DROPS Muskat
+33
Õunake
Erru
Terta
Helen
Miuks
memmu66
maapiiga7
härm
triin112
Woolish
laanelill
carissime
Bananasilk
aet10a
anniqa
jutapille
katriina7
cassiusko
r66muz
peri
Angela
Retsete
pisipahalane
anka
kammeljas
liska
sicuke
Kaisukas
mapikas
Tirtsukas
annuška
LillyS
kiisumari
37 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 6
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: DROPS Muskat
LilySmuul kirjutas:No kujuta ette kui raskes sõltuvuses lõngahoolik ootab 3 KUUD ilusat lõnga ja lõpuks pakk saabub...
Umbes selline ma välja nägingi nagu see emotikon. :irv:
Ja kui paki avasin, oli selline nägu:
Mul on vist targem panna see lõng siin foorumis müüki, sest kellegile see kindlasti meeldib.
LilySmuul kas müüsid maha selle lõnga või mis sellest sai?
Külaline- Külaline
sain ka viimaks oma koostellimise paki kätte, törtsuke Muskatit muuhulgas sees. Ja ma kohe pean ütlema, et toon 30 on lihtsalt vai-mus-tav. See pilt, mis Lõngamaania netipoes selle tooni kõrval ripub, on ikka väga eksitav, lõng ise on imeliselt kuldkollast tooni, nagu sulakuld.
Ja 29 on ka väga kaunis. Ma jõudsin juba hetkeks mkahetsusega mõelda, et mul kasvavad kodus ainult poisikrantsid, kes neis toonides kampsi ilmselt ei taha - noh, tegelikult kuldkollaste triipudega asja annab pisematele selga suruda vast küll.
Ja 29 on ka väga kaunis. Ma jõudsin juba hetkeks mkahetsusega mõelda, et mul kasvavad kodus ainult poisikrantsid, kes neis toonides kampsi ilmselt ei taha - noh, tegelikult kuldkollaste triipudega asja annab pisematele selga suruda vast küll.
jutapille kirjutas:sain ka viimaks oma koostellimise paki kätte, törtsuke Muskatit muuhulgas sees. Ja ma kohe pean ütlema, et toon 30 on lihtsalt vai-mus-tav. See pilt, mis Lõngamaania netipoes selle tooni kõrval ripub, on ikka väga eksitav, lõng ise on imeliselt kuldkollast tooni, nagu sulakuld.
aga endale annab ju ikka miskit nendest ilusatest toodisest teha
Umbes selline ma välja nägingi nagu see emotikon. :irv:
Ja kui paki avasin, oli selline nägu:
Mul on vist targem panna see lõng siin foorumis müüki, sest kellegile see kindlasti meeldib.
LilySmuul kas müüsid maha selle lõnga või mis sellest sai?
Pilt minu Muskatist nr.79 (veinipunane)
Mis asi see siin pildi on - Anka? Nii jube isuäratav...
Tegelt see tast tuleb jah - ma vähemalt loodan
Tegelt see tast tuleb jah - ma vähemalt loodan
See on muidu ilus asi ja ma ka olen sellele mõelnud
Ka minagi olen sellele mõelnud - isegi lõng on välja vaadatud....aga aeg-aeg-aeg
Minu jaoks tähendab ka veinipunane hoopis midagi muud, kui see Muskat on (aga norrakate vastu ei saa) :irv:aet10a kirjutas: Dziisas, minu arvutis on see lõng puhta lilla. Veinipunasest on asi ikka väääääga kaugel. aga ilus ikkagi.
anka kirjutas:Minu jaoks tähendab ka veinipunane hoopis midagi muud, kui see Muskat on (aga norrakate vastu ei saa) :irv:aet10a kirjutas: Dziisas, minu arvutis on see lõng puhta lilla. Veinipunasest on asi ikka väääääga kaugel. aga ilus ikkagi.
Mina koon sellest lõngast seelikut ja minu meelest meenutab selle värv parimal juhul veiniplekki, mis ei ole pesus välja tulnud. Aga ilus värv on sellegipoolest
:irv: No jah, norrakad eelistavad ju palju kangemaid jooke kui veinilörbe.
