Roheline Vihmavari ökopood
+77
Missuke
Angela
caminante
Lonni
Kirss
kallike
s6ps
Koogu
annero
anca17
Kadrii
Kikkike
triin112
Merkuur
Katriina
taimi
KrattKratt
maris
annikavu
annuška
pintsel
pisike_smile
Kata
tarakan
Elje Tamlak
sirts75
piisk
Miuks
Berta
tiina
rasvake
triibik
viriseja
Della
buldog
Pisi-Pisi
pirre46
arlote
toomkuningas
Liisuhenri
pirgo
anxy
Tirtsukas
Bellemoore
echo20
sirliiz
lulla
margitrajando
Krentu
Emmaliine
juula2
Kaisukas
härm
Terta
Mumm
kammeljas
kiisumari
helin12
maapiiga7
kair
Anna
Kiibuke
laanelill
Woolish
anka
kaiekk
Erru
kristyna10
tegelinski
Marchia
katriina7
rion
carissime
Drex
siil
Retsete
LillyS
81 posters
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 41
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Re: Roheline Vihmavari ökopood
Mina tellisin vestilõngale lisaks 2 tokki Big Fabelit(ettetellimisega oli see toon võimalik võtta.) Arve tasusin ja nüüd siis pean lootma, et seda tooni lõnga ikka tuleks, jah? ja kui ei tule, siis mina võin juba ette kinnitada, sobib ka muu toon meesterahva sokipaariks
Tirtsukas kirjutas:Mina tellisin vestilõngale lisaks 2 tokki Big Fabelit(ettetellimisega oli see toon võimalik võtta.) Arve tasusin ja nüüd siis pean lootma, et seda tooni lõnga ikka tuleks, jah? ja kui ei tule, siis mina võin juba ette kinnitada, sobib ka muu toon meesterahva sokipaariks
Tirtsukas, palun saada, millised toonid oleksid järgmised alternatiivid. Tellimust tehes enam-vähem vastab arvutis näidatav seis reaalset laoseisu, saan kohe vahetada.
Triin ja Helen, Olen koolituselt tagasi ja lõngapakike oli mind ilusti ootamas, õhtul võtsin veel kätte ja kudusin oma vesti edasi. Enam pole palju jäänud!
Ma ei suutnud ka kiusatusele vastu panna ja tellisin omale DLY#3... Natukene Kust kudujat leida, pole aimugi.
Mis värvi sa lõpuks tellisid?
punast ja taevasinist... 10tk/7tk.
Mina ei suutnud vastu panna ja (ette)tellisin DLY#3 , ka natukene ,värvid bordoo , punane ja puudriroosa
Tahaks muidugi kõiki värve ! Ja kõige tähtsam on see , et mul on aega
Tahaks muidugi kõiki värve ! Ja kõige tähtsam on see , et mul on aega
Kuna DLY erilõngu saab tellida vaid 11 värvi korraga-18 kiloste pakkidena, ja igas pakis on värvilisi lõngu vaid 1 kg ja naturaalseid värve 2-3-4 kg (nii oli vähemalt DLY 2-ga), siis kõikide sinise- ja punasesoove ilmselt rahuldada ei suuda. Pole jõudu tellida 5 pakki.
Edasised tellijad, palun pange esimene eelistus ikkagi tellimusse kirja. Ja kui on ka teine eelistus, siis palun lisage see kommentaaridesse.
Kui mingil imelisel põhjusel Garnstudio seekord pakke mõistlikumalt komplekteerib, äkki on värvilisi rohkem kilogramme ja keegi ei jää soovitust ilma
Kui naturaalvalget tuleb hulgi, siis selle võin ma Teile ise ka punaseks ja oranžiks värvida
Edasised tellijad, palun pange esimene eelistus ikkagi tellimusse kirja. Ja kui on ka teine eelistus, siis palun lisage see kommentaaridesse.
