Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
+93
kiiska
Cassie
Blackbird
Pisi-Pisi
Berta
maarja65
triibik
Piretsuur
caminante
pirgo
juula2
maapiiga7
helin12
mmikson
marfa
väike my
triin112
Arachne982
kataz
zannia12
millikas
Moona
karin09
Katsumõmmi
jutapille
pisipahalane
p2ikesekiir
nufferdis
Kalamoor
Hilde
Merkuur
meka
kaidi
sumiseja
Jansa
vaikelepa
tarakan
Anneli
Ketuemme
Gerts
Nelly
katriina7
v2ikekass
carissime
joyful
marjooso
r66muz
anca17
maris
piisk
annikavu
Kata
Miuks
Emmaliine
Jane
leonoora
tripkiisu
pirre46
Katriina
p2ike26
ilona
ussu
kaltsunukk
Krentu
valgehiir
annero
Helikene
pisiingel
lulla
triinuu14
tegelinski
anjusa
anxy
Angela
mapikas
anneli69
rion
Drex
aet10a
Sussukas
anka
Tirtsukas
härm
helu
Mumm
siil
kammeljas
Retsete
Kaisukas
LillyS
Marchia
kiisumari
Inks
97 posters
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Re: Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
anka kirjutas:Mis te arvate, kas keegi osav suudaks mulle
selle kampsuni ka väiksemateks numbriteks muuta.
Mul tekkis nimelt plaan kududa selline kamps järgmiseks talveks nii oma mehele kui ka pojale, aga ma ei oska poja jaoks küll numbreid muuta (no nii algaja kuduja olen lihtsalt). Ja tahaks nüüd koostellimisega lõnga ära tellida (aga ei tea palju poja jaoks peaks arvestama).
tee siis juba endale ka
Palun abi mõistmaks numbreid. Kui eestlastel on cm siis mis mujal maailmas on? ja millega peaks korrutama?
Mul üks õpetus ees kus peaks kuduma 2 1/2 `` (tolli, vist) Kas siis koon 6,35 cm? või kui palju?
Mul üks õpetus ees kus peaks kuduma 2 1/2 `` (tolli, vist) Kas siis koon 6,35 cm? või kui palju?
Korrutad need tollid 2,5ga, saad sentimeetrid.carissime kirjutas:Palun abi mõistmaks numbreid. Kui eestlastel on cm siis mis mujal maailmas on? ja millega peaks korrutama?
Segaduses
Segadus puudutab mudelit 113-17. Mida need parandused tähendavad? Kus on need sümbolid 4 ja 5, mis peaksid vahetuses olema? Ja mida tähendab, et 19.rida on uus?
Nelly- Stardib
- Heegeldusoskus : on
Kudumisoskus : on
Postituste arv : 7
sellest hetkest alates, kui parandused tulevad mustri juurde, on nad reeglina juba teksti sisse ka lisatud. seega on hetkel garnstudio lehel leiduv 113-17 juba parandustega. see paranduste link on pigem neile, kes on mustri juba varem omale välja printinud.
mudel 113-17, mida õigupoolest tähendab, et sümbolid 4 ja 5 on vahetusse läinud? Millised sümbolid? Kas võtete? Kus ikkagi? Ja miks oli vaja lisada, et rida 19 on uus? Võibolla mustrini jõudes jagan ise ära, aga praegu küll mitte.
Nelly- Stardib
Lõpp peamurdmisele!
Tänud! Märkasin, et vastus mulle oli juba olemas! Võin siis rahumeeli mööda mustrit lõpunu minna.
Nelly- Stardib
carissime kirjutas:Palun abi mõistmaks numbreid. Kui eestlastel on cm siis mis mujal maailmas on? ja millega peaks korrutama?
Carissime - mustri lehel on pildi all võimalik keeli valida. Kui tahad inglie keeles kududa, siis võta British inglise keel, seal on cm.
Ei pea ise arvutama.
Ja usa inglise keeles on ka mu arust mõlemad tavaliselt antud.
LilySmuul kirjutas:carissime kirjutas:Palun abi mõistmaks numbreid. Kui eestlastel on cm siis mis mujal maailmas on? ja millega peaks korrutama?
Carissime - mustri lehel on pildi all võimalik keeli valida. Kui tahad inglie keeles kududa, siis võta British inglise keel, seal on cm.
Ei pea ise arvutama.
Ja usa inglise keeles on ka mu arust mõlemad tavaliselt antud.
see võimalus on ainult Dropsi mustritel mujal on sageli kas ainult tollid või ainult cm
Nojah, Drops ongi mu maailm. :irv:
LilySmuul kirjutas:Nojah, Drops ongi mu maailm. :irv:
:irv:
Mul hakkab juhe kokku jooksma Tahan teha vesti , on pool kilo lõnga mis vastab vardale 4,5 aga kas tulen välja Ei taha väga lühikest ja ise ka suur tüdruk ju Kas sedasi saaks , kui hakkaks ülevalt alla . oh, ma ei tea enam , mida ise ka tahan
pirre46 kirjutas:Mul hakkab juhe kokku jooksma Tahan teha vesti , on pool kilo lõnga mis vastab vardale 4,5 aga kas tulen välja Ei taha väga lühikest ja ise ka suur tüdruk ju Kas sedasi saaks , kui hakkaks ülevalt alla . oh, ma ei tea enam , mida ise ka tahan
Vesti annaks väga edukalt ülevalt alla teha. Mulle endalegi meeldib nii, siis täpne ülevaade kui pikk saab, lisaks lõngakokkuhoid võrreldes nende kudumitega mida hiljem vaja õmmelda. Kui teeksid pitsilisema mustriga siis läheks materjali vähem... Milline see vest peaks olema? Ma olen tavaliselt enne skeemi joonistanud kui päris täpselt pole teadnud,mida?
