Drops Paris
+17
annero
toomkuningas
Kikkike
triin112
kaidiri
LillyS
härm
maasikmari
Mammutis
kiisumari
tegelinski
Tirtsukas
Bananasilk
piisk
Kata
Angela
Kaisukas
21 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Drops Paris
LillyS kirjutas:
Mustrid lõngale DROPS Paris
Värvikaardid Garnstudio lehel (Värvid on tegelt nats mahedamad)
Seekord saabus ka kauaoodatud Paris, millest saab kapuutsiga pluus (120-1)
Paris on 100% puuvillane lõng; 50g/75m
pilt ka Paris nr. 30st (realistlikum kui Garnstudio värvikaardil või pluusi pildil. uskuda tasub pigem pluusi õpetuse pilti, sest see on päikse käes tehtud ja ma pole enda tokki õues veel imetlenud):
kudumõnudest räägin siis, kui kuduma hakkan :irv:
See toon on küll väga kena. Mina ei julgenud seda tellida, sest kartsin, et äkki on ikkagi pigem värvikaardi moodi ja nii see kapuutsiga pluus mul tegemata jääb, vähemalt praegu.
Re: Drops Paris
Mul oli sama, ei teadnud, millist pilti/värvi uskuda ja nii tellisin hoopiski rohelise. (Ootan oma lõngasid )
Kas sellele Parisele mingit alternatiivi Eesti lõngapoodidest ka kohe leida võib? Endale pole küll midagi silma hakanud. Erinevalt Safranist, mida kavatsen küll asendada. Vaatan, et hästi jäme puuvillane see Paris vist. Ja Lõngamaanias suht norm hinnaga ka.
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Mulle meeldib ka see pluus Plaanin ka millalgi seda kuduma hakata. Enne muidugi tarvis lõng tellida
Külaline- Külaline
Küsimus teile, kes on korduvalt Paris lõngast kudunud - kuidas tundub?
Mina just hakkasin kuduma, esmakordselt küll. Pole viga, on pehme ja edeneb kiiresti, sest on tõesti suhteliselt jäme. Aga kahtlustan, et terava otsaga varrastega võivad üksikud lõngakiud varda vahele jääda.
piisk- Usin lobiseja
-
Bananasilk kirjutas:Küsimus teile, kes on korduvalt Paris lõngast kudunud - kuidas tundub?
Kududa hea . Müts, kampsun tehtud. Pesta pole vaja veel Parisest kootud kudumeid vaja olnud
Valge või naturaalvalge oli päris jäik, nagu oleks tärgeldatud. Üksikud kiud kipusid vahele jääma. Pärast pesu kuivas väga kaua. Et järgmine kord ma asendaksin seda Rowani Cotton lõngaga, mulle tundus see parem. Aga see on ainult minu arvamus.
tegelinski kirjutas:Valge või naturaalvalge oli päris jäik, nagu oleks tärgeldatud. Üksikud kiud kipusid vahele jääma. Pärast pesu kuivas väga kaua. Et järgmine kord ma asendaksin seda Rowani Cotton lõngaga, mulle tundus see parem. Aga see on ainult minu arvamus.
hele türkiis oli küll väga pehme- selle kõrval oli rowani cotton jäik
sõlmi oli ikka paras jagu, need sujusid küll ilusti töö sisse ära aga kudumise ajal tekkis hirm, et aga lähevad need sõlmed lahtiBananasilk kirjutas:Aga kas tokkides tuleb palju sõlmesid ette? Häirib?
Virsik on ka hästi pehme ikka. ja ühes kohas oli kummalisel kombel lõng niimoódi, et kui oleks tugevasti tõmmanud, oleks lihtsalt keset lõnga üks sõlm tulnud, polnud jätkukoht ega midagi. Tuli endal lihtsalt lahti keerutada. Kahjuks teiste Dropsi puuvillastega seni kogemused puuduvad.
piisk- Usin lobiseja
-
Mina koon hetkel valget Parist. Äärmiselt pehme lõng on võrreldes Rowani Handknit Cottoniga.
