Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
+93
kiiska
Cassie
Blackbird
Pisi-Pisi
Berta
maarja65
triibik
Piretsuur
caminante
pirgo
juula2
maapiiga7
helin12
mmikson
marfa
väike my
triin112
Arachne982
kataz
zannia12
millikas
Moona
karin09
Katsumõmmi
jutapille
pisipahalane
p2ikesekiir
nufferdis
Kalamoor
Hilde
Merkuur
meka
kaidi
sumiseja
Jansa
vaikelepa
tarakan
Anneli
Ketuemme
Gerts
Nelly
katriina7
v2ikekass
carissime
joyful
marjooso
r66muz
anca17
maris
piisk
annikavu
Kata
Miuks
Emmaliine
Jane
leonoora
tripkiisu
pirre46
Katriina
p2ike26
ilona
ussu
kaltsunukk
Krentu
valgehiir
annero
Helikene
pisiingel
lulla
triinuu14
tegelinski
anjusa
anxy
Angela
mapikas
anneli69
rion
Drex
aet10a
Sussukas
anka
Tirtsukas
härm
helu
Mumm
siil
kammeljas
Retsete
Kaisukas
LillyS
Marchia
kiisumari
Inks
97 posters
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Re: Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
veelkord tänud, Lily. :naks:
nüüd
nüüd
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
Palun seletage lahti järgnev tekst:
Cont in St st (knit every rnd), following chart at right, and at the same time make decreases as follows:
RND 12 (dec RND): 'K*, ssk, k to 3sts before marker, k2tog. k1; rep from *-288sts.
RND 23: Rep dec rnd - 276 sts...
See on 'incredible skirt' pikem variant Picasa albumist. Hakkasin tegema aga, et ei tuleks kala sisse siis küsin igaks juhuks üle. Ei tahaks nii suurt asja harutama hakata .
Tänud ette!
Cont in St st (knit every rnd), following chart at right, and at the same time make decreases as follows:
RND 12 (dec RND): 'K*, ssk, k to 3sts before marker, k2tog. k1; rep from *-288sts.
RND 23: Rep dec rnd - 276 sts...
See on 'incredible skirt' pikem variant Picasa albumist. Hakkasin tegema aga, et ei tuleks kala sisse siis küsin igaks juhuks üle. Ei tahaks nii suurt asja harutama hakata .
Tänud ette!
Jätka parempidises koes (koo iga rida parempidi), järgides skeemi paremal, ning samal ajal tee kahandused järgmiselt:
RND 12 (kahandamise ring): 'K, * ssk (2 pr ületõstmisega kokku- kalle vasakule (ttk- Kaisuka keeles )), koo (parempidi) kuni 3 s enne silmusemärkijat, 2 pr kokku, 1 pr; korda alates * = kokku on lõpuks 288 s.
RND 23: korda kahandamise ringi = 276 s...
Punasega K (parempidi silmus) ees peaks mingi number olema.
Viimati muutis seda LilySmuul (Esm 20 Juun 2011, 23:53). Kokku muudetud 3 korda
Suured tänud!
K1 on...
Vardad hakkasid kohe kiiremini liikuma !
Mõistatuseks jääb veel ainult see 'ripskude'... kududa tuleb ju ringselt ja seega ei ole mõeldav 'kõik read parempidi'..?
K1 on...
Vardad hakkasid kohe kiiremini liikuma !
Mõistatuseks jääb veel ainult see 'ripskude'... kududa tuleb ju ringselt ja seega ei ole mõeldav 'kõik read parempidi'..?
ei ole ripskude St st on lühend stockinette stitchist ja see on parempidine kude ikka
Selge, äkki oskate öelda miskit ka kasutatavate lõngade kohta? Tundmatud mohäärisegud on pakutud. Kas juhtub midagi koledat kui kasutan Raasiku 8/2 ja lisaks ühekordne?
Ringvardad 9mm (10mm tundub selle lõnga juures liig), kuna juba nats harutasin siis nägin milline koletu lai see esimene jupp oli ja... Alusäär siis. No ikka 2x üle meetri.
Või on see normaalne ja kahandustega läheb asi paika?
Ringvardad 9mm (10mm tundub selle lõnga juures liig), kuna juba nats harutasin siis nägin milline koletu lai see esimene jupp oli ja... Alusäär siis. No ikka 2x üle meetri.
Või on see normaalne ja kahandustega läheb asi paika?
sa kood tervenisti samade varraste ja lõngaga? originaalis vahetatakse neid.
kui sul on nats juba kootud, siis saad umbkaudselt koetiheduse ja arvutada siis ülemise silmuste arvu järgi oletatava suurusjärgu.
kui sul on nats juba kootud, siis saad umbkaudselt koetiheduse ja arvutada siis ülemise silmuste arvu järgi oletatava suurusjärgu.
Vardaid on mul plaanis vahetada küll, lõnga ei tahaks... Kas sealne lõng läheb, mida ülespoole, seda paksemaks?
Mõtlesin siin oma aruga, et kui päris telk tuleb, siis proovin vanutada. Üks vanutatud proovilapp (küll 4 mm varrastel kootud) tuli kena.
Mõtlesin siin oma aruga, et kui päris telk tuleb, siis proovin vanutada. Üks vanutatud proovilapp (küll 4 mm varrastel kootud) tuli kena.
seal oli vist kogu ülemine osa sama sorti lõnga erinevad värvid. aga vardaid vahetati vist kuskil veel sest antud oli rohkem kui kahed eri vardad.
