Otsin mustrit.
+93
härm
meka
Ingas
Katriina
LillyS
anuvatter
janne35
anka
kylcella
johhei
Mumm
trints
Kirss
Helve pisike
helin12
echo20
Woolish
Kiibuke
viriseja
Blackbird
nispel
Moona
Terta
buldog
laanelill
tsunaami
Kata
kair
pisike_smile
kiiska
maiplix
triibik
toomkuningas
Erru
Cassie
kaidi
Merkuur
Mammutis
-ainultsina-
annuška
lulla
caminante
maapiiga7
rasvake
tmai
triin112
Jansa
Pisi-Pisi
helu
v2ikekass
Kuradike
Annuke
Bananasilk
carissime
Miuks
anniqa
jutapille
piisk
Emmaliine
katriina7
r66muz
maris
manny09
Maadlipreili
Helikene
Sussukas
lauter
Krõõt
aet10a
maasikmari
p2ike26
rion
Drex
avlis
Rubiina
anneli69
Gritten
anca17
Marumagus
ilona
peri
verpin
kiisumari
Prooton
trinsu
siil
mapikas
Kaisukas
padjakas
maarit
Retsete
Angela
Marchia
97 posters
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 27
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Otsin mustrit.
Meka - see sinine seeliku peale ma ihun juba hammast pea aasta. Tegema pole hakanud ... veel. Mis lõnga ja vardaid sina kasutasid? Selle tegemine ongi jäänud suuresti materjali taha, ei ole leidnud seda enda jaoks sobivat.
Teised seelikud on ka isuäratavad.
Meka su seelik on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilus Ja see hall on mul ka mõtetes olnud
Kata kirjutas:Meka - see sinine seeliku peale ma ihun juba hammast pea aasta. Tegema pole hakanud ... veel. Mis lõnga ja vardaid sina kasutasid? Selle tegemine ongi jäänud suuresti materjali taha, ei ole leidnud seda enda jaoks sobivat.
Ma kudusin originaalis ettenähtud varrastega, aga lõngaks oli Madame Tricote Maxi kahekordselt. Aga M suurus (waist 32) jäi mulle üüratult suureks. Nüüd mõtlen, et puusaosa teeksin kahekordsest, ja selle kooks veel pikema, et ikka püksikud ära kataks , ning mustriosa siis kooks natuke väiksema vardaga ühekordsest. Aga sel juhul peab mustrikordusi ümber arvutama... Ja talvel jõudsin hoopis pluusi ja seeliku ühendamisele mõelda, et siis hoopis võiks kleit sealt tulla .
Oleks veidi heegeldamisabi vaja. Pilt on, mustrit mitte. Kuidas seda nupukest teha? Mitu sammast kokku heegeldades jääb lapik nupp, aga tahaks just sellist, ilusat nupukest
peaaegu nagu kudumises: tõmbad läbi silmuse ja õhksilm, siis veelkord läbi silmuse ja õhksilm, viimane kord on läbi silmuse, nii teet niipalju kui suurt nupu tahad ja heegeldad korraga läbi ja ongi valmis
Otsin hõlmiku lõiget. Tegemist on tavalise eest rippuma jäävate hõlmadega hõlstiga ja see peaks tohutult lihtne olema, aga kuna ma ikka pole kohe üldse õmbleja-tüüp, siis ei julge peast ka teha. Vaatasin ka Anna blogisse, kuid tundub, et see pole päris see...
Eile kui kirjeldasid oma soovi, meenus mulle kohe Kirrmaieri VitaminD , aga see pole ikka päris selline nagu mul endal meeles oli.
Otsin, mõtlen ja tuuseldan veel veidi
Edit: äkki saan rippuvast hõlmast kuidagi teisiti aru, aga äkki midagi sarnast?
Eile kui kirjeldasid oma soovi, meenus mulle kohe Kirrmaieri VitaminD , aga see pole ikka päris selline nagu mul endal meeles oli.
Otsin, mõtlen ja tuuseldan veel veidi
Edit: äkki saan rippuvast hõlmast kuidagi teisiti aru, aga äkki midagi sarnast?
Tänud linkide eest. Carissime pakutud on minu oma visioonile lähim - ses mõttes, et plaanin ka bukleest.
Lisan aga aadressi n.ö. valmistootest (masinavärk noh), mis mõtteis oli:
www.everything5pounds.com - knitwear ja asymmetric-superfine-cardigan
Lisan aga aadressi n.ö. valmistootest (masinavärk noh), mis mõtteis oli:
www.everything5pounds.com - knitwear ja asymmetric-superfine-cardigan
http://www.mustrimaailm.net/t602p480-angela-katetoo?highlight=angela
http://www.mustrimaailm.net/t602p480-angela-katetoo?highlight=angela
Need pildid on kunagi tuhlamise tuhinas netist leitud (tol hetkel tundus kõik lihtne ja arusaadav), mustrit kõrval polnud. Selle sinisega saaks veel koba peale hakkama, aga see lilla ... samas see suureauguline muster tundub niii ahvatlev
Vanarahva tarkus "Räägi inimestega" Seda abipalvet kirjutades ja pilti suurendades sain vist isegi aru, kuidas seda kududa ... peale tööd proovin järgi
Need pildid on kunagi tuhlamise tuhinas netist leitud (tol hetkel tundus kõik lihtne ja arusaadav), mustrit kõrval polnud. Selle sinisega saaks veel koba peale hakkama, aga see lilla ... samas see suureauguline muster tundub niii ahvatlev
Vanarahva tarkus "Räägi inimestega" Seda abipalvet kirjutades ja pilti suurendades sain vist isegi aru, kuidas seda kududa ... peale tööd proovin järgi
Mina otsin kiiret lahendust meesinimese suvemütsi jaoks, et soojamaa päike hõrenevale pealaele liiga ei teeks. Heegeldaks? Milline lahendus oleks see, mis kandmiskõlbulikuks tunnistataks? Palun abi ja soovitusi! Mees pole muidu üldse mütsisõber.
