Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
+74
KahRRR
saaramaara
annero
taimi
kerli161
Katriina
anka
rasvake
kunksik
trints
kuduja30
Mumm
Alleraa
puuvana
Ingas
reedekolmteist
anxy
kiiska
biki
LillyS
Kaisukas
AnneliM
johhei
marjooso
gerli6is
toomeoks
joshik
Õunake
Sirelin
weltonsee4
mertre
anca17
Kikkike
Drex
Signatur
Helen
Sablik
puustjapunaseks
linnapreili
siil
tarakan
kirstip
maiplix
echo20
juula2
p2ike26
KrattKratt
Elje Tamlak
millikas
ageta
kammeljas
kristi
maarja65
toomkuningas
KatreJogeva123
Kadrii
Miuks
helin12
viriseja
Retsete
laanelill
Terta
maapiiga7
carissime
Helikene
meka
katriina7
Kiibuke
Cassie
avely
kiisumari
ussu
triin112
karin09
78 posters
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 25
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
karin09- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : ei oska eriti
Kudumisoskus : algaja
Postituste arv : 94
Re: Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
Nuud mul sama mustri kohta kusimus...ma ei saa aru varruka aarise kudumisest...kas pean need eraldi kuduma ja kuidas siis ma nad koik vardale saan..tekitab natuke segadust...
karin09- Mustrite koguja
Sa kood ühe varruka äärise ja siis teise. Seejärel võtad oma kehaosa ja mina võtaksin nüüd ühe varrukaosa silmused ja lükkaksin need kehaosa varrastele ringi algusesse, siis tõstaksin kudumata pooled kehaosa silmused teisele vardala kuni jõuad nende mahakootud silmusteni. Sinna poetad teise varruka silmused ja siisvõid juba põhimõtteliselt kudumist alustada edasi, kuid ilmselt on lihtsam ülejäänud kehaosa silmused ka kudumata ära tõsta, et jõuaksid oma kerast jooksva lõngani ja saaksid passe kudumisega mustri järgi jätkata.
Kui segaseks jäi, siis küsi uuesti
Kui segaseks jäi, siis küsi uuesti
Kui ma koon ringvarrastega siis koon kehaosa ara ajan naiteks longale ja oanen korvale siis koon varruka aarised ja ringvardale lukkan siis alguses uhe varruka aarise siis kehaosa ja lipuks teise varruka aarise...seda utleks mu loogika aga see voib ka eksida.Suur aitah vastanutele!
karin09- Mustrite koguja
Põhimõtteliselt nii jah, aga vaata ikka, et sul 2 varrukat ei jääks kõrvuti vaid ikka pool kehaosa oleks varrukate vahel mitte terve
Proovi ja katseta ning kui midagi tundub imelik, siis küsi taas
Proovi ja katseta ning kui midagi tundub imelik, siis küsi taas
Ma siin ikka motlen,et kui mul terve kehaosa on kootud ringvarrastele...siis ma ei sa seda ajada taas ringvarrastele poolitades..see laheb ikka tervelt juu...ja siin jooksebki mu moistus kokku...kuidas ikka seda vardale korralikult ajada
karin09- Mustrite koguja
Tegin skeemi pealtvaates. Sind ajab ilmselt segadusse, et neid 2 x 8 mahakootud kaenlaalust silmuseid enam ei koota.
Mina kooks seda nii, et varruka kahanduste kohale looksin vajalikud varruka silmused ja varruka ripskoelise äärise kooksin pärast silmu üles korjates teisipidi külge.
Mina kooks seda nii, et varruka kahanduste kohale looksin vajalikud varruka silmused ja varruka ripskoelise äärise kooksin pärast silmu üles korjates teisipidi külge.
karin09- Mustrite koguja
Miuks, vaga hea joonis! ja kaval nipp!
Hakkan kampsunile lukku panema, nüüd vaatan, et kuna on tagasikeeratav ühekordne krae, siis jääb ju luku tagumine pool krael näha Kas kududa kaelusele sissepoole mingisugune riba ja siis õmmelda? Kas kellelgi on kogemust? Tänud ette!
mu teada ongi paljudel juhenditel topelt riba esiserval et lukk sinna vahele ommelda.
