Roheline Vihmavari ökopood
+77
Missuke
Angela
caminante
Lonni
Kirss
kallike
s6ps
Koogu
annero
anca17
Kadrii
Kikkike
triin112
Merkuur
Katriina
taimi
KrattKratt
maris
annikavu
annuška
pintsel
pisike_smile
Kata
tarakan
Elje Tamlak
sirts75
piisk
Miuks
Berta
tiina
rasvake
triibik
viriseja
Della
buldog
Pisi-Pisi
pirre46
arlote
toomkuningas
Liisuhenri
pirgo
anxy
Tirtsukas
Bellemoore
echo20
sirliiz
lulla
margitrajando
Krentu
Emmaliine
juula2
Kaisukas
härm
Terta
Mumm
kammeljas
kiisumari
helin12
maapiiga7
kair
Anna
Kiibuke
laanelill
Woolish
anka
kaiekk
Erru
kristyna10
tegelinski
Marchia
katriina7
rion
carissime
Drex
siil
Retsete
LillyS
81 posters
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Re: Roheline Vihmavari ökopood
Kõik eelmise Dropsi ettetellimise pakid on kokku pandud ja ootavad järeletulemist. Kes tellisid postiga, siis neile saatsin täna pakid teele.
Samuti tuli täna ka Sublime ja samuti, pakitud-saadetud
Poodi jäi mitme-mütsi jagu uut Peaki. Näpuga saab katsuda ka Air´i.
Samuti tuli täna ka Sublime ja samuti, pakitud-saadetud
Poodi jäi mitme-mütsi jagu uut Peaki. Näpuga saab katsuda ka Air´i.
Kas keegi oleks huvitatud ka Drops Pro Romance (VOR-id) varrastest ja Drops Pro Circus ja heegelnõeltest?
http://garnstudio.com/needles.php?cid=29&id=5
http://garnstudio.com/needles.php?cid=29&id=0
Mul läheb lõngatellimuse kokkupanekuga laupäevani aega ja sinnamaani oleks võimalik eelnevaid soove ka lisada.
Tootja on sama, mis KnitPro-l.
Ma hetkel e-poodi ülesse ei pane, soovi korral palun saatke lihtsalt kiri info@rohelinevihmavari.ee
Saame ära proovida, kas on sama head kui originaalid.
http://garnstudio.com/needles.php?cid=29&id=5
http://garnstudio.com/needles.php?cid=29&id=0
Mul läheb lõngatellimuse kokkupanekuga laupäevani aega ja sinnamaani oleks võimalik eelnevaid soove ka lisada.
Tootja on sama, mis KnitPro-l.
Ma hetkel e-poodi ülesse ei pane, soovi korral palun saatke lihtsalt kiri info@rohelinevihmavari.ee
Saame ära proovida, kas on sama head kui originaalid.
Ega sa, Helen, ei oska õelda, kas nendele sobib taha keerata ka Knitprode kaabel või peab ka kogu kaablivaliku sel juhul uuendama ?
Ei oska, aga see on väga hea küsimus Tehniliselt võiks ju soboda, kui tootja on üks.Miuks kirjutas:Ega sa, Helen, ei oska õelda, kas nendele sobib taha keerata ka Knitprode kaabel või peab ka kogu kaablivaliku sel juhul uuendama ?
Kui ära proovin, siis annan teada.
Kas nende dropsi varraste tellimisi tuleb millalgi veel?
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Bellemoore kirjutas:Kas nende dropsi varraste tellimisi tuleb millalgi veel?
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Dropsi osas ma ei julge lubada. Kalkureerisin hinda ja garantiid ja ilmselt Dropsist ei telli.Bellemoore kirjutas:Kas nende dropsi varraste tellimisi tuleb millalgi veel?
KnitPro annap praakidele toodetele ümbervahetamise garantii, Drops mitte. Mis tähendab seda, et Dropsi müüjatel tuleb praaktooted oma taskust kinni maksta.
Küll aga teeme KnitProle orienteeruvalt 1-5 november
Helen, kas naturaalvalget Alpacat on veel, kodulehekülje järgi nagu oleks?
Vajaksin 2 tokki kindlasti.
