DROPS BabyAlpaca Silk
+24
timbu1
anka
helin12
Helen
Retsete
echo20
Berta
Katriina
Merkuur
toomkuningas
kair
piisk
Alleraa
Marchia
kaidiri
christly
kiisumari
katriina7
kaidi
jutapille
aet10a
LillyS
Miuks
Angela
28 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
DROPS BabyAlpaca Silk
LillyS kirjutas:
Mustrid lõngale DROPS BabyAlpaca Silk.
Värvikaardid Garnstudio lehel
Kas keegi on juba jõudnud seda lõnga kuidagi töödelda ka?
Hakkasin sellest kuduma, niiii mõnus ja pehme on, et tekib lausa hirm, kui kauaks seda rõõmu jaguda võib
Re: DROPS BabyAlpaca Silk
Ega keegi pole kudunud alpaca silk nr. 1760. Kas see on rohkem lillakas või hall?
Hea küsimus... see on lillakashallikas-hallikaslillakas Mul enam ühtegi näidist ei ole, aga leonoora peaks sellele küsimusele vastata oskama, tema sai vist viimased.
Ma ütleks, et pigem helehall, millel on kerge lillakas toon juures. Tegelt ma sain seda ainult korraks autos vaadata, rohkem pole aega olnud pakki lahti teha
Kas keegi on kudunud 1306 powder? On see väga roosa lõng või pigem kreemika tooniga?
Ja ehk on kootud ka 7402 light sea green?
Teadjamad, kuidas te üldse seda lõnga iseloomustaksite? Kas kududa on mõnus, kuidas seljas istub? Kas kleidiks sobib? et saaks ometi kord otsustatud, mis lõngast ja milline see kleit olema peab, lõngatellimisest rääkimata :D
Lõng on väga mõnus, pehme ja hästi langev, aga mina sellest kleiti kududa vist ei julgeks. Pigem valiks Alpaca, aga oleneb muidugi kleidist ka. Mina olen oma riideid kandnud veel üsna vähe, aga kardan küll natuke seda, kas ja kuidas lõng kandmisele/pesemisele vastu peab. Ta on lihtsalt niivõrd pehme, aga täitsa võimalik, et mu kartus on asjatu. Samas sooniku tegin parempidiste keerdsilmustega, et see vähegi hoidma jääks ja täitsa välja ei veniks. Tegin ka Semele õlasalli, selle jaoks sobis väga hästi ja andis mõnusalt venitada.
aet10a kirjutas:Kas keegi on kudunud 1306 powder? On see väga roosa lõng või pigem kreemika tooniga?
Powder ei ole minu arvetes üldse roosa vaid pigem kreemikas. Tooni mõttes sarnasem aprikoosile kui roosale.
kaidi- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : põhitõed on selged
Kudumisoskus : vaikselt pusin ja arenen
Postituste arv : 120
Hakkasin sellest lõngast kuduma ja ei jõua ära kiita! Nii mõnus sile, libe ja pehme lõng
Katriina7, mida sa sellest kood? küsin, sest mul on sellest kleit plaanis, teatavate kahtlustega
Drops 134-5 suveks (nr.3 varrastega). Olen kindel, et kleit jääb väga hästi hoidma sellest lõngast.
katriina7 - kas sa mõtled seda verdi jakki ( 134-5)
Kudusin oma pojale babyalpaca silk lõngast kampsuni (naturaalvalge, lõngamaaniast tellitud, nii et drops ilmselt). Kampsun on väga pehme ja soe, ilusti hoiab vormis ka. Ainus (ja tõesti ainus) viga, mida ma oskan välja tuua on udemed tumedatel riietel (nt kui must pluus valge kampsuni all). Olen juba mitmeid kordi ka pesnud ja lõng on ikka sama pehme kui alguses, udumeid on võib olla pisut vähemaks jäänud. Isiklikult olen just babyalbaca lõngast vaimustuses ja tahan kohe mitu-mitu kudumit veel valmis teha
Kui võrrelda babyalpaca ja (drops) alpaca lõnga, siis babyalpaca on ikka tunduvalt pehmem, siidisem ja mõnusam.
(Aplaca lõngast teen endale pikemat kleiti, aga kahjuks ei ole see veel valmis saanud , seega pesemise ja udemete jne koht ei oska informatsiooni jagada).
Seoses drops lõngadega tekkis mul küsimus, kas lõngamaaniast saab nüüd ainult 20 lõngatokki korraga ehk suure paki tellida? Mitte ei leia enam üles, kus on ühe toki hind välja toodud jne.
Kui võrrelda babyalpaca ja (drops) alpaca lõnga, siis babyalpaca on ikka tunduvalt pehmem, siidisem ja mõnusam.
(Aplaca lõngast teen endale pikemat kleiti, aga kahjuks ei ole see veel valmis saanud , seega pesemise ja udemete jne koht ei oska informatsiooni jagada).
