Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
+73
Mammutis
Tano
Anna
Pitsilized
lulla
Lola69
tsunaami
Kalamoor
Hilde
laanelill
Erru
juwel
carissime
cassiusko
krissu787
meka
Anneli
marfa
titikas
Bellemoore
tiianiin
piisk
margiita
Annyliis
anxy
tarakan
r66muz
pisiingel
kair
Bananasilk
Anneliis
Ketuemme
Katriina
katriina7
Angela
tegelinski
kaltsunukk
Emmaliine
maris
leonoora
Pisi-Pisi
Miuks
Helikene
anniqa
pirre46
Berta
annero
aet10a
Mumm
tiina
maasikmari
härm
rion
anka
anca17
Marchia
Tirtsukas
peri
Nuksu
kammeljas
trinsu
helu
pisipahalane
mapikas
Kata
Kaisukas
Krentu
Retsete
siil
Drex
anjusa
kiisumari
LillyS
77 posters
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Mitu kilo lõnga sul on?
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
Mina pean pihile tulema
Alles eile tõstsin enda autosse suure hunniku lõnga ja kui täna tuttavale nööpe tellisin, tundus nööbi arve nii narr, et tellisin endale veelühe kleidi jaoks natuke puuvillast ka Nii nõrga iseloomuga olen
Alles eile tõstsin enda autosse suure hunniku lõnga ja kui täna tuttavale nööpe tellisin, tundus nööbi arve nii narr, et tellisin endale veelühe kleidi jaoks natuke puuvillast ka Nii nõrga iseloomuga olen
Mitte niisama muidugi.
Mitte niisama muidugi.
ma tundsin ennast kohe palju paremini pärast anka hunnikute nägemist :irv: ei heidutanud isegi õigustus, et kõik pole talle endale
Mumm kirjutas:Anka, mul tuleb sinuga ühineda vist... Meenub, et käisin nädal tagasi Raasikul.
Mitte niisama muidugi.
Oih - tuleb meelde, et minagi pole veel pihtinud
Et siis Raasikult tulin kiloga tulema (ja läksin muide 200g järele). Ja pärast seda veel Karnaluksi - kust lahkusin 20 toki puuvillasega. Sellest viimasest alustasin juba ka Ashley seeliku tegemist - mmmmm - nii mõnus ja siidine lõng
mina tahan aga teistpidi pihtida. ladusin lõngamaania lehel tühjendusmüügi ajal hunniku lõngasid ostukorvi, siis piiksatas terve mõistus, et tegelikult ei ole mul neid lõngu ju vaja, et mul kapp lõnga täis ja et kolm kilo mind veel postkontoris ootamas. panin siis ruttu lõngamaania lehe kinni. ja oi, kus siis hakkas süda valutama, et sooduka ajal lõng ostmata jäi, nii et mõne aja pärast olin lõngamaania lehel tagasi. asi lõppes nagu eelminegi kord - leht enne viimast vajutust kinni ja ise arvuti juurest minema. igatahes olen seda protseduuri juba õige mitu korda korranud ning siiani on terve mõistus peale jäänud. veel.
Kui ma eile ütlesin pojale, et homme (st täna) lähme Veronika juurde lõngale järgi siis poiss ütles mulle jälle, mis sa teed nii palju lõngaga? Mina nt ei saa soodukatest eemale Ükskord löön ikka vardad sisse, kasvõi kogun pensioniks lõnga
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
härm kirjutas:mina tahan aga teistpidi pihtida. ladusin lõngamaania lehel tühjendusmüügi ajal hunniku lõngasid ostukorvi, siis piiksatas terve mõistus, et tegelikult ei ole mul neid lõngu ju vaja, et mul kapp lõnga täis ja et kolm kilo mind veel postkontoris ootamas. panin siis ruttu lõngamaania lehe kinni. ja oi, kus siis hakkas süda valutama, et sooduka ajal lõng ostmata jäi, nii et mõne aja pärast olin lõngamaania lehel tagasi. asi lõppes nagu eelminegi kord - leht enne viimast vajutust kinni ja ise arvuti juurest minema. igatahes olen seda protseduuri juba õige mitu korda korranud ning siiani on terve mõistus peale jäänud. veel.
Ma olen ka sama protseduuri kordamas. Mõnikord läheb soovitud lõng seejärel ära ja teate, sellest polegi midagi, sest tegelikult EI OLNUD mul seda ju väga vaja. Hullem on, kui ahvatlus tükiks ajaks alles jääb. Siis võib lõpuks ikka libastuda. Mida on kah korduvalt juhtunud.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Lõngamaania nimi on siis ysna tabav. Korra proovid, enam ei vabane.
LilySmuul kirjutas:Lõngamaania nimi on siis ysna tabav. Korra proovid, enam ei vabane.