On, panin kõrvale. Seda värvi tuli juurde ka.annero kirjutas:Helen, kas naturaalvalget Alpacat on veel, kodulehekülje järgi nagu oleks?
Dropsi lõngakastid on kohal! Enamik pakke on pakitud. Postiga soovijatele lähevad homme posti.
Reedest võivad kõik järgi tulla, ka need, kes pole veel teadet saanud.
Suur hulk alpakalõngu riiulitel ka lisaks. Homme, nii kaua kui uued lõngad saavad kastidest-kottidest riiulitele toimetatud, on alpakadele ja meriinodele lisaallahindlus 5%. Nii kella 14-ni. Et alpakadele on siis miinus 30 ja meriinole 5 või 10, olenevalt püsikliendistaatusest Lihtsalt küsige, muidu ma ei tea, et te seda teate.
Reedest võivad kõik järgi tulla, ka need, kes pole veel teadet saanud.
Suur hulk alpakalõngu riiulitel ka lisaks. Homme, nii kaua kui uued lõngad saavad kastidest-kottidest riiulitele toimetatud, on alpakadele ja meriinodele lisaallahindlus 5%. Nii kella 14-ni. Et alpakadele on siis miinus 30 ja meriinole 5 või 10, olenevalt püsikliendistaatusest Lihtsalt küsige, muidu ma ei tea, et te seda teate.
Tore! Homme tullakse järele! Ma küll vist püsikliendiks ei kvalifitseeru Aga heameel on lõnga saada, Tartus otsas ja saabumine hetkel teadmata.Helen kirjutas:On, panin kõrvale. Seda värvi tuli juurde ka.annero kirjutas:Helen, kas naturaalvalget Alpacat on veel, kodulehekülje järgi nagu oleks?
Hästi. Püsikliendiks saab vaevata, lihtsalt tuleb nimi ja meiliaadress üles anda ja järgmine kord müüjale meelde tuletada, et ollakse püsiklient. Siis me andmebaasist vaatame, kliendikaarti ei ole ja ei tule ka.annero kirjutas:Tore! Homme tullakse järele! Ma küll vist püsikliendiks ei kvalifitseeru Aga heameel on lõnga saada, Tartus otsas ja saabumine hetkel teadmata.Helen kirjutas:On, panin kõrvale. Seda värvi tuli juurde ka.annero kirjutas:Helen, kas naturaalvalget Alpacat on veel, kodulehekülje järgi nagu oleks? Vajaksin 2 tokki kindlasti.
annero kirjutas:Lõngatokikesed käes (juba mitu päeva), suur tänu!
Nüüd peaks kõik postiga pakisoovijad olema saanud teate paki saabumisest. Kellele veel ei ole tulnud, palun andke teada info@rohelinevihmavari.ee
Ma ise ühe armsa kliendiga tegin vea (püsikliendid eelistavad ju ise järgi käia ) ja üldse ei süvenenud, et pakiootus oli postiga
Kelle pakid poes ootavad, siis ootame omanikke, lõngad arvavad, et nad on maha jäetud.
Sellel laupäeval või pühapäeval on võimalus valmistada kingituseks käsitööseepe.
Valmib 500 grammi seepi enda valitud eeterlike õlide ja taimsete lisanditega. Peale 4 nädalast valmimist sobivad seebid parajalt Jõulukinkideks.
* Teeme läbi kõik seebivalmistamise etapid alates seebikiviga töötamisest kuni seebi vormivalamiseni. Seetõttu sobib õpituba ka neile, kes ei ole varem külmmeetodil seepe valmistanud.
Kuna õpitoas on vaid 4 osalejat, siis saavad kõik ise läbi teha kõik seebivalmistamise etapid
Info ja registreerimine info@rohelinevihmavari.ee või http://www.rohelinevihmavari.ee/koolitused/seebid-kingiks
10-11. detsembril toimub mandalaehte töötuba.
setehtud väeline mandalaehe teenib kandjat nii kaunistuse kui talismanina.
