Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
+73
Mammutis
Tano
Anna
Pitsilized
lulla
Lola69
tsunaami
Kalamoor
Hilde
laanelill
Erru
juwel
carissime
cassiusko
krissu787
meka
Anneli
marfa
titikas
Bellemoore
tiianiin
piisk
margiita
Annyliis
anxy
tarakan
r66muz
pisiingel
kair
Bananasilk
Anneliis
Ketuemme
Katriina
katriina7
Angela
tegelinski
kaltsunukk
Emmaliine
maris
leonoora
Pisi-Pisi
Miuks
Helikene
anniqa
pirre46
Berta
annero
aet10a
Mumm
tiina
maasikmari
härm
rion
anka
anca17
Marchia
Tirtsukas
peri
Nuksu
kammeljas
trinsu
helu
pisipahalane
mapikas
Kata
Kaisukas
Krentu
Retsete
siil
Drex
anjusa
kiisumari
LillyS
77 posters
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Mitu kilo lõnga sul on?
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
Ma käisin täna Käsitööjaamas lootuses sealt saada konkreetset värvi puuvillast lõnga, aga õnneks seal polnud, seega lähen ikka Prismasse ostma poole odavamalt seda AGA, seal oli üks vanem daam, kelle jutu sõbrannale pealt kuulasin kogemata. Lause oli selline :" Lähen sinna käed taskus ja rahakott täis ja tulen välja käed maani ja rahakott tühi. Kunagi pole mul midagi VAJA. Karnaluksi lihtsalt ei tohi minna. Eriti mitte autoga, sest siis pole kogustel piire." :irv: Üks mitte minu pihtimus siis :irv:
Ise käisin mõned päevad tagasi ja tõin koju lisaks Rowani Handkniti tennpäkile ka 20 tokki ilusat puuvilla ja viskoosi segust lõnga, mis lõid mind oma niivägakõigeilusamate värvidega.
Ise käisin mõned päevad tagasi ja tõin koju lisaks Rowani Handkniti tennpäkile ka 20 tokki ilusat puuvilla ja viskoosi segust lõnga, mis lõid mind oma niivägakõigeilusamate värvidega.
cassiusko- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : algaja
Kudumisoskus : algaja
Postituste arv : 24
Emmaliine kirjutas:No oli mul vaja seda Liann lehte vaadata . Netipoes oli ka -20%. 3 korda arvake, kas ma suutsin vastu panna . Tellisin NATUKE Katia lõngu endale. Mul lihtsalt on seda lõnga vaja, suvi ju tulemas! Ja et sellest vähe oleks - mu ema käis ka täna Karnaluksis ja just kirjutas mulle, et ostis mulle seda Rowan lõnga juurde (20 tokki) . Nii et vähe sellest, et ma ise hull olen, nüüd nakatasin oma ema ka. Ta oli omale ka sealt hulgim lõnga koju vedanud. Ja üldse oli ta sellest poest täiesti vaimustuses (see asub praktiliselt ta kodu kõrval ja ta ei teadnud sellest poest midagi varem). Ta mul ju õmbleja - ütleme nii, et ega ta tühjade kätega koju ei läinud ka ise .
Jaa-jaa, "tänu sinule" tellisin siis kah ikka sealt Linnest no "natuke" lõnga . Ma isegi ei satu enam ahastusse sellest oma lõngahullusest. Sel kuul siis on ostetud AINULT kilo ja veel 1,4 kilo ja veel mõned tokid lõnga . Hea, et tüdruk välja mul kolis - ta tuba on üüratult suur ja just lõngale paras(veel) . Kevadel lõpetab poiss kooli....
Jaaa, see lõnga ja muude sinnakuuluvate ladustamine on ikka väga ruuminõudev. Mul seda ruumi pole, vastupidi pean praeguse nurga ka vabaks tegema, kuna beebi sünniga kaob ka see vaba ruum ära. Ma olen selline lõngakoguja, et kuna ma ei oska veel miskit ja ei julge suurelt ette võtta, siis neid lõngu, mida ma "ei raatsi" töösse võtta päris palju ..ootavad nobedamaid näppe
cassiusko- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : algaja
Kudumisoskus : algaja
Postituste arv : 24
aet10a kirjutas: Kevadel lõpetab poiss kooli....
Ma peaks su juurde siis külla tulema, natuke tubade koormat kergendama.
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
anca17 kirjutas:aet10a kirjutas: Kevadel lõpetab poiss kooli....
Ma peaks su juurde siis külla tulema, natuke tubade koormat kergendama.
Jaaaa, ma ka kohe tuleks rendipinda taotlema, kui see vaid nii paganama kaugel poleks .
Nii üht kui teist kui KÕIK kokku arvutada
Kätte saades peab kohe silma alt ära peitma nii, et mees ei näe. Ta muidu arvaks, et kallis naine on hulluks läinud ja enam sellisele raha usaldada ei tohi. Oehh, ma pean ruttu mingi töö leidma siis võin rahulikuma südamega lõnga shopelda...