Mina otsin kiiret lahendust meesinimese suvemütsi jaoks, et soojamaa päike hõrenevale pealaele liiga ei teeks. Heegeldaks? Milline lahendus oleks see, mis kandmiskõlbulikuks tunnistataks? Palun abi ja soovitusi! Mees pole muidu üldse mütsisõber.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Küsiksin hoopis ideed naistemütsi osas. Sellist, mida kanda juba veidikese külmaga mitte alles käreda pakasega. Ja mitte peadligi müts, pigem lopsakam. Pitsid, palmikud, lehvid, satsid, kõik võib olla.
Mul peaaegu sama probleem mis Triinul. Sooviksin ka sellist veidi lopsakamat mütsi, kuhu sobiksid näiteks palmikud - kuid mitte satse ja lehve (lehvide east olen natuke väljas )triin112 kirjutas:Küsiksin hoopis ideed naistemütsi osas. Sellist, mida kanda juba veidikese külmaga mitte alles käreda pakasega. Ja mitte peadligi müts, pigem lopsakam. Pitsid, palmikud, lehvid, satsid, kõik võib olla.
buldog- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : väike
Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 216
Mina kudusin endale baretilaadse Safranist 1,5-2 aastat tagasi, mustriks Fern Glade, tõeliselt mõnus muster, saab ju kududa täpselt nii lopsaka, kui vaja
Bulgog, kas sulle STARR ei meeldi? Muidu on see minu suur lemmik, aga olen neid juba 2 kudunud, ise ikka ilma Ja eks satsid olidki rohkem kusntiline liialdus
Katriina, aitäh, see on tõesti ilus muster
See Fern Glade on imekena muster
Tänan Triin ja Katriina. Mõlemad on väga ilusad. Triin, ega Sul juhuslikult STARR mustrit jagada ei ole? Eelistaks mustrit skeemina - olen harjunud nendelt kuduma (või eestikeelset juhendit). Mul inglise keel väga nadi ja nende regivärsid võtavad enne kudumise algust juba kuduisu ära.triin112 kirjutas:Bulgog, kas sulle STARR ei meeldi? Muidu on see minu suur lemmik, aga olen neid juba 2 kudunud, ise ikka ilma Ja eks satsid olidki rohkem kusntiline liialdus
Lehvid mulle väga meeldivad, kuid ............
buldog- Ütleb sõna sekka
Kui õigesti mäletan, peaks Starr skeemina täitsa olemas olema. Kui õhtul teise arvuti taha maandun, siis otsin ja kirjutan sulle!
Tänud juba ettetriin112 kirjutas:Kui õigesti mäletan, peaks Starr skeemina täitsa olemas olema. Kui õhtul teise arvuti taha maandun, siis otsin ja kirjutan sulle!
buldog- Ütleb sõna sekka
Näiteks Arbacia.triin112 kirjutas:Küsiksin hoopis ideed naistemütsi osas. Sellist, mida kanda juba veidikese külmaga mitte alles käreda pakasega. Ja mitte peadligi müts, pigem lopsakam.
Mul muster 2008 aasta märtsikuus arvutisse salvestatud, aga mingil põhjusel pole ma teda kordagi kudunud
Katriina kirjutas:Mina kudusin endale baretilaadse Safranist 1,5-2 aastat tagasi, mustriks Fern Glade, tõeliselt mõnus muster, saab ju kududa täpselt nii lopsaka, kui vaja
Mu pisitütar kannab selle mustri järgi kootud valget mütsikest. Peakski endale ka tegema, aitäh linki lehvitamast! :roll:
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
Ühinen Triinuga- sellist naiselikku pitsilist mütsi oleks endal ka vaja
Ma kannaks isegi satsiga mütsi
Eelnevad mütsid tuleb plaani võtta
Triin Tõlget oleks ka mul vaja
Ma kannaks isegi satsiga mütsi
Eelnevad mütsid tuleb plaani võtta
Triin Tõlget oleks ka mul vaja
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Similar topics
» Otsin koostööpartnerit!
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Küsi siin (Foorumi kohta, mitte mustrite) ehk Vajan abi teema
» Tellimustööd
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Küsi siin (Foorumi kohta, mitte mustrite) ehk Vajan abi teema
» Tellimustööd
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 27