Drops Fabel
+40
Alleraa
maapiiga7
helin12
kaiekk
triin112
Ketuemme
annero
trinsu
Anna
Angela
siil
Krentu
jutapille
annikavu
aet10a
ilona
pisipahalane
helu
marfa
piisk
Mumm
Katriina
katriina7
leonoora
härm
maasikmari
anka
Retsete
peri
kammeljas
Prooton
Bananasilk
mapikas
sicuke
Marchia
Tirtsukas
LillyS
kiisumari
Kata
Kaisukas
44 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 6
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Drops Fabel
Pole küll suveks sellest ise teinud aga minu meelest sobib Fabelist kootud eset küll suvel kanda.
Ühekordsest jääb üsna kena õhuke kude. Ka üldsegi mitte karvane.
Big Fabel ongi kahekordne Fabel, nii nagu Classic on kahekordne Alpaca.
Kahe erinevaga kokku kududa meeldib mulle samuti. Tulemus on päris huvitav tavaliselt.
Ühekordsest jääb üsna kena õhuke kude. Ka üldsegi mitte karvane.
Big Fabel ongi kahekordne Fabel, nii nagu Classic on kahekordne Alpaca.
Kahe erinevaga kokku kududa meeldib mulle samuti. Tulemus on päris huvitav tavaliselt.
Aga kui tahaks mingi long printiga kampsunit teha? Ühekordselt jääks vist õhuke ju Ja kui mingit ühevärvilist juurde panna, siis pole efekt enam see vist. Noh et jätaks ikka sellise mõnusa ühtlase värviülemineku mulje. Tundub, et midagi sellist raske saavutada soovitud toonidega nagu selle populaarse 110-3 kleidi seelikuosas .
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Mina olen kudunud Fabelist vaid 1 asja (püüan lähiajal pildi teha ja ka üles panna) ja olin meeldivalt rahul. Kombineerimist ühevärvilisega kokku ma ise eriti ei kujuta.
marfa- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : Heegeldan põhiliselt suvisel ajal ja ka suviseid asju.
Kudumisoskus : Kudumist armastan väga. Kogu armastuse panen kudumitesse.
Postituste arv : 147
Aaaah kui ilus see Maasikmari raglaan vest on . Peaks ka raglaani ära õppima.
Vot sellise vesti õpetus võiks olemas olla!!!
Vot sellise vesti õpetus võiks olemas olla!!!
Tegin Fabeliga vahepeal ühe proovilapi ja tundub, et vardad ja lõng klappisid omavahel palju paremini kui kahekordse Alpaca puhul. See tähenda, et ilus ühtlane tihe kude jäi. Aga no pehmuse poolest ei anna Alpacaga üldse võrreldagi.
piisk- Usin lobiseja
-
helu kirjutas:DROPS Fabel 904
See on minugi lemmik
Ilus jah, minu kogemus näitab seda, et enamus minu poolt ostetud lõngu on reaalselt palju ilusamad. Dropsi lehelt poleks neid küll osanud tahta.
Fotole ongi raske Fabeli värve ja mustrijooksu jäädvustada - kõige parema ettekujutuse annavad pildid valmistehtud kudumitest
Proovin Lõngamaanias jõudumööda lisada erinevatele lõngasortidele ka pilte juurde DROPS mustritest, et oleks näha nii lõngatoon päevavalguses kui ka värvide üleminekud, see vast aitab natuke?
Siinne kudum on aga superkena, selle Fabeli toon tuleb valge taustal väga erksana esile
Kui lõngamaanias tookord lõnga valisin , tahtsin tegelt roosat midagi. Aga polnud.Mõtlesin ,et ahh võtan siis selle punase varjandi vast käib kah :irv: Oma Silm on Kuningas! Lõngad kohal - olin vaimustuses ( See pilt on tehtud pimedas välguga - värvid pole moondunud)
Mulle ka meeldib Fabelit kududa. Alustasin just ühte boolerot ja Pink Dreami värviüleminekuid on nii vahva jälgida. Samas Fabeli puhul (või oleneb see mudelist?) minu arust lõng ja varda suurus ja koetihedus klapivad.