Nii üht kui teist kui KÕIK kokku arvutada
Kätte saades peab kohe silma alt ära peitma nii, et mees ei näe. Ta muidu arvaks, et kallis naine on hulluks läinud ja enam sellisele raha usaldada ei tohi. Oehh, ma pean ruttu mingi töö leidma siis võin rahulikuma südamega lõnga shopelda...
Ma olen jõudnud arusaamiseni et igasugusest lõngapoest tuleb kauge kaarega mööda käia. Külastasin kurikuulsat Karnaluksi ja kogu oma raha jätsin sinna, koju tõin 48 tokki lõnga. Mõistus kadus riiulite vahele ära. Nüüd rahakotis tühjus aga hea vaadata seda hunnikut lõnga.
Ma tahaks kangapoes nii ringi käia, et saaks võtta aga seda ja teist ja kolmandat, mida hing parasjagu ihkab...
Ütlen kohe otse, et ma ei toonud liiga PALJU lõnga koju! Tõin lihtsalt natuke topelt! Asi selles, et mu emal on järgmisel nädalal sünnipäev ja ta ütles mulle, et kuna mulle väga meeldib sokke kududa, siis võiksin talle ka sünnipäevaks ühed teha. Täiesti tavalised, et kevadel hea kummisaabastesse panna. Kuigi mul kodus on lõnga piisavalt, tahtsin emale midagi erilist osta. Läksin siis sõbrannaga kaubamajja. Leidsin normaalsed lõngad - natuke valget ja roosat ja kollast, ühesõnaga lõbusad värvid. Siis kolasime veel mööda teisi poode ja astusime ka lõngapoodi sisse. Mul oli täiesti ununenud, et olin juba lõnga ostnud ja ostsin siis veel "natuke" lõnga ema sokkide jaoks! Noh, nüüd võiks vist päris mitu-mitu paari kududa!
ei oskagi vahet teha, on see hajameelsuse tipp või tohutu lõngahoolik alateadvusesKetuemme kirjutas:Ütlen kohe otse, et ma ei toonud liiga PALJU lõnga koju! Tõin lihtsalt natuke topelt! Asi selles, et mu emal on järgmisel nädalal sünnipäev ja ta ütles mulle, et kuna mulle väga meeldib sokke kududa, siis võiksin talle ka sünnipäevaks ühed teha. Täiesti tavalised, et kevadel hea kummisaabastesse panna. Kuigi mul kodus on lõnga piisavalt, tahtsin emale midagi erilist osta. Läksin siis sõbrannaga kaubamajja. Leidsin normaalsed lõngad - natuke valget ja roosat ja kollast, ühesõnaga lõbusad värvid. Siis kolasime veel mööda teisi poode ja astusime ka lõngapoodi sisse. Mul oli täiesti ununenud, et olin juba lõnga ostnud ja ostsin siis veel "natuke" lõnga ema sokkide jaoks! Noh, nüüd võiks vist päris mitu-mitu paari kududa!
leonoora- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : veidike ja heegeldasin väga ammu
Kudumisoskus : täitsa olemas ja koon mõnuga
Postituste arv : 121
leonoora kirjutas: ei oskagi vahet teha, on see hajameelsuse tipp või tohutu lõngahoolik alateadvuses
Mul tekkisid samad mõtted . No aga sa võid vabale emale ju mitu paari sokke teha Ta kindlasti rõõmustaks selle üle .
Kulla kaassõltlased, pean pihtima sest olen nüüd jupphaaval teinud inventuuri kastides (kus ometi on kõik silma all) ja kappides, pildistasin tasapisi lõnga ja selle tulemusena hakkab mul piinlik. Arvestades mu kudumise kiirust, pole mul vist 10 aastat lõnga osta vaja. Heegelniidid veel üle vaatamata, aga piltidel on 190 erinevat lõnga-värvi (eraldi on loetud sama, aga teist värvi lõng) Ainus lohutus on see, et mõnd vaid tokk või pool. Aga see ei hõlma loendamatuid pisikesi kerakesi, mille pärandas üks ammusel ajal kudujana töötanud tädi pusadena. Tõsi ma pole viimasetel aastatel kootud kilosid ka kokku arvestanud Hakkas kõik sellest, et korjasin maal olevad lõngad ja kõiksugu ülejäänud kerakesed kokku, sest ema enam suurt ei tee. No milleks mul küll seda vaja oli... ja nüüd : varusid hävitama
Paluks pilte ka ikka asitõendina
Ma sain oma ostast ostetud lõngad kätte...
Paluks ka pilte, tahan näha, et teised on (vähemalt) sama hullud
No on ikka vahel hea ka kui on lõnga NATUKE varutud.....
/Siin allpool on nüüd õigustus, miks mul on kirjutuslaua alune paksult igasuguseid lõngamärsse täis/
Mingist soodusmüügist sai õele osteud suvekirju väga ilusa värviga sünteetiline lõng suvekleidi jaoks talvel juba - peamiselt kauni värvilahenduse pärast.... Hakkasin eile seda siis kuduma - sest ootamatult avastasin, et ta sünnipäev nihkunud ca nädala kaugusel juba...
