Tuunika 106-2
+21
anniqa
Merkuur
anneli69
Krõõt
anka
härm
kammeljas
sebra23
aet10a
maasikmari
Tirtsukas
mapikas
Kata
Retsete
anjusa
Marchia
liska
kiisumari
anca17
Kaisukas
LillyS
25 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Tuunika 106-2
Retsete kirjutas: ( ma ei tohi kuradile sõrme anda, ei tohi )
kas üritan ennast veenda?
kas üritan ennast veenda?
ma ka ei saa aru, keda sa petta üritad
ma juba ammu ei ürita käsitöökuradiga läbirääkimisi pidada hing on nagunii ammuilma maha müüdud
minu tuunika ... ... tuleb ka kunagi ... tegemata see ei jää :naks:
Kõtt - palun - ärge ahvatlege!
Momendil küll hoopis kampsu kudumine käsil.
Momendil küll hoopis kampsu kudumine käsil.
Järgmisel ringil kahanda 1 silmus kummalgi pool SM 3 ja SM 6 (= külgedel) – vt kahandamise nipp 1. Korda sellist kahandamist igal 6-6-7-7-9-9 ringil kokku 8-8-7-7-6-6 korda.
SAMAL AJAL, tehes 4-4-3-3-2-2 kahandust, kahanda ülejäänud SM-de juures järgmiselt: pärast SM 1 ja SM 4 ja ning enne SM 2 ja SM 5 – vt kahandamise nipp 1. Korda seda kahandust igal 6-6-7-7-9-9 ringil (= samadel ringidel kui külgedelt kahandad) kokku 4 korda. Kui kõik kahandused on tehtud, on alles 128-144-164-180-200-216 silmust ja töö on umbes 40-40-41-41-42-42 cm pikkune.
Toon ära lõigu, mis tekitas segadust. Tumedaks tõmmatud koht just eriti :jalg: .
Vaatasime eile koos õega seda kohta ja lõpeks sain küll aru, aga valesti ja õde harutas hilisõhtul 1 toki ülesse.
Kui tohiks paluda, siis kas saaks selle koha tiba pikemalt lahti kirjutada, et algajamad kudujad, juhendi järgi kududes, samasse ämbrisse ei astuks . Meie viga oli suuresti see, et ei viitsinud arvuti lahti klõpsida- ja ega siis alati polegi võimalik arvutist vaadata ja prinditud õpetus jätab kratsima. Hilisõhtul kodus vaatasi asja uuesti üle(pilt suurelt ees) ja siis saingi aru veast.
Näiteks nii: SAMAL AJAL, tehes enne ära 4-4-3-3-2-2 küljekahandust, kahanda.........
SAMAL AJAL, tehes 4-4-3-3-2-2 kahandust, kahanda ülejäänud SM-de juures järgmiselt: pärast SM 1 ja SM 4 ja ning enne SM 2 ja SM 5 – vt kahandamise nipp 1. Korda seda kahandust igal 6-6-7-7-9-9 ringil (= samadel ringidel kui külgedelt kahandad) kokku 4 korda. Kui kõik kahandused on tehtud, on alles 128-144-164-180-200-216 silmust ja töö on umbes 40-40-41-41-42-42 cm pikkune.
Toon ära lõigu, mis tekitas segadust. Tumedaks tõmmatud koht just eriti :jalg: .
Vaatasime eile koos õega seda kohta ja lõpeks sain küll aru, aga valesti ja õde harutas hilisõhtul 1 toki ülesse.
Kui tohiks paluda, siis kas saaks selle koha tiba pikemalt lahti kirjutada, et algajamad kudujad, juhendi järgi kududes, samasse ämbrisse ei astuks . Meie viga oli suuresti see, et ei viitsinud arvuti lahti klõpsida- ja ega siis alati polegi võimalik arvutist vaadata ja prinditud õpetus jätab kratsima. Hilisõhtul kodus vaatasi asja uuesti üle(pilt suurelt ees) ja siis saingi aru veast.
Näiteks nii: SAMAL AJAL, tehes enne ära 4-4-3-3-2-2 küljekahandust, kahanda.........
Pekki! Ma siis pean ca 1,5 tokki üles harutama, kui mitte rohkem... Küll ma lugesin seda kohta, aga mitte ei saand aru, kuidas peab tegema ja jätkasin oma "targa" peaga Loll on loll olla
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
Ma ise sain sellest kohe aru ,aga ma võin mustrisse selle sõna juurde kirjutada, kui see koht segane on.
