Minu järgmine kudum on... 2012-2015
+65
Helikene
AmiCrafter
Lonni
Photopreg
Preili
reedekolmteist
Woolish
Helen
kammeljas
Kikkike
anxy
Della
provvaD
triibik
annero
Paabulinda
millikas
Elje Tamlak
Mumm
trints
laanelill
Emmaliine
LillyS
p2ike26
kristyna10
tegelinski
maasikmari
pirtu
kaiekk
Hilde
Miuks
kiiska
anca17
carissime
pisiingel
meka
toomkuningas
pirre46
Erru
Angela
siil
helin12
tarakan
Tirtsukas
Retsete
buldog
aet10a
katriina7
Kata
Drex
rasvake
anka
Terta
härm
linnapreili
kiisumari
ilona
Katriina
Pisi-Pisi
pisike_smile
lulla
Kaisukas
Berta
maapiiga7
triin112
69 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Minu järgmine kudum on... 2012-2015
Super, Helin. Seltsis muidugi segasem. Mul on kodus vaid veidi kollaseks tõmmanud harutatud heegelniiti, sellest vist ei kõlba kingiks kududa. Aga homme-ülehomme satun käsitööpoe lähedusse, siis saan vast korralikku heegelniiti ka osta.
Väga lahedad sokid , kahjuks on mu soomekeeleoskus nullilähedane ja google tõlget kasutades sain nende sokkide nimeks: "Fuck KUKKANEN SOCKS", pole vist eriti usaldusväärne , aga kui keegi õpetust tõlkida viitsiks, siis kooks küllhärm kirjutas:Pean plaani kududa kingiks need sokid. Ma ei ole veel õpetusse süvenenud ega tea, kas saan nendega hakkama, aga kui keegi sooviks kampa lüüa, oleks ju tore koos kududa.
Ma just eile õhtul vaatasin mustreid ja oma uut Noro pitsilõnga ning jõudsin samale mõttele.triin112 kirjutas:Kuduisu meelitamiseks panin varrastelejuunikuujuulikuu tehnika-aastasse sobiva töö, Noro lõngast imeilusa lainemustriga Krentu Eva
Katsetada ei ole veel jõudnud.
Tõesti lahedad sokid. Kui veel kududatahtjaid ilmub, võib ju pealt alustatud sokkidele oma teema teha, Siili tõlgitud on ju ka. Keeleabi palume äkki mõnelt toredalt fooorumikaaslaselt?
Sokkidel on suht labane õpetus, niipalju kui viitsisin lugeda. Härm saab sellega vabalt hakkama
Lahe kokkusattumus Mul on selleks see rohelisekirju Noro, milline sinu valik oli?Angela kirjutas:Ma just eile õhtul vaatasin mustreid ja oma uut Noro pitsilõnga ning jõudsin samale mõttele.triin112 kirjutas:Kuduisu meelitamiseks panin varrastelejuunikuujuulikuu tehnika-aastasse sobiva töö, Noro lõngast imeilusa lainemustriga Krentu Eva
Katsetada ei ole veel jõudnud.
Mina võtsin seda kõige kärtsumat (vist), erkroosa, oranž ja-mis-iganes-veel.
Rohelisekirju sobib kindlasti suurepäraselt.
Rohelisekirju sobib kindlasti suurepäraselt.
Minul plaanis sellest kärtsust Himbeere ja lillast mõtlesin Krentu Eva peale
Homme saan omad lõngad kätte...........
Homme saan omad lõngad kätte...........
Minu järgmine UUS töö on ilmselt Cordast kleit
Ai naised- naised !!!
Need sokid ja rätid... Heegelniiti on mul tagavaraks piisavalt...
Ja see Himbeere ajab nii kaugele, et telli või ise ka Norot :roll:
Minu uus töö on ilmselt .... pitsrätid Ja siis tüdrukute satsiseelikud ja mõnede poolikute asjade lõpetamine. Ja siis plaanin Spoke teha
Need sokid ja rätid... Heegelniiti on mul tagavaraks piisavalt...
Ja see Himbeere ajab nii kaugele, et telli või ise ka Norot :roll:
Minu uus töö on ilmselt .... pitsrätid Ja siis tüdrukute satsiseelikud ja mõnede poolikute asjade lõpetamine. Ja siis plaanin Spoke teha
Mis varrastega sa seda kood? Katsetasin 3,5-ga, aga seda on nüüd küll liiga palju.triin112 kirjutas:Kuduisu meelitamiseks panin varrastelejuunikuujuulikuu tehnika-aastasse sobiva töö, Noro lõngast imeilusa lainemustriga Krentu Eva
Silitasin ka täna poes neid Noro pitsilõngasid. Mõnusad ja Krentu Eva on kindlasti sellest lõngast väga ilus. Ise tahaks täna poest koju toodud lillast Cordast Buttercupi või siis hoopis Hélène kududa. Aga selleks tuleks kõigepealt Folded valmis saada.
