DROPS Cotton Light
+8
Marchia
Kadi
Helen
Kaisukas
triin112
Bananasilk
aet10a
LillyS
12 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
DROPS Cotton Light
LillyS kirjutas:
Mustrid lõngale DROPS Cotton Light
Värvikaardid Garnstudio lehel.
Alates märts 2012 a. on uus koostis.
Kas keegi on seda lõnga ostnud ka ja millised oleks kommentaarid.
Kas see akryyl teeb selle lõnga selliseks pehmeks ja vetruvaks nagu merinod tavaliselt on?
Viimati muutis seda LillyS (Kolm 18 Apr 2012, 20:54). Kokku muudetud 2 korda
Mina just koon sellest, minu meelest on väga mõnus lõng. Kude jääb hästi ühtlane. Kuidas ta kandes käitub, ei tea veel paraku.
Seda ma ei tea aga koon seda 4,5 varrastega, seega eriti peenike lõng ta just pole. Ise kujutan küll ette, et kleiti kooks küll peenemast, aga loomulikult maitse küsimus .
See lõng on tõesti sellise mõnusa "õhulise" tundega, kuigi päris jäme. Meenutab välimuselt meriinot, kuid ei ole sama vetruv. DROPS Paris on Cotton Lighti kõrval raske ja nagu natuke robustsema välimusega.
Seda on niiii mõnus kududa Muidugi peab jälgima, et varras kiu vahele ei läheks, sest lôngal on väga lauge keerd. Aga väga mõnus, õhuline ja pehme on
triin112 kirjutas:Võtsin prooviks paari teist lõnga ka ja mul on täielik wow-efekti koht nüüd. Kudusin Dropsi Cotton Lightist proovilapi, uskumatu kui ilus jääb sellega reljeefne muster. Vaatan, keerutan ja imestan praegu Homme õhtul kui elukaaslane reisilt fotokaga koju jõuab, teen pilti ka. Ja selle lapikese toon poodi teistelegi katsumiseks.
Edit: panen pisikese seebikaga tehtud välguta pildi, homme vahetan välja, Ma ei suuda lihtsalt oma vaimustust vaka all hoida
triin112 kirjutas:Tokis on see lõng selline pehme ja lauge, aga varda alt voolab superilus kude, hoopis teine tera. Täielik leid minu jaoks.
Lola69 kirjutas:Mulle ka Cotton Light meeldib. Ma küll sünteetikat üldse ei armasta, aga selles see mind hetkel ei häiri. Ja kuna mõeldud on lapsele nö liivakasti-kampsuniks, siis usun, et täitsa omal kohal ka sünt, mis seal sees on. Iseasi, kuidas see nüüd masinpesule vastu peab. St kuidas käitub.
Helen kirjutas:
See on tõeliselt ilus. Ja võrreldes 100% puuvillaga 2x kergem, et on täiesti reaalne ka seelik või kleit kududa.
Re: DROPS Cotton Light
Tegin ühe Dropsi mustri, link SIIN Varras 4mm. Kui tuleb väga lörts, koo pigem peenema vardaga, mul on igati vinksvonks ja ilus. Sakutasin ja venitasin ka seda igatpidi, hoiab ilusti vormi.Helen kirjutas:
Triin - kas Sa peast tegid selle mustri? Kui mõnest mustrikijast, ole hea, pane siia viide.
Mis suuruses vardaid Sa kasutasid? Eile proovisin sama lõnga ja vardaga 4, mis ette nähtud ja selline hästi lai kude tuli-
Helen, mismõttes lai kude?
Aitäh.triin112 kirjutas:Tegin ühe Dropsi mustri, link SIIN Varras 4mm. Kui tuleb väga lörts, koo pigem peenema vardaga, mul on igati vinksvonks ja ilus. Sakutasin ja venitasin ka seda igatpidi, hoiab ilusti vormi.Helen kirjutas:
Triin - kas Sa peast tegid selle mustri? Kui mõnest mustrikijast, ole hea, pane siia viide.
Mis suuruses vardaid Sa kasutasid? Eile proovisin sama lõnga ja vardaga 4, mis ette nähtud ja selline hästi lai kude tuli-
Helen, mismõttes lai kude?
Sul tööproovil on muster hästi komplaktne, mul tuli lörts, augud on ka neis kohtades, kus õhksilmuseid ei ole. Kuigi ma koon pigem liiga kõvasti. Ma proovin õhtul veel.
Mulle ka väga-väga meeldib see lõng! Üliühtlane kude ja hoiab hästi. Proovisin erineva suurusega vardaid, parim jäi 4mm vardaga. Soovitan soojalt!
Kas keegi on kandnud ka kudumeid sellest lõngast?
Kuidas käitub? topid, venimine , värvi hoidmine?
Kuidas käitub? topid, venimine , värvi hoidmine?
Mina olen. Siiani pole toppe tulnud, vormi hoiab kenasti. Pesnud pole, seega värvi hoidmise kohta ei oska kommenteerida. Aga igal juhul ma armastan seda lõnga kohe VÄGA
Mulle ka see lõng meeldib
Kudusin topi. Välja pole veninud, toppe pole.
Uue kudumi jaoks see lõngki tellitud
Kudusin topi. Välja pole veninud, toppe pole.
Uue kudumi jaoks see lõngki tellitud
Mu kallis mees avastas, et cotton light´l on täpselt tema bussi värvi toon ja et tema tahab sellest nüüd omale patja bussi.
Aga kas ma peaksin teda nüüd kuduma ühekordsena või oleks parem kahekordsena oskab keegi mind harida mismoodi targem oleks.
Aga kas ma peaksin teda nüüd kuduma ühekordsena või oleks parem kahekordsena oskab keegi mind harida mismoodi targem oleks.
See on suht pehme l6ng aga... Ma arvan, et pead proovilappi kuduma ja ise tunnetama. Mina teeks padja 2-kordsest ja jämedamate varrastega. Puuvillane jääb siis kuidagi m6nusam minu jaoks. Ja loomulikult saab ka rutem valmis.
LillyS kirjutas:Kuna Cotton Lightil on uus koostis, siis kui keegi uue lõnga kätte saab ja sellest midagi koob, jagage siis siin ka infot!
Vot mina ei märganud koostises muutust enne, kui olin lõnga koju tellinud. Ja peab ütlema, et vana Cotton Light meeldis mulle palju-palju rohkem. Oli vetruvam, pind jäi ilusam, ei olnud tüütuid eri lõnganiite, mille vahele nt heegelnõel kipub kinldasti jääma, kududes polnud hullu. Ja mul oli kududes kogu aeg hirm, et see kudum venib küll hirmsasti laiusesse vähemalt pärast paari pesu. Oi, kuidas ma loodan, et ma eksin. Meenutab Parist (kuid on peenem), kuid ka Parisest pluus pidas vastu 2-3 pesu, nüüd ma seda enam kanda ei saa.
» DROPS Cotton Merino
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS Cotton Merino
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
» Roheline Vihmavari ökopood
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1