TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2013"
+44
kirstip
Mumm
härm
Marchia
Berta
Retsete
echo20
annero
Katriina
kiiska
Kaisukas
irhe
Terta
üritan teha
katriina7
toomkuningas
ämmamoor
kayl
lõngahoolik
Erru
margiita
merle36
anxy
anneli69
Helen
pirre46
Paabulinda
Ketuemme
Blackbird
viriseja
kaiekk
Liisuhenri
triibik
margitrajando
helin12
Helikene
lulla
Emmaliine
Annyliis
maapiiga7
triin112
LillyS
anka
kiisumari
48 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 19
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2013"
Ma juba ühe katse tegin, aga ..... teen homme uuesti.echo20 kirjutas:Kas teemale nupuke ka tuleb?
Vaatasin oma varud üle. Kohe võtta on 250 gr Regia rohelisekirjut sokilõnga. Ja nimekirja vaadates võtaksin järjest siis puudu olevad poistesokid nr 39 1 paari ja nr 41 1 paari. Kui need valmis, siis ka nr 42 2 paari poistesokke võib minule reserveerida.
Su panus on kirjas Nobedaid vardaidTerta kirjutas:Vaatasin oma varud üle. Kohe võtta on 250 gr Regia rohelisekirjut sokilõnga. Ja nimekirja vaadates võtaksin järjest siis puudu olevad poistesokid nr 39 1 paari ja nr 41 1 paari. Kui need valmis, siis ka nr 42 2 paari poistesokke võib minule reserveerida.
vali välja, millist suurust teha tahad ja ma panen ikka kirja, sest tagavara kulub ju ka alati ärairhe kirjutas:Vaatasil esimeselt lehelt et puudu on ainult poiste nr44 5 paari ja tüdrukute nr 43 1 paaar . Tekkis küsimus. Kas muid suurusi ei saa enam kududa?
----------
Kuidas teistel sokikudujatel läheb nagu tellimise peale on hetkel kõik Dropsi sokilõngad veebruaris -25%
Kas kellelgi on kogemusi kirju Fabeliga, kui võtta kaks tokki korraga, kas siis värvid jooksevad koos või läheb väga kirjuks kätte ? Ühekordne on minu jaoks liiga peenike, ostsin, aga ei õnnestunud kududa soovitud mustrit. Nüüd on uue idee ootel 2 musta ja 2 kirjut, võtaksin kahekordselt, saaks ilusad triibusokid
Anka, see sokilõngade komplekt on lihtsalt fantastiliste värvidega
Minu kogemus Fabeliga - kaks ühe partii tokki küll, aga muster täiesti erinev. värvid jooksevad ve4el enam vähem samas järjekorras, aga värvijooksude pikkused on väga erinevad.
Mina olen lõngavalimise etapis, ei suuda otsustada mis värvi teha. Seisin täna ka Fabeli riiuli ees ja juurdlesin, ei suutnud ikka veel valida
Terve kilo sokilõnga on WW-st tellitud, olen selle ootel. Siis hakkan kuduma ( kõiki suurusi ei taha lillakirjust Fabelist ka teha )
Mul on poolteist sokki (või pigem küll põlvikut) valmis. Teised asjad tulid vahele, nii et need jäävad nüüd natukeseks ootele.
Vaiba lõpetan enne ära ja siis alustan igal juhul
Vaiba lõpetan enne ära ja siis alustan igal juhul
Teiste lubatud sokkide osas pean endaga veel aru. Aga ilmselt jõuan oktoobriks veel mõned suured sokid teha Harjunud juba - meie peres suurim jalg on 48
Teiste lubatud sokkide osas pean endaga veel aru. Aga ilmselt jõuan oktoobriks veel mõned suured sokid teha Harjunud juba - meie peres suurim jalg on 48
Ei tea , kuidas poisid suhtuvad sellesse ,kui panna mohäär lisaks peenele sokilõngale . Mu oma 11 aastased küll vastu polnud , kui sokid tegin .
see oleneb poistest ja mohääri värvist, tean täpselt, et minu seitsmeseks saav lapselaps jälgib hoolega värvi ja igat asja juba jalga ei panepirre46 kirjutas:Ei tea , kuidas poisid suhtuvad sellesse ,kui panna mohäär lisaks peenele sokilõngale . Mu oma 11 aastased küll vastu polnud , kui sokid tegin .
Minu 7- aastane poja kannab kõike Isegi kollase ja roosakirjud õest jäänud sokid on käibel ( tõsi, kooli kelgutundi ta nendega ei lähe ) See oleneb vist ikka lapsest. Mina kavatsen poistesokid teha musta ja sinise või rohelisega.