Kahel järjestikusel õhtul toimuva 2x3-tunnise õpitoa jooksul valmistab iga osaleja enesele helmestikandis 4,5 cm läbimõõduga mandalaehte. Lisaks õpitakse ehte valmistamiseks ja sellesse väe sisse lubamiseks vajalikku meditatiivset hetkesolemist ning oskust kuulata oma enese intuitiivset sisehäält
Viimase õpitoa viidb läbi Elbe https://www.facebook.com/FraktalicasUniverse
Info ja registreerimine info@rohelinevihmavari.ee või http://www.rohelinevihmavari.ee/koolitused/mandala
Valmib 500 grammi seepi enda valitud eeterlike õlide ja taimsete lisanditega. Peale 4 nädalast valmimist sobivad seebid parajalt Jõulukinkideks.
* Teeme läbi kõik seebivalmistamise etapid alates seebikiviga töötamisest kuni seebi vormivalamiseni. Seetõttu sobib õpituba ka neile, kes ei ole varem külmmeetodil seepe valmistanud.
Kuna õpitoas on vaid 4 osalejat, siis saavad kõik ise läbi teha kõik seebivalmistamise etapid
Info ja registreerimine info@rohelinevihmavari.ee või http://www.rohelinevihmavari.ee/koolitused/seebid-kingiks
10-11. detsembril toimub mandalaehte töötuba.
setehtud väeline mandalaehe teenib kandjat nii kaunistuse kui talismanina.
Kahel järjestikusel õhtul toimuva 2x3-tunnise õpitoa jooksul valmistab iga osaleja enesele helmestikandis 4,5 cm läbimõõduga mandalaehte. Lisaks õpitakse ehte valmistamiseks ja sellesse väe sisse lubamiseks vajalikku meditatiivset hetkesolemist ning oskust kuulata oma enese intuitiivset sisehäält
Viimase õpitoa viidb läbi Elbe https://www.facebook.com/FraktalicasUniverse
Info ja registreerimine info@rohelinevihmavari.ee või http://www.rohelinevihmavari.ee/koolitused/mandala
Tellimused seepidele!
Meie kingikoolitused seepide valmistamiseks möödusid edukalt. Järgmine sama tüüpi koolitus (3 tundi ja pool kilo seepi) toimub enne emadepäeva.
Kellel jäi koolitusel käimata, aga endavalitud lõhnade ja lisanditega seepi veel soovivad, siis võtame vastu tellimusi veel kuni 20-le portsionile. Iga portsion sisaldab 500 g rasvu ja õlisid (kakaovõi, kookosrasv, palmirasv, oliivõli) ning 3 vabalt valtud lisandit järgmisest valikust.
Eeterlikud õlid - apelsin, bergamot, laim, kaneel, greip, piparmünt, lavendel, sidruneukalüpt, patšuli, aed-liivatee, ylang-ylang, sidrunhein, kadakas, mänd, kadakas
Kuivatatud ja muud lisandid - mesi, mesilasvaha, kaerahelbed, savi, okaspuu tõrv, meliss, kummel, lavendel, piparmünt, saialill, kaneel, astelpaju, pohl, mustikas.
Tulemuseks on 6 lillemustriga või tavapäraselt kandilised seebid.
Ühe portsjoni hind on 28.- €
Viimane tellimispäev on 25.november ning seebid saab kätte peale 10. detsembrit.
Info ja tellimused info@rohelinevihmavari.ee
Meie kingikoolitused seepide valmistamiseks möödusid edukalt. Järgmine sama tüüpi koolitus (3 tundi ja pool kilo seepi) toimub enne emadepäeva.
Kellel jäi koolitusel käimata, aga endavalitud lõhnade ja lisanditega seepi veel soovivad, siis võtame vastu tellimusi veel kuni 20-le portsionile. Iga portsion sisaldab 500 g rasvu ja õlisid (kakaovõi, kookosrasv, palmirasv, oliivõli) ning 3 vabalt valtud lisandit järgmisest valikust.
Eeterlikud õlid - apelsin, bergamot, laim, kaneel, greip, piparmünt, lavendel, sidruneukalüpt, patšuli, aed-liivatee, ylang-ylang, sidrunhein, kadakas, mänd, kadakas
Kuivatatud ja muud lisandid - mesi, mesilasvaha, kaerahelbed, savi, okaspuu tõrv, meliss, kummel, lavendel, piparmünt, saialill, kaneel, astelpaju, pohl, mustikas.
