Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
aaa, imeilus värvErru kirjutas:Need parempoolsed on toon nimega Festival. Minu teada see just uus ei ole, lihtsalt kohalikele suht kättesaamatu. Suurem osa vist läheb tellimuste peale välismaale. Ravelrys olen selles toonis lõngast projekte varem näinud ning hiljuti õnnestus endal seda ka lõpuks kududa.siil kirjutas:Nii ilusad lõngad! Kas need kaks parempoolset kirjut on uus värvitoon?
Samas---siit ja sealt tellitud 4,2 kg lõnga. Tunnistage nüüd üles, kes murdis oma sõna, et aprillis enam lõnga ei osta?
Samas---siit ja sealt tellitud 4,2 kg lõnga. Tunnistage nüüd üles, kes murdis oma sõna, et aprillis enam lõnga ei osta?
Ma ei julge juba ammu selliseid asju lubada, kui vaja, tuleb ostaBerta kirjutas: Tunnistage nüüd üles, kes murdis oma sõna, et aprillis enam lõnga ei osta?
Miuks kirjutas:Kellel veel lõnga puudu, siis 9.aprilli südaööni saab SIIT poest saatekuluta üle maailma . (Paljud lõngad ka allahindlusega.)
Olen siiani ahvatlustele vastu pannud, kuid nüüd hakkan vist murduma...
Mina pole aprilli kohta midagi lubanud
Mina hoidsin ennast märtsis tagasi, aga nüüd on aprill . Ja Noro Kochorani tellisin ära (100g jäi alla 10€) ja postikulu tõesti ei võetud .
Küll on hea, et meile siin selline nurgake on tehtud!!! Kodus ma seda rääkida ei saa ju, kui suur hullus mul ikka kallal on. Ema ja tütar teavad, et mul on 1 pakike tulemas, tegelikult kokku 3 pakikest.
Mul läkski hammas verele, järgmisel korral kui sellele lingile klikkan, teen telli ära Tõeline luksus siin tõesti süvendamaks sõltuvust... Hea, et maailmas üksi ei ole oma 'murega'
Natuke vaatasin ja need lõngad mis huvitaksid, on kohati isegi paar euri kallimad, kui siin kohalikus poes..Miuks kirjutas:Kellel veel lõnga puudu, siis 9.aprilli südaööni saab SIIT poest saatekuluta üle maailma . (Paljud lõngad ka allahindlusega.)
Õnneks ei leidnud mitte midagi, mis isutaks. Tegelikult pole üldse mitte mingisuguse lõnga isu .
Heh - mind päästab vist praegu vaid see, et ma põhimõtteliselt ei viitsi kunagi erinevaid valuutasid ümber arvutada . No vähemalt kuni ikka eluliselt vajalik pole. Ja õnneks on sellel lehel lõngahinnad naeltes....kiusatus on, aga mitte selline, millele võiks alla anda. Olen enesega rahul :roll:
Ma käisin ju ka lõngapoes, aga saaks oli väike, mis siis, et selle eest oleks ikka ühtteist saanud. Aga kuna vaja oli kindlat värvi Rowan Lace'i (lemmik heleroheline) ja poodi olid jõudnud ka Knit Pro vardad, siis sellega mu saak piirdus ka. Oleks tahtnud veel osta Rowanit, aga raha oleks jätkunud ainult ühe toki jagu ja ühe kaupa osta ei tahtnud. Nüüd ootan taas vaba raha, et osta paar uut tooni Rowanit, nii ilusad olid
Minu kiusatused istuvad ja ootavad palgapäeva www.yarn.com veebipoes.
Cassie kirjutas:Natuke vaatasin ja need lõngad mis huvitaksid, on kohati isegi paar euri kallimad, kui siin kohalikus poes..Miuks kirjutas:Kellel veel lõnga puudu, siis 9.aprilli südaööni saab SIIT poest saatekuluta üle maailma . (Paljud lõngad ka allahindlusega.)
Cassie, kus kandis Su lõngapoed asuvad? Kas seal on Norot ka odavamalt (neid laojääke) kui ülelmainitud poes?
