Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
+73
Mammutis
Tano
Anna
Pitsilized
lulla
Lola69
tsunaami
Kalamoor
Hilde
laanelill
Erru
juwel
carissime
cassiusko
krissu787
meka
Anneli
marfa
titikas
Bellemoore
tiianiin
piisk
margiita
Annyliis
anxy
tarakan
r66muz
pisiingel
kair
Bananasilk
Anneliis
Ketuemme
Katriina
katriina7
Angela
tegelinski
kaltsunukk
Emmaliine
maris
leonoora
Pisi-Pisi
Miuks
Helikene
anniqa
pirre46
Berta
annero
aet10a
Mumm
tiina
maasikmari
härm
rion
anka
anca17
Marchia
Tirtsukas
peri
Nuksu
kammeljas
trinsu
helu
pisipahalane
mapikas
Kata
Kaisukas
Krentu
Retsete
siil
Drex
anjusa
kiisumari
LillyS
77 posters
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Mitu kilo lõnga sul on?
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
Pilte, pilte!
Issaristike!!!
Ja mul veel vingutakse kodus, kui MÕNE toki lõnga juurde ostan!
Aga seda kogust tahaks näha küll!
Ise plaanin sügise poole minna Aadet tühjendama jälle, kuna artistik hakkab otsa saama. Ka sokilõng on juba otsas, mis tellitud sai, kuid enne vist peaks kuduma "jupisokke" mõne paari, st et väikestest lõngakeradest, mis seisma on jäänus.
Ja mul veel vingutakse kodus, kui MÕNE toki lõnga juurde ostan!
Aga seda kogust tahaks näha küll!
Ise plaanin sügise poole minna Aadet tühjendama jälle, kuna artistik hakkab otsa saama. Ka sokilõng on juba otsas, mis tellitud sai, kuid enne vist peaks kuduma "jupisokke" mõne paari, st et väikestest lõngakeradest, mis seisma on jäänus.
Appikene, kuidas te kõik sinna küll ära mahute 4 last ka veel.. Olen küll kunagi mehega ca 30 ruudu peal (2 tuba) elanud, aga arvestades, kui palju on ainuüksi riidekraami juba 1 lapsel, ei kujuta küll ette, kuhu kõik need lapsed ja lõngad ära mahuvad.. Igatahes peab tel väga hea süsteem olema.Lola69 kirjutas:Minu kodu on kaks tuba, millesse mahuvad lisaks 70 kilole lõngale ka 3 poissi, pisike piiga ja mu abi"kassa" .
leonoora- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : veidike ja heegeldasin väga ammu
Kudumisoskus : täitsa olemas ja koon mõnuga
Postituste arv : 121
Lõngamaniakk käis Karnaluksis Te olete sellest kindlasti rääkinud, aga vot ei teadnud, et seal kaardiga maksta ei saa
Oli vaja vaid teatud lõnga ja mõned tokid, ning isegi ei kutsunud midagi muud korvi toppima, ma olen ikka üüberimmuunne No ja kuna sulli oli vähe, sain 5 toki asemel neli tokki lõnga, mille järgi läksin...
Oli vaja vaid teatud lõnga ja mõned tokid, ning isegi ei kutsunud midagi muud korvi toppima, ma olen ikka üüberimmuunne No ja kuna sulli oli vähe, sain 5 toki asemel neli tokki lõnga, mille järgi läksin...
Ei noh, millal see pagar ikka on ise oma saia tahtnud süüa .
Ja kui omal on niigi seinad lõnga täis kodus (või saab olema), siis vist tõesti ei kutsu midagi juurde haarama. :irv:
Ja kui omal on niigi seinad lõnga täis kodus (või saab olema), siis vist tõesti ei kutsu midagi juurde haarama. :irv:
Oi varem sai isegi kahmatud ja ostetud ja imetletud, aga tõesti, lõnga on kodus varasemaski piisavalt ja kuhjake ootab ka katsetamist, ning kuna enda pakutavad lõngad on enamusest sealsest etemad, siis ei võtnudki eriti käsi värisema jah Mõni lõng ikka meeldis, loomulikult - aga jällegi, endal 3 kirstu lõnga täis...
