Drops Snow (endine Eskimo)
+24
Bellemoore
Retsete
kiisumari
katriina7
aet10a
jutapille
Anneli
ilona
kristelka
Marchia
Mumm
piisk
Angela
evamitt
kurimari
anniqa
peri
Tirtsukas
Krentu
LillyS
Kaisukas
gabriella
mapikas
Bananasilk
28 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Drops Snow (endine Eskimo)
Heegeldatud laste mütsi kogemus on, et ei ole liiga paks. Täitsa parajalt mõnus jäi.
Polarisest tegin ka, see on kahekordne Eskimo ja jääb küll paks...
Polarisest tegin ka, see on kahekordne Eskimo ja jääb küll paks...
Ma just sooja tahangi. Loodan ainult, et ei hakka kratsima. Aga seda vist Dropsi villaste lõngadega ei juhtu
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Koon kampsunit Eskimost, mille toon on 49m khaki green mix ja jääb veidike puudu. Kahjuks pole netipoest ka seda praegu saada ja uurin ega kellelgi seda juhtumisi üle ei ole? Ei olekski vaja tervet tokki, piisaks lausa poolest või kolmveerandist – nii rumalalt vähe on puudu.
kristelka- Uus alles
- Heegeldusoskus : imeväike
Kudumisoskus : päris hea
Postituste arv : 1
uus vill?
Mul on selline küsimus, et kas keegi oskab seletada, mis on see "uus vill" millest "Eskimo" tehtud on?
Külaline- Külaline
Enne kui ma kõik lõnga ära koon näitan teile ka, minu Eskimo mis sai tellitud kampsuni jaoks Kududa hea, edeneb ju kiiresti Arvasin pildi järgi, et lõng on tumedam aga pigem selline heledam hall minu jaoks. Aga ega selle pärast kampsun tegemata jää.
uus vill tähendab seda, et looma seljast on vill tulnud ja otse lõngaks läinud, ja lõnga valmistamisel ei ole kasutatud kuskil mujal varem kasutatud villa. VT paragrahv 11 https://www.riigiteataja.ee/akt/13307678Kristil kirjutas:Mul on selline küsimus, et kas keegi oskab seletada, mis on see "uus vill" millest "Eskimo" tehtud on?
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Tänud Krentu vahva teada
Piilun ka nüüd rõõmsalt Eskimo poole
Piilun ka nüüd rõõmsalt Eskimo poole
Külaline- Külaline
Mina olen eskimost teinud lapsele pontso ja hetkel lõpetan kampsun jakki, üli mõnus ja pehme. Ei kõdista
Kas keegi oskab ehk aidata: Eskimo 10, tooni nimeks Bordeaux, värvikaardil ja minu arvutis pigem lillakas, aga minu jaoks on bordoo pigem sügavpunane. Et milline see värv siis "päriselus" olla võiks? No et teaks kohe hulgim tellida :irv:
Minu arvutis on kah punakaslilla ja nii ilus värv. Ihun sellele juba ammu hammast .
Veel küsin, kas keegi on jõudnud oma Eskimost tehtud asju juba palju kanda ja pesta ka, kuidas vastu on pidanud?
Veel küsin, kas keegi on jõudnud oma Eskimost tehtud asju juba palju kanda ja pesta ka, kuidas vastu on pidanud?
Minu kampsun hakkas peale neljandat kandmiskorda toppe ajama. Aga ma korjasin need ära ja kannan aga rõõmsalt edasi - ta lihtsalt on niii soe ja pehme! Pesnud veel pole.
Mu õde, kes Eskimo kampsunit kannab, ütleb, et läheb jah topiliseks aga need topid on sellised suured ja saab ära noppida. Eks selline heide moodi lõng läheb nii või teisiti topiliseks, see on juba sinna struktuuri sisse kirjutatud
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Suurte toppide noppimine võib olla ju täitsa mõnus tegevus, eriti kui kampsun on mõnusalt pehme ja soe.
Mul pidasid need neli kuud vastu ja siis pidin ära viskama Aga kandsin ka iga päev
Ilmselt on need eskimost sussid ikka mõeldud n.ö. külalissussideks, et annad külalisele jalga või kannad ise külla minnes....täisvillane ju väga kaua vastu ei panegi
Kas auguliseks läksid Eskimost kootud sussid, või kootud ja vilditud sussid? Mulle õudselt meeldivad mõned vilditud sokid-sussid, aga ei ole veel mahti saanud neid endale ka teha, seni ainult kingituseks läinud.
Mina just katsetasin Eskimot pesumasinas vanutada ja tundub olema selle jaoks üsna "lollikindel" lõng. Mõtlesingi, et üritaks sussid vanutada, kui millalgi Eskimot juurde soetada õnnestub.
No seda ta ongi, ega's ma muidu nii väga endalegi ei igatseks üht vilditud sussipaari, kui need poleks lahedad.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS ♥ You #8
» DROPS ♥ You #7
» DROPS Wish
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS ♥ You #8
» DROPS ♥ You #7
» DROPS Wish
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3