Roheline Vihmavari ökopood
+77
Missuke
Angela
caminante
Lonni
Kirss
kallike
s6ps
Koogu
annero
anca17
Kadrii
Kikkike
triin112
Merkuur
Katriina
taimi
KrattKratt
maris
annikavu
annuška
pintsel
pisike_smile
Kata
tarakan
Elje Tamlak
sirts75
piisk
Miuks
Berta
tiina
rasvake
triibik
viriseja
Della
buldog
Pisi-Pisi
pirre46
arlote
toomkuningas
Liisuhenri
pirgo
anxy
Tirtsukas
Bellemoore
echo20
sirliiz
lulla
margitrajando
Krentu
Emmaliine
juula2
Kaisukas
härm
Terta
Mumm
kammeljas
kiisumari
helin12
maapiiga7
kair
Anna
Kiibuke
laanelill
Woolish
anka
kaiekk
Erru
kristyna10
tegelinski
Marchia
katriina7
rion
carissime
Drex
siil
Retsete
LillyS
81 posters
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Re: Roheline Vihmavari ökopood
Mul on ülihea meel et seda lõnga juurde saab, äsja ülesharutatud poolik kleit läheb tõenäoliselt uuesti tegemisele just lillast Loves You 4-st.
Oli seda nüüd siis vaja või...
Palju kuluks seda lõnga naistekampsuni tegemiseks?
Oli-oli
Kuskil 700-800 g, ta on samas mõõdus lõng nagu nt. Nepal ja Alaska.
Oi kurja, kui hea uudis.. või siis koguni liiga hea
Mul peaks tellimuses juba olema 4tokki punast, aga nüüd hakkab tunduma, et sinist oleks vist ka hädasti vaja. Ohh kui keeruline.
Mul peaks tellimuses juba olema 4tokki punast, aga nüüd hakkab tunduma, et sinist oleks vist ka hädasti vaja. Ohh kui keeruline.
KrattKratt- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : vajab arendamist
Kudumisoskus : kõva koolipoisi kolm
Postituste arv : 28
Homme hommikul ka veel tellida saab? Ma mötlen...et kas sünnipäeva raha eest tellida tugev (raudkang) vöi pehme (kampsulöng)
taimi- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 416
Saab, neid värve, mis on Dropsi laos olemas.Kadrii kirjutas:Kas saab ka Cotton Merinot tellida?
http://www.rohelinevihmavari.ee/ettetellimine/telli-drops-longa
Saab küll.taimi kirjutas:Homme hommikul ka veel tellida saab? Ma mötlen...et kas sünnipäeva raha eest tellida tugev (raudkang) vöi pehme (kampsulöng)
Kui ühe lönga tellimine poole aasta jooksul juba kolmandat korda aia taha läheb, siis pole järelikult seda lönga mulle vaja. Nii möelda on lihtsam kui endale tunnistada, et olen superäpu
taimi- Ütleb sõna sekka
-
Taimi, mis viltu läks? Võid mulle meili ka saata, triin@rohelinevihmavari.ee
Kui teaks, mis viltu, poleks ju hullu. Aga vat parool ei kölba ei uus ega vana... Pole häda, küll kunagi proovin jälle, no kui suvepluusilönga vaja on!
taimi- Ütleb sõna sekka
-
Aitäh, Vihmavarju rahvas! Tellitud lõngad käes (oi kui hea meel mul on punase DLY 4 üle ). Pood on armas ja teenindus meeldiv ning sõbralik. Edu teile!
KrattKratt- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : vajab arendamist
Kudumisoskus : kõva koolipoisi kolm
Postituste arv : 28
Aitäh, ütlen Merjele ka edasi
Punane armastus on tõesti imeilus, varusin seda endalegi, nüüd ei raatsi seda kududagi veel
Punane armastus on tõesti imeilus, varusin seda endalegi, nüüd ei raatsi seda kududagi veel
Viimati muutis seda triin112 (Nelj 13 Märts 2014, 11:47). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : värskendasin pealkirja)
Mõlgutan siin mõtteid ja tunnen huvi, et millse tootja või milliste omadustega lõngu Te tahaksite veel meie poes näha
Ka sellise süsteemiga, et pidevas valikus ei ole ja teeme koostellimisi, sel juhul nagu ikka -20-25% soovitavatest jaehindadest soodsam. Kes teavad, siis sama süsteemiga tellime juba mitmeid aastaid villa-siidiriideid ja täiskasvanute riideid.
