Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
Veidi OT - aga näitasin meespoolele Noro hinnakirja.
Noh - nii šokiteraapia mõttes. Et mingi 36 +\- kilohinnaga lõngad "mõistliku kulutusena" paistaks.
Järgnes kommentaar - et ah see ongi siis see lõngade Rolls Royce... ja soovitas mul parem oma isikliku kaameli ja alpaka osta - tuleb soodsam... ja üldse - ega see Rolls Royce ei olegi mingi maainimese sõiduriist....
Noh - nii šokiteraapia mõttes. Et mingi 36 +\- kilohinnaga lõngad "mõistliku kulutusena" paistaks.
Järgnes kommentaar - et ah see ongi siis see lõngade Rolls Royce... ja soovitas mul parem oma isikliku kaameli ja alpaka osta - tuleb soodsam... ja üldse - ega see Rolls Royce ei olegi mingi maainimese sõiduriist....
Ma ei suutnud - ostsin jälle Malabrigot. Toki Merino Worsted'id - erkpunane, väga kena, ja 3 tokki Sock - Tiziano Red. Ma olen uuesti jõudnud oma värvieelistustega punasesse.
Ah jaa, natuke punast (jälle punast, eksole :roll: ) siidist pitslõnga ning heldat ja tumedat siidi rändas ka koju kaasa.
, mees juba naeris, et peab mu võõrutusravile saatma. Õnneks ikka midagi koon ära, kuigi varud kasvavad kiiremini .
Ah jaa, natuke punast (jälle punast, eksole :roll: ) siidist pitslõnga ning heldat ja tumedat siidi rändas ka koju kaasa.
, mees juba naeris, et peab mu võõrutusravile saatma. Õnneks ikka midagi koon ära, kuigi varud kasvavad kiiremini .
Kuskohast sa seda Malabrigot ja siidi kokku ahnitsed?? Tahaks ka kui teaks kus näppida ja imetleda saab...
kiiska- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : HK e. Harju Keskmine
Kudumisoskus : Esineb. Mõnikord. Tõusvas tempos.
Postituste arv : 1579
Pärnus on selline koht Papiniidu tänava Statoili kõrval. Ma ikka aeg ajalt astun läbi , sest see jääb nii hästi mu trajektoorile.
See on küll väga aga kumbal pool statoili?? Mõnikord ikka satub sinnakanti ka...meka kirjutas:Pärnus on selline koht Papiniidu tänava Statoili kõrval. Ma ikka aeg ajalt astun läbi , sest see jääb nii hästi mu trajektoorile.
kiiska- Mustrimaailma
Kui Tallinna poolt tuled, Statoil jääb paremat kätt, siis sealt edasi Riia mnt ristmiku poole on kollane väike maja (ikka paremat kätt), enne kasiinot ja säästumarketit.
kair kirjutas:Veidi OT - aga näitasin meespoolele Noro hinnakirja.
Meespoolele edasi ütlemiseks.
Maainimesele ideaalne sõiduriist on Nissan Patrol. Kuigi lõppkokkuvõttes koos kõigi parandustööde ja kütusekuluga sõidakski ringi luksusautoga, mis ainult oma välimuselt jääb kaugele maha
See ongi lõng,mis mõeldud enese premeerimiseks. Muide Rowan ja mingi firma veel suudavad üle pakkuda.
meka kirjutas:Pärnus on selline koht Papiniidu tänava Statoili kõrval. Ma ikka aeg ajalt astun läbi , sest see jääb nii hästi mu trajektoorile.
Mul kindel plaan sinna minna aga ma ei tea kunas.
Pean meels, kui järgmist korda sealkandis olen. Annan mehele pidulikult autovõtmed kätte , et käigu ise oma käimisi linnas, las ma lõbutsen natuke lõngadega.meka kirjutas:Kui Tallinna poolt tuled, Statoil jääb paremat kätt, siis sealt edasi Riia mnt ristmiku poole on kollane väike maja (ikka paremat kätt), enne kasiinot ja säästumarketit.
kiiska- Mustrimaailma
Ei teinud midagi hullu.... käisin lähimas võimalikus poes, kus lõnga on ja ostsin 400g ainult. Sokke peaks tegema. :roll: 4 tokki 7-veljestä. 1 polkka ja 3 raita. Poja käest küsisin, et milliseid sokke tahab - korvi tõsteti kõige kirevam kirju (vikerkaarevärviline) lõng. Paar komplekti vardaid ostsin ka juurde, sest lõngale vajalikke polnud kodus.
Õnneks on minu sõltuvus tugeva kontrolli alla ja veel rohkem õnneks seal poes puuvillaseid, suvisele pluusile/kampsile sobivaid lõngu polnud.
Õnneks on minu sõltuvus tugeva kontrolli alla ja veel rohkem õnneks seal poes puuvillaseid, suvisele pluusile/kampsile sobivaid lõngu polnud.
