Roheline Vihmavari ökopood
+77
Missuke
Angela
caminante
Lonni
Kirss
kallike
s6ps
Koogu
annero
anca17
Kadrii
Kikkike
triin112
Merkuur
Katriina
taimi
KrattKratt
maris
annikavu
annuška
pintsel
pisike_smile
Kata
tarakan
Elje Tamlak
sirts75
piisk
Miuks
Berta
tiina
rasvake
triibik
viriseja
Della
buldog
Pisi-Pisi
pirre46
arlote
toomkuningas
Liisuhenri
pirgo
anxy
Tirtsukas
Bellemoore
echo20
sirliiz
lulla
margitrajando
Krentu
Emmaliine
juula2
Kaisukas
härm
Terta
Mumm
kammeljas
kiisumari
helin12
maapiiga7
kair
Anna
Kiibuke
laanelill
Woolish
anka
kaiekk
Erru
kristyna10
tegelinski
Marchia
katriina7
rion
carissime
Drex
siil
Retsete
LillyS
81 posters
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Re: Roheline Vihmavari ökopood
No nii,tellisin ja vaagisin värve ja lõngu....... Ja panin ostukorvi ja siis oli toimetamisi vaja teha. Ja siis kukkus kell 00,00 ja oligi kõik -ostukorvis hoopis uued ja palju ilusamad numbrid. Aga hää et niigi läts,hulka raha jääb järgi,süda nagunii valutas vahepeal,et kas on ikka vaja seda lõngahullust. Arukas otsus tehti minu eest vähemalt seekord ära ja tegelikult on ju kodus seda va lõnga ülearugi.
rasvake kirjutas:No nii,tellisin ja vaagisin värve ja lõngu....... Ja panin ostukorvi ja siis oli toimetamisi vaja teha. Ja siis kukkus kell 00,00 ja oligi kõik -ostukorvis hoopis uued ja palju ilusamad numbrid. Aga hää et niigi läts,hulka raha jääb järgi,süda nagunii valutas vahepeal,et kas on ikka vaja seda lõngahullust. Arukas otsus tehti minu eest vähemalt seekord ära ja tegelikult on ju kodus seda va lõnga ülearugi.
Kehtib ikka-kehtib ikka!
Ma ei tunne seda uut poodi veel nii hästi, arvasin, et kui lõpp on 05.juuni, siis ikka selle kuupäeva lõpp. Aga programmiloojatel on olnud teine loogika. Nüüd kõik vead parandatud.
Ma sain ka lõpuks rahulikult arvuti taha valima maanduda. Aga näiteks BabyMerinol pole näha ühtegi värvikaarti - ainult kastikesed. Sama lugu näitab Lace.
Praegu mul pilt selline.
Küpsised kõik kustutatud, muud tarka teha ei oska.
Samas Fabelil kõik tipp-topp.
Praegu mul pilt selline.
Küpsised kõik kustutatud, muud tarka teha ei oska.
Samas Fabelil kõik tipp-topp.
Nii kui sisse login läheb samaks jamaks. Ja välja logides lööb hunniku hieroglüüfe ette ning lehekülge enam ei näe.
Nii kui sisse login läheb samaks jamaks. Ja välja logides lööb hunniku hieroglüüfe ette ning lehekülge enam ei näe.
Ma ise just proovisin ka tellimust teha ja läks nagu lepase reega, lootsin, et ka sinul.
Ma ise just proovisin ka tellimust teha ja läks nagu lepase reega, lootsin, et ka sinul.
Big Fabelil ei näe ripmenüü valikus ühtegi unicolor värvi. Valikus on ainult kirjud. Seda siis praegu sisse logimata.
Kuna eile "aktiveerus" mu püsikunde siis sai tellimus poole suurem plaanitust ja sada korda vahepeal veel ümber mõeldud ja jälle uuesti esialgsete plaanideni jõutud
Kuna eile "aktiveerus" mu püsikunde siis sai tellimus poole suurem plaanitust ja sada korda vahepeal veel ümber mõeldud ja jälle uuesti esialgsete plaanideni jõutud
Oh, mina küll ei sanud e-poega kokkuleppele. Arvatavasti minu vana ja venivillemist arvuti süül. Andsin alla ja saatsin tellimuse e-posti aadressil info@rohelinevihmavari.ee. Loodan, et läheb arvesse.
tiina- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : heegeldan
Kudumisoskus : koon
Postituste arv : 170
Ei suutnud otsustada lõngas ja nüüd ununes tellimusest üldse maha
Triin
Kumb on säravam laim kas Baby Merino või Alpaka tume laim?