Vot , seda just mõtlengi , et ülevalt alla ja siis niikaua kui lõng otsa saab :roll: Tahaks sellist tavalist , igapäevaseks kuna selg on haige. Mõtlesin , et teeks sellise ripsilise põikipidi hoopis .
Ülevalt alla teen sedasi Kui vestina soovid siis varrukad lõpeta varem ära ja jätka ainult kehaosa kudumist sealjuures arvatavasti tuleks ääresilmuseid kaena alla juurde kasvatada kuni seal esi ja tagatükk kokku ulatuvad (juhul kui vajalik) siis saad ringselt allapoole edasi kududa. Teoreetiliselt peaks õnnestuma. Huvi pärast võiksin proovida nukule midagi teha siis saaks selgusele aga olen päris kindel,et nii see on
Ma just alustasin tytrele ülevalt alla raglaaniga vesti, sest pole teada palju lõnga jätkub.
Aga ma üritan teha hoopis ümara passeosaga, mitte nende raglaanitriipudega.
Pirre, vaata dropsil on mitu sellist. Eile just panin taolise mustri ülesse.
Nagu see.
Aga ära varrukaid tee.
Aga ma üritan teha hoopis ümara passeosaga, mitte nende raglaanitriipudega.
Pirre, vaata dropsil on mitu sellist. Eile just panin taolise mustri ülesse.
Nagu see.
Aga ära varrukaid tee.
Viimati muutis seda LilySmuul (Kolm 09 Märts 2011, 12:37). Kokku muudetud 1 kord
Olen mitmel pool näinud kudumise alguses sellist asja:
Peale 2 rida kahanda kõik 4ph-d 3ph-ks(kahanda 1 s pahempidisel soonikutriibul) = 122-132-142-152-172 s ja jätka soonikuga 2 pr/3 ph (vaadatuna töö paremalt poolt).
Sellele eelneb:
Loo ülesse 146-158-170-182-206 s (sisaldab 1 s õmblusvaruks mõlemal küljel). Koo 1 rida pahemalt poolt pahempidi ja jätka soonikuga 1 ja tee 1 ääresilmus mõlemal serval.
Nimelt ei saa ma täpselt aru, miks ja kuidas ja mis efekti see annab, et algselt lood 146 silma ja siis peale teist rida võtad nii suure hulga silmi kokku. Ma pole kunagi seda proovinud teha. Ma olen alati teinud nii palju silmi, kui laia asja vaja ja siis hakkan kohe soonikuga peale. Mis on ant asja point. Kes on teinud ja ke soskab seletada.
Lugesin seda algselt ingliskeelsetest mustritest, aga ka eestikeelsetes sama asi sees, nii et miski arusaamatu asi see polnd.
muster ise http://dropsdesignmustrid.wordpress.com/2010/03/24/pitsiline-tuunika-2/[flash]
Peale 2 rida kahanda kõik 4ph-d 3ph-ks(kahanda 1 s pahempidisel soonikutriibul) = 122-132-142-152-172 s ja jätka soonikuga 2 pr/3 ph (vaadatuna töö paremalt poolt).
Sellele eelneb:
Loo ülesse 146-158-170-182-206 s (sisaldab 1 s õmblusvaruks mõlemal küljel). Koo 1 rida pahemalt poolt pahempidi ja jätka soonikuga 1 ja tee 1 ääresilmus mõlemal serval.
Nimelt ei saa ma täpselt aru, miks ja kuidas ja mis efekti see annab, et algselt lood 146 silma ja siis peale teist rida võtad nii suure hulga silmi kokku. Ma pole kunagi seda proovinud teha. Ma olen alati teinud nii palju silmi, kui laia asja vaja ja siis hakkan kohe soonikuga peale. Mis on ant asja point. Kes on teinud ja ke soskab seletada.
Lugesin seda algselt ingliskeelsetest mustritest, aga ka eestikeelsetes sama asi sees, nii et miski arusaamatu asi see polnd.
muster ise http://dropsdesignmustrid.wordpress.com/2010/03/24/pitsiline-tuunika-2/[flash]
Gerts- Stardib
- Heegeldusoskus : puudulik
Kudumisoskus : täitsa OK
Postituste arv : 12
Tead, mina kah ei saa ja teen alati alates sellest, kus nagu juba oleks kahandatud. Seega siis alustan silmustest, mis on real - peale kahandust. Ja kõik asjad istuvad seljas .
Keegi ei keela omamoodi teha.
Keegi ei keela omamoodi teha.
Siit mul tekkis küsimus, et miks peab sooniku osa olema laiem? Sooniku mõte ju ongi see, et oleks rohkem ümber kui tavaline kude . Väga huvitav tegelikult.
No kui lainelisem-laiem siis nii. Olen ka uurinud-puurinud neid pilte nii ja naapidi, et kas nii suure hulga silmade kokkuvõtt ka kusagilt välja paistab, aga ei. Piltidel kena sirge, liibuv soonik alati. seega siiani ma pole seda ise söandanud katsetada. Hulk harutamist pärast kui ei meeldi:)
Proovin igal juhul ära kui tean, et see miski silmapete pole...aga no olen skeptiline
Proovin igal juhul ära kui tean, et see miski silmapete pole...aga no olen skeptiline
Gerts- Stardib
- Heegeldusoskus : puudulik
Kudumisoskus : täitsa OK
Postituste arv : 12
Mina teen nii nagu mustris öeldud. Ei laineta midagi kuskilt. Ilus soonik on ikkagi ja mul meeles, et kunagi kooliajal kippus mul pigem sooniku algus liiga tugev olema. Nüüd sellist probleemi pole täheldanud :168:
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 41