Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
No Karnaluksi pole mina veel sattunud, ega ka sinna Tartu mnt poodi, mis ka Dropsi lõngu müüb.
Koti saan täna kätte
Mul oli siin vahepeal dilemma, et kas ostan telefonile uue aku või üldse uue telefoni. Leidsin, et Elisa täitsa müüb mulle vajalikku akut, seega uut telefoni ei osta. Ei ole lihtsalt mõistlik ju, mul tegelikult hea telefon olemas. Nii ma siis tellisingi just Lõngamaaniast 950g lõnga ja 3 nööpi Lohutuseks või nii... (tumesinisest Eskimost tegin poe tühjaks, siis veel tumesinist Fabelit... mees valis endale pruunikirju Fabeli sokkide jaoks ise valis :168: )
Koti saan täna kätte
Mul oli siin vahepeal dilemma, et kas ostan telefonile uue aku või üldse uue telefoni. Leidsin, et Elisa täitsa müüb mulle vajalikku akut, seega uut telefoni ei osta. Ei ole lihtsalt mõistlik ju, mul tegelikult hea telefon olemas. Nii ma siis tellisingi just Lõngamaaniast 950g lõnga ja 3 nööpi Lohutuseks või nii... (tumesinisest Eskimost tegin poe tühjaks, siis veel tumesinist Fabelit... mees valis endale pruunikirju Fabeli sokkide jaoks ise valis :168: )
Kudumisoskus : lihtsamad mustrid, väiksemad tööd
Postituste arv : 112
helin12 kirjutas:
Et Bananasilk ei arvaks, et me niiiiiiiiiiii lõngahullud oleme, siis käime vahel ka Liannis ja Karnaluksis jm - siis on hullus justkui hajutatud.
Ja ongi nii, et tegelikult oleme veel suuremad lõngahoolikud, kui see Veroonikale välja paistab
Praegu vasardab peas vaid üks mõte - see oli nüüd viimane kord lõnga tellida. Rohkem mitte!!! (nagu paadunud suitsetajal - veel üks suits ja siis on kõik). Olen enda peale juba tõsiselt vihane, võiks juba selle kokkuahnitsemise ükskord ära lõpetada, aga iga lõnga jaoks on ju ka oma projekt olemas, need ei ole niisama ostetud :irv:
Täpselt minu mõtted...
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
kammeljas kirjutas:helin12 kirjutas:
Ja ongi nii, et tegelikult oleme veel suuremad lõngahoolikud, kui see Veroonikale välja paistab
Praegu vasardab peas vaid üks mõte - see oli nüüd viimane kord lõnga tellida. Rohkem mitte!!! (nagu paadunud suitsetajal - veel üks suits ja siis on kõik). Olen enda peale juba tõsiselt vihane, võiks juba selle kokkuahnitsemise ükskord ära lõpetada, aga iga lõnga jaoks on ju ka oma projekt olemas, need ei ole niisama ostetud
Täpselt minu mõtted...
piisk- Usin lobiseja
-
Mul oli ikka vahepeal ka suur kiusatus midagi enne 14-ndat alpakast tellida, aga eile õhtul, kui oma viimaste kuude väljaminekuid vaatasin, siis ehmatasin täitsa ära - viimase paari kuu väljaminekud on suuremad, kui keskmine tavapärane kuusissetulek. Nii et kandsin kõik ülearu raha tähtajalistele hoiustele ja jätsin ainult igapäevase elamisraha arvele. Õnneks on kingitused juba ostetud ja täna sain just oma Namaste kotid kätte, nii et istun nüüd rahulikult nende hunniku otsas ja hävitan tasapidi oma lõngasahtlite varusid.
leonoora- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : veidike ja heegeldasin väga ammu
Kudumisoskus : täitsa olemas ja koon mõnuga
Postituste arv : 121
Tere,
Mina olen LH (lõngahoolik).tegin pisikese (3kg) tellimuse , tahtsin ju alpacapeaost ikka osa saada
Mina olen LH (lõngahoolik).tegin pisikese (3kg) tellimuse , tahtsin ju alpacapeaost ikka osa saada
Ma kardan, et mul läheb pigem kingituste raha koondamisele, aga lõnga tellisin ikka ära
(no remont annab muidugi ka oma panuse arve kolinal tühjaksvoolamisele )
Ma kardan, et mul läheb pigem kingituste raha koondamisele, aga lõnga tellisin ikka ära
(no remont annab muidugi ka oma panuse arve kolinal tühjaksvoolamisele )
Jäin eile mehele vahele oma alpacapeoga, olgugi, et lõnga veel mitte ei paistagi kuskilt aga juba ta teab nimelt, jäi mul ettemaksu arve arvutis lahti eks ma ise süüdi ka aga asja hea külg on see, kui lõng kohale jõuab, siis e pea seda peitma hakkama
ei ole halba ilma heata
Kui ma mehele ütlesin,et tellisin lastele (10 k ja 2 a 9 k) jõuluks lõnga (noh, et neile uuel aastal kampsunid kududa), siis ta arvas tõemeeli, et ma panen lõngad jõulupakki , ja vaatas mind väga kahtlase näoga :irv:
piisk- Usin lobiseja
-
Mina ei põe üldse :irv: Üks pool on kuduhull ja elab lõngakuhjas,teine pool elab mutrivõtmete ja mutrite kuhjas-kumbki ei torgi kumbagi. Hundid söönud ja lambad terved. Peitma olen pidanud ainult siis,kui tahan üllatusena midagi teha.Et liiga vara ära ei näeks... :roll:
Ja lapsed on juba hällist peale harjunud,et lõngatokk on hommikul esimene ja õhtul viimane,mida nad näevad. Hulluks peavad nad mind nii või teisiti.