Kui mingil imelisel põhjusel Garnstudio seekord pakke mõistlikumalt komplekteerib, äkki on värvilisi rohkem kilogramme ja keegi ei jää soovitust ilma
Kui naturaalvalget tuleb hulgi, siis selle võin ma Teile ise ka punaseks ja oranžiks värvida
Helen kirjutas:Tirtsukas kirjutas:Mina tellisin vestilõngale lisaks 2 tokki Big Fabelit(ettetellimisega oli see toon võimalik võtta.) Arve tasusin ja nüüd siis pean lootma, et seda tooni lõnga ikka tuleks, jah? ja kui ei tule, siis mina võin juba ette kinnitada, sobib ka muu toon meesterahva sokipaariks
Tirtsukas, palun saada, millised toonid oleksid järgmised alternatiivid. Tellimust tehes enam-vähem vastab arvutis näidatav seis reaalset laoseisu, saan kohe vahetada.
Kindel soov oleks kududa ikka Bib Fabel nr906 metsamarjad(tellisin 2tokki)
Aga kui nüüd ikka tuleb välja sedasi, et seda tooni rohkem keegi ei taha, siis Big Fabel 677, 522, 542, 905
Tirtsukas kirjutas:Helen kirjutas:Tirtsukas kirjutas:Mina tellisin vestilõngale lisaks 2 tokki Big Fabelit(ettetellimisega oli see toon võimalik võtta.) Arve tasusin ja nüüd siis pean lootma, et seda tooni lõnga ikka tuleks, jah? ja kui ei tule, siis mina võin juba ette kinnitada, sobib ka muu toon meesterahva sokipaariks
Kindel soov oleks kududa ikka Bib Fabel nr906 metsamarjad(tellisin 2tokki)
Aga kui nüüd ikka tuleb välja sedasi, et seda tooni rohkem keegi ei taha, siis Big Fabel 677, 522, 542, 905
Tirtsukas, 906 metsamarja näitab laos olevaks, alternatiivi küsisin igaks juhuks. See, et soovite vaid 2 tokki, pole üldse probleem. Ülejäänud saame endale
Kauaoodatud Drops Loves You 3 ja sokilõngad on kohal! Pakin, jagan ja laon välja, kes ise järele soovivad tulla, saavad oma lõngad peale lõunat juba kätte, teiste ettetellijate varandus lähevad samuti juba täna postitöötajate hoole alla.
Tulge vaatama, on mida imetleda
Tulge vaatama, on mida imetleda
Täna ei jõua ilmselt läbi tulla. Triin, millal järgmisel nädalal tööl oled? Tuleksin heameelega just sellel päeval.
Nii armas Olen tööl kindlasti E,T, Khelin12 kirjutas:Täna ei jõua ilmselt läbi tulla. Triin, millal järgmisel nädalal tööl oled? Tuleksin heameelega just sellel päeval.
Siin esimese postuses oleval sildil on, et olete avatud T K N ?
Aiaiai, muudame ära.
Tegelikult oleme avatud E-R 11-18 ja L 11-15. Tere tulemast!
Tegelikult oleme avatud E-R 11-18 ja L 11-15. Tere tulemast!
Triin - saatsin sulle priva
Kas tõesti??? Minu pehmekesed tulevad siis järgmisel nädalal juba minu juurde?
Mina üritan homme tulla:-) Kaevun kohe mustritesse, enne ei tahtnud end ärritada, aga kui lõng juba kohal, siis ju võib:-)
Liisuhenri- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 65
Tere! Kas mina saan ka oma saadetise? Kui homme ei jõua, siis astuks läbi esmaspäeval.
Jah, pehmekesed on varsti sinu valvsate varraste allanxy kirjutas:Kas tõesti??? Minu pehmekesed tulevad siis järgmisel nädalal juba minu juurde?
Liisuhenri kirjutas:Mina üritan homme tulla:-) Kaevun kohe mustritesse, enne ei tahtnud end ärritada, aga kui lõng juba kohal, siis ju võib:-)
Jaa, on ka olemas!Anna kirjutas:Tere! Kas mina saan ka oma saadetise? Kui homme ei jõua, siis astuks läbi esmaspäeval.
Ma tulen ka homme oma Preiliga lõngale järgi
Loodetavasti teie poodi ikka lapsega võib tulla
Loodetavasti teie poodi ikka lapsega võib tulla
Bellemoore- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : Olemas
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Bellemoore- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : Olemas
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442