Angela kirjutas:anka kirjutas:Minu jaoks tähendab ka veinipunane hoopis midagi muud, kui see Muskat on (aga norrakate vastu ei saa)aet10a kirjutas: Dziisas, minu arvutis on see lõng puhta lilla. Veinipunasest on asi ikka väääääga kaugel. aga ilus ikkagi.
Mina koon sellest lõngast seelikut ja minu meelest meenutab selle värv parimal juhul veiniplekki, mis ei ole pesus välja tulnud. Aga ilus värv on sellegipoolest
Naljaninad aga jah, tegelikult ka, meie maal on punane vein siiski "puhtamat" tooni, see Muskat on pigem lillakam.
Kui ilusad seelikud . Õnneks pole ma eriline seelikuinimene, muidu jälle üks ahvatlus....
Mul selline huvitav kogemus, et hakkasin seda kuduma ja kuigi nad soovitavad Muskati puhul 6mm vardaid, ja ma tavaliselt võtan 1 võrra väiksemad (ehk esialgu võtsin 5,5 mm) vardad DROPSi mustrite kudumiseks. Siis seekord, et saada tõesti seda 17s koetihedust ma võtsin hoopis 4mm vardad Ei tea kas ma koon nii lõdvalt või milles asi, aga nii mul läks Kui oma praeguseks kootud mõnest reast kaugemale jõuan, siis kunagi tuleb pilte ka kuhugi
Külaline- Külaline
miks nad sulle 6 mm soovitasid? Mina just lõpetasin oma topi Muskatist ja nii mustris soovitati kui ka ma kasutasin 4 mm vardaid.
Kristil kirjutas:Mul selline huvitav kogemus, et hakkasin seda kuduma ja kuigi nad soovitavad Muskati puhul 6mm vardaid, ja ma tavaliselt võtan 1 võrra väiksemad (ehk esialgu võtsin 5,5 mm) vardad DROPSi mustrite kudumiseks. Siis seekord, et saada tõesti seda 17s koetihedust ma võtsin hoopis 4mm vardad Ei tea kas ma koon nii lõdvalt või milles asi, aga nii mul läks Kui oma praeguseks kootud mõnest reast kaugemale jõuan, siis kunagi tuleb pilte ka kuhugi
Selle linase jaki puhul ongi mõeldud, et tuleks hõre. Seepärast ka 6 mm varras.
Linane on nats peenem lõng ka.
Ma teen momendil Muskatist 4 mm vardaga ja koetihedus on 18 s= 10 cm.
Mul on selle 4mm-ga 16-17s u 10cm. Ja kuna nad ütlevad et 17s 10 cm seal õpetuses, siis ma selle 6mm-ga peaksin hakkama silmuseid ümber arvutama. Hõredam tuleks küll, jah. Aga õpetuses ütlevad, et "või sobivad, et saavutada koetihedus 17s x 23r". Ma ridu pole enamasti kokku lugenud. Võtan need cm järgi, aga 6mm-sega ma kuidagi ei saanud 17s :irv:
Võib-olla nad kusagil "seal" koovad lihtsalt tunduvalt kõvemini kui ma. Sest toki küljes olev silt soovitab 4mm vardaid, ja siis arvatakse et saab 21s x 28r kududa. Aga mul ei tule kaugeltki nii...
Võib-olla nad kusagil "seal" koovad lihtsalt tunduvalt kõvemini kui ma. Sest toki küljes olev silt soovitab 4mm vardaid, ja siis arvatakse et saab 21s x 28r kududa. Aga mul ei tule kaugeltki nii...
Külaline- Külaline
Ma olen sinuga samast parteist Ilmselgelt koon pehmemalt ja pean võtma peenemad vardad, kui soovitatud. Lihtsamat kudet on ju nii mõnus ludinal kududa. Nüüd, kus hakkan tasapisi pitsilisemate koemustrite poole vaatama, pean vist eriti ühtlase tulemuse nimel veidi enam pingutama hakkama. Näis...
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS Wish
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» DROPS Sky
» Drops Air
» DROPS Wish
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» DROPS Sky
» Drops Air