Näita oma lõngaladu
+79
puuvana
Alleraa
trints
kunksik
Hilde
reedekolmteist
kylcella
johhei
killkat
Preili
Kirss
piisk
Tirtsukas
helin12
kirstip
Merkuur
Kadrii
Terta
Helikene
Sunray
Kikkike
Della
echo20
anka
juula2
kiisumari
millikas
Blackbird
Kata
Miuks
Jackie
rion
kiiska
Mumm
Erru
triibik
sirjenrg
Katriina
carissime
anniqa
Cassie
Emmaliine
Katsumõmmi
maapiiga7
Ketuemme
Berta
annero
Krentu
kammeljas
tiianiin
Retsete
Marchia
toomkuningas
Annyliis
katriina7
aet10a
laanelill
tegelinski
kaidiri
anca17
Helen
annikavu
Liisuhenri
lulla
rasvake
linnapreili
härm
Drex
pirre46
Pisi-Pisi
p2ike26
Jane286
meka
siil
Kaisukas
Lola69
Bellemoore
triin112
LillyS
83 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 20
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Näita oma lõngaladu
Kammeljas, see on jah Rowan Felted Tweed. Mul jäid need 2 tokki ja nutsakas üle jah
Sain oma vähese varu kastidesse ja tegin siis klõpsu kah. Küll telefoniga, sest fotokas tüdruku käes.
Kõige peal on pärlite karp, väike kast sallilõngad, siis puuvill. Keskel kõik Alpaca ja all Raasiku ja muu villane.
Aa, tegelikult kilo Dropsi on eraldi kotis veel.
Kõige peal on pärlite karp, väike kast sallilõngad, siis puuvill. Keskel kõik Alpaca ja all Raasiku ja muu villane.
Aa, tegelikult kilo Dropsi on eraldi kotis veel.
Kõigil on võrratud varud. Need Siili kastid ja Kaisuka kummut
Ma peaks kah sorteerimise ära tegema ja lõngad klõpsukorda sättima
Kõigil on võrratud varud. Need Siili kastid ja Kaisuka kummut
Ma peaks kah sorteerimise ära tegema ja lõngad klõpsukorda sättima
Kummutivarude vastu tõesti siin ei saa, aga minu hästi tagasihoidlik panus oma varuga (et teised pisikeste varude omanikud ka kivi alt välja tuleks):
Kastidel kaaned väga hästi peale enam ei taha minna, aga sisldavad need igasugust lõnga - Raasikust Dropsini, villasest tundmatu päritoluga lõngadeni.
Kastidel kaaned väga hästi peale enam ei taha minna, aga sisldavad need igasugust lõnga - Raasikust Dropsini, villasest tundmatu päritoluga lõngadeni.
Katsumõmmi- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : täitsa olemas
Kudumisoskus : samuti olemas
Postituste arv : 76
meka kirjutas:Aet, mis väike varu , täitsa kogukas.
No kui arvestada, et mul üksikuid tokke pole, ikka kampsuni jagu kõike, siis nagu midagi on
Maapiiga, see on seal teises kastis W&W ostetud virsiku värvi lõng
Ma sain lõpuks oma varude sorteerimisega ühele poole - 38,7 kg lõnga . Ja üks kastike väikeste nutsakutega (neid ma kaaluma ei hakanud, aga silma järgi võis seal ka nati üle kilo olla). Mõne lõnga müün maha, kuna ostmise ajal peas olnud ideed ei ahvatle enam .
Lola69 kirjutas:Aga vat kastid tahavad küll väljavahetamist. Samas suurem osa poes pakutavaist ei sobi meile. Suured ei mahu vooodi alla ja pisemad ei mahuta jälle lõngu. Peab jälle poodi kastide kõrgust mõõtma minema, sest pappkastid lagunevad ajapikku ära. Ratastega kastidega saavad poisid mingil veidral moel hakkama - vajuta keharaskusega nurgale ja ongi ratas ja põhi katki ning kast kasutuskõlbmatu.
Ikea on küll üks koht, kuhu tasuks kaste vaatama tulla, kui siia poole lahte satute. Ma täna just tabasin end mõttelt, et peaks ostma need kingakastid lõnga jaoks (pildile vajutades pääseb toote juurde):
Sellist sobivat seinapinda on mul olemas küll, kuhu need kastid panna.
Ja voodi alla sobivad nt need (suuremale lapsele just ostsin need):
Mahuvad mõnusasti voodi alla
No ja siis on veel võimalik nt selline säilitussüsteem:
Valikut leiab veel siit palju. Ja selline valik ehk aitab ka .
Kolides ühest toas teise tuulutasin pisut oma lõngavarusid Saksas. Koju jäi veel üpriski suur kogus lõnga, kaasa võtsin lemmikud ja erilised.
Kasti sügavus on nii umbes 3 100g tokki. Päris taga olevaid lõngu polegi näha, eks ruumi pole palju ja ilmselt nii pea mingit paremat karpi ostma ei hakka.
Veel Eestis olles oli kindel plaan tellida seda lõnga. Peale paari päeva Saksas tellitud ta ka sai. Kokku 300g 100% meriino, 48/2. Kui vahepeal kuskilt veel peenemat lõnga ei telli, siis sellest tuleb üks Shetlandi rätt.