Käsil praegu viies tokk ja mitte ühtegi sõlme pole veel ette tulnud
Käsil praegu viies tokk ja mitte ühtegi sõlme pole veel ette tulnud
piisk- Usin lobiseja
-
http://www.ravelry.com/projects/Mammutis/105-6-top-in-paris-with-yoke-in-garter-stitch
Minu Parisest tehtud topp. Ühinen teiste eelpool olevate kirjeldustega selle lõnga osas - mõnus pehme, kiirelt valmiv oma jämeduse tõttu ja sõlmi leidus ikka ka, igas tokis vähemalt üks. Pesnud veel pole - eks näis, kuidas siis käitub... Kuna lõnga jäi veidi üle, tuleb miskit veel sellest meisterdada või suisa juurde osta.
Kudusin Parisest triibulise kampsuni lapsele ja ühe korra olen seda ka pesnud. Kui peale pesu tundus, et venib välja kuna oli märjana ikka üliraske, siis kuivatasin tasapinnaliselt ning mõõdud säilisid ilusti.
Mu lõng nagu pole kange peale värvimist-pesu.
Mu lõng nagu pole kange peale värvimist-pesu.
Koon tüdrukule kapuustiga pluusi Parisest. Ilus pehme lõng ja kudumine edeneb kiiresti. Kuid minu üllatus oli suur, kui avastasin, et kudumisse on tekkinud triip (väike tooni vahe).
Ostsin terve paki ja kõigil tokkidel on peal sama värvikood ja partii number. Üllatus -üllatus. Kuid tütar oli rahul ka triibuga ja ma ei pidanud ülesse harutama.
Ostsin terve paki ja kõigil tokkidel on peal sama värvikood ja partii number. Üllatus -üllatus. Kuid tütar oli rahul ka triibuga ja ma ei pidanud ülesse harutama.
kaidiri- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : väga hea
Postituste arv : 40
Veidi offtopic: see ei puutu Parisesse, aga ühe partiinumbriga kuid värvierinevusega lõngadest võiksin lausa pikemalt ja tigedalt rääkida. Viimase paari kuu jooksul on juhtunud seda 2 korda, väga marru ajab.kaidiri kirjutas:Koon tüdrukule kapuustiga pluusi Parisest. Ilus pehme lõng ja kudumine edeneb kiiresti. Kuid minu üllatus oli suur, kui avastasin, et kudumisse on tekkinud triip (väike tooni vahe).
Ma teatan kuhu vaja.
Kellel Paris rohkem pesu ja kandmist saanud on, kuidas nüüd tundub? Mul seisab ports juba mitmendat aastat ja millegipärast ei ole seni kuduma kutsunud.
Ma tulin seda sama küsima ja siis meenus, et mul ju endal sellest pluus, mitu korda pestud ka.
Väga hästi on vastu pidanud.
Pind on nats karvasemaks läinud (halo) ja seespool on mõned topis kaenla all ja allääres, mille saab kergelt ära noppida.
Aga üldmulje on korralik.
Panen õhtul mõne pildi ka siia.
Ja täiesti pehme on, üldse mitte kõva. Aga ma vist pesin villasepesu vahendiga. ja see teeb kõik pehmeks.
Väga hästi on vastu pidanud.
Pind on nats karvasemaks läinud (halo) ja seespool on mõned topis kaenla all ja allääres, mille saab kergelt ära noppida.
Aga üldmulje on korralik.
Panen õhtul mõne pildi ka siia.
Ja täiesti pehme on, üldse mitte kõva. Aga ma vist pesin villasepesu vahendiga. ja see teeb kõik pehmeks.
DROPS/167/2 Becca
abdulabulamir- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : hea
Postituste arv : 85
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS ♥ You #8
» DROPS ♥ You #7
» DROPS Wish