Minu kant on Pärnu.
Ma Noro suhtes pead ei annaks, ma ise vaatasin sealt kodukalt Rowanit ja mõnda veel, mida siin saada on. Noroga sarnaseid lõngu on, aga sellise vööga lõnga pole tähelepannud.
Ma Noro suhtes pead ei annaks, ma ise vaatasin sealt kodukalt Rowanit ja mõnda veel, mida siin saada on. Noroga sarnaseid lõngu on, aga sellise vööga lõnga pole tähelepannud.
Cassie kirjutas:Minu kant on Pärnu.
Tänud. Selge. Rowanit täitsa saab meilt ka vahel soodsalt, kuna on suur-maaletooja olemas. Ma juba plaanisin, et kuidas saaks tellimust hakata sisse andma .
Seal poes on võimalik vasakult poolt, seal kus lipukesed, valida ka euro, siis näitab sulgudes ka eurohinda.Retsete kirjutas:Heh - mind päästab vist praegu vaid see, et ma põhimõtteliselt ei viitsi kunagi erinevaid valuutasid ümber arvutada . No vähemalt kuni ikka eluliselt vajalik pole. Ja õnneks on sellel lehel lõngahinnad naeltes....kiusatus on, aga mitte selline, millele võiks alla anda. Olen enesega rahul :roll:
Ma tegin ka sealt poest tellimuse. Tellisin allahinnatud lõngu Mirasolil oli mõnus pima puuvilla ja meriino segu lõng Rowani organic cotton oli ka väga soodne, isegi Karnaluksiga võrreldes (värvid küll piiratud ja mitte kõige paremad).
Kui ma muidu suudan end veel taltstutada, siis lõngade allahindlused ajavad ikka pea täitsa sassi
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Berta kirjutas:Tunnistage nüüd üles, kes murdis oma sõna, et aprillis enam lõnga ei osta?
Mina pole VEEL oma sõna murdnud
Mina pole kellelegi midagi lubanud, seega võin rahulikult lõnga osta
Käisin täna Pronksi lõngapoes, seal kõik -25 prossa. Küsisin ka, et kui kaua soodukas kestab, öeldi selle peale, et vaatab, kindlat kuupäeva pole Ostsin seekord vaid Aade lõnga veidi, järgmine kord linna sattudes jääb veidi rohkem raha poodi, olen selles päris kindel
Käisin täna Pronksi lõngapoes, seal kõik -25 prossa. Küsisin ka, et kui kaua soodukas kestab, öeldi selle peale, et vaatab, kindlat kuupäeva pole Ostsin seekord vaid Aade lõnga veidi, järgmine kord linna sattudes jääb veidi rohkem raha poodi, olen selles päris kindel
Krentu kirjutas:
Ma tegin ka sealt poest tellimuse. Tellisin allahinnatud lõngu Mirasolil oli mõnus pima puuvilla ja meriino segu lõng Rowani organic cotton oli ka väga soodne, isegi Karnaluksiga võrreldes (värvid küll piiratud ja mitte kõige paremad).
Kui ma muidu suudan end veel taltstutada, siis lõngade allahindlused ajavad ikka pea täitsa sassi
Ma Mirasoli küll ei suutnud leida?
http://www.blacksheepwools.com/acatalog/Double_Knit.html
Selle lehe täitsa lõpus
Selle lehe täitsa lõpus
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Krentu kirjutas:http://www.blacksheepwools.com/acatalog/Double_Knit.html
Selle lehe täitsa lõpus
Tänud.
Oh, Siil, seal palju ilusat ..siil kirjutas:Minu kiusatused istuvad ja ootavad palgapäeva www.yarn.com veebipoes.
Tellisin ka ülalpool antud weebipoest.. uhh, ei julge tundmatut lõnga suurtes kogustes tellida, äkki ei meeldigi, eriti tumedate toonide puhul riskantne. Aga no võtsin siit-sealt prooviks.. Mul on kehtiv VAT number ka
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40