Jajah. Eks Veronika vist teab omast käest.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
See on tõeline kangelastegu!härm kirjutas:mina tahan aga teistpidi pihtida. ladusin lõngamaania lehel tühjendusmüügi ajal hunniku lõngasid ostukorvi, siis piiksatas terve mõistus, et tegelikult ei ole mul neid lõngu ju vaja, et mul kapp lõnga täis ja et kolm kilo mind veel postkontoris ootamas. panin siis ruttu lõngamaania lehe kinni. ja oi, kus siis hakkas süda valutama, et sooduka ajal lõng ostmata jäi, nii et mõne aja pärast olin lõngamaania lehel tagasi. asi lõppes nagu eelminegi kord - leht enne viimast vajutust kinni ja ise arvuti juurest minema. igatahes olen seda protseduuri juba õige mitu korda korranud ning siiani on terve mõistus peale jäänud. veel.
Mina kogun raha, et oma soovitud lõngahunnik välja osta, istub Websi lehe soovinimekirjas juba mitu kuud, vahepeal käin virtuaalselt silitamas ja imetlemas.
härm kirjutas:mina tahan aga teistpidi pihtida. ladusin lõngamaania lehel tühjendusmüügi ajal hunniku lõngasid ostukorvi, siis piiksatas terve mõistus, et tegelikult ei ole mul neid lõngu ju vaja, et mul kapp lõnga täis ja et kolm kilo mind veel postkontoris ootamas. panin siis ruttu lõngamaania lehe kinni. ja oi, kus siis hakkas süda valutama, et sooduka ajal lõng ostmata jäi, nii et mõne aja pärast olin lõngamaania lehel tagasi. asi lõppes nagu eelminegi kord - leht enne viimast vajutust kinni ja ise arvuti juurest minema. igatahes olen seda protseduuri juba õige mitu korda korranud ning siiani on terve mõistus peale jäänud. veel.
Minau selge mõistus oli kodust ära(kui teda üldse kodus ongi kunagi olnud) ja sai ka tühjendusmüügist üks suts tellitud. Suure sooduka saadetis alles tulemata, eks siis korraga saan. Loodan, et SmartPostil ikka on nii suurt kappi .
Mina olen ka täiesti ära pööranud. Mitu aastat ei teinud vahepeal üldse käsitööd, aga nüüd, kui Dropsi ja Lõngamaania avastasin, ei saa pidama.Tundub, justkui oleks lõngadega vaja kõik see vahepealne aeg tasa teha. Just need sooduspakkumised ajavad hulluks. Mul pole ka veel see mitmekilone kogus kohale jõudnud ja kodus ootab mitu kastitäit, aga tundud, et peab ka veel "viimast võtma". Oleks siis mõni rahapuugi kuskil läheduses kasvamas...
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Ega keegi hiljuti karnaluksis käijatest ei pannud tähele, kas homse pühadeeelse päeva kohta oli mõni lahtiolekuaegade sildike uksel rippumas. Targem vist igaks petteks ikka hommikupoolikul ära käia, et vältida ukse taha jäämist...
Tegelikult läksin nööpe ostma ja ei suutnud ahvatlusele vastu, ostsin 10 tokki
Madame Tricote 100% puuvillast lõnga (naturaalne) ja korvi poetasin ka uued silmuste märgistusaasad.
Eile ostsin Lian Lõngadest 4 tokki Baby Titan Wool musta lõnga.
Puhkusel ma vast muud ei tee, kui ja ja muidugi ka
Tegelikult läksin nööpe ostma ja ei suutnud ahvatlusele vastu, ostsin 10 tokki
Madame Tricote 100% puuvillast lõnga (naturaalne) ja korvi poetasin ka uued silmuste märgistusaasad.
Eile ostsin Lian Lõngadest 4 tokki Baby Titan Wool musta lõnga.
Puhkusel ma vast muud ei tee, kui ja ja muidugi ka
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
Kui ikka väga soodne soodukas on, siis ostan .... Talvel ostsin 10 tokki kirjut lõnga... mis ma sellest täpselt teen, ei tea veel... Ja lõngamaaniast ka tellisin just viimase suure soodukaga kilo safranit. Esialgu pidi sellest saama pere pisem omale üht koma teist...aga siis tekkis parem idee- ilus suvine kleidike ise-endale
Ma pean alustame sellest, et pole juba kolm kuud lõnga ostnud vaid olen ainult oma lõnga varusid hävitanud.
Karnaluksis käin vaid nööpe ostmas. Hävitamist ootab 10x150g puuvillase ja villase segu - tuleb vist kampsun. 10 tokki rohelist puuvillase/viskoosi ja siidi segu ... no ja veel nipet näpet
Oih märkimata jäi veel kollasekirju ja sinise-pruunikirju puuvillane lõng, kumbagi 10 tokki ...
Karnaluksis käin vaid nööpe ostmas. Hävitamist ootab 10x150g puuvillase ja villase segu - tuleb vist kampsun. 10 tokki rohelist puuvillase/viskoosi ja siidi segu ... no ja veel nipet näpet
Oih märkimata jäi veel kollasekirju ja sinise-pruunikirju puuvillane lõng, kumbagi 10 tokki ...