Andis otsida, aga leidsin... ( DROPS 58-17 )
Kahtlustasin, et äkki oleks kohe pidanud kuidagi topelt kuduma , õnneks ei pea nüüd harutama jälle
Kahtlustasin, et äkki oleks kohe pidanud kuidagi topelt kuduma , õnneks ei pea nüüd harutama jälle
Mul on üks küsimus suurele ringile, kas sellist asja on võimaliküldse teha nagu ma silmeees ette kujutana ja kui siis kuidas.
Nimelt ma tahaksin lahtised silmused kokku kududa nii, et pealt näeks see välja nii nagu jookseks üks silmus peal ahelketina kui te aru saate mida ma mõtlen
Mul vaja kapuuts kokku õmmelda, aga ma tahaks, et musta kapuutsi see õmbluse koht oleks rohelise lõngaga kett
Nimelt ma tahaksin lahtised silmused kokku kududa nii, et pealt näeks see välja nii nagu jookseks üks silmus peal ahelketina kui te aru saate mida ma mõtlen
Mul vaja kapuuts kokku õmmelda, aga ma tahaks, et musta kapuutsi see õmbluse koht oleks rohelise lõngaga kett
Palun abi
Küsimus selles heegeldamise infos, kas heegeldamise infojuhist tuleb kasutada kõikidel ringidel või ainult esimesel real?
Allpool ridade juures seda infot enam pole. Ja kui teha pidevalt kinnissilmuseid, siis jääb ühtlane, aga kui esimene ks vahetada ahelsilmuse vastu, siis ju ei jää pind ühtlane?
HEEGELDAMISE INFO
Asenda ringi/ rea esimene kinnissilmus (ks) 1 ahelsilmusega (ahels). Lõpeta iga ring 1 aassilmusega (aass) ahels-sse ringi alguses.
PAPUD
Heegelda kahekordse heleroosa lõngaga 3 ahels ja ühendada 1 aass-ga ringiks (heegeldamist alustatakse papu ninast).
1. RING: heegelda 5-5-6 (6-7) ks tekkinud ringi.
2. RING: 2 ks igasse ks-sse = 10-10-12 (12-14) ks.
3. RING: * 1 ks esimesse ks-sse, 2 ks järgmisesse ks-sse *, korda *-* = 15-15-18 (18-21) ks.
4.– 6. RING: 1 ks igasse ks-sse.
7. RING: * 1 ks kahte esimesse ks-sse, 2 ks järgmisesse ks-sse *, korda *-* = 20-20-24 (24-27) ks.
Edasi heegelda 1 ks igasse ks-sse, kuni töö pikkuseks on u 4-4-5 (6- cm.
Palun abi
Küsimus selles heegeldamise infos, kas heegeldamise infojuhist tuleb kasutada kõikidel ringidel või ainult esimesel real?
Allpool ridade juures seda infot enam pole. Ja kui teha pidevalt kinnissilmuseid, siis jääb ühtlane, aga kui esimene ks vahetada ahelsilmuse vastu, siis ju ei jää pind ühtlane?
HEEGELDAMISE INFO
Asenda ringi/ rea esimene kinnissilmus (ks) 1 ahelsilmusega (ahels). Lõpeta iga ring 1 aassilmusega (aass) ahels-sse ringi alguses.
PAPUD
Heegelda kahekordse heleroosa lõngaga 3 ahels ja ühendada 1 aass-ga ringiks (heegeldamist alustatakse papu ninast).
1. RING: heegelda 5-5-6 (6-7) ks tekkinud ringi.
2. RING: 2 ks igasse ks-sse = 10-10-12 (12-14) ks.
3. RING: * 1 ks esimesse ks-sse, 2 ks järgmisesse ks-sse *, korda *-* = 15-15-18 (18-21) ks.
4.– 6. RING: 1 ks igasse ks-sse.
7. RING: * 1 ks kahte esimesse ks-sse, 2 ks järgmisesse ks-sse *, korda *-* = 20-20-24 (24-27) ks.
Edasi heegelda 1 ks igasse ks-sse, kuni töö pikkuseks on u 4-4-5 (6- cm.
Ikka iga ringi alguses on mõeldud.
Aga loomulikult võib teha hoopis endamoodi ja spiraalselt, et ilusam jääks.
Aga loomulikult võib teha hoopis endamoodi ja spiraalselt, et ilusam jääks.
Ma mõtlen, et mida selline juhendis antud viis annab? Ma ei saa üldse aru, miks peaks mingeid silmuseid vahetama?