Mõned päevad enne Eestist lahkumist nägin FB's, et Kasitööaita on saabunud siidi ja see sama päev läksin sealt läbi, et oma silmaga lähemalt vaadata. Minu silmis kõige ilusam tuli minuga ka kaasa .
Ootamas olen veel 500g+ peent puuvillast ja septembris plaanis veel varusid täiendada, mõni asja ostan Saksast ja mõne tellin Eestist.
Ja see on pilt poolikust ristpiste pildist, mille jaoks kõik vajalik oli ostetud, aga fail läks kaotsi. Nüüd sain inventuur tehtud, otsitud uus pilt. Vaja osta juteriie ja nii umbes 94 mulinee tokikest .
Kasti sügavus on nii umbes 3 100g tokki. Päris taga olevaid lõngu polegi näha, eks ruumi pole palju ja ilmselt nii pea mingit paremat karpi ostma ei hakka.
Veel Eestis olles oli kindel plaan tellida seda lõnga. Peale paari päeva Saksas tellitud ta ka sai. Kokku 300g 100% meriino, 48/2. Kui vahepeal kuskilt veel peenemat lõnga ei telli, siis sellest tuleb üks Shetlandi rätt.
Mõned päevad enne Eestist lahkumist nägin FB's, et Kasitööaita on saabunud siidi ja see sama päev läksin sealt läbi, et oma silmaga lähemalt vaadata. Minu silmis kõige ilusam tuli minuga ka kaasa .
Ootamas olen veel 500g+ peent puuvillast ja septembris plaanis veel varusid täiendada, mõni asja ostan Saksast ja mõne tellin Eestist.
Ja see on pilt poolikust ristpiste pildist, mille jaoks kõik vajalik oli ostetud, aga fail läks kaotsi. Nüüd sain inventuur tehtud, otsitud uus pilt. Vaja osta juteriie ja nii umbes 94 mulinee tokikest .
Vaadates Cassie pilti l6ngakarbist, tekkis tahtmine ka oma pisikest karbikest pildistada. Homme teen selle ära
Kas sa, Cassie foto järgi oled pilti tikkinud? Mul on üks lahe programm, mis mustri valmis teeb (koos mulineede valikuga loomulikult )
See oli minu teine katse, esimese puhul kasutasin suht juhuslikke värve (aasta oli siis 2008?) ja siis alustasin selle pildiga ostes kõik õiged värvid ja asjad.
Programm, mida kasutanud olen, on PM Stitch, olen proovinud ka teisi, aga olen jäänud siiski selle juurde.
anka kirjutas:Minu praegune l6ngaladu
Oi Anka - - sa oled praegu tõeliselt lõngadieedil....
Retsete kirjutas:anka kirjutas:Minu praegune l6ngaladu
Oi Anka - - sa oled praegu tõeliselt lõngadieedil....
Ma just tahtsin ütleda, et oled ennast ikka suht kuivale kudunud
Lõngalao teemasse sobib minu tänane emotsioon. Remondivajadus nõuab kogu elamise kiiret ümbertõstmist (jah, töömehed peavad ühekorraga kõigi tubade välisseintega tegeleda saama ). Sellega seoses paigutan asju ümber ja mida mul siis nüüd viimaste aastatega kõige enam kogunenud on? Muidugi lõnga Otsin varusid kappidest kokku, möllan tolmuimeja ja vaakumkottidega jne. Lõpuks jõudsin oma töölaua ja silma all olevate lõngakesteni. Ja teate, tunne on päris hull. Peaaegu nagu reedaksin oma unistusi. Ja neid ilusaid lõngasid, mis iga päev silma all olles tasapisi OMA projekti ootavad. Ja neid kudumisi, mis millegipärast viimast viimistlust ootavad. Ma ei pane neid ju kusagile hirmus kaugele ära. Aga jah, silma all nad pärast seda enam ei ole. Nuuks...
Väike meenutus maikuisest töölauast. (Lähedal olevad riiuliservad jm ei jäänud pildi peale)
[img] argipäev by laanelill, on Flickr[/img]
Väike meenutus maikuisest töölauast. (Lähedal olevad riiuliservad jm ei jäänud pildi peale)
[img] argipäev by laanelill, on Flickr[/img]
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Laanelill - mis see roheline 6huline udu sul seal laua peal on
Anka, see on lehemustriga rätik, peenest Emmeby siidimohäärist. Hästi kena tuli, tegin selle kallile sõbrannale sünnipäevakingiks. Teises arvutis peaks olema ka pilt valmis rätist, aga siin kahjuks mitte. Jah, ma pean end tõesti kokku võtma ja käsitööpäeviku tekitama.
laanelill- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : natuke ikka
Kudumisoskus : Loominguline ja arenev. Enam ei söanda ühegi kuduprojekti kohta öelda, et seda ma küll kunagi tegema ei hakka. ;)
Postituste arv : 564
Mul on samasugusest siidisegusest heleroheliselt lehemustriline Haruni. Imemõnus ja pehme
Laanelill, tee palun jah käsitööpäevik
Laanelill, tee palun jah käsitööpäevik
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 20