Ka sellise süsteemiga, et pidevas valikus ei ole ja teeme koostellimisi, sel juhul nagu ikka -20-25% soovitavatest jaehindadest soodsam. Kes teavad, siis sama süsteemiga tellime juba mitmeid aastaid villa-siidiriideid ja täiskasvanute riideid.
Ma mõlgutasin mõned päevad vastu. Kuna mu kuduisu kasvab jälle ahnelt, siis mulle meeldiksid väga näiteks sellised lõngad:
LitYarn - suvi on tulekul ja need linased ajavad mind ohkama. Väga tahaksin! Villased on ka ilusad, aga linased kripeldavad just seoses sooja ajaga
LillyS on mulle ammu peale ajanud iiri villa isu, oh kuidas punuks sellest talmiseid tuunikaid, seelikuid ja kirjaks midagi ülisooja. Donegal Tweed Nende peale on mul ammu hind haige (kuna see pole see see link mis Lilly mulle kunagi andis, siis äkki ta parandab ja annab parema kui on )
Siis tahaksin loomulikult Malabrigot. Ja kui tellimisel oleks soodsam, siis oleks minu valikus äkki ka Rowan - ilus ja hea lõng, müüakse siin-seal ka, aga kuna on üsna kallis, siis selline tellimine oleks väga tervitatav.
LitYarn - suvi on tulekul ja need linased ajavad mind ohkama. Väga tahaksin! Villased on ka ilusad, aga linased kripeldavad just seoses sooja ajaga
LillyS on mulle ammu peale ajanud iiri villa isu, oh kuidas punuks sellest talmiseid tuunikaid, seelikuid ja kirjaks midagi ülisooja. Donegal Tweed Nende peale on mul ammu hind haige (kuna see pole see see link mis Lilly mulle kunagi andis, siis äkki ta parandab ja annab parema kui on )
Siis tahaksin loomulikult Malabrigot. Ja kui tellimisel oleks soodsam, siis oleks minu valikus äkki ka Rowan - ilus ja hea lõng, müüakse siin-seal ka, aga kuna on üsna kallis, siis selline tellimine oleks väga tervitatav.
Linasest lõngast oleks ka huvitatud. Triinu viidatud link on väga ahvatlevaid toone täis.
Jah, ma ei oskaks validagi ja peaksin mitut värvi võtma ilmselt
Ja Donegalist on Ravelrys palju ilusaid projekte http://www.ravelry.com/yarns/library/studio-donegal-donegal-aran-tweed/projects
Ja Donegalist on Ravelrys palju ilusaid projekte http://www.ravelry.com/yarns/library/studio-donegal-donegal-aran-tweed/projects
hmh nüüd, siis hullutatakse siin lõngadega
eriti need linased
Ma kohe täitsa teaksin milline suvepluus sellest tuleks
eriti need linased
Ma kohe täitsa teaksin milline suvepluus sellest tuleks
triibik- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olemas
Kudumisoskus : olemas
Postituste arv : 1274
Minul oleks ka vaja suveks naturaalset tooni linast Ja hinnad on ka väga normaalsed
viriseja- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : algtase
Postituste arv : 713
Hullutate siin hilja öösel oma linastega!!! Ja veel sellise asjaga, mida ma hetkel ei telli......
Kuid värvis on imelised! Eks tuleb teemal silm peal hoida.
Kuid värvis on imelised! Eks tuleb teemal silm peal hoida.
Triinu pakutud lõngu võiks küll tellida. Värvid on ilusad ja hind on sobiv.
Ma käisin just üleeile jälle seda lõnga näppimas ostusooviga, aga sellest kampsunit katsudes ta must sinna poodi jäi. Nats liiga kare minu jaoks.triin112 kirjutas:Jah, ma ei oskaks validagi ja peaksin mitut värvi võtma ilmselt
Kuule, need on vist küll päris peenikesed...? Või mis?LillyS kirjutas:Ma käisin just üleeile jälle seda lõnga näppimas ostusooviga, aga sellest kampsunit katsudes ta must sinna poodi jäi. Nats liiga kare minu jaoks.triin112 kirjutas:Jah, ma ei oskaks validagi ja peaksin mitut värvi võtma ilmselt
EDIT: Parandan iseennast. Oi, kurja, ajasin linasega sassi, st mõtlesin ikka seda linast, et see vist on peeeeenike?
Kudumisoskus : omandamisel
Postituste arv : 439
Meetrite järgi jah. Kooksin kas kahekordselt või punuksin mingit peent ja ilusat pitsi. Ja miks mitte kleidi heegeldamiseks, nii palju ilusaid värvilisi mõtteid on, et....
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 41