Aassilmusega lõpetad rea = tõmbad rea kokku. Ahelsilmus on järgmise rea kõrguseks. Vähemalt nii saan mina asjast aru .
kinnissilmustega ringis heegeldades teen mina tavaliselt amigurami tehnikat ehk heegeldan spiraalis ja ringe ei "lõpeta". seda meetodit ei saa aga kasutada nt triibuliste asjade puhul, sest siis jäävad sakid sisse.
sammastega heegeldades tuleb kindlasti ring nö lõpetada, ehk kinnitada aassilmusega ringi alguse külge sammastega ma teen tavaliselt veel sellise triki, et kui pind peab olema tihedam, siis ma teen 1 ahelsilmuse korguseks vähem ja siis kohe samasse auku ka samba. hiljem kinnitan ringi sinna sambasse hoopis
sammastega heegeldades tuleb kindlasti ring nö lõpetada, ehk kinnitada aassilmusega ringi alguse külge sammastega ma teen tavaliselt veel sellise triki, et kui pind peab olema tihedam, siis ma teen 1 ahelsilmuse korguseks vähem ja siis kohe samasse auku ka samba. hiljem kinnitan ringi sinna sambasse hoopis
Tere
Suure õhinaga ostsin lõnga ja vajaksin töö alustamiseks skeemi. Silmuste kirjeldus on küll antud, kuid olen algaja ja skeemi järgi tuleksin heegeldamisega paremini toime.
Palun siis abi, kellel on olemas selline skeem Drops 131-52 muster LI-001.
Kas kuskil on koht, kus saaks näiteks kohapeal mustri selgeks õppida, väga meelsasti tuleksin kohale ja kuulaks-vaataks oskajate nõuandeid ja töövõtteid.
Toredat päeva soovides
Zanna
Suure õhinaga ostsin lõnga ja vajaksin töö alustamiseks skeemi. Silmuste kirjeldus on küll antud, kuid olen algaja ja skeemi järgi tuleksin heegeldamisega paremini toime.
Palun siis abi, kellel on olemas selline skeem Drops 131-52 muster LI-001.
Kas kuskil on koht, kus saaks näiteks kohapeal mustri selgeks õppida, väga meelsasti tuleksin kohale ja kuulaks-vaataks oskajate nõuandeid ja töövõtteid.
Toredat päeva soovides
Zanna
Signatur- Uus alles
- Heegeldusoskus : algaja
Postituste arv : 1
Kui juhendi juures skeemi pole, siis ma kahtlen kas kellegil seda on.
Ma paeval uurin mis teha annaks.
Aga longapoodides on ka tavaliselt tublid myyjad, kes oskavad kohapeal aidata.
Ma paeval uurin mis teha annaks.
Aga longapoodides on ka tavaliselt tublid myyjad, kes oskavad kohapeal aidata.
Kui loed texti ja vaatad piti, kas sellest on abi?
Alati võib ju lisada ka omaloomingut, ei pea ju olema 100% nii nagu kirjeldatud.
Alati võib ju lisada ka omaloomingut, ei pea ju olema 100% nii nagu kirjeldatud.
Kuna ma ka olen selline nõukaaegne inimene ja pealiskaudne ka veel, ka ei viitsi juttu lugeda ja harjunud piltidega, siis olengi vahel jutu järgi omale enne tegemist skeemi paberile "joonistanud".
Kui ma pildi järgi õigesti aru saan, siis on kõik lapid ühesuguse mustriga ja igas mustris on 5 rida. Pole väga palju käsitööd vaja teha.
Kui ma pildi järgi õigesti aru saan, siis on kõik lapid ühesuguse mustriga ja igas mustris on 5 rida. Pole väga palju käsitööd vaja teha.
Kopeerisin pildi arvutisse, avasin Paint programmiga ja suurendasin kuskil 250%
Igati pildilt loetav.
Isegi juttu lugedes saaks sinna vajalikud märgid peale joonistada (aga mul pole praegu aega lugeda ja joonistada)
Igati pildilt loetav.
Isegi juttu lugedes saaks sinna vajalikud märgid peale joonistada (aga mul pole praegu aega lugeda ja joonistada)
Similar topics
» Palun abi arhiiv (vaata siit igasugu küsimusi - vastuseid!)
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» DROPSi mustrite tõlgete soovid.
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 25