Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
nii mõnus on neid nõrkusehetki siin lugeda
Nüüd juba 2 kg lõngu tellinud sellisest kohast- http://www.yarn-paradise.com/
Seal igal teisipäeval allahindlus-(praegu juba käib) ja piilun jälle ilusat alpacat ja 100% villast värvi üleminekutega
Kuka lõnga-sellel pole õnneks allahindlust. Ja veel need satsisalli lõngad ja ........Aga pihin siin ja püüan tugev olla.....,ei telli enne kui eelmised mõtted teoks tehtud!!!!!!
Lisaks veel niipalju,et lõngapakk on juba nädalaga kohal ja valik on ülisuur.
Vaid nädalaga? Millise postiteenuse osutaja valisid? Hinnad on tõesti maruodavad. Ma ei tea ühtki kohta, kus veel tviidlõng vaid 2.50 eur/tokk maksaks, 100 % siidlõng oli ka odav... Aga ~14 eurot postikulu 400 grammi kohta ei võlu eriti. Ahjah, tavapost oli odavam, ent selle puhul hoiatati, et tuleb 3-4 nädalaga kohale...
Arachne982- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : see oskus on olemas
Kudumisoskus : edeneb, juhhei!
Postituste arv : 48
Vaid nädalaga? Millise postiteenuse osutaja valisid? Hinnad on tõesti maruodavad. Ma ei tea ühtki kohta, kus veel tviidlõng vaid 2.50 eur/tokk maksaks, 100 % siidlõng oli ka odav... Aga ~14 eurot postikulu 400 grammi kohta ei võlu eriti. Ahjah, tavapost oli odavam, ent selle puhul hoiatati, et tuleb 3-4 nädalaga kohale...[/quote]
Valin kõige odavama saatmisviisi mis seal on ja olin ise ka üllatunud,kui järgmine nädal pakk kohal (kas just 7 päevaga,aga 9 päevaga kindlasti)Ja olen vähemalt 4 korda tellinud.Ja pean tunnistama,et polnud tugev ja tellisin veel 1,2 kg lõnga.
Valin kõige odavama saatmisviisi mis seal on ja olin ise ka üllatunud,kui järgmine nädal pakk kohal (kas just 7 päevaga,aga 9 päevaga kindlasti)Ja olen vähemalt 4 korda tellinud.Ja pean tunnistama,et polnud tugev ja tellisin veel 1,2 kg lõnga.
Nüüd juba 2 kg lõngu tellinud sellisest kohast- http://www.yarn-paradise.com/
Seal igal teisipäeval allahindlus-(praegu juba käib) ja piilun jälle ilusat alpacat ja 100% villast värvi üleminekutega
Kuidas sa kvaliteediga rahul oled?
Kuidas sa kvaliteediga rahul oled?[/quote]
Pole veel suuremaid asju kuduma hakanud,valmis on üks satsisall ja kaelus hakkab ka valmis saama.
Olin ise natuke tähelepanematu ja sain veidi väga peenikese lõnga-olgugi et kõik meetrid kirjas ju-nii et tahan teha lastesokkide asemel pitsilise salli meriino-alpaka-siidi segulõngast.Eks siis näha ole.
Pole veel suuremaid asju kuduma hakanud,valmis on üks satsisall ja kaelus hakkab ka valmis saama.
Olin ise natuke tähelepanematu ja sain veidi väga peenikese lõnga-olgugi et kõik meetrid kirjas ju-nii et tahan teha lastesokkide asemel pitsilise salli meriino-alpaka-siidi segulõngast.Eks siis näha ole.
Pisi-Pisi kirjutas:Käisin eile Kohilas, ühes poes müüakse natuke lõngu ka. Sokilõngu tahtsin, ei olnud. Aga oli Jõgeva villast lõnga oli, pruunisäbruline. Ei ostnud, kallis oli - 40€/kg. Käisin toidupoes ja siis uuesti lõngapoodi. See pruun lõng peab minu omaks saama! Nõrk olen, vot :irv:
Pisi-pisi - ma ei imesta, see on tõesti ilus lõng
Pean pihtima. Tellisime käsitööringi naistega Lõngamaaniast käsitöövahendeid, no ja mina ei suutnud jätta ka lõnga tellimata. Punane Lace lõng oli niiiiii ahvatlev. Mis sest, et ideed selle jaoks veel pole ja niigi juba 1 tokk Lace kodus ees ootamas.
Selliseid "tokike siin, teine seal" oste pole ma kurtma tulnudki, muidu oleksin siin väga tihe külaline:)
aga loe need tokikesed kokku ja tule kurda siis :irv:
Siis saab vist teema postituste arv täis ja LilyS peab uue vol.i avama...
Minu viimased ostud Liannist ja Abakhanist Neist siis peaks valmima hunnik papusid selle projekti raames http://heategu.shutterfly.com/ ja lillakatest toonidest plaanis enda beebsule tekk teha No ja Maximast on ka saanud ühte teist kolmandat osta, aga pole pildile toppinud neid Mõtteid peas on nii nii palju, aga no tütreke võtab enamuse ajast. Aega muidugi võiks ka olla lõngapoes müüa :irv:
krissu787- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 133
ossa.