Noh, mina vajasin eile tõsiselt lohutust - ja kuhu siis lõngahoolik lohutust otsima läheb? Õige - ikka lõngapoodi...
Kõigepealt Pronksi - silitasin silmadega taas kashmiirist sallilõnga, aga mõistus oli sedakorda veel kodus - jäi jälle kord ostmata.
Siis tuli KL - ostsin uued (pikemad) 2,5 mm bambusvardad ja no natuke sokilõnga: Filati Cervinia Nevada't (50% vill/50%polüakrüül), uued 2,5mm bambus-addid ja norra kampsuni haagid.
Edasi läks tee juba W&Wsse - oh issand! - kotti rändasid 100g kaupa nii sinine delight kui beež alpaka. Ja sallijagu valget Elegance. Häbi küll, aga hea tunne oli ikka ka. See jubeda algusega päev sai kohe teise tooni
Kõigepealt Pronksi - silitasin silmadega taas kashmiirist sallilõnga, aga mõistus oli sedakorda veel kodus - jäi jälle kord ostmata.
Siis tuli KL - ostsin uued (pikemad) 2,5 mm bambusvardad ja no natuke sokilõnga: Filati Cervinia Nevada't (50% vill/50%polüakrüül), uued 2,5mm bambus-addid ja norra kampsuni haagid.
Edasi läks tee juba W&Wsse - oh issand! - kotti rändasid 100g kaupa nii sinine delight kui beež alpaka. Ja sallijagu valget Elegance. Häbi küll, aga hea tunne oli ikka ka. See jubeda algusega päev sai kohe teise tooni
Kuskilt oli mulle varasemast silma jäänud Katia Miski ja nii ma siis seal seda paitasin. Alguses jäi silma ainult valge, aga kaevati välja ka pruun ja see tuli minuga kaasa. Ise pildistama ei hakka, lisan lingiga netist pildi, et soovijad ja julged inimesed saaksid piiluda siit
Raha jäi veel ja kuna Midara Microt seal ei olnud, siis vaatasin midagi pehmet, et ehk kunagi midagi kätiste laadset endale jälle kududa. Sõelale jäid Lana Gatto Nuovo Irlanda lõngad, millel olid super ilusad toonid, aga piirduma pidin kahega, nii saigi valitud ilus hall ja hele roheline. Pildid: Halli pilt ja Rohelise pilt. Nendest ilmselt kas kirimustriga või kui triibulised miskid asjad käte jaoks.
Kui ma lõpuks kõik need teen kätisteks, siis ei teagi millal kanda, sest siis oleks mul kätiseid juba kolm paari , aga hing tahab
Kuskilt oli mulle varasemast silma jäänud Katia Miski ja nii ma siis seal seda paitasin. Alguses jäi silma ainult valge, aga kaevati välja ka pruun ja see tuli minuga kaasa. Ise pildistama ei hakka, lisan lingiga netist pildi, et soovijad ja julged inimesed saaksid piiluda siit
Raha jäi veel ja kuna Midara Microt seal ei olnud, siis vaatasin midagi pehmet, et ehk kunagi midagi kätiste laadset endale jälle kududa. Sõelale jäid Lana Gatto Nuovo Irlanda lõngad, millel olid super ilusad toonid, aga piirduma pidin kahega, nii saigi valitud ilus hall ja hele roheline. Pildid: Halli pilt ja Rohelise pilt. Nendest ilmselt kas kirimustriga või kui triibulised miskid asjad käte jaoks.
Kui ma lõpuks kõik need teen kätisteks, siis ei teagi millal kanda, sest siis oleks mul kätiseid juba kolm paari , aga hing tahab
Aga ma olin eile kaval , mul oli vaja väärt vardaid ja palusin need emal osta (tööl olin lisaks ka). Kui ise oleks vardaid ostma läinud , siis vaevalt ma ilma lõngata oleks poest välja tulnud Aga teisipäeval ostan ma lõnga niikuinii :roll:
1kg Ecosofti (seda värvi enam ei tule ja ostsin kõik mis poes oli ära ) ja 100g Alaskat, sest punane sall (mis mulle kingiti) vajab ka punast mütsi
1kg Ecosofti (seda värvi enam ei tule ja ostsin kõik mis poes oli ära ) ja 100g Alaskat, sest punane sall (mis mulle kingiti) vajab ka punast mütsi
Ega ma tegelikult pihtima peagi, sest ostnud pole ma täna kuigi palju lihtsalt kummitama jäi üks lõng, mida kindlasti saada tahan.
Tegelikult läksin konkreetset ühte tokki lõnga ostma. Aga seda oli järel kaks tokki ja soodushinnaga, loomulikult ostsin mõlemad ära. Siis igaks juhuks natuke kirjut sokilõnga (mul ei ole seda vaja, lihtsalt kuradima ilus värv oli!). Kokku vaid 12 eurot.