Ma mõtlesin sama , kui täna selle Noro lõnga soetasin
Koon ka 3,5-ga, kuna olen pigem tugeva käega, siis selles suhtes on ok. (Carissime kudus lausa 4mm, see oleks minu jaoks veidi liiga jäme) Mul on aga hoopis see mure, et see muster ei jä minu jaoks kuidagi loogiliselt pähe. Olen muidugi üsna alguses ka, aga ikkagi. Ei ole selline lihtne telekavaatamise kudum. Muidugi on need minu esimesed venitatud silmused kaAngela kirjutas:Mis varrastega sa seda kood? Katsetasin 3,5-ga, aga seda on nüüd küll liiga palju.triin112 kirjutas:Kuduisu meelitamiseks panin varrastelejuunikuujuulikuu tehnika-aastasse sobiva töö, Noro lõngast imeilusa lainemustriga Krentu Eva
Ma koon ka tugevalt, aga venitatud osa jäi minu jaoks liiga hõre. Nüüd alustasin 3,0-ga, aga ega see ka palju tihedam ei ole.
Mina tegin enne ühe pisikese proovilapi, aga praegu pean ikka kõvasti jälgima. Nii peene lõngaga nõuab silmuste maha laskmine ikka suurt tähelepanu ja ebamugav on neid järgmisel real läbi ka kududa.
Loobunud ma veel ei ole, ehk hakkab varsti ladusamalt minema.
Mina tegin enne ühe pisikese proovilapi, aga praegu pean ikka kõvasti jälgima. Nii peene lõngaga nõuab silmuste maha laskmine ikka suurt tähelepanu ja ebamugav on neid järgmisel real läbi ka kududa.
Loobunud ma veel ei ole, ehk hakkab varsti ladusamalt minema.
Vot, ebamugav on õige väljend. Kuidagi jube nokkimine on see kudumine minu jaoks, ehkki tavaline labane kude jäi ilus. Mõtlen ja vaatan mis sellega saab, äkki siiski valin uue mustri. Kuigi kujutasin seda kooslust just vaimusilmas ette ja eriti loobda ei raatsi
Triin, sul on teine toon, kas see on ka ebaühtlase jämedusega?
Mul on kohati nagu heie.
Mul on kohati nagu heie.
Jah, jämedamad kohad on sees. Carissimel olid ka, ekstra vaatasin
Kuidas sul kudumine edeneb? Ma mõtlesin selle nädalavahetusel endaga kaasa võtta, et hea pausidel kududa, aga seni keerulisem kui misiganes muu pits
Kuidas sul kudumine edeneb? Ma mõtlesin selle nädalavahetusel endaga kaasa võtta, et hea pausidel kududa, aga seni keerulisem kui misiganes muu pits
Ma üritan ikka vaikselt edasi.
Näis, kauaks kannatust jagub või millal vilumus tekib.
Mulle tundub, et tulemus võib olla päris põnev.
Näis, kauaks kannatust jagub või millal vilumus tekib.
Mulle tundub, et tulemus võib olla päris põnev.
Pgan , see Noro pitsilõng on ikka peen küll Äkki läheb katki kah veel . Kella kaheni katsetasin vardaid , hetkel 2,75 töös . Mustrid kuidagi ei meeldinud selle värviga ja nüüd teen lausa ripspinnalist prooviks ja lõppu tuleb muster alles . Midagi SELLIST
Ma ka eile pusisin selle pitsiga, üks ega teine ei sobi, 2 tundi lappasin netist mustreid, vardad 3 on minu jaoks ikka kalavõrk ning jõudsin samale järeldusele, et peb midagi sellist nagu Pirre näitas tegema, lained valisin minagi
Erru kirjutas:Silitasin ka täna poes neid Noro pitsilõngasid. Mõnusad ja Krentu Eva on kindlasti sellest lõngast väga ilus. Ise tahaks täna poest koju toodud lillast Cordast Buttercupi või siis hoopis Hélène kududa. Aga selleks tuleks kõigepealt Folded valmis saada.
Mina ootan huviga Erru väga ilusat tooni Folded'it
triin112 kirjutas: Mul on aga hoopis see mure, et see muster ei jä minu jaoks kuidagi loogiliselt pähe. Olen muidugi üsna alguses ka, aga ikkagi. Ei ole selline lihtne telekavaatamise kudum. Muidugi on need minu esimesed venitatud silmused ka
Triin, jäädki lõpuni sellesse süvenema, sest pead pidevalt lõnga õige arvu vardale keerutama. Lõpuks läks ikka väga üksluiseks.
» Minu järgmine kudum on ... 2020
» Mis on VIP klubi?
» TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2015"
» MM 5 aastane! Sünnipäevapidu 24.01.2015 Tallinnas - järelkaja
» Teeme koos aastaprojekt: DROPSi lõngad 2015 (üldteema)
» Mis on VIP klubi?
» TK: Heategevusprojekt "Jalad sooja 2015"
» MM 5 aastane! Sünnipäevapidu 24.01.2015 Tallinnas - järelkaja
» Teeme koos aastaprojekt: DROPSi lõngad 2015 (üldteema)
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 16