Milline on sinu lemmik lõngapood?
+20
LillyS
Mumm
helin12
Erlior
Hilde
puuvana
Sunray
triibik
Missuke
kunksik
trints
twiggyy
Katriina
kiisumari
Kikkike
Tsirkusemoor
ok5
maapiiga7
kylcella
anka
24 posters
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Milline on Sinu lemmik lõngapood?
Milline on sinu lemmik lõngapood?
Millisest lõngapoest ostad Sina tavaliselt lõnga ja miks seal?
Viimati muutis seda LillyS (Laup 14 Jan 2017, 20:20). Kokku muudetud 2 korda
Kuna elan nö agulis, siis siin linnakeses lõngapoode polegi ja enamasti piirdun seetõttu netipoodidega
Re: Milline on sinu lemmik lõngapood?
Mina ostan enamuse lõngu Võrust Hõbõnöpsi poest. Ei telli enam eriti. Dropsi muidu olen tellinud nii Wool@Woollenist kui ka Rohelisest Vihmavarjust, aga seda ka juba hulk aega tagasi. Must ja Roosa pood on mul ka hinge peal. Jälgin nende tegemisi ja tõenäoliselt tellin millalgi Dropsi sealt.
Mina tellisin viimati lõnga Noviestist (Novita e-pood) ja kohaliku Konsumi lõngaletist on nii mõnigi Novita lõng koju toodud. Eelmine aasta sai Rohelisest Vihmavarjust ja Karnaluksi e-poest üht-teist soetatud (kuigi kodus on lõngakastid täis, aga ikka on midagi puudu).
Elan metsas, seega tellin e-poodidest.
Roheline vihmavari,Sallike, neist olen tellinud.
Viimasel ajal siiski Woolminti lõngapoest, seal on armas teenindus ning iga kord on pakis ka pisike üllatus.
Roheline vihmavari,Sallike, neist olen tellinud.
Viimasel ajal siiski Woolminti lõngapoest, seal on armas teenindus ning iga kord on pakis ka pisike üllatus.
Pärnus siis Lõngastuudio või Woolmint.
Kui tellin, siis Roheline Vihmavari või WoolandWoollen.
Kui tellin, siis Roheline Vihmavari või WoolandWoollen.
Ausalt ei mäletagi, millal viimati lõnga ostsin. Kudupausi on rohkem kui pool aastat olnud. Aga lähiajal tuleb minna, sest kodus ei ole ju sobivad lõnga
Viimasel ajal olen palju külastanud teisi käsitööpoode ja väga määravaks on saanud müüjate suhtumine ja suhtlemine. Olen nõus maksma pisut rohkem kui poe õhkkond ja müújad on meeldivad.
Viimasel ajal olen palju külastanud teisi käsitööpoode ja väga määravaks on saanud müüjate suhtumine ja suhtlemine. Olen nõus maksma pisut rohkem kui poe õhkkond ja müújad on meeldivad.
Suurem osa minu lõngu tuleb loveknitting.com-ist, jälgin allahindlusi, lemmiklõng on Millamia meriino, aga meeldivad väga ka Madelinetosh ja Malabrigo. No ja muidugi Drops Andes, seda ostan enamasti Käsitööaidast.
Suurem osa minu lõngu tuleb loveknitting.com-ist, jälgin allahindlusi, lemmiklõng on Millamia meriino, aga meeldivad väga ka Madelinetosh ja Malabrigo. No ja muidugi Drops Andes, seda ostan enamasti Käsitööaidast.
Olen tellinud nii Liannist,kui Novita Eestist,aga Pärnus ostan Mare Siniorg poest Rüütli 35 ning vahel ka Kangas ja Nööbist,kus nyyd ka suur valik...
twiggyy- Stardib
-
Heegeldusoskus : on
Kudumisoskus : olemas..
Postituste arv : 8
Mina tellin ka enamasti e-poodidest, viimasel ajal Rohelisest Vihmavarjust, aga olen tellinud ka WoolandWoollen'ist
läbi tuisu ja tormi lähen mina ikka wool&woollenisse, näpuga tahan katsuda ja oma silmaga värvi vaadata, ning kui midagi mitmevärvilist teha siis värve omavahel sobitada, teenindusega olen alati rahule jäänud eile unustasin ennast lullaga lobisema
Netipoodidest on lemmik Woolmint, Wool@woollen, Roheline Vihmavari ja muidugi Must ja Roosa. Ülikiire teenindus ja hea lõngavalik. .
Liann Lõngadest olen muid jubinaid ostnud ja Abakhanist ka.
Ja muidugi Pulloveri Pood, oma imearmsa müüja Leiliga. Pulloveri Poes on ülihead bambusvardad ja selliseid lõngu mida mujal eriti ei ole.
Netipoodidest on lemmik Woolmint, Wool@woollen, Roheline Vihmavari ja muidugi Must ja Roosa. Ülikiire teenindus ja hea lõngavalik. .
Liann Lõngadest olen muid jubinaid ostnud ja Abakhanist ka.
Ja muidugi Pulloveri Pood, oma imearmsa müüja Leiliga. Pulloveri Poes on ülihead bambusvardad ja selliseid lõngu mida mujal eriti ei ole.
Viimati muutis seda Missuke (Esm 09 Jan 2017, 09:30). Kokku muudetud 1 kord
Missuke- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olen natu heegeldanud
Kudumisoskus : on küll, aga areneb veel
Postituste arv : 1132
Minu lemmik Käsitööait Pärnust, muidugi ka Wool@woolen, Roheline Vihmavari. Teised on kuidagi kaugemale jäänud.
triibik- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olemas
Kudumisoskus : olemas
Postituste arv : 1274
Esiteks tahan mainida, et sel aastal olen ostnud ja kudunud dropsi lõngu rohkem, kui kunagi varem. Samas ei saa märkimata jätta, et elades väikelinnas ja sattudes Pärnusse ja minnes seal lõngapoodi on Dropsi lõngade valik kesine. Kõige ehedam näide oli eelmise aasta alguses, kui hakkasin temperatuuritekki kuduma. Valisin Drops Fabeli, arvutasin suurused ja kavandi tegin, valisin lõngavärvid kodus arvutis ja tulemuseks oli see, et sellest suurest Fabeli värvivalikust oli Pärnu lõngapoodide peale saada ainult 3 värvi. Anita Käsitööaidast veenis mind tegema tekki Alpacast. Tegin ka ja terve aasta kirusin, sest pidevalt ei olnud lõngavärve saada ja tänu sellele on tekk praegusel hetkel ka poole peal.
Niisiis Pärnus käin Lõngastuudios ja Anita juures.
E poodidest olen tellinud Rohelisest Vihmavarjust ja aasta lõpus Must ja roosa`st, mis oli väga positiivne. Kuna ma teadsin mis värve vajan oma teki lõpetamiseks, siis oli see ainuke pood, kus olid kõik värvid olemas. Pakk tuli vaatamata aastalõpusaginale kiiresti kohale, lõnga vahele oli peidetud jõulukomm ja Dropsi laste kataloog.
kui ma nüüd veel vajan midagi kunagi, siis kõigepealt vaatan sinna - Must ja roosa.
Pikk jutt... kannatage ära, tahtsin ära öelda.
Niisiis Pärnus käin Lõngastuudios ja Anita juures.
E poodidest olen tellinud Rohelisest Vihmavarjust ja aasta lõpus Must ja roosa`st, mis oli väga positiivne. Kuna ma teadsin mis värve vajan oma teki lõpetamiseks, siis oli see ainuke pood, kus olid kõik värvid olemas. Pakk tuli vaatamata aastalõpusaginale kiiresti kohale, lõnga vahele oli peidetud jõulukomm ja Dropsi laste kataloog.
kui ma nüüd veel vajan midagi kunagi, siis kõigepealt vaatan sinna - Must ja roosa.
Pikk jutt... kannatage ära, tahtsin ära öelda.
Otsest lemmikut ei ole. On kodule lähim Käsitööjaam, kust kiirelt vajaliku asja kätte saab. Ostnud olen vist kõikidest eesti lõngapoodidest. Mõnikord harva tuleb väljamaalt osta, sest kodumaal keegi mulle vajalikku asja hetkel ei müü.
Aga kui on mingi Dropsi soodukas ja tahtmine rahakotti tuulutada, siis käin järjest kõik kohalikud lõngapoed läbi, sest minu soov on, et neid ikka palju oleks ning oma väikese panusega nende käibesse neid ikka alles hoida. Lõngapoode reaalis ja virtuaalis pole kunagi liiga palju.
Aga kui on mingi Dropsi soodukas ja tahtmine rahakotti tuulutada, siis käin järjest kõik kohalikud lõngapoed läbi, sest minu soov on, et neid ikka palju oleks ning oma väikese panusega nende käibesse neid ikka alles hoida. Lõngapoode reaalis ja virtuaalis pole kunagi liiga palju.
puuvana- Abiline
-
Heegeldusoskus : saan hakkama
Kudumisoskus : raskekujuline sõltuvus
Postituste arv : 2773
mina olen viimasel ajal ostnud lõnga W&W
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
Olen tellinud. W&W-st, Noviestist. Käsitööaidast, Lõngastuudiost.
Kui midagi tavalisemat vaja on, siis väisan tavaliselt kohalikke poode.
Kui midagi tavalisemat vaja on, siis väisan tavaliselt kohalikke poode.
Kuna ma elan põhimõtteliselt Käsitööjaama taga, siis tuleb valdav osa minu lõngadest just sealt
Erlior- Stardib
- Heegeldusoskus : kesine
Kudumisoskus : mõistlik
Postituste arv : 11
Kuna kohalikud poed müüvad enamasti akrüüli, siis tuleb tellida. Viimasel ajal tellin Wool Warehouse'st, varem ka Black Sheep Wool'st, Deramores'st. Hea meelega näpiks enne ja värviga lähen ka vahel alt.
Olen kõige enam ostnud ikka Wool & Woollenist ja Rohelisest Vihmavarjust. Vahel astun läbi ka teistest poodidest, nt viimati Liannist. Teistesse linnadesse sattudes proovin kohalikest lõngapoodidest läbi käia.
Nüüd leidsin siin inimese kes vastavalt mu soovile kohaliku väga vana lambatõu villa lõngaks ketrab.
Eestis saan tavaliselt Raasikul ja Pilvelammaste juures oma lõngahimu rahuldatud. Pilvelammaste juurest sain tookord mõnusat Saaremaa lammaste villast kedratud lõnga.
Nüüd leidsin siin inimese kes vastavalt mu soovile kohaliku väga vana lambatõu villa lõngaks ketrab.
Hei naised, panin teema algusesse ka kysitluse.
Kuna olen nii värske tagasitulija, siis otseselt veel lemmikuid välja kujunenud ei ole. "Kodupoed" on Liann ja Käsitööjaam. Netipoodidest on hetkel kasutuses Must ja roosa ja Yarn.ee. Samas olen kleidilõnga otsingul vist küll poolele maailmale tiiru peale teinud ja bookmarkides on neid nüüd hunnikutes oma aega ootamas. Samal "rännakul" komistasin saaremaise Tuuleluua otsa muidugi ka ja hetkel susiseb kleidiprojekt seal.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2