Kui alumine pitsiline osa valmis sai siis.... noh - pole see! lihtsalt ei ole! - verd tilkuva südamega võtsin kätte ja harutasin üles. No ei olnud ilus. Ei olnud katsudes mõnus - ja .... kuidas sa kingid asja, mis enda meeleston koll....
Ja siis mul oli tõeliselt hea meel, et olemas on väike kodune lõngavaruvaru.... Olin öösärgiku kudumiseks muretsenud ReadHarts'i Super Soft lõnga 10 tokki - nii et mis muud kui uuesti proovilapp ja see jäi kududes tõeliselt pehme ja ilus. Nii et taas varrastele tuld
Muidugi sain ma üks kord veel kogu kupatuse üles harutada, sest kudusin ringselt asjale keeru peale
Tänu olemasolevale lõngavarule ja kangekaelsusele jõudsin ikka lõpuks kleidi alumisest äärest ca 10cm valmis. Näis kas projekt on sünnipäevaks küps. :roll:
LOO MORAAL:
Minusugustel hajameelsetel lihtsalt PEAB väike varu olema kodus....
Muidugi ma natuke muretsen, kas sünnipäevalapsele MINU rohekas värvivalik meeldib... - tulevikuperspektiive silmas pidades peaks ikka mõtlema mitte ainult "VÄIKESE" varu olemasolule vaid ka piisavale värvivalikule.
/Siin allpool on nüüd õigustus, miks mul on kirjutuslaua alune paksult igasuguseid lõngamärsse täis/
Mingist soodusmüügist sai õele osteud suvekirju väga ilusa värviga sünteetiline lõng suvekleidi jaoks talvel juba - peamiselt kauni värvilahenduse pärast.... Hakkasin eile seda siis kuduma - sest ootamatult avastasin, et ta sünnipäev nihkunud ca nädala kaugusel juba...
Kui alumine pitsiline osa valmis sai siis.... noh - pole see! lihtsalt ei ole! - verd tilkuva südamega võtsin kätte ja harutasin üles. No ei olnud ilus. Ei olnud katsudes mõnus - ja .... kuidas sa kingid asja, mis enda meeleston koll....
Ja siis mul oli tõeliselt hea meel, et olemas on väike kodune lõngavaruvaru.... Olin öösärgiku kudumiseks muretsenud ReadHarts'i Super Soft lõnga 10 tokki - nii et mis muud kui uuesti proovilapp ja see jäi kududes tõeliselt pehme ja ilus. Nii et taas varrastele tuld
Muidugi sain ma üks kord veel kogu kupatuse üles harutada, sest kudusin ringselt asjale keeru peale
Tänu olemasolevale lõngavarule ja kangekaelsusele jõudsin ikka lõpuks kleidi alumisest äärest ca 10cm valmis. Näis kas projekt on sünnipäevaks küps. :roll:
LOO MORAAL:
Minusugustel hajameelsetel lihtsalt PEAB väike varu olema kodus....
Muidugi ma natuke muretsen, kas sünnipäevalapsele MINU rohekas värvivalik meeldib... - tulevikuperspektiive silmas pidades peaks ikka mõtlema mitte ainult "VÄIKESE" varu olemasolule vaid ka piisavale värvivalikule.
Kui siin lehti algusepoole kerida siis võib linke näha küll asitõendite kogudest
Paluks ka pilte, tahan näha, et teised on (vähemalt) sama hullud
Flickr.com on minu meelest väga mõnus koht piltide üleslaadimiseks.
Aga lõngade poole pealt - olen äärmiselt uhke enda üle, et peale suuri siseheitlusi suutsin Lianni soodukast kõrvale vaadata ja ei tellinud lõnga. Samuti suutsin endale selgeks teha, et kui kodus on kahe kampsuni jagu Dropsi, siis pole ju mõtet enne koostellida, kui midagigi on kootud
Samas, kuna sain Kangadzunglist -30% kupongi, siis kangast käisin küll ostmas. Märtsi kuus on seal niimoodi, et ükskõik, mida ostad, saad -30% kupongi, mis kehtib märtsi lõpuni. Mina ostsingi kõigepealt 60 sendi eest nööpe ja sain kupongi, seejärel alles ostsin natuke suurema summa eest
Nii et kellel plaanis sealt poest märtsis midagi suuremat osta, siis tehke väike eelost ja saate kupongi Õnneks kangadzunglis lõngu eriti pole
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Kuressaare Kangadzungel mulle küll miskit kupongi ei andnud aga sellega seoses tuli meelde, et pean ennast sinna kliendiks regama läheb asja uurima
Ma käisin Tallinnas Tartu mnt dzunglis. Mingit kliendikaarti ei teinud ja müüja oli nii mõistev, et tegi kohe sooduskaardiga mulle tehingu
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40