. Eks ma eelnevalt käisin ja vaatasin kõiki meeldivaid värve Raverlys ja selle põhjal tegin ka valiku. Peab ütlema, et sain sellist värvi nagu ette kujutasin . Kui homme pildistamise ilma on, siis saab Raverly stashi paremad pildid.
Kui sa Cascade 220 Fingering-i kudumiseni jõuad, siis anna teada, kuis on. Kuskilt keegi kurtis (netist leidsin), et tegi suure töö ära ja küll topid ja mis-iganes rikkus lõppeks töörõõmu ning rõõmu asjast. Samas metraaž ja värvid oleks mulle väga meelejärele.
Ma mõtlesin Fingeringist Fiori't proovida. Esmavaatlusel näis viht küll korralik olevat. Peaks mõne varsti ära kerima, sest kui nüüd paar poolikut tööd ühele poole saavad, on selle lõnga katsetamine järgmisena plaanis .
Ma siis näitan ka oma viimase nädala saaki.
Cascade Alpaca Lana D'Oro toon 1052.
Malabrigo Merino Worsted toon 148 Hollyhock.
Ja natuke Drops Fabelit. Roosakirju on 655pl Wooden Rose ja pruun toon nr 300 Brown.
Cascade Alpaca Lana D'Oro toon 1052.
Malabrigo Merino Worsted toon 148 Hollyhock.
Ja natuke Drops Fabelit. Roosakirju on 655pl Wooden Rose ja pruun toon nr 300 Brown.
Kuna seda praegu W&Ws soodsamalt anti ning ma Ravelrys nägin üht kirjut põiki kootud lasteseelikut, siis mul tekkis tunne, et mul on vaja selle seeliku jaoks just seda lõnga saada
Aga minu mees on ikka täitsa võhik lõngade koha pealt. Näitasin talle neid pilte ja ütlesin, et vaata kui ilusad! Tema vaatab ja küsib, mis teeb lõnga ilusaks, kas värv või mis.... No ma ei või! Andsin talle ühe Fabeli toki kätte ja ütlesin, et katsu ometi, siis Delighti ka. Ja tema - mudib neid käes, teeb kohtlast nägu ja siis ütleb, et see ju hoopis Drops....
Aga minu mees on ikka täitsa võhik lõngade koha pealt. Näitasin talle neid pilte ja ütlesin, et vaata kui ilusad! Tema vaatab ja küsib, mis teeb lõnga ilusaks, kas värv või mis.... No ma ei või! Andsin talle ühe Fabeli toki kätte ja ütlesin, et katsu ometi, siis Delighti ka. Ja tema - mudib neid käes, teeb kohtlast nägu ja siis ütleb, et see ju hoopis Drops....
Ketuemme kirjutas:Super iludused!
mul mees samasugune
Kui ma järgmist värvi asja koon, siis mu mees suudab ainult küsida, kust sa seda jälle võtsid ja palju sul neid veel on ? Kui ta vaid teaks...
Ja kui mees kiidab mulle erinevate autorehvide omadusi või ehitamisel annab kätte proovida erinevaid kinnitusvahendeid-kruvisid-polte-naelu. Siis on ju ka minu jaoks rehv on rehv,peaasi et auto sõidab ja kruvi-nael kinni hoiab vajalikke asju.
Saan isegi aru -lõng on lõng ja mida vähem seda oleks,seda tervislikum rahakotile!
Saan isegi aru -lõng on lõng ja mida vähem seda oleks,seda tervislikum rahakotile!
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 34, lehekülgi kokku 40