Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Kas oled Noro lõnga...
Re: Noro lõngad
Väga tore oleks kohtuda. Praegu ainuke mure, et uued lõngakaardid kohale jõuaks.pisipahalane kirjutas:kui oktoobri esimene nädal, siis võibolla on mul ka õnne gurmeetada.
Kon-Nyakut selle korral ei tule. Oleme rohkem villase lainel.AGa kui soovi, siis andke palun teada. Sellel aastal tellime veel kindlasti Norot juurdeHelen kirjutas:Kas Kon-Nyaku´t ka tuleb?
Noro gurmee neljapäeval, 04.oktoobril, kell 18.00 meie pisikeses poekeses. Lauake saab rohkelt kaetud. Lisaks uue hooaja lõngakaardid vaatamiseks , silitamiseks, paitamiseks. Mõnusa kohtumiseni
Aga Silk Garden ?
Sellest on mul väga kahju
Sellise hinnaga lõng võiks olla ikka pisut kvaliteetsem.
Aga siin need pildid siis on
Sellise hinnaga lõng võiks olla ikka pisut kvaliteetsem.
Aga siin need pildid siis on
Sall on ilus,
Minul on rohelise tooniga sallilõng ning minul on vedanud, üle poole on kootud ja siiani tuli üks jätkukoht, kahjuks vale värvikombinatsioniga, pidin kerima edasi kuni tuli õige toon ning selle siis koon lõpus õigest kohast. Ebaühtlane ta on küll jah
Minul on rohelise tooniga sallilõng ning minul on vedanud, üle poole on kootud ja siiani tuli üks jätkukoht, kahjuks vale värvikombinatsioniga, pidin kerima edasi kuni tuli õige toon ning selle siis koon lõpus õigest kohast. Ebaühtlane ta on küll jah
Ma ka just alustasin sellest sallilõngast kudumist. Ebaühtlus mind niivõrd ei häirikski, kui osa sellest poleks IMEPEENIKE ämblikuvõrk... (ma suht alguses, jätkukohti on olnud 1). Ma nüüd kergelt paanikas, et kas see sall valmides kanda kannatab? Või on põhjust arvata, et laguneb kaela ära. Muidu värvid ja lõng ise on väga armsad!
Calendula- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : vähene
Kudumisoskus : arenemas
Postituste arv : 62
Ma usun, et Irhe on nüüd selle lõnga täielik proff. Ja paljusid eri värve katsetanud. Kindlasti oskab ta ka toetavat nõu anda. Ja kindlasti informeerin Noro agenti sellest probleemistCalendula kirjutas:Ma ka just alustasin sellest sallilõngast kudumist. Ebaühtlus mind niivõrd ei häirikski, kui osa sellest poleks IMEPEENIKE ämblikuvõrk... (ma suht alguses, jätkukohti on olnud 1). Ma nüüd kergelt paanikas, et kas see sall valmides kanda kannatab? Või on põhjust arvata, et laguneb kaela ära. Muidu värvid ja lõng ise on väga armsad!
sellepärast mul nii palju jätkukohti ongi, et vahepeal oli imepeenike - need osad võtsin vahelt ära. Samuti ka megapaksud kohad.
Marchia kirjutas:sellepärast mul nii palju jätkukohti ongi, et vahepeal oli imepeenike - need osad võtsin vahelt ära. Samuti ka megapaksud kohad.
Kui sa need kohad välja võtsid siis ei jää ju enam seda värvijooksu , mis lõngal on ma tegin üht proovitööd ja välja ei võtnud miskit aga peen on jah mõne koha pealt . Hakkasin pelgama kah neid peeneid kohti pärast valmistööl
Mina arvan, et salli sees need peenemad ja paksemad kohad eriti halba ei tee, paksemad kohad välja pole kitkunud vaid näpude vahel kerisin õhemaks ja tugevamaks, õhukused jäid nagu on. Irhe tehtud kampsunites uurisin ja küsisin, mida tema tegi nendega - jättis nii nagu on , eks näis
Mulle see lõng meeldib, just nende peenemate - paksemate kohtade pärast. Olen ühe salli valmis saanud, tõsi veel viimistlemata, aga ühtegi jätkukohta sisse ei tulnud.
Mina kudusin nii nagu lõng tuli ja kui mõnest kohast katki läks, siis sidusin kalamehe sõlmega kokku ja kudusin otsad kohe sisse - nii ei jäänud mul pärast otsi mida peita.
Kootud Lanesplitter. Lõngaks Noro Kochoran 100g/160m (kulus alla 200 g) ja Novita Isoveli. Varras 4,5.
Ma olen kuskil sarnast mustrit näind, kas originaalis oligi 2 lõngaga või see on Su omalooming?
Ma olen kuskil sarnast mustrit näind, kas originaalis oligi 2 lõngaga või see on Su omalooming?
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 21