Seoses drops lõngadega tekkis mul küsimus, kas lõngamaaniast saab nüüd ainult 20 lõngatokki korraga ehk suure paki tellida? Mitte ei leia enam üles, kus on ühe toki hind välja toodud jne.
christly- Uus alles
- Heegeldusoskus : ok
Kudumisoskus : ok
Postituste arv : 2
Lõngamaania tegevus läks üle Käsitööjaamale, kelle e-pood loodetavasti varsti-varsti avatakse. siis saab ka üksikuid tokke tellida, praegu saab kas Käsitööjaamast kohapealt või Wool and Wooleni poest (neil ka loodetavasti e-pood varsti avatakse). Iseasi, mis parasjagu poes saadaval on.christly kirjutas:Kudusin oma pojale babyalpaca silk lõngast kampsuni (naturaalvalge, lõngamaaniast tellitud, nii et drops ilmselt). Kampsun on väga pehme ja soe, ilusti hoiab vormis ka. Ainus (ja tõesti ainus) viga, mida ma oskan välja tuua on udemed tumedatel riietel (nt kui must pluus valge kampsuni all). Olen juba mitmeid kordi ka pesnud ja lõng on ikka sama pehme kui alguses, udumeid on võib olla pisut vähemaks jäänud. Isiklikult olen just babyalbaca lõngast vaimustuses ja tahan kohe mitu-mitu kudumit veel valmis teha
christly- Uus alles
- Heegeldusoskus : ok
Kudumisoskus : ok
Postituste arv : 2
Hindu saab alati vaadata Garnstudio kodulehelt.
Seal on toodud maksimum hinnad. Vahel on poodides nats soodsam, aga üldinfo saad ikkagi.
Ülevalt menüüribalt Tooted ja hinnakiri.
Sealt leiad ka DROPS lõngu müüvad poed ja nende info.
Seal on toodud maksimum hinnad. Vahel on poodides nats soodsam, aga üldinfo saad ikkagi.
Ülevalt menüüribalt Tooted ja hinnakiri.
Sealt leiad ka DROPS lõngu müüvad poed ja nende info.
Mu tütar soovis endale kampsunit ja valik oli tal kohe Baby Alpaca Silk. Kampsun on pehme, soe ja siidine, üks tema lemmikutest. Nüüd kudusin sellest lõngast veel ka džempri. Lõng ise meelitab kuduma jan mul on tunne, et varsti koon sellest lõngast veel midagi.
kaidiri- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : väga hea
Postituste arv : 40
Mina tegin mustast alpaca silkist endale vesti.
Olen seda ka enne kandnud, aga hetkel on täielikus shokis, sest panin musta vesti valge pluusi peale ( puuvillane) ja pluusi varrukad on täielikult mustade ebemetega kaetud.
Tundub, et selle vestiga sobivad ainult sünteetilised kangad , mis ebemeid külge ei võta
Peaks villashampooniga läbi pesema, äkki läheb vähemaks
Olen seda ka enne kandnud, aga hetkel on täielikus shokis, sest panin musta vesti valge pluusi peale ( puuvillane) ja pluusi varrukad on täielikult mustade ebemetega kaetud.
Tundub, et selle vestiga sobivad ainult sünteetilised kangad , mis ebemeid külge ei võta
Peaks villashampooniga läbi pesema, äkki läheb vähemaks
Kas keegi on kudunud seda lõnga kahekordselt? Mis vardaga? Kas üldiselt sellest lõngast kudum venib pestes suuremaks? Jaga palun veel infot!
Mina enne jõulu tegin just kaks asja seda kahekordselt kududes. Väga mõnusj äi. Kuna mõlemaga oli kiire, siis jäid läbi pesemata, nii et venimise kohta ei tea ütelda. Kasutasin varrast 3,5 ja jäi kena, aga veel tihedama koe jaoks oleks võinud mul siusa3 (pigem ehk 3,25) olla, kuna koon ikka lõdvalt.
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Olen kudunud BabyAlpaca Silk'i päris palju - ka kahekordsena. See on Dropsi lõngadest üks mu suur lemmik.
Näiteks selle mütsi tegin 2,5 mm varrastega kahekordsest lõngast. On paks, veidi jäik, hoiab hästi vormi - samas on naha vastas ikka mõnus. Ei ole täheldanud, et karva ajaks, annab minu meelest päris hea tuulekindluse - märkima pean siinjuures, et pestes ei ole kudum veninud ja kuju muutnud - on samasugune nagu varrastelt maha kududes.
See vest on kootud 4,00mm vardaga. Langev - hoiab päris hästi kuju, kandes ehk vähesel määral venib laiusesse - aga pestes võtab tagasi algse kuju. Üks kord olen ka topikogujaga üle käinud kudumi - st et ta mingil määral ikka ebemeid annab välja ja need muutuvad väikesteks toppideks. Kudum on intensiivses igapäevases kasutuses - aga näeb endiselt väga hea välja.
Kahekordsena olen kudunud ka 4,00mm varrastega suuremat tekki. See kudum on oma suuruse kohta päris raske, väga hästi langev.
Näiteks selle mütsi tegin 2,5 mm varrastega kahekordsest lõngast. On paks, veidi jäik, hoiab hästi vormi - samas on naha vastas ikka mõnus. Ei ole täheldanud, et karva ajaks, annab minu meelest päris hea tuulekindluse - märkima pean siinjuures, et pestes ei ole kudum veninud ja kuju muutnud - on samasugune nagu varrastelt maha kududes.
See vest on kootud 4,00mm vardaga. Langev - hoiab päris hästi kuju, kandes ehk vähesel määral venib laiusesse - aga pestes võtab tagasi algse kuju. Üks kord olen ka topikogujaga üle käinud kudumi - st et ta mingil määral ikka ebemeid annab välja ja need muutuvad väikesteks toppideks. Kudum on intensiivses igapäevases kasutuses - aga näeb endiselt väga hea välja.
Kahekordsena olen kudunud ka 4,00mm varrastega suuremat tekki. See kudum on oma suuruse kohta päris raske, väga hästi langev.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
» Roheline Vihmavari ökopood
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3