Tegin paranduse!
Tegin paranduse!
Tänud Lily!
Paisab sedasi, et meie polnud siis ainukesed -kahju, et harutama pead anca17
Paisab sedasi, et meie polnud siis ainukesed -kahju, et harutama pead anca17
Ehnoh, pole hullu - mul õnneks nagunii see selga veel ei sobi, et aega tegemisega on :roll: Ja saabki kudumist harjutada Ja ka harutamist :irv:
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Jätka parempidises koes ja kui töö on 56-57-58-60-61-62 cm pikkune, kasvata kummalgi pool SM-e 1 silmus juurde. Korda sellist kasvatamist kolmel väiksemal suurusel iga 2-2-3 cm tagant 3-2-1 korda = 156-172-188-204-224-244 silmust (= 77-85-93-101-111-121 silmust esi- ja tagaosal + 1 silmus kummalgi küljel).
Kas see koht juhendis tähendab nüüd siis sedasi kasvatades seda, et kasvatuse kohta jääb üks suur auk? Suurelt Dropsi pildi vaadates paistab sedasi . Lily, kuidas sina kasvatasid, kui kasvatasid Igatahes minu õele see koht ei meeldinud ja teeb teisiti :168:
Kas see koht juhendis tähendab nüüd siis sedasi kasvatades seda, et kasvatuse kohta jääb üks suur auk? Suurelt Dropsi pildi vaadates paistab sedasi . Lily, kuidas sina kasvatasid, kui kasvatasid Igatahes minu õele see koht ei meeldinud ja teeb teisiti :168:
Ma proovisin ka algul kasvatada, tehes 2 ühte, aga see ei jäänud ilusti.
Siis leiutasin sellise kasvatamise (loomulikult on selline variant juba ammu olemas )
See õpetus on meil siin õpetuste alafoorumis olemas ka:
Parempidise koe pinnal jääb kõige ilusamini eelmise real silmusest kasvatus:
Kasvatada saab siis kas paremale või vasakule poole silmust, vastavalt vajadusele.
Garnstudio lehel on olemas ka VIDEO.
Lisan siia, et kasvatasin SM-ga oleva silmuse kõrval olevasse silmusesse, mitte 2 kasvatust ühele silmusele.
St. et kasvatus, siis kood SM-ga silmuse ja siis jälle kasvatus järgmisesse silmusesse.
Siis leiutasin sellise kasvatamise (loomulikult on selline variant juba ammu olemas )
See õpetus on meil siin õpetuste alafoorumis olemas ka:
Parempidise koe pinnal jääb kõige ilusamini eelmise real silmusest kasvatus:
Kasvatada saab siis kas paremale või vasakule poole silmust, vastavalt vajadusele.
Garnstudio lehel on olemas ka VIDEO.
Lisan siia, et kasvatasin SM-ga oleva silmuse kõrval olevasse silmusesse, mitte 2 kasvatust ühele silmusele.
St. et kasvatus, siis kood SM-ga silmuse ja siis jälle kasvatus järgmisesse silmusesse.
Õde mul kasvatas 1silm enne SM, siis kudus 1 silma, peale SM kudus 1 silma ja siis kasvatas. Talle meeldis selliselt :168: ja kasvatas ta eelmiselt realt silmuse vahelt lõnga vardale võttes keersilmusena.
Mina siiani ainult nii kasvatasingi, et eelmise rea silmusest, nüüd alles dropsi õpetusi jälgides hakkasin seda nn keerdsilmust kahe silma vahele tegema nagu tirtsuka näidatud skeemil ja olenevalt siis kasvatuse asukohast kasutan kas üht või teist varianti nö tunde, mustri ja lõnga järgiLilySmuul kirjutas:Parempidise koe pinnal jääb kõige ilusamini eelmise real silmusest kasvatus:
Halli värvi Muskatist ("natuke" vaja veel vormi taastada, et sellist eset kanda ):
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
No tühja sellest vormist, kui nii kaunis asi seljas ja no pildilt vaadates on vorm ka sama ilus.
Väga kena!!! Ongi ju viimane aeg varsti suveriiete peale mõelda :irv: