Tellimustööd
+33
Christina1991
meiri
marjekas
Ivika25
innalii
Niki07
KaKr
p2ike26
maarja
maapiiga7
KatyK
KrissK
Drex
Retsete
janelle25
Krentu
eleriin19
tsunaami
Merrukas
tiianiin
Jansa
kairit.
Annyliis
Emmaliine
sumiseja
s6ps
Annely
rion
trinsu
Nuksu
mapikas
Kaisukas
LillyS
37 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Tellimustööd
mina ei hakka kunagi ühtegi tellitud kudutööd enne tegema, kui lõngaraha pole saanud
nii pole mina eriti midagi kaotanud (rahaliselt just), kui nt teen asja valmis ja saadan äragi... õnneks pole kunagi nii juhtunud, aga pole mõtet ka riskida
omad tuttavad on muidugi teine asi
nii pole mina eriti midagi kaotanud (rahaliselt just), kui nt teen asja valmis ja saadan äragi... õnneks pole kunagi nii juhtunud, aga pole mõtet ka riskida
omad tuttavad on muidugi teine asi
See nagu õmblemise juures. Ei saa ju hakata enne kostüümi tegema, kui tellija riiet ei too.
Mina ka koon ja heegeldan, peamiselt väiksemaid asju - mütsid, sallid, kaelussallid, prossid.
Te siin räägite tellijate "ära kadumisest". Mul on päris mitu kogemust, et tuttav inimene tellib mingi asja, ma teen valmis ja siis inimene on kadunud. Lihtsalt ei tule järgi oma asjale, raha ka ära ei maksa. Viimane kord pidin juba ühega päris tülli minema - mina olen ju oma raha ja aega investeerinud tema tellitud asjade tegemisse, näidanud talle pilti valmisasjadest, tema on heaks kiitnud ja siis on lihtsalt kadunud. Niimooddi kuu aega. Ilmus välja alles siis, kui saatsin range kirja, et kas maksab asjade eest ära või otsin nendele uue omaniku. Lõpp hea, kõik hea, aga sellele inimesele ma enam ühtegi asja küll ei tee.
Te siin räägite tellijate "ära kadumisest". Mul on päris mitu kogemust, et tuttav inimene tellib mingi asja, ma teen valmis ja siis inimene on kadunud. Lihtsalt ei tule järgi oma asjale, raha ka ära ei maksa. Viimane kord pidin juba ühega päris tülli minema - mina olen ju oma raha ja aega investeerinud tema tellitud asjade tegemisse, näidanud talle pilti valmisasjadest, tema on heaks kiitnud ja siis on lihtsalt kadunud. Niimooddi kuu aega. Ilmus välja alles siis, kui saatsin range kirja, et kas maksab asjade eest ära või otsin nendele uue omaniku. Lõpp hea, kõik hea, aga sellele inimesele ma enam ühtegi asja küll ei tee.
Siin foorumis on mõned endale konto teinud ekstra sellepärast, et kellegi käest midagi tellida.
Aga väga kurb, et nad tellivad ja siis ära kaovad.
Mina vist olen liiga vanamoeline, aga ma eeldan, et viisakas inimene annab loobumisest märku. Paar rida kirjutada ei ole ju nii kurnav tegevus. Praeguse majandusseisu juures pole imestada kui tuleb ootamatult muid kulutusi ja soovitud asja enam lubada ei saa.
Minu jaoks on see elementaarne viisakus või olen ma asjadest valesti aru saanud?!
Aga väga kurb, et nad tellivad ja siis ära kaovad.
Mina vist olen liiga vanamoeline, aga ma eeldan, et viisakas inimene annab loobumisest märku. Paar rida kirjutada ei ole ju nii kurnav tegevus. Praeguse majandusseisu juures pole imestada kui tuleb ootamatult muid kulutusi ja soovitud asja enam lubada ei saa.
Minu jaoks on see elementaarne viisakus või olen ma asjadest valesti aru saanud?!
KatyK- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : väga hea, kuid arenguruumi on veel
Kudumisoskus : kuduhoolik
Postituste arv : 16
Mind võib ka nimekirja lisada
Koon ja heegeldan põhimõtteliselt kõike ja õmblen ohtralt pehmeid mänguasju
Koon ja heegeldan põhimõtteliselt kõike ja õmblen ohtralt pehmeid mänguasju
Seelikusoov
Soovin endale tellida sellise kauni seeliku: http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=5864&lang=ee
Kes oleks nõus seda mulle heegeldama?
Kes oleks nõus seda mulle heegeldama?
maarja- Uus alles
- Heegeldusoskus : vilets
Kudumisoskus : vilets
Postituste arv : 1
Soovin poistele kampsuneid
Tinc Pincel Facebookis kirjutas:Kudumishoolikud, kas keegi teist oleks nõus mu poiskestele (2- ja 4-aastased) jõuludeks ühe lihtsa lõike ja mustriga sooja kampsuni kuduma? Või äkki teate kedagi soovitada?
Kes saab tema soovi kiirelt täita, siis soov on üleval Facebookis Mustrimaailma lehel. Seal saate talle otse vastata.
/lahendus leitud/
Viimati muutis seda LillyS (Kolm 21 Nov 2012, 12:39). Kokku muudetud 1 kord
Mina teen soutache'i tehnikas kõrvarõngaid :roll:
Kellel FB-s konto olemas, näeb rõngaid sealt: https://www.facebook.com/Cehtelaegas
Kellel FB-s konto olemas, näeb rõngaid sealt: https://www.facebook.com/Cehtelaegas
Haapsalu sall
Otsin Haapsalu salli tegijaid, kes sooviksid oma käsitööd müügiks pakkuda.
Palun võtke minuga privas ühendust!
Palun võtke minuga privas ühendust!
KaKr- Stardib
- Heegeldusoskus : hiilgav, et hullumoodi heegeldada
Kudumisoskus : kuldne, et kustumatult kududa
Postituste arv : 9
KaKr-kas tegemist on mõne poega, kes neid siis edasi müüb või...
Ühtlasi annan teada, et kui on alla 5 postituse, siis ei saa privasid saata.
Turvameetmed spämmijate vastu.
LillyS kirjutas:KaKr-kas tegemist on mõne poega, kes neid siis edasi müüb või...
Jah, need lähevad käsitööpoodi müüki.
Kuni viie postituse täitumiseni võiks siis müügipakkumisi saata meilile katlinkruusoja@gmail.com koos hinnasoovi, suuruse ja mustri kirjeldusega (veel parem koos pildiga) .
Hetkel sooviks pakkumisi konkreetsetele sallidele, mis juba valmis kootud. Hiljem, kui projekt edukalt käivitunud, oleks mulmvõimalik esitada ka juba konkreetseid tellimusi (suuruste ja mustrite osas).
Koon ka ise päris palju. Aga Haapsalu salli ei ole teinud ning hetkel kahe väikese lapse kõrvalt jagub aega vaid nendele asjade meisterdamiseks.
Aga muidu endast ja taustast. Olen elanud Norras ja seetõttu väga suur Garnstudio mustrite ja Drops lõngade fänn ning saan pakkuda omalt poolt vajadusel ka mustrite tõlkeabi (norra ja soome keelest).
KaKr- Stardib
Ka mina pakun ennast välja. Heegeldamisega olen hobikorras tegelenud juba kümmekond aastat.
Niki, äkki saad lisada lingi oma blogisse või kuskile, kus oleks eelnevaid töid näha?
Facebooki link siin ei tööta millegipärast.
Facebooki link siin ei tööta millegipärast.
Siin foorumis ei ole jah oma albumi tegemise võimalust.
Pildid peaks üles panema mujale netialbumisse või blogisse. (saab ka Facebookist pildi aadressiga linkida)
Pildid peaks üles panema mujale netialbumisse või blogisse. (saab ka Facebookist pildi aadressiga linkida)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.460550084000940.116752.100001378561623&type=3 Siin siis veidi pilte.. Püüan neid veel üles laadida, siiani pole väga oma töid pildistanud.
Vist ei ole avalikuks pandud, et ei näe.
Vabandust.. Nüüd peaks toimima.. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.460550084000940.116752.100001378561623&type=3
Nüüd on näha!
Meil on olemas ka teema: kuidas pildistada käsitööd. Äkki saad abi!
Meil on olemas ka teema: kuidas pildistada käsitööd. Äkki saad abi!
meeldib teha haapsalu salle,müügiks on valmis ka neid.
Viimati muutis seda innalii (Teis 25 Juun 2013, 17:17). Kokku muudetud 1 kord
innalii- Uus alles
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 2
Kas siin keegi on kudunud/ koob Haapsalu salli kirjaga kleite? Või teab kedagi, kes koob. Liina Reesi tean, kuid ta ei võta hetkel uusi töid.
Võimalik, et ma oleksin huvitatud. Andke endast märku kas privaatsõnumiga v meilile katlinkruusoja@gmail.com
Võimalik, et ma oleksin huvitatud. Andke endast märku kas privaatsõnumiga v meilile katlinkruusoja@gmail.com
KaKr- Stardib
Pange mind ka kirja..HEEGELDAN..tehtud tööd üleval facebookis Marje Käsitöö/Crafts By Marje.
marjekas- Uus alles
- Heegeldusoskus : väga hea
Kudumisoskus : rahuldav
Postituste arv : 1
Tere Teen ka tellimustöid.Olen siin foorumis uus, minu tööd näha https://www.facebook.com/pages/K%C3%A4sit%C3%B6%C3%B6laegas/228607093844951
- koon, heegeldan, tikin
- koon, heegeldan, tikin
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3