Kuna ma hetkel kududa (aega) peaaegu ei saa siis imetlen muidugi oma lõngakotte nagu suur unistaja. Huvi pärast laadisin Ravelryst alla excel tabeli ja arvutasin kokku et mul on ca 55 kg lõnga, suur kott akrüüli mis tekkinud pole Ravelrysse pandud ja samuti ei ole peenikesed puuvilla vihid mis linapitside kudumiseks, seega kusagil 55kg ümber. Huvitav kuidas need mul küll nii märkamatult asuvad et pealtnäha nagu ei kujuta ettegi et 5 5 k i l o ?
Ja huvitav on see tunne et ikka tead ja meeles on et mis veel puudu ja tahaks omale saada.
Ei, tegelikult ma arvan et mul kõik olemas, välja arvatud 8/1 valge, punane, tumesinine ehk..... kirisõrmikute jaoks.
:irv:
Kuna ma hetkel kududa (aega) peaaegu ei saa siis imetlen muidugi oma lõngakotte nagu suur unistaja. Huvi pärast laadisin Ravelryst alla excel tabeli ja arvutasin kokku et mul on ca 55 kg lõnga, suur kott akrüüli mis tekkinud pole Ravelrysse pandud ja samuti ei ole peenikesed puuvilla vihid mis linapitside kudumiseks, seega kusagil 55kg ümber. Huvitav kuidas need mul küll nii märkamatult asuvad et pealtnäha nagu ei kujuta ettegi et 5 5 k i l o ?
Ja huvitav on see tunne et ikka tead ja meeles on et mis veel puudu ja tahaks omale saada.
Ei, tegelikult ma arvan et mul kõik olemas, välja arvatud 8/1 valge, punane, tumesinine ehk..... kirisõrmikute jaoks.
:irv:
Vaat ei tea, võib-olla pole tõesti piisav lõngamaniakk, aga püüan alati mitte liiga palju krahmata. Enamasti ostan konkreetse asja jaoks, mitte niisama. Kui näen lõnga, aga konkreetset asja pole silme ette tulnud, siis ei osta ja mõtlen edasi. Siiski mõnikord tekib lõnga juurde, nt keegi kingib või lõngavahetuse teel. Näiteks tahab keegi mõnda lõnga Eestist, ostan, saadan, vastu saan midagi, mis ei ole täpselt minu jaoks (nt värv on absoluutselt vale vms), kuigi enne räägime ikka läbi. Ja nii see lõng ootab paremaid päevi ja paremat omanikku . Mõne lõnga kohta aga võin kindlalt öelda, et see ei jää kasutamata (lemmiksordid, värvid jms) ja ei jäägi.
Tavahinnaga lõnga puhul suudan ma väga hästi külma pead säilitada, lõngapoe soodustusnurgaga on teine lugu.
Saate aru, ma pole pärast kevadist lõnga kahmamist rohkem lõnga ostnud. no ok, Anka käest ostetud puuduv tokk Alpacat välja arvata. Ja tegelt on suviste lõngade kuhi ikka märgatavalt vähenenud. Vaid veerandik on alles ja sellest omajagu läheb veel kasutusse. Ja ma olen nii uhke, et olen tõesti vanu varusid suutnud kahandada, nii et kui tuleb september ja tulevad mõningad nö vabad rahad, siis ma kavatsen täiesti südame rahuga suunduda eesti lõngapoodide poole (sest midagi pole teha, lisaks meeletule hinnavahele on ka eesti lõngavalik tuhandeid kordi parem!) ja teha üks korralik väljaminek talvelõngade tarbeks. Täna just vennanaisega leppisime kokku, et sügisel teeme treti Karnaluksi ja no kindlasti tahan ma selle uue lõngapoe ka üle vaadata. Sinnani pean vaid unistama, mida kõike ma siis ostan .
Mis Karnaluksi puutub, siis seal on küll, seda mis paelub, aga enamasti saan ma isegi lõngadeta sealt ära. Ma olen end niipalju ikkagi distsiplineerinud viimasel ajal. Seal on samas palju muud. Näiteks varraste ja nööpideta ma sealt viimased korrad lahkuda ei ole saanud. Parem on, kui sularaha hulk on piiratud.