Ma käisin eile lõngapoes ja tulin tühjade kätega ära.
Ma käisin eile lõngapoes ja tulin tühjade kätega ära.
See lillakas-roosakas lõng - Panache? mis sel koostiseks on ja mis varras sobib ning palju maksab?
Tundub selline kenake
Tundub selline kenake
Ja mina käisin täna Menita lõngapoes ja vedasin sealt hulgim Dropsi lõnge koju, kuna need olid ju NII soodsad. Ja kohe näha, et keegi kõrgemalt minu idee heaks kiitis, sest eile öösel tekkinud idee vajaski justnimelt Dropsi Alpacat ja Merinot! :irv: Kahjuks valik oli üsna olematuks jäänud (ma pole seda poodi veel eladeski nii tühjana näinud), aga no alesid arvestades...ma üldse ei imesta :irv: . Ühesõnaga jõudis minu koju 10 tokki Alpacat, 4 Karismat, 4 Baby Alpacat, 3 Fabelit ja 4 Baby Merinot. Aijaaaa Merino Extrat ka 2 tokki, kuigi sellele alet polnud :irv: . Kui mehele helistasin ja oma rõõmu jagasin, siis mees irvitas, et minust ärinaist ikka ei saaks - kõik, mis ma teenin, kohe ka materjali alla tagasi panen .
Tollest Panachest olen ma ühed sokid kudunud, päris ilusad jäid Kui mälu mind ei peta, siis akrüüli oli seal sees küll miski kogus.
Tollest Panachest olen ma ühed sokid kudunud, päris ilusad jäid Kui mälu mind ei peta, siis akrüüli oli seal sees küll miski kogus.
mina külastasin eile Veronikat. Lisaks 10 tokile Limale rändas kaasa 13 tokki türkiis Alaskat.
Lisaks nägin seal imeilusat Rowan Drifti
Jah Panache, koostis 100% acrylic, 100g/300m, maksis 2.36, varras nr 4.rion kirjutas:See lillakas-roosakas lõng - Panache? mis sel koostiseks on ja mis varras sobib ning palju maksab?
Tundub selline kenake
krissu787- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 133
No jah - mina läksin siis eile tapeedipoodi läbi KL-i. Tahtsin seal paar praaknööpi välja vahetada...minu oli poe trepp palistatud soomlastega. Ning loomulikult oli neid ka kogu KL täis. Ehkki vaatasin isukalt regia sokilõnga, siis sedakorda jäi ost ära - no kes see jõuab soomlaste järel järjekorras seista?
See-eest siis käisin esimest kora ka Wool&Woolen'is. Ja no sealt ikka päris ilma lõngata ei väljunud
See-eest siis käisin esimest kora ka Wool&Woolen'is. Ja no sealt ikka päris ilma lõngata ei väljunud
See Rowan Drift tundub põnev, kas hakkame siis sellest endale selliseid (Ravelry link) Rapuntseli mütse tegema?Marchia kirjutas:mina külastasin eile Veronikat. Lisaks 10 tokile Limale rändas kaasa 13 tokki türkiis Alaskat.
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
ma tegin oma eelmise aasta talvemütsile allesjäänud lõngast patsid :irv:
Käisin eile Lõng ja Lõngast poes. Väga palju ei ostnud, aga natuke ikka :irv: Ühe räti jaoks ja siis veidike veel ühe kampsuni jaoks juurde... Mardilaadalt naturaalset päris eesti lammaste villast lõnga...
Pisiingel, kas Sinuga kohtusime Lõng ja Lõngast poes ja Mardilaadal?
Pisiingel, kas Sinuga kohtusime Lõng ja Lõngast poes ja Mardilaadal?
Mul oli hull lõnga ostmine reedel. Oli vaja vanemale tütrele kooli käsitöötunniks vardaid...No..läksin vardaid ostma...ja ostsin endale ka kuhja satsi-ja sokilõnga.... :irv: Nagu mul lõnga,pooleliolevaid töid ja peas keerlevaid ideid veel vähe oleks... Tütar arvas,et talveks pole sooje kudumeid vajagi,et keerame kohe lõngakuhja talveunne.
pisiingel kirjutas:Täiesti võimalik. Ma olin reedel paari sõbranna ja pisipojaga tõesti nii Lõng ja lõngast poes, kui ka Mardilaadal. Ja natuke :irv: lõnga ostsin ka, mitme poe peale kokku veidi üle poole kilo.
Siis see olidki arvatavasti Sina. Lõng ja Lõngast poes oli küll minuga täpselt samal ajal kolm kuduhullu ja üks väike poiss. Kui kuulsin kedagi müüjaga rääkimas u viiekümnest Alpaca eri värvi toonist, oli pilt kohe selge :irv:
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» Otsin sobivat lõnga, äkki keegi kuskil märganud
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40