Aga siis oli seal mitut erinevat värvi ühte väga head lõnga (mul ei tule nimi meelde), mis oli vaid 1 euro tokk! Noh, ma oleks ju seda ka tahtnud, aga natuke kiire oli ja raha ka eriti pole. Lubasin müüjale, et lähen esmaspäeval või teisipäeval tagasi. Ta arvas, et ehk midagi jätkub selleks ajaks, sest lõng pidi kahanema päris suure kiirusega ja ostetakse ikka pakkide kaupa. Õnneks on meie lõngapood homme kinni, nii et esmaspäeval on mul siis tõesti (vist?) põhjust siia pihile tulla.....
Tegelikult läksin konkreetset ühte tokki lõnga ostma. Aga seda oli järel kaks tokki ja soodushinnaga, loomulikult ostsin mõlemad ära. Siis igaks juhuks natuke kirjut sokilõnga (mul ei ole seda vaja, lihtsalt kuradima ilus värv oli!). Kokku vaid 12 eurot.
Aga siis oli seal mitut erinevat värvi ühte väga head lõnga (mul ei tule nimi meelde), mis oli vaid 1 euro tokk! Noh, ma oleks ju seda ka tahtnud, aga natuke kiire oli ja raha ka eriti pole. Lubasin müüjale, et lähen esmaspäeval või teisipäeval tagasi. Ta arvas, et ehk midagi jätkub selleks ajaks, sest lõng pidi kahanema päris suure kiirusega ja ostetakse ikka pakkide kaupa. Õnneks on meie lõngapood homme kinni, nii et esmaspäeval on mul siis tõesti (vist?) põhjust siia pihile tulla.....
Ei maksa isegi endale midagi lubada - lootsin, et suudan olla nii tugev, et koon ära rohkem, kui koju toon - aga.... kui lõngatokk on 50 senti, siis see üks on ju paslik lapse sussideks , 68 sendi eest tokk kolm viimast halli Ragsockgarni soodupakkumisest ka pugesid kotti. Rohkem õnneks aega ei antud mõelda, teised lahkusid poest (Iceland oli ka 0,68 aga jäi minust maha). Nõrk ikka olen, mis teha
Mis poes sellise hinnaga lõnga pakutakse?
annero kirjutas:Ei maksa isegi endale midagi lubada - lootsin, et suudan olla nii tugev, et koon ära rohkem, kui koju toon - aga.... kui lõngatokk on 50 senti, siis see üks on ju paslik lapse sussideks , 68 sendi eest tokk kolm viimast halli Ragsockgarni soodupakkumisest ka pugesid kotti. Rohkem õnneks aega ei antud mõelda, teised lahkusid poest (Iceland oli ka 0,68 aga jäi minust maha). Nõrk ikka olen, mis teha
Jah - Annero - palun avalikusta see pood ikka teistele ka! Nii ulmelised hinnad!
Pisi-Pisi ja Retsete paar korda aastas satun Antsla linna Pakleri poodi, seal see oli.
Esmaspäeval käisin kiiruga enne ärasõitu läbi WW-st ja tõin kaasa mõned tokid Aquilat. Ahne inimesena pärast ikka kripeldas, et äkki oleks pidanud rohkem võtma, et te olete laupäevaks poe tühjaks ostnud.
Õnneks leidsin reisul üles paar lõngapoodi ja kohe kergem hakkas:
Leppisin endaga enne kokku, et "tavalisi" lõngu ei osta, aga mõned meriinovilla tokid tulid ikka ka kaasa.
Cardiff 100% cashmir, Lamora 75% vill, 25% angoora, Lana Gatto 80% meriino, 20% angoora (angoora lõngad olid imelikult odavamad kui meil), Lana Gatto 60% meriino, 40% kaamel, Mondial 80% meriino, 20% cashmiir, IXIA 70% meriino, 30% cashmiir
Sesia Mistral 100% meriino, Canetta 100 vill, Lana Gatto 100% meriino
Õnneks leidsin reisul üles paar lõngapoodi ja kohe kergem hakkas:
Leppisin endaga enne kokku, et "tavalisi" lõngu ei osta, aga mõned meriinovilla tokid tulid ikka ka kaasa.
Cardiff 100% cashmir, Lamora 75% vill, 25% angoora, Lana Gatto 80% meriino, 20% angoora (angoora lõngad olid imelikult odavamad kui meil), Lana Gatto 60% meriino, 40% kaamel, Mondial 80% meriino, 20% cashmiir, IXIA 70% meriino, 30% cashmiir
Sesia Mistral 100% meriino, Canetta 100 vill, Lana Gatto 100% meriino
Oi, Helen sul ju hunnik luksust lausa
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40