Aga mis puutub kodusesse lõngahunnikusse, siis seda on ca 77 kilo ja peale. Ma rohkem lihtsalt ei kaevanud, peamistest varudest on aga taas ülevaade olemas. Kõikvõimalikud tokilõpud ja igivanad maavillased ja mõned segastel asjaoludel meie majja sattunud materjalid jäid tähelepanuta. No kõik pole ka oluline. Peamine on see, et mul on taas ülevaatlik tabel olemas. Kord seda teinuna on jälle tükk aega hooletu, kui mingit lõnga otsid. Mul lihtsalt jääad asjad mingil veidral moel neid korrastades kuhugi aju süvasoppi pidama, st meelde. Jah, oleks kena kui saaks kõik kuidagi nähtavamalt ära panna. Ent piiratud ruum sunnib kasutama kastimajandust. Abiks seegi. Aga nagu öeldud: homme hakkan korralikuks.
Pisukese ülevaate saab blogist,
http://segasummasuvila.wordpress.com/2011/07/15/homme-hakkan-korralikuks/
Aga mis puutub kodusesse lõngahunnikusse, siis seda on ca 77 kilo ja peale. Ma rohkem lihtsalt ei kaevanud, peamistest varudest on aga taas ülevaade olemas. Kõikvõimalikud tokilõpud ja igivanad maavillased ja mõned segastel asjaoludel meie majja sattunud materjalid jäid tähelepanuta. No kõik pole ka oluline. Peamine on see, et mul on taas ülevaatlik tabel olemas. Kord seda teinuna on jälle tükk aega hooletu, kui mingit lõnga otsid. Mul lihtsalt jääad asjad mingil veidral moel neid korrastades kuhugi aju süvasoppi pidama, st meelde. Jah, oleks kena kui saaks kõik kuidagi nähtavamalt ära panna. Ent piiratud ruum sunnib kasutama kastimajandust. Abiks seegi. Aga nagu öeldud: homme hakkan korralikuks.
Pisukese ülevaate saab blogist,
http://segasummasuvila.wordpress.com/2011/07/15/homme-hakkan-korralikuks/
Lola69, ma lugesin Su blogist ka ja see lõik, mis algab: Kokkuvõtteks: ma ei saa sinna midagi parata – mul on kollektsionääri hing... on nii õige, täpselt nagu minu kohta kirjutatud
Tellisin Hobipunktist omale 5 tokki valget haapsalu salli lõnga ja 1 toki kirsipunast midara microt. Maru ruttu jõudis kohale, pühap. tegin tellimuse ja täna tuli mu pakike juba koju. (Hea on, et üksinda kodus olen, saab enne nädalavahetust teiste silma alt ära panna, et poleks kobinat).
See viimane lause ilmestab vist kõigi kuduhullude tavakäitumist uue lõnga puhul - no lihtsalt pereliikmete tervise huvides ilmselt
Kus viga näed laita, seal tule ja aita!
Garnstudio DROPS Design - üle 7000 tasuta eestikeelse mustri!
Lily - aga miks sina oma varusid pööningul hoiad? Millal sa neid siis silitada saad?
Minul on nad küll mulle kõige lähemas kohas: magamistoas (ehkki varsti pean vist ise välja sealt kolima :irv: )
Minul on nad küll mulle kõige lähemas kohas: magamistoas (ehkki varsti pean vist ise välja sealt kolima :irv: )
Rohkem ei mahu sinna. Või õigemini rohkem ei taha näidata seal.
Ja elutoas on ka...
Rohkem ei mahu sinna. Või õigemini rohkem ei taha näidata seal.
Ja elutoas on ka...
Tänane ost
Väiksed tokid mütsile ja Regia kohe pidin nende värvide pärast ostma :roll:
Väiksed tokid mütsile ja Regia kohe pidin nende värvide pärast ostma :roll:
Minu laupäeval Alevigust soetatud lõngad
Plumberry merino, Jasmine wool ja Fasan wool siis pildil.
Plumberry merino, Jasmine wool ja Fasan wool siis pildil.
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40