Kaisukas, vaata ette, varsti hakkad ise seda tõlkima/kuduma
mul on see välja prinditud lausa. karnaluksist leidsin isegi suht ideaalse lõnga mingi firma toodangu nimega eco-tweed. suht täpselt sobiliku paksusega oli ka. lisaks meeldivatele värvidele
Kuulge, kas lõngavihi all peetakse silmas midagi, mis kaalub 50g või 100g? Raamatus "Kuduja piibel" on pleedi tegemise õpetuses, et võta kolm vihti ühte ja kolm vihti teist lõnga. Ei leia sealt kusagilt, kui raske üks viht olema peab.
Merkuur- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : tundub, et siiski algaja
Postituste arv : 752
viht on selliselt kokku keeratud:
vihi kaal on maavillaste puhul erinev (nt Raasiku toodang). müüakse ka poodides kindla kaaluga vihte (nt Drops Lace). need lõngad, mis enamasti poodides on, on keritud tokkidesse ja need võivad olla pmt igas kaalus (50g - 400g, inglismaa untsides kaalud on hoopis komakohtadega)
seega ei oskagi kohe arvata, mida seal raamatus parasjagu mõeldud on.
kas seal mingit lõngasorti ka mainitud on? kui jah, siis googelda seda nimetust
vihi kaal on maavillaste puhul erinev (nt Raasiku toodang). müüakse ka poodides kindla kaaluga vihte (nt Drops Lace). need lõngad, mis enamasti poodides on, on keritud tokkidesse ja need võivad olla pmt igas kaalus (50g - 400g, inglismaa untsides kaalud on hoopis komakohtadega)
seega ei oskagi kohe arvata, mida seal raamatus parasjagu mõeldud on.
kas seal mingit lõngasorti ka mainitud on? kui jah, siis googelda seda nimetust
Nagu alguses lubatud sai, ei saa ma muidu, kui et pean kõik see aeg jälle miskit küsima. Hakkasin kuduma Dropsi susse 118-11 http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=4372&lang=ee ja ei saa päris hästi aru, kuidas siin alguses kasvatama peab. Vat see koht on segane: Koo parempidises koes, SAMAL AJAL loo uus silmus iga rea lõpus töö PP järgmiselt: 4 s 5-6-6-7 korda ja 1 s 3 korda = 33-37-39-43 s.
Kas keegi saaks kiiremas korras aidata, pean need 24. juuniks üheks sünnipäevaks valmis saama.
Kas keegi saaks kiiremas korras aidata, pean need 24. juuniks üheks sünnipäevaks valmis saama.
Merkuur- Usin lobiseja
Sain sellest eelmisest nüüd aru. Aga kuidas kasvatatakse need neli silmust sinna lõppu?
Merkuur- Usin lobiseja
Merkuur kirjutas:Nagu alguses lubatud sai, ei saa ma muidu, kui et pean kõik see aeg jälle miskit küsima. Hakkasin kuduma Dropsi susse 118-11 http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=4372&lang=ee ja ei saa päris hästi aru, kuidas siin alguses kasvatama peab. Vat see koht on segane: Koo parempidises koes, SAMAL AJAL loo uus silmus iga rea lõpus töö PP järgmiselt: 4 s 5-6-6-7 korda ja 1 s 3 korda = 33-37-39-43 s.
kuna suss läheb laiemaks , siis äkki tuleb 4 täiesti uut silmust sul lihtsalt juurde teha, võin ka muidugi täitsa ämbrisse astuda
Merkuur- Usin lobiseja
Merkuur kirjutas:Jajah, aitäh! Just sain aru kah. Ja vist mõtlesin mingi nipi välja ka, et kuidas silmusi juurde kasvatada.
kõige lihtsam on kasutada sama meetodit, millega lood pöidla jaoks silmuseid töö keskel - võtad vardale keeruga lõnga lihtsalt.
Mida selle all mõeldakse?
K into back of loop from RS, P into back of loop from WS
K into back of loop from RS, P into back of loop from WS
Koo parempidisel real silmuse tagumisest aasast (ehk parempidine keerdsilmus) ja koo pahempidisel real pahempidine silmus silmuse tagumisest aasast (ehk pahempidine keerdsilmus). Sellel lehel vaata lühendeid ktbl ja ptbl (videod on seal ka).
Suur tänu!meka kirjutas:Koo parempidisel real silmuse tagumisest aasast (ehk parempidine keerdsilmus) ja koo pahempidisel real pahempidine silmus silmuse tagumisest aasast (ehk pahempidine keerdsilmus). Sellel lehel vaata lühendeid ktbl ja ptbl (videod on seal ka).
Palun ideid kleidi piha ja rinnaosa kudumiseks- mustrit, mis veniks/hoiaks ilusti ümber nagu soonik ja mida saaks kasvatada rinna kohal ca 30 cm jagu juurde nii, et see ka ilus jääb... :plii
Kalamoor kirjutas:Palun ideid kleidi piha ja rinnaosa kudumiseks- mustrit, mis veniks/hoiaks ilusti ümber nagu soonik ja mida saaks kasvatada rinna kohal ca 30 cm jagu juurde nii, et see ka ilus jääb... :plii
Võid vaadata minu blogisse, olen sama malli kleiti kudunud 2. Hoiab kenasti, venib piisavalt ja ka mustrit on väga hea kasvatada-kahandada. Kui muster sobib, anna märku, saadan sulle. Blogi paremas tulbas on märksõnad: kleit.
Seda jah. Samasuguse olen kudunud ka Novita Tennesseest tumedama lilla ja oranziga. Kleit on omaloominguna kootud.
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 41