Kui ma Viklis käisin, siis minu läheduses valis üks ema oma pojaga sokilõnga. Ema ütles, et vanaisale valime ikka poistevärvi ja see poiss (vast selline kuuene) hakkas loetlema, et sinine, rohelie, oranž...
Poisid on värvide suhtes ikka väga erinevatel seisukohtadel. Minu mees oli nõus puberteetikuna vaid neutraalset värvi sokke kandma (hall, tumehall või siis must). Pea 3-ne poja mõtleb iga päev erinevalt ja temale võib vist pea igat värvi sokke kududa Tädipoeg kandis 12-15 aastaseni ainult tumesiniseid asju
Minu pojal oli teismelisena musta periood, sellest tuli välja ja langes punasesse perioodi. Eelmisel aastal hakkasid sõbrad ütlema, et edaspidi peab ta nendega koos poodi minema, siis võib olla saab ka teisi värve särke selga
Mina vaatan oma poegade pealt, et erinevas vanuses sobisid erinevad värvid ja ikka tumedad, pesunöör viis mind vahel masendusse , ainult lilla oli igal ajal täiesti out.
Aga peale 20 hakkasid selga tekkima ka lillad pluusid-särgid ja nüüd kantakse kõiki puhtaid ja säravaid värve, oranž ja punane kaas arvatud. See oleneb vist ka sõprade arvamusest, ega ükski mehepoeg ei kannata naeruvääristamist. Aga õnneks on meie projekt natuke vabam selle poolest, kui ühele ei sobi, saab teine endale ja jutul lõpp. Iseküsimus, kas mohäär masinpesu kannatab
Mina vaatan oma poegade pealt, et erinevas vanuses sobisid erinevad värvid ja ikka tumedad, pesunöör viis mind vahel masendusse , ainult lilla oli igal ajal täiesti out.
Aga peale 20 hakkasid selga tekkima ka lillad pluusid-särgid ja nüüd kantakse kõiki puhtaid ja säravaid värve, oranž ja punane kaas arvatud. See oleneb vist ka sõprade arvamusest, ega ükski mehepoeg ei kannata naeruvääristamist. Aga õnneks on meie projekt natuke vabam selle poolest, kui ühele ei sobi, saab teine endale ja jutul lõpp. Iseküsimus, kas mohäär masinpesu kannatab
viriseja- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : algtase
Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 713
Viriseja , mul teist aastat sokid nii endale kui poistele mohääriga tehtud ja pesen masinas , miskit ei juhtu . Mohääri tooni valim muidugi alati põhilõnga tooni ikka .
Nendelgi mohäär sees ja miskit hullu pole juhtunud pesus
Nendelgi mohäär sees ja miskit hullu pole juhtunud pesus
Minul 1 poiste sokk poolik...kuna mu 2 2,25 varrast on pooleks... Poja käis küll reedel Tallinnas Liannis, kuid sealt tõi mulle 2.5 vardad. 2,25 polevat olnud. Ja ta ei saanud ka segi ajada, kuna andsin talle täpse kirja kaasa, ja ta oli selle müüjale andnud. nüüd on mu sukavarraste kogu siis suurenenud 2! komplekti 2,5 varraste võrra. tahtsin küll 1 komplekti, kuid ju poja arvas, et 2 komplektist on ikka varu ka.
Tüdrukute sokke 1 paar hakkab valmis saama, kuid nendega on probleem. Teen need Delightist. Mõlemad tokid hakkasid jooksma seest ühtemoodi, kuid ühel sokil tuli heledam triip kannalakale/kannale, teisel tuleb keset pöida. Muidu oma pere kannab küll selliseid sokke, kuid ei tea nüüd, kas kõlbab need projekti sokkideks panna...
Tüdrukute sokke 1 paar hakkab valmis saama, kuid nendega on probleem. Teen need Delightist. Mõlemad tokid hakkasid jooksma seest ühtemoodi, kuid ühel sokil tuli heledam triip kannalakale/kannale, teisel tuleb keset pöida. Muidu oma pere kannab küll selliseid sokke, kuid ei tea nüüd, kas kõlbab need projekti sokkideks panna...
berta - ära muretse ma olen täiesti kindel, et sobivad
» TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2017" Maarjamäe Majade laste jalad sügiseks sooja. LÕPPENUD!
» Heategevusprojekt "Jalad sooja 2018" Iru hooldekodule - lõppenud
» TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2015"
» TK: heategevusprojekt "Jalad sooja 2014" - lõppenud
» Jalad sooja 2019 Hellenurme hooldekodule - Sokid üle antud! Aitäh kõigile!
» Heategevusprojekt "Jalad sooja 2018" Iru hooldekodule - lõppenud
» TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2015"
» TK: heategevusprojekt "Jalad sooja 2014" - lõppenud
» Jalad sooja 2019 Hellenurme hooldekodule - Sokid üle antud! Aitäh kõigile!
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 19