Käisin täna Liannis kindlat kahte lõnga juurde ostmas , sest tööd poolikud - üks sobis hästi kuigi partii oli juba teine aga teisel on toonivahe Ja siis , ilma , et ma teaksin mida sellest lõngast teen , ostsin roosa-rohelise-lillakirjut Mohair Goldi 1 toki . No kohe kutsus ostma , nii kena kirju lõng . Aga nüüd mõtlen , et mida teha ja kas ikka ühest tokist saab
Ja siis käisin KL -is ka kindlat lõnga ostmas ja ikka sattus korvi ka muud lõnga . Ja siis kuulsin , et kui kedagi huvitab , siis see Montecarlo lõng on tootmisest maha võetud ja mis veel on , see on . Mulle see lõng meeldib pitssallideks . Nüüd kahetsen , et oleks võinud ju rohkem kui 4 helesinist tokki võtta . Pärast jälle puudu ja võta kust tahad Aga reedel jälle linnas ehk astun läbi , sest selles uues Tartu mnt lõngapoes jäi ikkagi käimata . No , ei olnud enam aega ja asukoht ka veidi kehva koha peal Karnaluksist tulles ei saa ju kohe üle tee ja mul polnud enam aega jalutada ja vaadata kust üle tee saab
Ja siis käisin KL -is ka kindlat lõnga ostmas ja ikka sattus korvi ka muud lõnga . Ja siis kuulsin , et kui kedagi huvitab , siis see Montecarlo lõng on tootmisest maha võetud ja mis veel on , see on . Mulle see lõng meeldib pitssallideks . Nüüd kahetsen , et oleks võinud ju rohkem kui 4 helesinist tokki võtta . Pärast jälle puudu ja võta kust tahad Aga reedel jälle linnas ehk astun läbi , sest selles uues Tartu mnt lõngapoes jäi ikkagi käimata . No , ei olnud enam aega ja asukoht ka veidi kehva koha peal Karnaluksist tulles ei saa ju kohe üle tee ja mul polnud enam aega jalutada ja vaadata kust üle tee saab
Korraga koormatäit polegi ammu koju lohistanud, ent senised varud on ka ikka kõvasti üle normaalse inimese mõistuse. Aga noh, ega ma pole ka normaalne inimene Enne kui mu arvuti mulle käki keeras tehtud inventuuri järgi oli kottu ca 70 kilo igatsugu masti lõnga. Uus inventuur ei ole veel lõppenud, aga arvata on, et numbrid on vähemalt ca 10 kg võrra suuremad. Kuigi jah, ma olen oma mõningate tagasihoidlike ostude kõrvalt hakanud varusid vähendama. Ja ikkagi tuleb tõdeda, et kui mingi kindla asja tegemiseks välja valid, siis täpselt seda lõnga, mida vaja, kodus ikka ei ole või siis on, aga liiga vähe. Kuigi mu abikassa seda juttu mitte ei usu. Polevat lihtsalt võimalik, kui kodus vaatab sulle igast nurgast kotitäis lõngu vastu
Lola69, kui suur su kodu on? :irv: Kuhu see kõik mahub?
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
Lola69 - sul varudes pildid ka on?
Pool võid vabalt mulle annetada
Pool võid vabalt mulle annetada
Minu kodu on kaks tuba, millesse mahuvad lisaks 70 kilole lõngale ka 3 poissi, pisike piiga ja mu abi"kassa" :D. Varudest mul uusi pilte ei ole, blogis on vanade inventuuride omi. Jah, nood võivad olla mõne aasta tagused, ent aeg on näidanud, et aastaga jõuab lisanduda ikka üsna mitu kilo lõnga, ka kui pisiasju kogu aeg kodustest varudest kududa.
Aga ma pean tunnistama, et mul tekkis nüüd ja kohe kihk taas varud läbi kaevata ja inventuur lõpule viia. Eks siis ole näha.
Aga jah, neil varudel on üks väga hea omadus - need ei sisalda pea üldse sünteetikat, va mõni huvitav efektlõng. Enamuses on ikka väga head ja huvitavat kraami.
Ma asun nüüd siis jällegi inventuuri kallale. Eks siis ole pärast näha, et mida ja kuipalju blogisse ülesse saab pandud.
Aga ma pean tunnistama, et mul tekkis nüüd ja kohe kihk taas varud läbi kaevata ja inventuur lõpule viia. Eks siis ole näha.
Aga jah, neil varudel on üks väga hea omadus - need ei sisalda pea üldse sünteetikat, va mõni huvitav efektlõng. Enamuses on ikka väga head ja huvitavat kraami.
Ma asun nüüd siis jällegi inventuuri kallale. Eks siis ole pärast näha, et mida ja kuipalju blogisse ülesse saab pandud.
70 kilo . ma nüüd kohe huviga jään inventuuri lõppu ootama :irv: .
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40