Triin
Kumb on säravam laim kas Baby Merino või Alpaka tume laim?
Ma raporteerin siis oma tänasest katsest jälle siia ka:
Soojenduseks korrutas pood mu valitud lõngad jooksvalt kahega (ilmselt olen liiga tagasihoidlik ostleja ), parandasin vead ostukorvis käsitsi ja elu oli hetkeks jälle lill.
Siis jõudsin sooduskupongini, mida võib sisestada, palju jaksab, aga midagi ei juhtu. Ok, mõtlesin ,et pistan selle siis lihtsalt kommentaaridesse ja saan asja tehtud, aga ....
edasi ikka sama seis nagu allpool juba kirjeldatud...
Ühesõnaga, ma ei tea, kas on viga minu isikus või ma lihtsalt teengi kusagil midagi valesti, igatahes mina seda tellimust sealtkaudu teha ei saa.....
p.s. postiaadress on kontrollitud ja ilusti olemas...
Soojenduseks korrutas pood mu valitud lõngad jooksvalt kahega (ilmselt olen liiga tagasihoidlik ostleja ), parandasin vead ostukorvis käsitsi ja elu oli hetkeks jälle lill.
Siis jõudsin sooduskupongini, mida võib sisestada, palju jaksab, aga midagi ei juhtu. Ok, mõtlesin ,et pistan selle siis lihtsalt kommentaaridesse ja saan asja tehtud, aga ....
edasi ikka sama seis nagu allpool juba kirjeldatud...
anxy kirjutas:Jätkuvalt peatub kogu üritus samas kohas. Valin makseviisiks panga ülekande ja nõustun aga edas ei lase kuhugi minna...
Refresh ei tee muud kui suunab mu tagasi aadresside valimisele.. arve aadress ja kohaletoimetamise aadress jne..
Ma lähen teen veel ühe katse ja valin makseviisiks sularaha, vaatan mis juhtub.
Edit: Mitte midagi ei juthunud, tulemus on täpselt sama... ei midagi.
Ühesõnaga, ma ei tea, kas on viga minu isikus või ma lihtsalt teengi kusagil midagi valesti, igatahes mina seda tellimust sealtkaudu teha ei saa.....
p.s. postiaadress on kontrollitud ja ilusti olemas...
Ma läksin lihtsama vastupanu teed- tegin tellimuse maili teel ära . küll see netipood korda saab, vajab lihtsalt veel remonti .
Mina sain lõpuks netipoes tellimuse tehtud. Seda muidugi Triinu abiga
Mina sain lõpuks netipoes tellimuse tehtud. Seda muidugi Triinu abiga
maapiiga7 kirjutas:Anxy, kusjuures minul korrutas ka algul tellitud tokkide arvu Mina sain lõpuks netipoes tellimuse tehtud. Seda muidugi Triinu abiga
See tokkide mitmekordne korrutamine võib tekkida siis, kui ühest ja samast arvutist on ükskord tellimist alustatud, aga ei ole lõpetatud. Siis järgmine kord sisenedes on need mälus. Aitab see, kui pärast ostukorvis numbrid ära muuta ja vajutada "Uuenda".
Me siin organiseerime seljataga....
Panen igaksjuhuks siia teemasse ka lingi:
http://www.mustrimaailm.net/t1786-avaliku-kooskudumise-paev-8juuni-kl-11-15-rohelises
http://www.mustrimaailm.net/t1786-avaliku-kooskudumise-paev-8juuni-kl-11-15-rohelises
LillyS kirjutas:Me siin organiseerime seljataga....
Väga tore Seekord saan isegi mina osaleda
Panen homme sokolaadikoogi ka ahju.
Oot-oot, pealkiri ütleb 11. juuni? Kas see on väike apsakas või ongi 11. juuni? Sellisel juhul ma ei saa osaleda.
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 41