Tulemuseks on 6 lillemustriga või tavapäraselt kandilised seebid.
Ühe portsjoni hind on 28.- €
Viimane tellimispäev on 25.november ning seebid saab kätte peale 10. detsembrit.
Info ja tellimused info@rohelinevihmavari.ee
Teeme ühe kiire tellimuse KNITPRO`st. Teie soove ootame kuni 23.11 õhtuni.
Tellides soodus -25%
Tellides soodus -25%
Ettetellimine siin:
http://www.rohelinevihmavari.ee/ettetellimine/telli-vardad
Samuti on avatud Dropsi villaste lõngade kaetud laud. Viimane tellimiskuupäev samuti 23.11
Ettetellimine siin:
http://www.rohelinevihmavari.ee/ettetellimine/drops
Tasuda palume automaatse arve alusel, mis saabub peale tellimust meilile, hiljemalt esmaspäeva hommikuks
Pakkidele saab ise järgi tulla meie poodi Telliskivi 60a, Tallinn
Viimati muutis seda Helen (Reede 21 Nov 2014, 00:46). Kokku muudetud 2 korda
Ah, milline ahvatlev pakkumine. Mul on olemas ringvardad 2,0 cm, 2,5 cm ja 4,0 cm. Nüüd ma ei ole kindel, kas tasub osta juurde sellised vahetatavate otstega vardad, või pigem ringvardad valmis kujul. Kas keegi jagaks kogemusi.
Vahetavate otstega vardad on väga mõnusad. Soovitan! Ma ise kasutangi peamiselt neid vardaid.
Ainuke probleem, et vahel kerivad nad end kudumise käigus lahti - peab kogu aeg kontrollima.
Ainuke probleem, et vahel kerivad nad end kudumise käigus lahti - peab kogu aeg kontrollima.
Kas symfonie ja karbonz varrastele sobivad samad kaablid? Symfonie komplekt kunagi soetatud. Nüüd ostaks karbonz lühikesi, aga ei tea kas sobivad. Kogu komplekti pole mõtet soetada - jämedaid otsi ei kasuta kuigi tihti.
Tänud.
helin12 kirjutas:Vahetavate otstega vardad on väga mõnusad. Soovitan! Ma ise kasutangi peamiselt neid vardaid.
Ma vahel ei viitsi teisest toast minna kaablivarrast (või nõela tooma) ja siis ei fikseeri vardaid ära. Siis küll kerivad lahti. Muidu pole lahtitulemist juhtunud.
Jah, sobivad küll. Kuigi algselt on mustad mõeldud Karbonzile. Stiili mõttes must mustagaTerta kirjutas:Kas symfonie ja karbonz varrastele sobivad samad kaablid? Symfonie komplekt kunagi soetatud. Nüüd ostaks karbonz lühikesi, aga ei tea kas sobivad. Kogu komplekti pole mõtet soetada - jämedaid otsi ei kasuta kuigi tihti.
Mul küsimus: kas pakki Soome ka saab? Ja siis veel et, aga mis siis juhtub kui mu ülekanne ei jõua esmaspäeva hommikuks teieni (minust mitteolenevatel põhjustel - aeg-ajalt tundub, et raha kantakse üle lahe päästepaadiga...)
Paar, kolm ringvarrast pakuks huvi küll......
Saadan hea meelega ka Soome, paki saatmiskulu tuleb konkreetse mahu/kaalu alusel.anxy kirjutas:Mul küsimus: kas pakki Soome ka saab? Ja siis veel et, aga mis siis juhtub kui mu ülekanne ei jõua esmaspäeva hommikuks teieni (minust mitteolenevatel põhjustel - aeg-ajalt tundub, et raha kantakse üle lahe päästepaadiga...)
Smartpostiga saab kosadesse kohtadesse:
http://uus.smartpost.ee/ariklient/paki-saatmine-soome
Eesti Postil on see võimalus nagunii:
https://www.omniva.ee/era/pakk/Iseteenindus
Ilmselt ülekanne ei jõuagi enne esmaspäeva. Vähemalt meil Eestis ülekanded firmade kontodele nädalavahetusel ei liigu. Aga kui tean, et see võtab aega, siis on kõik korras
Võib julgelt tellida.
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 41