piisk- Usin lobiseja
-
Mullegi Fabel kohutavalt meeldib, seda nii kududes-heegeldades, kui pärast vaadata, mis välja tuli. Kui omal seelik valmis, eks siis näitan teilegi, ootan veel pakki puuduolevate lõngadega
Aga... mul on ka palve sellele - kui ta juhtub siin olema - kes "tellis koos" Fabelit Rose Mist nr. 623, et kui väga tüli ei tee, siis võiks seda ehk pildistada, tokis ja siin näidata. Sest nagu siingi varem mainitud, on lõngad kodulehe piltidest erinevad (ilusamad). See toon on silma jäänud, aga suurema asja tegemiseks vaataks seda esmalt mitme rakursi alt
Aga... mul on ka palve sellele - kui ta juhtub siin olema - kes "tellis koos" Fabelit Rose Mist nr. 623, et kui väga tüli ei tee, siis võiks seda ehk pildistada, tokis ja siin näidata. Sest nagu siingi varem mainitud, on lõngad kodulehe piltidest erinevad (ilusamad). See toon on silma jäänud, aga suurema asja tegemiseks vaataks seda esmalt mitme rakursi alt
Kui Pink Dreami kunagi kudusin, jumaldasin ka selle üleminekuid - nii palju ilusaid toone - roosat, kollast, helerohelist, helesinist.... nagu assortiikarp-kunagi ei tea, mis järgmisena tuleb
Rose Mist tooni sai üks tellija enamuse sellest, mis tuli, mul on veel kaks tokikest, mida muudkui vaatan ja paitan, väga ilusad on! Ma üritan homme pilti teha, kui vähegi päevavalguse ajal jõuan!
Rose Mist tooni sai üks tellija enamuse sellest, mis tuli, mul on veel kaks tokikest, mida muudkui vaatan ja paitan, väga ilusad on! Ma üritan homme pilti teha, kui vähegi päevavalguse ajal jõuan!
Ma pole ise Fabelist midagi kudunud ega seda lõnga käes hoidnud, ilmselt sellepärast olen ma selle lõnga suhtes siiani ka üsna resistentne olnud. AGA nüüd, kui ma avastastin, et Fabelil on ka long print seeria olemas - vot nüüd ma kibelen ja tahaks kohe kududa seda. Minu meelest on need nii tohutult armsad, kujutan ette, et nendest tehtud sokid on nagu sellised, mida vanaemad kunagi tegid. No et panid värvilistele juppidele ühekordse valge kõrvale jooksma. Praegu ma küll võitlen endaga, kuna olemasolev laoseis ei lubaks ühtegi tokki juurde osta aga no nii ilusad on ju need!!!
Kui ma vaatan mõnda lõnga netipoes, siis ma tavaliselt otsin sellest tehtud esemed Ravelryst üles. See annab lõngast üsna hea ülevaate, igal juhul rohkem, kui üks tootja pilt. Seal on muidugi ka väga erineva kvaliteediga fotosid aga ikka saab mingi pildi.
Kui ma vaatan mõnda lõnga netipoes, siis ma tavaliselt otsin sellest tehtud esemed Ravelryst üles. See annab lõngast üsna hea ülevaate, igal juhul rohkem, kui üks tootja pilt. Seal on muidugi ka väga erineva kvaliteediga fotosid aga ikka saab mingi pildi.
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Näiteks üks pilt on siin sellest long printist http://pourtouteslesaig.canalblog.com/archives/2010/12/29/19991531.html
Ravelrys on sellel kudujal veel Fabelist tehtud toredusi http://www.ravelry.com/projects/Gogopili
Ravelrys on sellel kudujal veel Fabelist tehtud toredusi http://www.ravelry.com/projects/Gogopili
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Sain täna hetke fotodega tegelemiseks, siin on lähivaade sellest imelisest Fabelist, tagaplaanil nii kenasti juurdesobivad Baby Merinod:
» Teeme koos: Dropsi lõngad 2015: märts-aprill sokilõngad (Fabel, Delight, Big Fabel, Big Delight)
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS Sky
» DROPS ♥ You #8
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS Sky
» DROPS ♥ You #8
» DROPS ♥ You #7
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 6