Ja lapsed on juba hällist peale harjunud,et lõngatokk on hommikul esimene ja õhtul viimane,mida nad näevad. Hulluks peavad nad mind nii või teisiti.
helin12 kirjutas: Küll need mehed on ikka jubedad - muudkui peida neid lõngu. :roll: Ega mul mees tegelikult midagi ütle, aga endal on pisut piinlik oma hulluse pärast.
No mul meest pole, kelle eest peita (ja üldse kellegi eest peita) - aga probleem on sama. Lihtsalt magamistoas hakkab ületatud saama piir lõnga mahutavuses. Ja veel 2x - kohe kui tellitud alpakapidu kunagi kohale jõuab.
Õnneks olen seni suutnud lõngu niipalju ohjes hoida, et teistes tubades neid eriti pole - no käsilolevate tööde tokid ainult :irv:
Muide, mu mehele meeldib hullult harutada :irv: Kui midagi üles harutan, siis palub armsalt, et kas võib ise lõnga sikutada :irv: Tema siis sirinal harutab, kera teen mina
Muide, mu mehele meeldib hullult harutada :irv: Kui midagi üles harutan, siis palub armsalt, et kas võib ise lõnga sikutada :irv: Tema siis sirinal harutab, kera teen mina
triin112 kirjutas:Mu mehel pole lõngade vastu midagi, kui kitsaks hakkab jääma, mainib õrnalt. Õnneks või kahjuks ta ei adu eriti koguseid, no ei mõista, et kampsunisse kulub rohem kui kaks tokki vms :irv:
Kui saaks sellist vabatahtlikku harutajat vahel laenata? Sihipäraselt ikka - ma mõtlen ?
triin112_väga hea töö jaotus
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
triin112 kirjutas:Muide, mu mehele meeldib hullult harutada :irv: Kui midagi üles harutan, siis palub armsalt, et kas võib ise lõnga sikutada :irv: Tema siis sirinal harutab, kera teen mina
Mu mehele meeldib ka harutada, temal on lisaboonus - kera teeb ka ise :irv:
kohe pidin selle pildi siia panema
kohe pidin selle pildi siia panema
Oh, kass on mul ju ka lõngagurmaan :irv: Lohistab salaja mõnusaid mohäärisegusid ja alpacaid minema, mingid jamad lõngad ei huvita teda üldse No ses mõttes, et vahel kui näen teda lahtise lõngakasti poole vesistamas ja annan mingi sellise lõnga talle mängida millest kahju poleks, siis see on täiesti tühi vaev. Teda ei huvita :irv: Võibki öelda, et ei kassi ega mind ei eruta kunstkiud :irv:
Oh , ma sain just äsja Lõngamaania paki kätte ja vaikselt sai ära poetatud kasti peitu Õhtul hakkan uurima ja silitama neid :irv: :irv:
Mm, minu pakk pannakse/pandi täna kokku... Saan ootama hakata
Kudumisoskus : lihtsamad mustrid, väiksemad tööd
Postituste arv : 112
Pean minema täna kangapoodi tütre seelikule voodrit ostma, aga seal müüakse ka lõnga Ei tea, kas saan ilma lõngata sealt välja Pole seal poes väga ammu käinud ...
Hõpõnöpsist ei saanud ilma lõngata välja. Kotti poetas end seekord 250 g, millest peaks tulema jaanuari keskpaigaks katsikukingitus.
Ja mina vedasin Veronika jõululetist ära pool kilo Baby Alpaca Silki.. seda imeilusat tumesinist Aga ma olin kaval - eile ostsin 6 tokki ja täna 4 tokki.. Nii ei saa kodused arugi, et jälle uut lõnga ostsin :irv:
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40